Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 24 oktoober 2010 - 17:00
Homme siis TTÜ-s avatud uste päevadele, loodetavasti räägivad midagi tarka ka, mitte ainult ei reklaami.
Plaan informaatikat minna, mis tundub, et see aasta üks populaarsemaid erialasid üldse. Isegi klassist mul sinna mingi 3-4 tükki veel tahavad saada. Sisse saamisega mul loodetavasti raskusi ei teki, mata ja inka tulevad mõlemad loodetavasti üle 90-ne. Äkki saab isegi olümpiaadi tulemustega otse sisse, kui sel aastal hästi läheb.
Plaan informaatikat minna, mis tundub, et see aasta üks populaarsemaid erialasid üldse. Isegi klassist mul sinna mingi 3-4 tükki veel tahavad saada. Sisse saamisega mul loodetavasti raskusi ei teki, mata ja inka tulevad mõlemad loodetavasti üle 90-ne. Äkki saab isegi olümpiaadi tulemustega otse sisse, kui sel aastal hästi läheb.
Postitatud 25 oktoober 2010 - 21:56
Tulevast aastast eeldatavasti TTÜ majandusteaduskond, ärindus. Või siis EBS.
Postitatud 25 oktoober 2010 - 22:12
Jk, 25 okt 2010, 22:56, kirjutas:
Ma olen TTÜ`s ärinduse peal.Meil on mitmeid inimesi, kes on EBS`ist ära tulnud TTÜ`sse
Bend if you must, but never brake!
Külaline_August_*
Postitatud 25 oktoober 2010 - 22:15
Aga eks inimene ise teab, kui suudad ära kannatada kõik naljad, mis EBS'is õppijate suhtes asutuse halva maine tõttu tehakse, siis miks mitte, eks.
Kuigi mina valiksin igatahes TTÜ.
Kuigi mina valiksin igatahes TTÜ.
Postitatud 25 oktoober 2010 - 22:36
EBS suhtes ongi pigem ebakindlus ja kui TTÜ'sse sisse peaksin saama, ei oleks mingit probleemi. Kuidas TTÜ ärindus üldisesplaanis tundub, Sander?
Postitatud 25 oktoober 2010 - 22:47
Postitatud 25 oktoober 2010 - 23:34
NoVa*, 25 okt 2010, 23:47, kirjutas:
ma praegu nägin, et osad lükati 5-10 võrra kõrgemale ka
aga jah, niigi oli suhteliselt kerge sisse saada, aga eks neid õppekavasid langetati, mida riik rohkem vajab
Postitatud 25 oktoober 2010 - 23:35
NoVa*, 25 okt 2010, 23:47, kirjutas:
beebibuumi lapsed on otsa saanud lihtsalt, järgmine aasta on c.a 30% vähem inimesi kes potentsiaalselt ülikooli pürgivad kui näiteks 2007-2009 aastal, nii et see on mõnes mõttes ka mõistetav. Samas jällegi taunitav selle poolest, et igasugu lambaid pole ka ülikooli vaja, võiks ikka mingi väikenegi selektsioon olla.. sest 55 lävendipunkti on ikka alla igasugust arvestust, sellega peaks absoluutselt iga vähegi mõistust omav inimene hakkama saama.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 27 oktoober 2010 - 11:52
August, 13 okt 2010, 18:26, kirjutas:
Plaan on minna operaatoriks õppima.
Käisin TTÜ avatud uste päeval ja ei leidnud absoluutselt ühtegi eriala mis mind huvitaks... oh lawd..
ಠ_ಠ
Postitatud 27 oktoober 2010 - 12:58
Mõte on lõpetada gümnaasium, seejärel minna kutsekasse ja siis alles kuskile kõrgemasse kooli. Tahaks mingit oskust enne ülikooli kätte saada, muidu pean ainult makarone ketšupiga sööma.
Postitatud 27 oktoober 2010 - 15:06
Billy Boy, 27 okt 2010, 13:58, kirjutas:
söögitegemine tuleb ise-enesest, seda ei pea õppima, et saaks endale lihtsalt head süüa teha Katsetamine teeb meistriks, enne ülikooli minekut piirdusid mu söögitegemise kogemused praetud kartulite ja pelmeenidega, nüüd ei ole enam ühtegi asja millega ma hätta jääks (tavalistest toitudest, jätame igasugu sufleed ja ma ei tea mis ulmetoidud kõrvale). Ja kui enda mõistus ei suuda midagi tarka välja mõelda, siis toidutare.ee aitab nii ideede kui ka praktilise poole pealt ;)
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 27 oktoober 2010 - 15:24
XchopperX, 27 okt 2010, 16:06, kirjutas:
söögitegemine tuleb ise-enesest, seda ei pea õppima, et saaks endale lihtsalt head süüa teha Katsetamine teeb meistriks, enne ülikooli minekut piirdusid mu söögitegemise kogemused praetud kartulite ja pelmeenidega, nüüd ei ole enam ühtegi asja millega ma hätta jääks (tavalistest toitudest, jätame igasugu sufleed ja ma ei tea mis ulmetoidud kõrvale). Ja kui enda mõistus ei suuda midagi tarka välja mõelda, siis toidutare.ee aitab nii ideede kui ka praktilise poole pealt ;)
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 27 oktoober 2010 - 15:24
Postitatud 27 oktoober 2010 - 15:44
kanakukk jr, 27 okt 2010, 16:24, kirjutas:
pihtas-põhjas
minuarust on palju töötuid, kes on ülikooli ära lõpetanud. mingi oskusega võib kohati palju kergemalt töökohta saada. ning ülikoolikõrvalt tööl käia on ka väga hea, sest mina küll päris rotielu elada ei viitsi. mingi sissetulek võiks olla.
