Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Crypz

Liige

• liige
  • Liitus:09 märts 2005
  • Sugu:mees

Jack Herer, 9 okt 2010, 02:16, kirjutas:

Kas oleks arvestatav variant, kui ma lepin tuttava tudengiga kokku ning küsin tema nõusolekut olema minu vari vms? Oleks mõeldav?

Vaata postitust

ma erilist vastuolu selles ei näe, why not :D

Külaline_A-ROD_*

• külalised
  • Liitus:--
Olen ise ka ühe rohkem psühholoogiat viimasel ajal lisaks ajakirjandusele mõelnud. Pros and cons ? Mis edasi teha pärast magistrit näiteks ? Mis palgad ?

//pole ise seda eriala üldse uurinud, nii et kõik mis teilt tuleb on hea.

Muutis A-ROD, 09 oktoober 2010 - 20:53.

Karll

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008
Endal on kindel siht seatud, law in the US, NY state. Kui kõik hästi läheb, saan 2011/12 USA'ga tutvust teha. Tagasi tulles lõpetan Eestis keskkooli ning siis uuesti Ameerikasse. Aeg näitab, kui kaugele ma oma pingutustega jõuan.

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004
Arvesta ka seda, et üldiselt advokaadiks jääd sinna riiki kus sa selleks õpid. St, seadused jms erinevates riikides on täiesti erinev.
Postitas pildi

Crypz

Liige

• liige
  • Liitus:09 märts 2005

Streamer2, 10 okt 2010, 00:18, kirjutas:

Arvesta ka seda, et üldiselt advokaadiks jääd sinna riiki kus sa selleks õpid. St, seadused jms erinevates riikides on täiesti erinev.

Vaata postitust

mistõttu ongi palju arukam USA-s õigust õppida :D

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008
  • Sugu:ei ütle

-Cell-, 8 okt 2010, 23:28, kirjutas:

Arstidele lohutuseks siis luud ja närvid pididki kõige raskemad olema, edaspidised elundid jne pidavat juba kergemad olema, tekivad ladina keelsed seoused jne. Kõige hullem on aga siiski biokeemia( 4-5 vihikulehe pikkusedreaktsiinovõrrandid).

Vaata postitust

Kuid seedeelundkonna õppimine laiba peale pidi jällegi kõige haisvam elamus olema anatoomias.
Kuidas keegi Tartu vahel liikleb? Ma ei väsi ikka kirumast selle linna ühistransporti. Katastroof lihtsalt.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
Eks ikka jala, 35 minutine ots Ravila tänavale pole väga palju ja lisaks pakub rahuldust igapäevasele füüsilisele koormusele.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

Kristjan

kfb

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
Bussid on jah nagu nad on, vahepeal lähen ~1 tund kooli, olen 1.5 tundi loengus ja siis ~1 tund tulevad bussid tagais.
I like my whisky old and my women young.

Karll

• liige
  • Liitus:27 veebr 2008

Streamer2, 10 okt 2010, 00:18, kirjutas:

Vaata postitust

See ongi mu mõte.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Amarant, 10 okt 2010, 19:01, kirjutas:

Kuidas keegi Tartu vahel liikleb? Ma ei väsi ikka kirumast selle linna ühistransporti. Katastroof lihtsalt.

Vaata postitust

Jala, või kui väga kiire on siis bussiga.
Elan Kastani tänaval nii et väga kaugele kuskile liiklema ei pea, mäest alla ja üles..10 minutine teekond ei võta väga tükki küljest.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Timka

Liige

• liige
  • Liitus:22 jaan 2008
kodutöid päris palju..praegu see "võimalikult palju välja praakida" aasta.Kohati on igav,on huvitavaid aineidi,aga näiteks keemiat/füüsikat/matemaatikat on küll palju ja enamasti keskkooli kordamine..

Muutis Timka, 11 oktoober 2010 - 11:00.

Postitas pildi

You probably think that I am not a nice person... And you are right.
Get big or die trying.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

XchopperX, 10 okt 2010, 23:07, kirjutas:

Jala, või kui väga kiire on siis bussiga.
Elan Kastani tänaval nii et väga kaugele kuskile liiklema ei pea, mäest alla ja üles..10 minutine teekond ei võta väga tükki küljest.

Vaata postitust

Astu Tiigist läbi, võtame viina.

Jala saab igale poole max 20 minutiga. Klassiõe juures Ropkas olen bussiga käinud, muidu pole tarvidust.

