Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Nomel

you got it.

• liige
  • Liitus:10 apr 2007
  • Sugu:mees

Crypz, on 19 juuli 2010, 02:03, said:

ah see pole nii hull, kasvõi helista päeval neile vms :) et magasid maha jne

View Post

Huh. hellasin ära, ja kõik OK. JUmAL TÄNATUD :facepalm: :D

Peeter .

Liige

• liige
  • Liitus:30 dets 2003
  • Sugu:ei ütle
Keegi rääkis siin EMÜ maaehituse erialast, ise 2. kursuse tudeng. Võta ühendust, materjale on jubedalt pakkuda :facepalm:
.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Mq, on 19 juuli 2010, 01:25, said:

Ma tahaks teada, et mis selle täpselt ainsaks ülikooliks teeb? Kas see et seal õpetakse lisaks paljule muule ka arsti?
Ma lihtsalt puht huvi pärast küsin, kunagi teadsin, aga ei mäleta enam.

View Post

Ega ta nüüd päriselt ainus ülikool pole ..

Lihtsalt kõigist teistest eesti ülikoolidest kõvasti pikem ajalugu, pikad traditsioonid, kõrgem reputatsioon, rahvusvaheline tunnustus jms. teevad sellest kõige lähedasema asja päris ülikoolile mida Eestist leida võib..

Ma ei ütle, et sealt saadud haridus on kindlasti oluliselt parem või et teised ülikoolid ei oleks võrdväärsed teatud valdkondades, aga kõigest muust, mis ühe ülikooli juurde peaks käima, jääb neil küll kõvasti vajaka.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005
Kindlasti on võimalik ka mainori või mõne muu eraülikooli paberiga kaugele jõuda. Enda initsiatiiv ja oskused ikkagi kõige tähtsamad. Paber NÖ "päris" ülikoolist loob vaid pisut parema võimaluse ennast tõestada,silma paista.

Muutis Kevin, 19 juuli 2010 - 11:48.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008
Jah. Ja üldse ilma paberiteta on ka v6imalik kaugele j6uda.

Posted Image

jaguline

Suhteliselt vana liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2004

K, on 19 juuli 2010, 01:35, said:

Nahhui. Psühholoogia bakaga ei saa  nõustajana tööd, isegi magistrist ei pruugi küllalt olla. Peamised väljundid on psühholoogiaalane teadustöö (sest psühholoogia ei ole suuremas jaos mitte käehoidmine vaid teadus), kõiksugu personaliga seotud stuff, koolitamine jne, või baas mingi muu eriala magistrile...

View Post

Päris huvitav, aga ära nüüd näkku löö kuna ma feilisin :facepalm: okey, väike nali :) Ma olen igatahes praegu megaõnnelik. Sain TTÜ-sse avaliku halduse RE kohale :D

hells bells

gone rogue

• liige
  • Liitus:28 okt 2007
  • Sugu:naine
miks tallina ülikoolist ikka veel midagi kuulda pole õõõ

-Taavi-

Liige

• liige
  • Liitus:08 apr 2005
Arstiteaduskonnas sees :facepalm:

-andres-, 23 jaan 2007, 17:02, kirjutas:

Enne vettehüpet sai Xeon õpetajalt, nii 60 aastaselt mehelt ühe ilusa ja tugeva perse laksu. Pärast terve päeva säras.

Vaata postitust

EksTr3:M

Liige

• liige
  • Liitus:30 dets 2009
TTÜ ja ehitusteaduskond. Täpsemalt siis tööstus- ja tsiviilehitus spetsialiseerumisega ehitustehnikale ning olen väga rahul. Eriti meeldib, et tegemist on baka ja magistri integreetitud õppega! Tegin avalduse ka ühikakohale ning 23. august kooli. Kui keegi samal erialal, siis võib julgesti infot jagada selle kohta - soovitusi jne.
Postitas pildi

Kunral

Liige

• liige
  • Liitus:18 mai 2005
Mul on veel umbes 2 aastat jäänud keskkooli lõpetamiseks aega, aga tahaks juba teada, et kui kerge on saada RE kohta näiteks TÜ? Et nt, mis võiks olla keskkooli keskmine hinne ja riigi eksami keskmised punktid?

jaguline

Suhteliselt vana liige

• liige

kunral, on 19 juuli 2010, 22:27, said:

Mul on veel umbes 2 aastat jäänud keskkooli lõpetamiseks aega, aga tahaks juba teada, et kui kerge on saada RE kohta näiteks TÜ? Et nt, mis võiks olla keskkooli keskmine hinne ja riigi eksami keskmised punktid?

