Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
  • Sugu:mees

G.B., 29 aug 2010, 23:02, kirjutas:

Pole kindel. Pole ise nagu kuulnud.
Ja ma olen Tartu inimene, aga ilma autota hetkel. Ma lihtsalt mõtlen, kus ma saaks kesklinnas söömas ära käia kui 30 mintsa vaheaeg on või nii. Variant on oma endise kooli söökla kohe keslinnas seal saab ca ~35 eeguga kõhu täis, aga mõtlesin äkki veel mingeid kohvikuid/sööklaid, mis tudengite seas populaarsed.
Laisk inimene olen, ei viitsi rabeleda nii :)

Vaata postitust

Pepleri ühika all on Kotka Kelder, imo oli see päris normaalne... Aga vaevalt ma seal käima hakkan, kodus süüa teha sitta kanti odavam.

Muutis K, 29 august 2010 - 22:19.

Kristjan

kfb

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
Odavam ta võib olla aga lõpuks jääb viitsimisest vajaka.
I like my whisky old and my women young.

Newb Killer.

• liige
  • Liitus:24 apr 2004
Kui juba söögiteema peale jutt läks, tahaksin küsida Tartu KHK kohta.
Kas Tartu Kutsehariduskeskuses ( Kopli tn ) on koolitoit tasuta või maksuline ? :D

Kuskilt kuulsin mingit kõlakat, et toit on tasuta aga ma lihtsalt ei tahtnud seda uskuda :)

Kristjan

kfb

• liige
Saad mingisuguse kaardi kuhu vist igapäev saad kooli poolt 25 eek krediiti, või ma eksin?
I like my whisky old and my women young.

turbolehm

Longus penis basis vitae

• liige
  • Liitus:10 apr 2004

K, 29 aug 2010, 18:57, kirjutas:

TÜ vennad, ärge homme infotunde ja aktuseid segamini ajage. Infotund - oluline, aktus - not as much.

Infotundide ajad leiate oma teaduskondade kodukatelt.

Vaata postitust

Teaduskonna aktusele pole ka mõtet minna?

--jee7--

Liige

• auliige
  • Liitus:19 sept 2004

turbolehm, 30 aug 2010, 08:46, kirjutas:

Teaduskonna aktusele pole ka mõtet minna?

Vaata postitust

Kui jutt on Tartu Ülikoolist, siis on ikka... esiteks näed inimesi veits.. teiseks imo ÕIS-i paroolid seal jagatigi.

Söömisega on see et.. Sodiaak on selline odav-rott koht kesklinnas.. ja siis Taskus on Rehepapp, kus on tudengitele mingi 40% soodustus.. :)

Edit: Tolle üldaktusega peahoones oli see teema, et see saal on seal väike.. ja rahvast on sitaks.. Kui ma käisin kunagi, siis noh.. hingata üldse polnud midagi. Ja seal räägiti ainult seda, et kui palju erinevatest koolidest inimesi on tulnud ja veits Tartu Ülikooli ajaloost või asjadest... üldjoontes on suurem osa HTG-st inimesi tulnud, seega mingi hull HTG promo on ka.. Sellepärast on sinna tiba mõttetu minna..

Muutis --jee7--, 30 august 2010 - 08:46.

jaguline

Suhteliselt vana liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2004
Mul TTÜ-s on esimesed kaheksa nädalat esmaspäevad praktiliselt vabad :) Töökeskkond ja ergonoomika algab alles 9. nädalast, akadeemilist saksa keelt ma õppima ei hakka ning meile öeldi, et sotsiaalteaduskonna omadel pole erilist mõtet matemaatika täiendõppes käia. Samas hakkan ma esmaspäeviti kehalises käima, nii et üks tund siiski on :D

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

jaguline, 30 aug 2010, 10:24, kirjutas:

Mul TTÜ-s on esimesed kaheksa nädalat esmaspäevad praktiliselt vabad :) Töökeskkond ja ergonoomika algab alles 9. nädalast, akadeemilist saksa keelt ma õppima ei hakka ning meile öeldi, et sotsiaalteaduskonna omadel pole erilist mõtet matemaatika täiendõppes käia. Samas hakkan ma esmaspäeviti kehalises käima, nii et üks tund siiski on :D

Vaata postitust

esimene aasta ongi täiega lebo...5-6 loengut nädalas, 1-2 päeva vabad

Ega's midagi, hea et sedagi.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

--jee7--, 30 aug 2010, 09:44, kirjutas:

Kui jutt on Tartu Ülikoolist, siis on ikka... esiteks näed inimesi veits.. teiseks imo ÕIS-i paroolid seal jagatigi.

Söömisega on see et.. Sodiaak on selline odav-rott koht kesklinnas.. ja siis Taskus on Rehepapp, kus on tudengitele mingi 40% soodustus.. :)

Edit: Tolle üldaktusega peahoones oli see teema, et see saal on seal väike.. ja rahvast on sitaks.. Kui ma käisin kunagi, siis noh.. hingata üldse polnud midagi. Ja seal räägiti ainult seda, et kui palju erinevatest koolidest inimesi on tulnud ja veits Tartu Ülikooli ajaloost või asjadest... üldjoontes on suurem osa HTG-st inimesi tulnud, seega mingi hull HTG promo on ka.. Sellepärast on sinna tiba mõttetu minna..