Rait^

imported danish pipe tobacco

• liige
  • Liitus:07 sept 2004
On kellegil kogemusi Balti Filmi ja Meedia kooliga?
Kui jah, siis võiks veidikene rääkida kuidas see õppetöö seal on.
ಠ_ಠ

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005
MA ise just tahaks, et oleks veits rohkem ringijooksmist. Enamus loenguid on mul füüsikainstituudis. Suurimad vahemaad mida läbin on - 1) kord nädalas LOTE peamajja, 2x nädalas informaatika-matemaatika teaduskonda.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Kevin, 11 okt 2010, 18:24, kirjutas:

MA ise just tahaks, et oleks veits rohkem ringijooksmist. Enamus loenguid on mul füüsikainstituudis. Suurimad vahemaad mida läbin on - 1) kord  nädalas LOTE peamajja, 2x nädalas informaatika-matemaatika teaduskonda.

Vaata postitust

Ära taha.. mul oli esimesel semestril ülikoolis päev mis algas kell 8 oeconomicumis, järgmine loeng oli LOTEs, siis peamajas ja siis Tiigi tänaval Sotisaalteaduskonna hoones.. sellist mäest üles-alla ronimist ei taha küll enam näha.

Muide, kes veel ei tea siis täna algasid Tartus tudengite sügispäevad, pole kaugeltki võrreldav kevadpäevadega, aga midagi huvitavat peaks siiski igale ühele ehk leiduma. Kava - http://www.studentdays.ee/index.php?option...ikava&Itemid=92

Muutis XchopperX, 11 oktoober 2010 - 20:37.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Amarant

Liige

• liige
Juhtusin täna bussipeatuses ühistransporti kiruma ühe mutiga pärast konkreetselt pooletunnist bussiootamist Eedeni juures, kus peaks just olema tihe liiklus (buss nimelt hilines 10 min ja eelmine läks vahetult enne meie jõudmist), ning sain teada, et firma, kes asja eest vastutab, vahetub uusaastal. Lootus on, et midagi paraneb :D.

jaguline

Suhteliselt vana liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2004

Amarant, 11 okt 2010, 23:18, kirjutas:

Juhtusin täna bussipeatuses ühistransporti kiruma ühe mutiga pärast konkreetselt pooletunnist bussiootamist Eedeni juures, kus peaks just olema tihe liiklus (buss nimelt hilines 10 min ja eelmine läks vahetult enne meie jõudmist), ning sain teada, et firma, kes asja eest vastutab, vahetub uusaastal. Lootus on, et midagi paraneb :D.

Vaata postitust

Ma küll ise käin TTÜ-s, aga tean öelda, et järgmisest aastast opereerib Tartus GO Bus'i asemel SEBE. Eelmise nädal oli mul sellises aines nagu sissejuhatus avalikku haldusesse seminar. Seal me võrdlesime Tartu ja Tallinna ühistranspordi ja veevärgi korraldust. Jõudsime järeldusele, et Tallinnas on ühistransport paremini korraldatud ning Tartus on veevärk paremini korraldatud :)

Amarant

Liige

• liige
Mille järgi ta siin, Tartus parem on siis?

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004

jaguline, 13 okt 2010, 10:41, kirjutas:

Ma küll ise käin TTÜ-s, aga tean öelda, et järgmisest aastast opereerib Tartus GO Bus'i asemel SEBE. Eelmise nädal oli mul sellises aines nagu sissejuhatus avalikku haldusesse seminar. Seal me võrdlesime Tartu ja Tallinna ühistranspordi ja veevärgi korraldust. Jõudsime järeldusele, et Tallinnas on ühistransport paremini korraldatud ning Tartus on veevärk paremini korraldatud  :)

Vaata postitust

Tartu veevärk paremini korraldatud?
Ma küll täpselt ei tea mida sa korralduse all mõtled, aga vee kvaliteet on küll suht fail. Karedamat vett ma pole ammu näinud...
Postitas pildi

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Streamer2, 13 okt 2010, 10:54, kirjutas:

Tartu veevärk paremini korraldatud?
Ma küll täpselt ei tea mida sa korralduse all mõtled, aga vee kvaliteet on küll suht fail. Karedamat vett ma pole ammu näinud...

Vaata postitust

Tartu vett saab juua.

18 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 18 külalist, 0 anonüümset kasutajat