Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Sulev

Zen

• liige
  • Liitus:22 dets 2006
  • Sugu:mees

Jari, 11 jaan 2011, 16:40, kirjutas:

ghost rider, 11 jaan  2011, 01:25, kirjutas:

Õpin hetkel TTÜ-s energeetika teaduskonnas elektriajameid ja jõuelektroonikat. Kui kellegil on küsimusi, siis vastan meeleldi.

Vaata postitust

Eile saime mingid lipikud, kus TTÜ reklaamib soojusenergeetika eriala, oled sellega seotud ?

Vaata postitust

Eriala, mida sina otsid on ehitusteaduskonna all, ametlik nimetus: Keskkonnatehnika spetsialiseerumisega küttele ja ventilatsioonile. Olulisemad erialaained: soojusvarustus, küte, ventilatsioon, õhu konditsioneerimine, jahutus ja külmatehnika, hoonete sisekliima, soojusgeneraatorid, tehnovõrkude renoveerimine.

Mina ei tea küll sellest eriti midagi, kuid mul on paarimees, kes on selles erialas kolmanda aasta peal. Kui küsimusi on, siis ma saan tema teadmiste põhjal sulle vastata.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

K, 13 jaan 2011, 17:13, kirjutas:

Chopper, see pole mingi eriline traditsioon... Varem oli raamatukoguseksi asemel listis ühikas elamine näiteks.

Vaata postitust

tudengifolkloor siis, hea küll, ega ma väidagi et seda kõik tegema peaksid, see on lihtsalt üks tore kiiks ülikooli aja juures.. sa võid sinna nimekirja mida iganes juurde panna...
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008
  • Sugu:ei ütle
Kui talutav on ühikas elamine? Kui oleks valida, kas elate ühiselamus või jagate kellegi normaalsega korterit, kumma võtaksite?
Ise seisan täpselt säherduse valiku ees praegu.

Muutis Amarant, 16 jaanuar 2011 - 02:06.

-Cell-

Emptiness is Loneliness

• liige
  • Liitus:16 nov 2004

Amarant, 16 jaan 2011, 02:06, kirjutas:

Kui talutav on ühikas elamine? Kui oleks valida, kas elate ühiselamus või jagate kellegi normaalsega korterit, kumma võtaksite?
Ise seisan täpselt säherduse valiku ees praegu.

Vaata postitust

Oma kursuse kaaslaste arvamuste ja ka enda kogumuste põhjal ütleks, et ühikas on selline random asi, et kas juhtub hea toakaaslane ja boksikaaslased or whatever olevat või mitte. ise elan üksinda korteris ja kurta küll ei saa millegi üle.

Amarant

Liige

• liige
Üksinda küll elada ei suudaks :). Päris masendavaks võib ära kiskuda, ma kujutan ette. Pigem siis juba ühikasse kas või suvaliste välismaalastega korterit või lausa tuba jagama.

insaner

Liige

• liige
  • Liitus:08 okt 2007
Mis arvate, hetkel keskas 11ndas väga õppida ei viitsi aga ülikool oleks küll tulevikus plaanis. Nüüd mõtlen, et kui peale keskat käia enne sõjaväes ära ja siis saab sealt mingisugune disipliini ehk? Samas kui aasta õpingutega vahele jääb on ehk veelgi halvem variant, üldse ei viitsi enam õppida ja tarkust ka peast natuke kaduma läinud.

Et siis peale keskat ülikool/sõjavägi?

Amarant

Liige

• liige
Nii palju tean, et distsipliini peale eksamit ei tehta ja loeb ikka see, mida sa gümnaasiumis õppimisega saavutad. Kindlasti mine kohe ülikooli, kui see plaan on. Või vähemalt õpi praegu vastavalt, et ülikoolikoht oleks olemas, ning mine siis sõjaväkke kohe. Pärast sõjaväge vaevalt kuskil nii intensiivselt haridust enam saad, et suudad end tasemele viia.

Muutis Amarant, 16 jaanuar 2011 - 05:09.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
Lol, sõjaväest ei õpi sa mingit distsipliini...