Vaata postitust

ÕISi paroolid peaks ikka infotunnist saama, ma vaatasin teaduskonna aktuste kava, laulmine ja kõned. Jou.

turbolehm

Longus penis basis vitae

• liige
  • Liitus:10 apr 2004
Kust sa need kavad leidsid?

Jääb vist infotund ainult siis

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

G.B., 29 aug 2010, 21:47, kirjutas:

Kus siinsed tudengid siis söömas käivad Tartus? Kus kõige paremad hinna (tudengi soodustused?) ja kvaliteedi suhted on?

Vaata postitust

Raekoja kõrval on näiteks hästi mõnus pagaripood, kus müüakse üsna hea hinnaga värskeid saiakesi ja muid selliseid asju, kui kiire on siis on sealt väga hea paar mõnusat pirukat kaasa haarata. Seal saab ainult sulas maksta küll.
Ja üldiselt on peaaegu igas kohvikus/baaris/muus söögikohas olemas päevapraed, ehk siis 25-50 eeksiga saab korraliku taldrikutäie süüa.
Tartu Ülikoolil sööklat ei ole, aga Ülikooli kohviku alumisel korrusel saab kaalu-hinnaga rootsi lauast süüa. Enamvähem mõistlik hind ka kui taldrikut kuhjaga täis ei lao.

ja siis on muidugi kiirsöögikohad, nagu Metro või Teine Koht näiteks, kust saab suure einevõiku 38 eeksiga või wrapi 30 eeksiga, mis täidab ka päris suure mehe kõhu ära.

Kes see Siriusesse soovitas minna, siis milline tudeng jõuab teise Tartu otsa sõita, et sealt burksi või friikaid osta? Bensu/bussipileti peale kulub juba nii palju raha, et see ei tasu ealeski ära.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
no türa, kas mina olen pime või seal ei ole seda märgitud. siin öeldakse, et stardipaugu leheküljel on kirjas instituudi infotunni aeg. Millal ja kus on siis Riigiteaduste Instituudi infotund? nahhui. räägitakse ainult ülikooli infotundide aegadest.

Fench

narnia on shrooms

• liige
  • Liitus:21 mai 2005
tseki meili, minu õpitav osakond saatis isikliku ja väga informatiivse meili kõige vajalikuga- sealhulgas infotunni ajaga.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
midagi pole sellega seoses saadetud.
/tuleb välja, et mina olen pime. olemas. :facepalm: :P :D

Muutis LaFreud, 30 august 2010 - 22:54.

deathangel.

Liige

• liige
  • Liitus:08 veebr 2006
Homme on TLÜ's need üldinfo tunnid, et keegi teab kas neile on mõttet kohale minna või on mõttekam minna siiski ainult oma eriala infotundidele?

Muutis deathangel., 01 september 2010 - 13:08.

Postitas pildi
You don't need the truth. You need Propaganda.
ER foorumi liige alates 7-detsember 04.
God made Adam and Eve, not Adam and Steve
Ha-Adam She-ba-Tank Yenatze'ah (The Man In The Tank [is the one who] Shall Win)

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
üldinfos midagi väga uut ei räägita...eelmine aasta jagati meile mingid päevikud vms, see aasta on vist infovoldikud, seal täpselt sama info kirjas

//:tuutoritelt saab ka alati infot, kui ise midagi ei mõika

Muutis muhemees, 01 september 2010 - 13:34.

Ega's midagi, hea et sedagi.

FaNcY

why so serious ?

• liige
Keegi Tartus füsioteraapiat ka õpib ? Võiks sealsest elust-olust rääkida natuke :D
/Ott vast õpib, aga tundub, et esimest aastat.

Muutis FaNcY, 01 september 2010 - 14:09.

Saatan

legendary rebel

• liige
  • Liitus:31 juuli 2008
Oletame, et ma saan ajaloo, võõrkeele ning kirjandi eest 60 punkti, siis kas mu lävend on antud juhul 60 ?

http://www.ut.ee/30119

Bob Wobble

Liige

• liige
  • Liitus:01 aug 2008

Saatan, 1 sept 2010, 20:57, kirjutas:

Oletame, et ma saan ajaloo, võõrkeele ning kirjandi eest 60 punkti, siis kas mu lävend on antud juhul 60 ?

http://www.ut.ee/30119

Vaata postitust

Peaks nii olema küll jah. Kui otsida leiab ut.ee lehelt ka lävendikalkulaatori, kui 100% kindel tahad olla.

Saatan

legendary rebel

• liige
  • Liitus:31 juuli 2008
Kas kellelgi on kogemust Tallinna Ülikoolis nõutava sisseastumiseksamiga, mida nõutakse sisseastumisel õigusteaduskonda ?

33 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 33 külalist, 0 anonüümset kasutajat