Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005
  • Sugu:mees

-Taavi-, 27 okt 2010, 22:15, kirjutas:

Ma käin korra nädalas poes ja ostan kogu kraami ühe korraga. Midagi halvaks selle ajaga ei lähe + kasutad kõik enamvähem ära mida ostad. See on kõige parem taktika rahaliselt ja tegelt ei viitsikski umbes iga kahe päeva tagant poes käia  ;) Muidugi kui nv mitte koju minna siis tuleb teine kord ka poes käia vahest, aga muidu saan ühe korraga hakkama ja kuus läks mul eelmine aasta toidu peale 600 krooni kanti. No muidugi lõunasöögiraha mida kodus ei söö lisandub sellele ja ma saan tavaliselt kodust ja vanaemadelt väga palju söögikraami kaasa(kartulid, mahlad, moosid jnejnejne). Muidu oleks sellise eelarvega väga raske niiet tuleb tänada õnne selle koha pealt  :)

Muidu arstis semestrist üle poole läbi ja tuleb tõdeda et päris raske on. Loodetavasti saan ikka hakkama

Vaata postitust

kuus 600 .- ?
Ma söön faking 3k kuus :S <- kodus, mitte väljas.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
600 + lõunasöök + vanaema tagavarad on enam kui mõõdukas ju.

-Taavi-

Liige

• liige
  • Liitus:08 apr 2005

Kevin, 27 okt 2010, 22:58, kirjutas:

kuus 600 .- ?

Vaata postitust

Jeap. Ütleme nii et ma saan ikka väga palju kodust asju... kartul,liha ja kõikvõimalikke asju. Pakun et muidu läheks sinna 1000 kanti üksi elades
Söön väga korralikult ja ei saa öelda et väga hullult koonerdaks. Lihtsalt kord nädalas poes käimine + ei osta peaaegu kunagi kallist valmistoitu

-andres-, 23 jaan 2007, 17:02, kirjutas:

Enne vettehüpet sai Xeon õpetajalt, nii 60 aastaselt mehelt ühe ilusa ja tugeva perse laksu. Pärast terve päeva säras.

Vaata postitust

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Kevin, 27 okt 2010, 22:58, kirjutas:

Vaata postitust

Mul poleks nii palju vaba rahagi kuskilt võtta, et 3k eest kuus sööma hakata :) c.a 1000-1600 läheb kuus toidu peale, sõltuvalt sellest palju väljas juhtub sööma.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

registreeritud

¤

• liige
  • Liitus:10 apr 2008
  • Sugu:ei ütle
Tahan selles koolis minna logistikat õppima aga minu arust on see minu jaoks keeruline netilk, tahaks teada kas ma pean matemaatika eksami tegema või ei? Tundub et pea aga selgelt pole kirjas.

http://vastuvott.tktk.ee/?id=1418
Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

registreeritud, 28 okt 2010, 16:48, kirjutas:

Tahan selles koolis minna logistikat õppima aga minu arust on see minu jaoks keeruline netilk, tahaks teada kas ma pean matemaatika eksami tegema või ei? Tundub et pea aga selgelt pole kirjas.

http://vastuvott.tktk.ee/?id=1418

Vaata postitust

no selle lehekülje järgi ei arvestata riigieksameid üldse sisseastumisel, ainult nelja hinde põhine, aga matemaatika riigieksami eest saab boonuspunkte, arvestades et maksimum võimalik on 20 punkti, siis need 3 võimalikku lisapunkti võivad päris palju mängida, eriti kui pole puhas viieline õpilane.
Vaadates ka eriala üldiselt, siis see ikka nõuab kenasti matemaatikat. Kui matemaatikat ei jaga, siis pole nagu väga mõtet sinna minna. Ehk siis see matemaatika riigieksam on rangelt soovituslik..
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

NoVa*

Vähem kunsti, rohkem sisu.

• liige
  • Liitus:30 nov 2004
Minu nägemus on juba pikemat aega olnud see, et tahaks TLÜsse Lähis-Ida ja Aasia kultuuri õppima minna, Jaapan ja jaapani keel siis täpsemalt, kuigi ma ei kujuta ette, mis või kes minust peale õpinguid peaks saama.. Muul erialal ma nagu ei näe ennast väga.. Vb. veel mingid reklaam ja imagoloogia tunduvad sellised mitmekesised.
Posted Image

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

NoVa*, 28 okt 2010, 17:05, kirjutas:

Minu nägemus on juba pikemat aega olnud see, et tahaks TLÜsse Lähis-Ida ja Aasia kultuuri õppima minna, Jaapan ja jaapani keel siis täpsemalt, kuigi ma ei kujuta ette, mis või kes minust peale õpinguid peaks saama.. Muul erialal ma nagu ei näe ennast väga.. Vb. veel mingid reklaam ja imagoloogia tunduvad sellised mitmekesised.

Vaata postitust

Võta antropoloogia ja spetsialiseeru Aasia/Lähis-Ida kultuuridele?

Külaline_August_*

• külalised
Jea, aga mis tast ikkagi saaks?