Amarant, ühikas on random suht. Kõigis peale Tiigi on mutike klaaskapis, kes hilistel öötundidel külaliste olemasolu pärast kirema hakkab, aga neis on muidu rahulik. Kui toakaaslane ei sobi, saad teist kohta taotleda, aga lootus seda saada on peamiselt Narva vanas ühikas, mis on korralik peller (dušš keldris, köök koridori peale, yo).

Tiigis on muidu ka vaatamata adminni puudumisele ok, aga minu naabrid lähevad siin ikka kord kuus peast segi ja olen saanud neile g4s'i kutsuda. Käisin vaheajal kodus, tulin tagasi, sain teada, et üks oli meie elamisse tunginud ja mu liitrisest jäägrist pool ära joonud...

Ühikad on suht nadi koha peal enamus, Pepleri ja Tiigi on ainsad, mis enam-vähem keset linna on ka.

Baboon

Liige

• liige
  • Liitus:09 dets 2006
Kas see mängib kunagi ülikooli astumisel väga suurt rolli, kas sa lõpetasid gümnaasiumis humanitaar- või reaalainete klassi? Tean, et oleneb mida õppida tahad, aga ma valisin humanitaarklassi õpetajate pärast just, kuigi tean, et reaalained huvitavad mind ennast rohkem-.-

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004

Baboon, 16 jaan 2011, 15:40, kirjutas:

Kas see mängib kunagi ülikooli astumisel väga suurt rolli, kas sa lõpetasid gümnaasiumis humanitaar- või reaalainete klassi? Tean, et oleneb mida õppida tahad, aga ma valisin humanitaarklassi õpetajate pärast just, kuigi tean, et reaalained huvitavad mind ennast rohkem-.-

Vaata postitust

Raske öelda.Kõik oleneb tõesti sellest, mis sind ennast huvitab.Meil on üks õppejõud, kes pidevalt kireb:"Mingid humanitaarid olete vä?!", ta ise annab reaalainetega seotud asju...
Bend if you must, but never brake!

Amarant

Liige

• liige

Vaata postitust

Ülikooli astumisel mängivad rolli riigieksamite tulemused põhiliselt ja need põhinevad su eelneval haridusel.
Ma ei kujuta ette, mida see akadeemiline test endast päris kujutab, aga seal küsitakse igasugu selliseid silmaringi puudutavaid küsimusi vist, mida valdavad ehk tõesti humanitaarala inimesed paremini. Aga sellele ei ole küll mõtet panustada.
Ise läksin ka pärast 9. lollina humanitaarklassi, kuigi oleks võinud suisa reaalkooli minna. Arvasin, et mind enam reaalained ei huvita lihtsalt. 11. avastasin ikkagi, et keemia eksam on ainus variant, ning hakkasin sujuvalt reaalalade lainele ennast sättima ning ignoreerima mingil määral seda kunsti, mis igalt poolt peale tungis. Hinded tulid muidugi vastavalt sitad, aga matemaatika ja keemia tulemustest piisas, et saada arstiteadusesse sisse, nii et lõppkokkuvõttes on kõik ikkagi endas kinni.
(Reaalklassi omadel on muidugi väga suur ja vihale ajav eelis, aga sellele püüa mitte mõelda lihtsalt.)

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitust

Kõik sõltub kuidas sa riigieksamid sooritad. Kuskil lõputunnistusel sul niikuinii ei ole kirjas kas sa lõpetasid humunitaar- või reaalharu.

Posted Image

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
oleme ausad, väga kummaline küsimus. tead isegi, et koolide vahel on suured erinevused ja klasside vahel võib eksisteerida samuti meeletu taseme erinevus. sa ikka talitad oma sisetunde järgi, mitte, et ma olen humanitaaris ja nüüd ma pean filoloogiat minema õppima. või sa pead silmas kandideerimist? sellisel juhul ei ole ilmselt enamikes kohtades mingit vahet.

Amarant

Liige

• liige

K, 16 jaan 2011, 11:24, kirjutas:

Lol, sõjaväest ei õpi sa mingit distsipliini...

Amarant, ühikas on random suht. Kõigis peale Tiigi on mutike klaaskapis, kes hilistel öötundidel külaliste olemasolu pärast kirema hakkab, aga neis on muidu rahulik. Kui toakaaslane ei sobi, saad teist kohta taotleda, aga lootus seda saada on peamiselt Narva vanas ühikas, mis on korralik peller (dušš keldris, köök koridori peale, yo).

