Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 02 september 2010 - 22:14
Postitatud 03 september 2010 - 16:52
Nii, esimene nädal arstiteaduse tudengina läbi ja märksõnadeks on hardcore päheõppimist sisaldav anatoomia ja segane meditsiiniline keemia eesotsas antud ala vastava õppejõu Juhaga.Täitsa huvitav on, aga juba esimestest päevadets pannakse räige tamp peale.Nädalavahetusel peab korralikult anatoomiat vaatama hakkama, sest teise nädala lõpuks peab juba iga luu iga konarus ja osa ladina keeles peas olema.
Visjoolõi.
Visjoolõi.
Postitatud 03 september 2010 - 20:13
Alfonzo, 3 sept 2010, 17:52, kirjutas:
Nii, esimene nädal arstiteaduse tudengina läbi ja märksõnadeks on hardcore päheõppimist sisaldav anatoomia ja segane meditsiiniline keemia eesotsas antud ala vastava õppejõu Juhaga.Täitsa huvitav on, aga juba esimestest päevadets pannakse räige tamp peale.Nädalavahetusel peab korralikult anatoomiat vaatama hakkama, sest teise nädala lõpuks peab juba iga luu iga konarus ja osa ladina keeles peas olema.
Visjoolõi.
Visjoolõi.
Ou, milline sa oled ? Ma ju ka arst.
Igatahes jah, päris rets on. Eriti nõme on see võistlus väheste õpimaterjalide järele, mis raamatukogudes veel järel on. Täna õnnestus saada imekombel üks kõige haruldasem, kuid kõige vajalikum anatoomiaõpik, mis peaks kõik selle tunni teemad katma. Paljusid asju ei õnnestunud üles leida ning paljusid asju ei laenutata lihtsalt välja. Nii et raha hakkab päris põhjalikult kuluma raamatute ja ka muude peale kusjuures, nagu kittel, pinsetid, skalpellid jms.
Tänane keemia (või oli ta füüsika) oli küll karm.
Postitatud 03 september 2010 - 20:16
Amarant, 3 sept 2010, 21:13, kirjutas:
nii keeruline, et ei teinud vahet?
Postitatud 03 september 2010 - 20:24
:), 3 sept 2010, 21:16, kirjutas:
No just . Mingist kuradi entrioopiast ja gibbsienergiast räägiti. Kõik olid täiesti wtf-seisundis.
Postitatud 03 september 2010 - 21:59
Ise õpin Tartu Kutsehariduskeskuses kokandust ning samuti esimene nädal läbi.
Fucking lebo. Nagu tõsiselt. 8:30ks kooli, 13:30 vaba. Tunnis eriti konspekteerima ei pea, sest enamus materjalid netis kooliserveris üleval.
Pinginaaber mul käis kolm aastat tagasi ülikoolis matat õppimas, tuli ära kuna ei saanud suurt muffigi aru . Nüüd kui kutsekasse tuli, ütles samuti, et väga lihtne on siin
Järgmisest nädalast esimene tund köögis. Suht suured väljaminekud igast kokariiete peale , kokanuga, jalatsid jms.
Fucking lebo. Nagu tõsiselt. 8:30ks kooli, 13:30 vaba. Tunnis eriti konspekteerima ei pea, sest enamus materjalid netis kooliserveris üleval.
Pinginaaber mul käis kolm aastat tagasi ülikoolis matat õppimas, tuli ära kuna ei saanud suurt muffigi aru . Nüüd kui kutsekasse tuli, ütles samuti, et väga lihtne on siin
Järgmisest nädalast esimene tund köögis. Suht suured väljaminekud igast kokariiete peale , kokanuga, jalatsid jms.
