Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Jack Herer

Liige

• liige
  • Liitus:14 juuni 2009
  • Sugu:mees
Maitse erinevus täielikult, Tartus on parem. Tallinnas olles pidi mul okse üles tulema :) Transpordi erinevus on obv ju, tramm ja troll on 2 suurt eelist juba.
5bil year's ago our planet materialized from thin air.
Postitas pildi
Postitas pildi

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

Jack Herer, 13 okt 2010, 16:33, kirjutas:

Maitse erinevus täielikult, Tartus on parem. Tallinnas olles pidi mul okse üles tulema :)  Transpordi erinevus on obv ju, tramm ja troll on 2 suurt eelist juba.

Vaata postitust

Vaadata võiks ka mõlema linna eelarvet etc. Karta on, et Tallinnas on ühistransport veits paremal tasemel.
Ja Tallinnas kraanivett ei soovitaks ikka kellelgi juua :D
I've dated girls uglier than you for breakfast.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Ei oska küll kurta Tallinna joogivee kvaliteedi üle, 18 aastat sai seda joodud ja olen siiamaani elus.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--

Rait^, 11 okt 2010, 17:36, kirjutas:

On kellegil kogemusi Balti Filmi ja Meedia kooliga?
Kui jah, siis võiks veidikene rääkida kuidas see õppetöö seal on.

Vaata postitust

Kogemust ei ole, aga oskan üht-teist öelda ehk küll. Millest sa täpsemalt huvitatud oled? St, mida sa õppima sooviksid minna sinna.

K, 13 okt 2010, 11:15, kirjutas:

Tartu vett saab juua.

Vaata postitust

Jack Herer, 13 okt 2010, 16:33, kirjutas:

Maitse erinevus täielikult, Tartus on parem. Tallinnas olles pidi mul okse üles tulema :)  Transpordi erinevus on obv ju, tramm ja troll on 2 suurt eelist juba.

Vaata postitust

Poisid, elage Nõmmel, kui Tallinnas head kraanivett tahate.

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004

August, 13 okt 2010, 18:26, kirjutas:

Kogemust ei ole, aga oskan üht-teist öelda ehk küll. Millest sa täpsemalt huvitatud oled? St, mida sa õppima sooviksid minna sinna.
Poisid, elage Nõmmel, kui Tallinnas head kraanivett tahate.

Vaata postitust

Tõsi, ise ka Nõmmel elanud ja ei oska kurta vee kvaliteedi üle.
Aga aitab ka nüüd OTst.
Postitas pildi

Ebit

^^

• liige
  • Liitus:29 juuni 2007
Tartu Ülikooli Pärnu Kolledž

Ettevõtlus ja projektijuhtimine

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

August, 13 okt 2010, 18:26, kirjutas:

Kogemust ei ole, aga oskan üht-teist öelda ehk küll. Millest sa täpsemalt huvitatud oled? St, mida sa õppima sooviksid minna sinna.Poisid, elage Nõmmel, kui Tallinnas head kraanivett tahate.

Vaata postitust

No need, Keilas tuleks nagu Värskat kraanist.

Homme kukun esimese (vahe)eksami läbi siis, GG. Keegi maatrikseid ja determinante inimeste keeles seletada oskab, siis PM, mul üks Bock seisab külmas, võin konsultatsiooni eest ära anda (nagu keegi Bocki tahaks).

// Mul ei ole aju. ;)

Muutis K, 13 oktoober 2010 - 23:27.

opz

Scout

• liige
  • Liitus:10 aug 2008

K, 13 okt 2010, 23:09, kirjutas:

Homem kukun esimese (vahe)eksami läbi siis, GG. Keegi maatrikseid ja determinante inimeste keeles seletada oskab, siis PM, mul üks Bock seisab külmas, võin konsultatsiooni eest ära anda (nagu keegi Bocki tahaks).

Vaata postitust

maatriksid ja determinandid on ühe õhtu jooksul täiesti õpitavad! otsi guuglest jms.
Postitas pildi

Valdo

a

• liige
  • Liitus:24 märts 2007
Õpin TÜ's infotehnoloogiat. Suvel olin dilemma ees, kas otsustada informaatika, arvutitehnika või IT kasuks, aga hetkel olen igatahes rahul, sest õnneks on matemaatikat üpris vähe (3praksi ja 1 loeng nädalas) ja kõik õppehooned on max 20 minutilise jalutuskäigu kaugusel. Resideerun Uuel tänaval, mis on Illukast sõna otseses mõttes kiviviske kaugusel.
Postitas pildi

turbolehm

Longus penis basis vitae

• liige
  • Liitus:10 apr 2004

K, 13 okt 2010, 23:09, kirjutas:

Homme kukun esimese (vahe)eksami läbi siis, GG. Keegi maatrikseid ja determinante inimeste keeles seletada oskab, siis PM, mul üks Bock seisab külmas, võin konsultatsiooni eest ära anda (nagu keegi Bocki tahaks).

// Mul ei ole aju.  ;)

Vaata postitust

Mida sa õpid? Mul ka homme determinandid + maatriksid + piirväärtus

ka ei ole aju :)

Fabulous

champagne and disco

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007

Valdo, 14 okt 2010, 14:26, kirjutas:

Õpin TÜ's infotehnoloogiat. Suvel olin dilemma ees, kas otsustada informaatika, arvutitehnika või IT kasuks, aga hetkel olen igatahes rahul, sest õnneks on matemaatikat üpris vähe (3praksi ja 1 loeng nädalas) ja kõik õppehooned on max 20 minutilise jalutuskäigu kaugusel. Resideerun Uuel tänaval, mis on Illukast sõna otseses mõttes kiviviske kaugusel.