View Post

Noh, eksamid peavad ikka olema hästi sooritatud, sest konkurents on alati olemas. Palju oleneb ka sellest, mida õppima tahad minna. Kui sind huvitavad loodusteadused, siis nendele erialadele on sissepääs kergem kuna tahtjaid ei ole nii palju. Lisaks saab nt TÜ loodus- ja tehnoloogiateaduskonda juba medaliga sisse.
Osadel erialadel ainult eksamitest ei piisa, pead kas vestlusel käima, akadeemilise testi tegema, motivatsioonikirja ning CV valmis kirjutama või kõik eelnevad korraga.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

jaguline, on 19 juuli 2010, 22:43, said:

Noh, eksamid peavad ikka olema hästi sooritatud, sest konkurents on alati olemas. Palju oleneb ka sellest, mida õppima tahad minna. Kui sind huvitavad loodusteadused, siis nendele erialadele on sissepääs kergem kuna tahtjaid ei ole nii palju. Lisaks saab nt TÜ loodus- ja tehnoloogiateaduskonda juba medaliga sisse.
Osadel erialadel ainult eksamitest ei piisa, pead kas vestlusel käima, akadeemilise testi tegema, motivatsioonikirja ning CV valmis kirjutama või kõik eelnevad korraga.

View Post

Konkurents on ainult arstis, keskmist hinnet küsitakse vist mingi Türi ja Viljandi kolledžites, motivatsioonikirja pole minu teadmist mööda ühelgi erialal küsitud.

Enamjaolt sõltub kõik riigieksamitest, lävendipõhine süsteem garanteerib sulle tasuta koha, kui eksamid piisavalt hästi teed. Läheb vähe kehvemini, siis saad tasulisele kohale. Sissesaajate arvul mingit piiri pole.

Research, mu poeg.

// ;) No problems.

Muutis K, 19 juuli 2010 - 22:35.

jaguline

Suhteliselt vana liige

• liige
K ma mõtlesin konkurentsi üleüldiselt :facepalm:

XchopperX

Liige

• liige

kunral, on 19 juuli 2010, 22:27, said:

View Post

Sõltuvalt erialast peaks su riigieksamite keskmine varieeruma 70 ja 95 vahel et tasuta kohale saada. Suuremal osal erialadest on RE lävend 70 või 75, kõige kõrgem on ta juba terve igaviku olnud Inglise filoloogias ja Juuras, sõltuvalt aastast varieeruvad need 90 ja 95 vahel, nüüd ilmselt alaneb jälle, sest ärkamisaja titebuumiaegsed on suuremalt jaolt kõik ülikoolis juba ja aasta-aastalt muutub konkurents nüüd väiksemaks.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

SanderR

Liige

• liige
  • Liitus:25 okt 2006
Keegi Tallinnas üürikaaslast ei vaja? :D

Crypz

Liige

• liige
  • Liitus:09 märts 2005

SanderR, on 20 juuli 2010, 13:42, said:

Keegi Tallinnas üürikaaslast ei vaja? :D

View Post

:D:D ma mingi helistasin kortereid läbi julmalt, masendav, et juba juulis on kõik võetud

aga tlü ühikad on ka suht ilusad, sebin end sinna arvatavasti alustuseks

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004
Keegi inka filli ka läks? ;o
Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige

Crypz, on 20 juuli 2010, 14:33, said:

:D:D ma mingi helistasin kortereid läbi julmalt, masendav, et juba juulis on kõik võetud

aga tlü ühikad on ka suht ilusad, sebin end sinna arvatavasti alustuseks

View Post

haha, Tartu Ülikooli ühikates on paar päeva pärast avalduste vastuvõtmise algust järjekord juba selline, et enam suurt lootust kohta saada pole.. (v.a Narva 89 ja Nooruse ühikates), kui mina esimest korda ühikaid uurisin ja Narva 89 kasuks otsustasin, oleks ma euroühikate nimekirjas vist 167ndal kohal olnud.. ehk siis oleks umbes aasta aega järjekorras olnud, kui mitte rohkem..

Crypz

Liige

• liige
  • Liitus:09 märts 2005

XchopperX, on 20 juuli 2010, 15:51, said:

haha, Tartu Ülikooli ühikates on paar päeva pärast avalduste vastuvõtmise algust järjekord juba selline, et enam suurt lootust kohta saada pole.. (v.a Narva 89 ja Nooruse ühikates), kui mina esimest korda ühikaid uurisin ja Narva 89 kasuks otsustasin, oleks ma euroühikate nimekirjas vist 167ndal kohal olnud.. ehk siis oleks umbes aasta aega järjekorras olnud, kui mitte rohkem..

View Post

ütleme nii, et ma olen sellele mõelnud juba. Ühikate avaldused avatakse tallinnas 22. :D

aga kui juhtub, et e isaa kohta, siis alati sugulased olemas, kes vb enda juurde võtaks :D

Muutis Crypz, 20 juuli 2010 - 14:55.

EksTr3:M

Liige

• liige
  • Liitus:30 dets 2009
Ma tegin eile TTÜsse ühikakoha avalduse ning täna sain juba pakkumise ja aktsepteerisin. Aadressiks siis Akadeemia tee 7/1, piltide järgi tundub täitsa OK!
Postitas pildi

48 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 48 külalist, 0 anonüümset kasutajat