Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 22 juuni 2015 - 18:57
Tänasest saab Tartu Ülikooli sisseastumisavaldusi teha.
Ise panin magistrisoovi teele (terviseteadused).
Ise panin magistrisoovi teele (terviseteadused).
Postitatud 22 juuni 2015 - 20:28
Postitatud 22 juuni 2015 - 21:48
Õige. 7. juuli sisseastumistest, annan endast parima.
Postitatud 23 juuni 2015 - 10:27
Hoia meid siis kursis kõigega. Prooviks ka järgmine aasta
Postitatud 24 juuni 2015 - 09:43
Postitatud 24 juuni 2015 - 18:44
Neonetis vist suht palju arvutitehnikuid, nii endiseid kui ka praeguseid.
Postitatud 24 juuni 2015 - 21:43
Keegi siit TTÜ mata eksamit ka teinud? Kuidas see võrreldes riigieksamiga on?
Postitatud 25 juuni 2015 - 07:14
Postitatud 25 juuni 2015 - 10:53
Kas keegi oskab TTÜ tööstus- ja tsiviilehitusest pikemalt rääkida? Olen kuulnud, et pidi rõvedalt raske olema, aga pingutades tasub ennast igaljuhul ära. Ei suuda praegu kolme eriala vahel otsustada: tehniline füüsika, tööstus- ja tsiviilehitus või integrated engineering. Ehk teab keegi natukene võrrelda antud erialade plussemiinuseid ja head nõu anda.
Postitatud 25 juuni 2015 - 19:42
Mar+Tin, on 25 juuni 2015 - 10:53, said:
Kas keegi oskab TTÜ tööstus- ja tsiviilehitusest pikemalt rääkida? Olen kuulnud, et pidi rõvedalt raske olema, aga pingutades tasub ennast igaljuhul ära. Ei suuda praegu kolme eriala vahel otsustada: tehniline füüsika, tööstus- ja tsiviilehitus või integrated engineering. Ehk teab keegi natukene võrrelda antud erialade plussemiinuseid ja head nõu anda.
//keegi minuarust õpib tsiviilis neonetist ehk teab rohkem rääkida
Muutis Mihkel., 25 juuni 2015 - 19:43.
Postitatud 26 juuni 2015 - 22:54
TLÜ-sse saab tänasest kandideerida, sellega seoses, kas keegi kandideerinud ka juba? Ning mis alale
:) !
Postitatud 26 juuni 2015 - 23:38
Postitatud 27 juuni 2015 - 01:00
keegi tktk-s õpib või oskab äkki midagi selle kohta rääkida? Huvitab mehaanika- ja transporditeaduskond.
Postitatud 27 juuni 2015 - 12:52
Postitatud 27 juuni 2015 - 13:14
tööstus ja tsiviilis siis, 3a läbi. kindlasti on raske, esimene aasta joonestamine + mat/füs, järgmised aastad mehaanika aineid(need pole sugugi kerge, füsa/mata mix) + hakkavad tulema nö ehitusinseneri aineid. ja kas tasub ära? noh saad öelda, et oled insener ja cool kutt, palkade kohta ma veel ei tea, kursavend ütles, et projekteerijaks praktikale minnes poole kohaga pakuti talle 350euri. endal nüüd muidugi kergelt meeldima hakanud, arendama maailmavaadet ja ropult tark oled tehniliselt, aga kordan veel kord, väga raske ja oleks ma teadnud, et nii raske on, siis oleks läinud itti ära ja kindlustatud palk käes. praegu ausalt ei tea palju teenitakse insenerina.
Postitatud 27 juuni 2015 - 13:26
MarioL, on 27 juuni 2015 - 12:52, said:
oleneb, mis su taust on. progenud oled enne? kui kõva matas oled? kõrgem matemaatika on vist juba täis registreeritud, kui sinna said, siis joppas. ained on iseenesest ägedad, eriti lahe oli mikroprotsessorid 6eap, mille eelduseks oli vist progemine, aga mul oli see puhast matat õppides tehtud juba. proged seal väikestel arendusplaatidel prosesid assemblys ja C-s, meil olid mingid atmeli valmistehtud plaadid. isegi mõned tüdrukud on seal kursusel, ja üks, kes minuga samal ajal sisse astus, oli isegi päris kena : D võid valmis olla vabalt klassikalisteks sandaali-ja-patsiga inimestega kohtuma, aga nad on tšillid vanad. esimene aasta käisin ma ainult praksides pmst kohal, sest mata oli mulle lihtne ja teoreetilistes tundides ei viitsinud eriti käia, aga sain pmst A-d ja B-d (füüsika ja tehnika kukkusin läbi, ei viitsinud kohal käia, aga kalev tarkpea oli tegelikult väga lahe õppejõud, tagantjärgi kahetsen). mis aineid sa võtad see aasta?
Postitatud 27 juuni 2015 - 14:24
ANTI4ITER, on 27 juuni 2015 - 13:14, said:
tööstus ja tsiviilis siis, 3a läbi. kindlasti on raske, esimene aasta joonestamine + mat/füs, järgmised aastad mehaanika aineid(need pole sugugi kerge, füsa/mata mix) + hakkavad tulema nö ehitusinseneri aineid. ja kas tasub ära? noh saad öelda, et oled insener ja cool kutt, palkade kohta ma veel ei tea, kursavend ütles, et projekteerijaks praktikale minnes poole kohaga pakuti talle 350euri. endal nüüd muidugi kergelt meeldima hakanud, arendama maailmavaadet ja ropult tark oled tehniliselt, aga kordan veel kord, väga raske ja oleks ma teadnud, et nii raske on, siis oleks läinud itti ära ja kindlustatud palk käes. praegu ausalt ei tea palju teenitakse insenerina.
Mis selle ehituse nii raskeks teeb siis? Mehaanikateaduskond saab samamoodi matet-füsat-joonestamist ju?
Postitatud 27 juuni 2015 - 15:49
Baboon, on 27 juuni 2015 - 14:24, said:
ANTI4ITER, on 27 juuni 2015 - 13:14, said:
Mis selle ehituse nii raskeks teeb siis? Mehaanikateaduskond saab samamoodi matet-füsat-joonestamist ju?
Seda kuivalt tehtud matat ja füsa hakkad erialaliselt rakendama. Näiteks...
Usun et osad eriala ained ka suht pepu-valu.
-soovid oma reklaami siia?-
Postitatud 27 juuni 2015 - 20:23
MarioL, on 27 juuni 2015 - 12:52, said:
Esimese aasta sügissemestril on mõned 6 EAP'lised mata ained. Tasub kohe järjel püsida, muidu läheb väga raskeks. Praegu nendes ainetes tunduvad piirarvud väga väiksed, neid ilmselt suurendatakse hiljem. Üle üldse progremist pea igas aines ja erinevates keeltes (python (programmeerimine, robootika, algoritmid ja andmestruktuurid), java (objektorienteeritud programeerimine, tarkvaratehnika), c (manussüsteemid, robootika), vhdl (digitaalne loogika)).
Postitatud 28 juuni 2015 - 21:45
Kuulge, kiire küsimus. Kas avatud õpe näiteks TTÜs annab mulle bakalaureuse kraadi kui ma läbin kindla eriala õppekava?
Ja ka teine küsimus: Kuidas ma näen enda olemas olevaid EAP-si kui mul on TLÜ konto kinni pandud?
Ja ka teine küsimus: Kuidas ma näen enda olemas olevaid EAP-si kui mul on TLÜ konto kinni pandud?
Muutis WantToBe, 28 juuni 2015 - 22:02.
32 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 32 külalist, 0 anonüümset kasutajat