J., 11 juuli 2015 - 09:25, kirjutas:
Kas kellegil on kogemust magistritasemel kommunikatsiooni või turunduse valdkonnaga Eestis?
Ise kaalun järgmisest aastast- valikuks TÜ, TLÜ ja TTÜ. Turunduse poolelt olen nii-ja naa peal, kuna tegelikult töötan juba turunduse peal ning näen pigem kommunikatsiooni lisaväärtusena enda jaoks. TLÜ kommunikatsioon tundub minu jaoks hea, kuna baka tegin TLÜs ja "lebotase" tegi asja just enda jaoks huvitavaks. Tüdruksõber õpib hetkel TTÜs sama asja ning näen kui põhjalikult nad seda läbi võtavad - töö kõrvalt poleks aega ega huvi nii nišši minna.
TLÜ on ikka ekstra halb kool, seda ei julgeks kellelegi soovitada, ise õpin seal praegu kommunikatsioonijuhtimist (küll inglise keelsel õppekaval) ja kogu see asi on paras naljanumber võrreldes Tartuga, kus ma bakat tegin. Väga-väga lihtne on elu, sisuliselt ei pea mitte midagi tegema. Eeldused ja materjal on küll olemas aga teostus on halb, seega kui ise asjale pühenduda ja aktiivselt teha, siis saab asja, nagu iga kooliga, aga niisama midagi sealt külge ei hakka.
Õppekavad on näiliselt põnevad, aga reaalsuses on tuimad ja igavad, mingit "vau" effekti pole 2 aasta jooksul kordagi kogenud. Positiivse poole pealt võiks ilmselt välja tuua vaid selle, et väga tihti käib igasugu külalisõppejõude ja maailmatasemel spetsialiste/teadlaseid loenguid andmas, mis on väga huvitavad, aga kooli enda kaader on väga nõrk. Lisaks on asi üpris praktiline, minu jaoks oli just see oluline, et mitte teadust teha aga asja ennast, milleks on päris head eeldused loodud.
Ehk siis jah, kui oleks mul valik eelistaks iga kell TÜ'd, seejärel TTÜ ja TLÜ oleks kindel autsaider mu listis, aga kuna sulle see "lebo" vist sobib, siis TLÜ on küll rusikas silmaauku selle koha pealt.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.