Tiigis on muidu ka vaatamata adminni puudumisele ok, aga minu naabrid lähevad siin ikka kord kuus peast segi ja olen saanud neile g4s'i kutsuda. Käisin vaheajal kodus, tulin tagasi, sain teada, et üks oli meie elamisse tunginud ja mu liitrisest jäägrist pool ära joonud...

Ühikad on suht nadi koha peal enamus, Pepleri ja Tiigi on ainsad, mis enam-vähem keset linna on ka.

Vaata postitust

Selge :). Aitäh!
Sellest mulle vist piisab, et hoida kümne küünega kinni oma korterist ja elukaaslasest :D.
Aga kunagi tulevikus ilmselt lõpetan ikka ühikas, nii et siis tuleb kohaneda ja ette valmistada kuidagi.
Nooruse ühikal on minu jaoks väga hea asukoht. Sealt oleks väga tsill kooli jalutada.

-Taavi-

Liige

• liige
  • Liitus:08 apr 2005
Noorusesse minnes tuleb siis palju sooja pesu, sokke ja tekke varuda. Olen kuulnud et seal pole just kõige soojem talvel

-andres-, 23 jaan 2007, 17:02, kirjutas:

Enne vettehüpet sai Xeon õpetajalt, nii 60 aastaselt mehelt ühe ilusa ja tugeva perse laksu. Pärast terve päeva säras.

Vaata postitust

Justin Case

What's the point?

• liige
  • Liitus:04 jaan 2004
Kellegil kõrgema mata I osa kosnpekti või midagi tarka pole jagad?
Postitas pildi

Nomel

you got it.

• liige
  • Liitus:10 apr 2007

Justin Case, 16 jaan 2011, 17:09, kirjutas:

Kellegil kõrgema mata I osa kosnpekti või midagi tarka pole jagad?

Vaata postitust

Mul isegi oleks sheerida. PM.

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Keegi selgitaks mulle, mida tähendab see, et mul on kolm semestrit aega ainet deklaleerida( on vist õige sõna) st kui ma praegu kõik 3 korda läbi kukun, siis kas ma saan kevadsemestri sessil uuesti proovida või mitte?
watching myself die in slow motion
Postitas pildi

NoVa*

Vähem kunsti, rohkem sisu.

• liige
  • Liitus:30 nov 2004

muhemees, 13 jaan 2011, 03:37, kirjutas:

kui sisu vähemalt osaliselt erines, siis ma ei näe põhjust, miks ei peaks mõlema eest punkte antama. aga soovitan küsida õppetoolist nt üle, et kindel laks oleks.

//: kui mõni gümnasist peaks olema huvitatud tudengivarjuks olemisest, siis on jaanuari lõpuni võimalik endast märku anda - http://www.tlu.ee/?LangID=1&CatID=5382

Vaata postitust

Tänud!!! Poleks arvatavasti ise seda üles leidnud sealt, kuigi uurinud olen korduvalt. Panin kohe kirja ka ennast. Loodetavasti leiavad mulle inimese, kes mind taluma peab viis päeva.

Muutis NoVa*, 16 jaanuar 2011 - 21:33.

Posted Image

judaz

juggernaut

• auliige
  • Liitus:19 aug 2005

keibl, 16 jaan 2011, 18:26, kirjutas:

Keegi selgitaks mulle, mida tähendab see, et mul on kolm semestrit aega ainet deklaleerida( on vist õige sõna) st kui ma praegu kõik 3 korda läbi kukun, siis kas ma saan kevadsemestri sessil uuesti proovida või mitte?

Vaata postitust

kolm semestrit aega ainet deklareerida?
pagan, ajas ennast ka lõpuks naerma, kui sinu deklat ja enda oma võrdlema hakkasin. sü küsimus on valesti sõnastatud, sellisel juhul on sul aega poolteist aastat, et seda ainet kuulamas käia. aga kui sa mainid põrumist juba, siis äkki vastus õigele küsimusele oleks see, et kui sa nüüd põrud või ei lähe kohale esimest korda, mul on homme vist jaekaubandusega ja turundusega seotud eksam, siis deklareering kestab ühe aasta

40 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 40 külalist, 0 anonüümset kasutajat