NoVa*

Vähem kunsti, rohkem sisu.

• liige
  • Liitus:30 nov 2004
Nagu TLÜ koduleht ütleb selle valdkonna kirjelduse all, et "Paljud meie lõpetajad asuvad tööle diplomaatilistel kohtadel." Kuigi kas selleks ei pea omandama siis juba lisaks diplomaadiharidust?
Posted Image

Külaline_August_*

• külalised
Sa ei pea otseselt mingiks lipsuga diplomaadiks hakkama. See tähendab, et kuna sa tunned väga hästi jaapani keelt ning nende üldist kultuuri, avaneb sul võimalus neid erinevate suhete tugevdamiseks ära kasutada. Enda ettevõttlikkuse asi, leiad mingeid projekte või nii.

Näiteks võid sa turustada siin Jaapani tooteid. Võid otsida mõne Jaapani firma, kellele Eestis mingit teenust osutada. Näiteks saadetakse sulle materjal, sina oled oma allfirmasse töölised võtnud ja lased neil mingi produkti valmistada, mis siis Euroopa turgudele edasi läheb. Ja teenistus on kopsakas.
See oli nüüd näide, sest mingisugusele Aasia riigile sellisel näol teenust pakkuda, on ikka väga raske leid, aga võimalusi on põhimõtteliselt, et lõputult.

Kõik oleneb suuresti, millised su enda ambitsioonid on.

Joss.

.ssoJ

• liige
  • Liitus:20 veebr 2006
Keegi õigusteaduse õppimise kohta oskab miskit öelda? Üldisemas plaanis, mitte konkreetselt kooli kohta. Muidugi võib ka koolide head ja vead välja tuua.
....

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008
  • Sugu:ei ütle
Pidi olema ka selline raskemapoolne eriala. Et kui eksamiperioodil on raamatukogud öösiti arste täis, siis sinna on teinekord ära eksinud ka mõni üksik juurakas.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
Siit saad õppekava näha, Tartu Ülikooli oma.
http://www.ut.ee/30119
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

Rait^

imported danish pipe tobacco

• liige
  • Liitus:07 sept 2004

August, 27 okt 2010, 17:36, kirjutas:

Aga võib-olla keeras XchopperX vinti, sest teatud tüüpi inimestel pole mõtet lihtsalt pidevalt haridust omandada. Valigu üks suund.

Rait, operaatoriks minnes peab päris korralik baas all olema. St, et fotojutustused jms, mis seal katsetel tehakse, peavad ikka väga kvaliteetsed ja hea pilguga olema, võrreldes teiste erialadega

Vaata postitust

Äkki oskad sa mingit foorumit/saiti/powerpointi esitust, või absoluutselt mingit infot anda, kust saaks endale nö ''baasi'' alla saada, kuna soov sinna sisse saada on ilmatuma ja suur ja tõsiselt hakkasin huvituma sellest alles nüüd.
ಠ_ಠ

insaner

Liige

• liige
  • Liitus:08 okt 2007
Otsin loendit vms Eestis IT-d õpetavatest asutustest, ehk on antud teema kohta kuskil suuremaid artikleidki.

Külaline_August_*

• külalised

Rait^, 1 nov 2010, 18:02, kirjutas:

Äkki oskad sa mingit foorumit/saiti/powerpointi esitust, või absoluutselt mingit infot anda, kust saaks endale nö ''baasi'' alla saada, kuna soov sinna sisse saada on ilmatuma ja suur ja tõsiselt hakkasin huvituma sellest alles nüüd.

Vaata postitust

Loe fotograafia kohta ja praktiseeri palju. Samuti vaata palju filme.
Suur rõhk pane portfooliole. Seal millegipärast, ma ei tea miks, oodatakse, et sul on juba väga kindel visioon tekkinud antud valdkonnast.
Ning kui ma ei eksi, on olnud fotojutustustel samad teemad peaaegu alati, nii et sellegi kondikava ei pea impulssiivselt mõtlema, kuigi oht on.

Saab palju pikemalt arutada, saada pm'iga enda msn.

Johan

Liige

• liige
  • Liitus:28 juuni 2007
Endal luubi all kaks ala, nimelt sadamamajandamine ja meretranspordi juhtimine( Mereakadeemia) ja veemajandus(Maaülikool).

Oskab keegi ehk neist midagi rääkida? Mereakadeemiast tean tegelikult ise piisavalt, pigem huvitab, et kas keegi on käinud voi siis teab kedagi kes käib, et kuidas seal on jne.

Hetkel tundub veemajandus olevat küll nr. 2 valik, ehk arvamus muutub.

opz

Scout

• liige
  • Liitus:10 aug 2008
nädalas(5 päeva) läheb mul toidu peale nii50 eeku max, enamus asju kodust kaasa, külmikust... joogi peale läheb nädalas nii 200 umbes
Postitas pildi

Deud

Impossible doesn't exist!

• liige
  • Liitus:16 nov 2008
Ise sooviks minna Kõrgemasse Sõjakooli :)
Posted Image

30 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 30 külalist, 0 anonüümset kasutajat