Külaline_August_*
Postitatud 27 oktoober 2010 - 16:36
Aga võib-olla keeras XchopperX vinti, sest teatud tüüpi inimestel pole mõtet lihtsalt pidevalt haridust omandada. Valigu üks suund.
Rait, operaatoriks minnes peab päris korralik baas all olema. St, et fotojutustused jms, mis seal katsetel tehakse, peavad ikka väga kvaliteetsed ja hea pilguga olema, võrreldes teiste erialadega
Rait, operaatoriks minnes peab päris korralik baas all olema. St, et fotojutustused jms, mis seal katsetel tehakse, peavad ikka väga kvaliteetsed ja hea pilguga olema, võrreldes teiste erialadega
Postitatud 27 oktoober 2010 - 17:01
Tanel, 27 okt 2010, 17:32, kirjutas:
ei nõustu. ma võiks hetkel vabalt kuskil poole kohaga tööl käia. mitte sittagi kodus teha pole kooliga seoses.
Postitatud 27 oktoober 2010 - 19:07
kanakukk jr, 27 okt 2010, 16:24, kirjutas:
haha, ju mu mõte liigub lihtsalt nii teises suunas siis, tudengi jaoks on toit lihtsalt väga hingelähedane teema
ja sellega ma nõustun ka, et esimese aasta kõrvalt tööl käimine sõltub täiesti erialast, ma usun et ehk arstitudengitel see küll väga hästi välja ei mängiks, samas sots.- ja haridusteaduskonna inimestel pole mingite kodutöödega oma pead suurt vaevata vaja.
Postitatud 27 oktoober 2010 - 19:14
XchopperX, 27 okt 2010, 20:07, kirjutas:
Tru dat, pool päeva kulub mingi toiduga jändamisele.
Ärkad hommikul selle mõttega, et süüa teha, kohvi teha, nõusid pesta, etc. Sööd kõik selle kraami ära, millel parim enne käes. Plaanid, mida ja mitmeks päevaks nüüd teed. Lähed poodi, pead silmas, et eelarvet lõhki ei ajaks. Tuled koju, teed süüa, pesed nõusid, uurid kappe, loobid kõik aegunud kraami minema. Teed kindlaks, mida järgmine kord poest vaja on. Paned äratuse selle järgi, kaua hommikul kokkamisele kulub.
Rahast kahju pole, siis käin igal võimalusel pitsas, ainult endale süüa teha on igav. Kedagi veel toidan, siis on mõnus.
Muutis K, 27 oktoober 2010 - 19:14.
Postitatud 27 oktoober 2010 - 20:15
See söögi jutt on küll tõsi, pole enne sellise nurga alt asja vaadanudki.
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 27 oktoober 2010 - 21:15
Ma käin korra nädalas poes ja ostan kogu kraami ühe korraga. Midagi halvaks selle ajaga ei lähe + kasutad kõik enamvähem ära mida ostad. See on kõige parem taktika rahaliselt ja tegelt ei viitsikski umbes iga kahe päeva tagant poes käia ;) Muidugi kui nv mitte koju minna siis tuleb teine kord ka poes käia vahest, aga muidu saan ühe korraga hakkama ja kuus läks mul eelmine aasta toidu peale 600 krooni kanti. No muidugi lõunasöögiraha mida kodus ei söö lisandub sellele ja ma saan tavaliselt kodust ja vanaemadelt väga palju söögikraami kaasa(kartulid, mahlad, moosid jnejnejne). Muidu oleks sellise eelarvega väga raske niiet tuleb tänada õnne selle koha pealt
Muidu arstis semestrist üle poole läbi ja tuleb tõdeda et päris raske on. Loodetavasti saan ikka hakkama
Muidu arstis semestrist üle poole läbi ja tuleb tõdeda et päris raske on. Loodetavasti saan ikka hakkama
-andres-, 23 jaan 2007, 17:02, kirjutas:
7 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 7 külalist, 0 anonüümset kasutajat