Postitatud 04 september 2010 - 10:09
Mõmpsu., 3 sept 2010, 22:59, kirjutas:
eks ta suht nii olegi, mõned lihtsalt ei sobi ülikooli
Postitatud 04 september 2010 - 10:34
Amarant, 3 sept 2010, 21:24, kirjutas:
No siis on ju ilmselgelt keemia termodünaamika osa, Gibbsi vabaenergia, Brönsted-Lowry hape-alus teooria jms. Soovin igatahes edu.
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 04 september 2010 - 11:23
Mõmpsu., 3 sept 2010, 22:59, kirjutas:
Natuke naljakas. Mida sa üldse lähed sellist ainet õppima, millest kottigi aru ei saa
Postitatud 04 september 2010 - 14:19
Amarant, legendid kõnelevad, et arstid pidid saama rohkem keemiat, kui keemikud.
Seega palju edu.
Seega palju edu.
Postitatud 04 september 2010 - 14:21
real*, 4 sept 2010, 12:23, kirjutas:
Mitte ma, vaid ta* (loe: pinginaaber) ning see, et matem on ülikoolis üpris raske, on ju ilmselge. Ju tal lihtsalt pea ei võtnud nii rasket matemaatikat, kuigi gümnas oli suht jõukohane.
Muutis Mõmpsu., 04 september 2010 - 14:22.
Postitatud 04 september 2010 - 17:38
Keegi siit Kõrgemas Sõjakoolis ka õpib? Tahaks muljeid kuulda.
Postitatud 04 september 2010 - 19:13
On mõtet üldse ajalugu õppima minna Tartu Ülikooli? St. vähe on aineid/valdkondi mis mind huvitavad, ajalugu on üks neist mis huvitab aga mõeldes tulevikule pole vist sellega eriti midagi teha?
Muutis Siim, 04 september 2010 - 19:14.
Postitatud 06 september 2010 - 15:20
Esimene loeng oli täna siis, mingi keeleteaduse alused. Seal võis küll igavusse ära surra, eriti kuna ma olin geenius kes läpaka kah koju unustas -.-
Muutis deathangel., 06 september 2010 - 15:20.
You don't need the truth. You need Propaganda.
ER foorumi liige alates 7-detsember 04.
God made Adam and Eve, not Adam and Steve
Ha-Adam She-ba-Tank Yenatze'ah (The Man In The Tank [is the one who] Shall Win)
Postitatud 06 september 2010 - 15:29
Keeleteadused oli jah suht igav värk, kuid üldiselt tundub, et saab lihtne olema
Keegi batuudihüpped ka valikaineks võtab tlü-s?
Keegi batuudihüpped ka valikaineks võtab tlü-s?
watching myself die in slow motion
Postitatud 06 september 2010 - 16:03
keibl, 6 sept 2010, 16:29, kirjutas:
Sa õpid inglise keelt rite? Soovita mingeid eezy valikained, mis selle tunniplaaniga sobivad.
You don't need the truth. You need Propaganda.
ER foorumi liige alates 7-detsember 04.
God made Adam and Eve, not Adam and Steve
Ha-Adam She-ba-Tank Yenatze'ah (The Man In The Tank [is the one who] Shall Win)
Postitatud 06 september 2010 - 18:21
keibl, 6 sept 2010, 16:29, kirjutas:
kui trampliini mõtled, siis see on suht tüdrukute värk.
Ega's midagi, hea et sedagi.
Postitatud 06 september 2010 - 20:43
Justin Case, 2 sept 2010, 23:14, kirjutas:
Geodeesia/Kinnisvara/Maakorraldus?
Üks Scoop jõuab rohkem küsida kui 10 398 registreerunud kasutajat vastata.
Postitatud 06 september 2010 - 21:03
Jah, mina ise olen Maakorraldus.,,,,Krt hommne päev algab kohe kell 8 kõrgema matemaatikaga.
Postitatud 06 september 2010 - 21:56
TLÜ inimestele: kuskohast te need batuudid jms leidsite? soovin ka midagi kergemat kõrvale võtta..
19 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 19 külalist, 0 anonüümset kasutajat