Jk, 25 okt 2010, 23:36, kirjutas:
EBS suhtes ongi pigem ebakindlus ja kui TTÜ'sse sisse peaksin saama, ei oleks mingit probleemi. Kuidas TTÜ ärindus üldisesplaanis tundub, Sander?
Esimesel semestril pannakse pea kõik proovile Majandusmatemaatika ja Mikroökonoomikaga, ka Informaatika on üsna keeruline, sellesuhtes, et tempo on väga kiire ja üks vale klikk võib sind kõigist maha jätta või siis sind nii närvi ajada, et sa ise otsustad asja ära lõpetada.
Minul endal on suur küsimus sellega kuidas ma Majandusmatemaatika tehtud saan, sest mate on mul täielik 0 olnud.Samas seal on nii utoopilised ülessanded, et ühtegi konkreetset ülessannet, mis oleks seotud majanduse või äriga, seal polegi, ja põhimõtteliselt sul seda hilisemas astmes vaja ei lähe.Mikroökonoomikas pidi kuulduste järgi läbikukkumine olema suurem, kui mates.Samas ma ei tea kui tõele see vastab, sest endal selle ainega probleeme pole.Teisel semestril asendub see Makroökonoomikaga, mis pidi olema lihtsam ja tähtsam.
Lisaks õpid veel Ettevõtluse aluseid, Õiguse aluseid, Töökeskonda ja Ergonoomikat.Vaba- ja valikaineteks saab ka igasuguseid asju võtta.Mul on näiteks Atleetvõimlemine(kuna ma olen aastaid trenni teinud, siisi tahtsin lihtsalt jätkata), Erialane Inglise keel.Samas järgmine semester vist hakkan Rootsi keelt õppima.
Ega see esimene semester just eriti põnev ei tundu, 2 semester samuti mitte, kus tulevad filosoofia ja statistika.Samas järgmine aasta saad juba minu arvates põnevamaid aineid:Juhtimine, Juhtimispsühholoogia, Turundus, Ärisuhtlus, Majandusgeograafia, Majanduspoliitika jne.
Lisaks on mul olnud võimalus kohtuda selliste inimestega nagu Hans H.Luik, Andrei Korobeinik, Juhan Parts jne.Inimesed on toredad ja mis kõige vägevam, see ala ühendab ettevõtlikke inimesi.
Eks ma kirjutan siis pikemalt kui rohkem koolis olen käinud.