Vaata postitust

Mul on plaanis tuleval aastal sama asja õppima minna. Kui suur pluss on sellel alal mingisuguste eelnevate teemaalaste teadmiste olemasolu? Kas sealne elementaarne ja diskreente matemaatika võib valmistada raskuseid inimesele, kes reaalklassi matemaatikas on neljaline? Kuidas üldse eriala raskus on ( Kui palju antakse õppida..etc )?

Muutis Fabulous, 16 oktoober 2010 - 20:05.

the beast

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2010
Homme on Radisson Blu Hotel Olympia hotellis seminar välismaa ülikoolide kohta... http://www.balticcou...127000?langID=4

Külaline_A-ROD_*

• külalised
  • Liitus:--

A-ROD, 9 okt 2010, 21:51, kirjutas:

Olen ise ka ühe rohkem psühholoogiat viimasel ajal lisaks ajakirjandusele mõelnud. Pros and cons  ? Mis edasi teha pärast magistrit näiteks ? Mis palgad ?

//pole ise seda eriala üldse uurinud, nii et kõik mis teilt tuleb on hea.

Vaata postitust

äkki keegi ikka.. ?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Ma psüholoogia kohta midagi konkreetset ei oska öelda, aga kõiki sotsiaalteaduskonna erialadega on nii, et väga paljud otsustavad õppimise jooksul, et konkreetne eriala ei olegi nende jaoks ja lähevad pärast lõpetamist hoopis midagi muud tegema, sest kõk need 4 sots-eriala annavad ise-enesest väga konkreetse ja kitsa valdkonna konkreetse ameti näol, aga nendelt erialadelt omadatud teadmised ja oskused võivad sisuliselt ükskõik millisele tööle inimese viia kus on vaja analüüsi- ja otsustusvõimet, kiiret ja loovat mõtlemist, head suhtelmisoskust ning laia silmaringi.
Lisaks saab sots. eriala baka pealt peaaegu igale poole magistrisse minna, erinevalt teiste erialadega, kus edasiõppimine on suhteliselt piiritletud oma kinda valdkonnaga.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Valdo

a

• liige
  • Liitus:24 märts 2007

Fabulous, 16 okt 2010, 21:04, kirjutas:

Mul on plaanis tuleval aastal sama asja õppima minna. Kui suur pluss on sellel alal mingisuguste eelnevate teemaalaste teadmiste olemasolu? Kas sealne elementaarne ja diskreente matemaatika  võib valmistada raskuseid inimesele, kes reaalklassi matemaatikas on neljaline? Kuidas üldse eriala raskus on ( Kui palju antakse õppida..etc )?

Vaata postitust

Diskreetne matemaatika peaks mul algama ~2-3 nädala pärast, nii et selle kohta ei oska veel midagi öelda, aga elementaarmatemaatika on küll ~75% ulatuses keskkooli materjali kordamine. Ning sinule kui reaalklassi õpilasele ei tohiks ka need üksikud uued teemad absoluutselt raskusi valmistada.
Eelnevad teemaalased teadmised tulevad kindlasti kasuks - saad loengute ajal kaasa rääkida jne ning kergem uut materjali teemaga seostada, aga ka ilma varasemate teadmiste/kogemusteta saab hakkama.
Õppida ei anta palju, aga samas programmeerimises/andmebaaside aines nõuavad kodutööd vahel ikka tükk aega nuputamist ja erinevate lahenduste proovimist, mis võib aega võtta.
Samas olen ma infotehnoloogia tudeng olnud vähem kui 2 kuud, mistõttu ei julge ma väita, et minu esmamulje ka pool aasta pärast valitsevat olukorda kirjeldab.
Postitas pildi

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004

turbolehm, 14 okt 2010, 22:16, kirjutas:

Mida sa õpid? Mul ka homme determinandid + maatriksid + piirväärtus

ka ei ole aju  :D

Vaata postitust

Liitun teie klubiga, aga Tallinnas soovitatavalt :(
Bend if you must, but never brake!

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
Ma üldse humanitaarklassis ja arvatavasti geo tulemusega kavatsen ülikooli ITd õppima minna, mata on mul suht kehv tänu kallakule(4/5, aga eelmine aasta oli 3 tundi nädalas matat ja see aasta 4).
Peaks vist hakkama saama?

Tegelt veel 1 ja 3/4 aastat aega sinna, aga juba plaanid käivad :(

Muutis olenmatu, 18 oktoober 2010 - 22:15.

vakatsaka

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005

Fabulous, 16 okt 2010, 21:04, kirjutas:

Mul on plaanis tuleval aastal sama asja õppima minna. Kui suur pluss on sellel alal mingisuguste eelnevate teemaalaste teadmiste olemasolu? Kas sealne elementaarne ja diskreente matemaatika  võib valmistada raskuseid inimesele, kes reaalklassi matemaatikas on neljaline? Kuidas üldse eriala raskus on ( Kui palju antakse õppida..etc )?

Vaata postitust

Eelnevad teadmised muidugi kasulikud. Elementaarmat - lebo, pmliselt nagu öeldi gümni matemaatika suuresti. Diskreetne on keerulisem juba, aga tehtav, ebameeldiv on kõrgem mat (Infotehnoloogidel ilmselt siis matemaatiline analüüs ? selle nimi)...

Kristjan

kfb

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
endal kõrgem mat läbitud, ei saand ütelda küll nüüd et raske oleks olnud
praegu kõrgema matemaatika rakendused otsa, väga hullu pole
I like my whisky old and my women young.

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005
Keegi Tartu Tervishoiukõrgkoolist ja täpsemalt bioanalüütika erialast oskab midagi kosta?

30 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 30 külalist, 0 anonüümset kasutajat