Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
  • Sugu:mees

cydoor, 25 juuli 2010, 13:31, kirjutas:

http://www.ut.ee/et/.../kasulik/uuele/
Siit ma leian, et 30. august on ülikooli aktus ja pärast seda siis teaduskondade omad. Esimene on suht mõttetu, teaduskonna omale tasuks ikka minna.
Pärast seda peaks toimuma igal erialal oma tuutoritund, kus siis räägitakse, et mis elu teid ees ootab. Sealt saab ÕIS-i parooli, tunniplaani ja muud nänni ka veel.
Vähemalt keemikutel oli nii. Võib-olla mõni teine eriala ei ole nii head tava omale sisse seadnud.

Vaata postitust

100% nõus, et ülikooli üldaktusele ei ole mitte mingit mõtet minna, see on täielik ajaraisk, oma teaduskonna aktusele ja siis pärast eriala aktusele/tuutoritundi aga tasuks kindlasti minna. Saad kogu eluks vajaliku esmase teabe ja paljudel erialadel hakkab juba seal või kohe pärast seda elu pihta.
LOTEs peaks endiselt see kaunis traditsioon olema, et juba ava-aktusel lastakse samakat ringi käia audikas, üle-eelmine aasta sai seal igatahes käidud, olgugi et mul LOTEga midagi pistmist pole :(

Ja päris kindlasti peaks aktuse päeva õhtul olema suuremat sorti tutvumispidu enamikul erialal, nii et pange ennast valmis.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Joss.

.ssoJ

• liige
  • Liitus:20 veebr 2006
Mis te TÜ majandusteadusest arvate? Järghmine aasta vaja valik teha ja praegu on mõtted selle poole suunatud.
....

Ülisalajane

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2005
Päris pead ei anna, kuid kui lähen midagi õppima, siis kehakultuuri.

ska

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:28 dets 2007
  • Sugu:ei ütle
Ma olen mitmelt poolt kuulnud, et kui astud RE kohale õppima, siis hiljem enam RE kohal õppida ei saa. Aga kuskilt jäi silma, et kui alla poolteist aastat vahetada, siis veel saab? Lihtsalt ei suutnud hetkel leida endale seda õiget ala, milles oleks 100% kindel.

Muutis ska, 25 juuli 2010 - 19:21.

XchopperX

Liige

• liige

ska, 25 juuli 2010, 20:21, kirjutas:

Ma olen mitmelt poolt kuulnud, et kui astud RE kohale õppima, siis hiljem enam RE kohal õppida ei saa. Aga kuskilt jäi silma, et kui alla poolteist aastat vahetada, siis veel saab? Lihtsalt ei suutnud hetkel leida endale seda õiget ala, milles oleks 100% kindel.

Vaata postitust

eelmisel lehel on sellest juttu ka.

kui oled üle nominaalaja õppinud RE kohal (bakas 1.5 aastat, magistris aasta) siis ei saa uuesti RE kohale enne kolmekordset nominaalaega (bakasse 9 aastat, magistrisse 6 aastat).
Kui tuled erialalt ära enne poolt nominaalaega, siis saad uuesti RE kohale mõnel teisel erialal.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008
Keegi Neonetist arstiks ka õpib? Võiks rääkida, mida te seal täpsemalt siiani õppinud olete. Olen suur meditsiinihuviline, sellest ka sellise uudishimu.

Posted Image

Werner

Liige

• liige
  • Liitus:07 juuni 2006

Equalizer, 25 juuli 2010, 14:24, kirjutas:

3 aasta pärast ehk Kõrgemasse sõjakooli või Sisekaitseakadeemiasse.
On kellegil kogemusi?
Sõjakoolis on kuine stip 7900.- ja majutus tasuta  :(  Sinna suht suur tung ka.

Vaata postitust

Jõudu ja füüsilist peab päris palju olema, sõber tõstis kangi mingi 105, teised panid 170 jne

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008

Werner, 26 juuli 2010, 14:05, kirjutas:

Jõudu ja füüsilist peab päris palju olema, sõber tõstis kangi mingi 105, teised panid 170 jne

Vaata postitust

Vaatasin ise ka seda, õnneks on veel aega treenida. Aga tööd ikka selle kooli lõpetanutel jagub?
Postitas pildi

XchopperX

Liige

• liige

Equalizer, 26 juuli 2010, 16:25, kirjutas:

Vaatasin ise ka seda, õnneks on veel aega treenida. Aga tööd ikka selle kooli lõpetanutel jagub?

Vaata postitust

Riigiteenistuses saab alati tööd..

dzinn

Liige

• liige
  • Liitus:26 sept 2004

jaguline, 25 juuli 2010, 13:04, kirjutas:

Keegi oskab öelda mis kuupäevaks peab TTÜ ühika kasutajal käsiraha makstud ning kas käsirahale lisandub veel mingeid kulutusi alguses?

Vaata postitust

Käsiraha peab olema makstud selleks kuupäevaks, mis on märgitud lepingu alguskuupäevaks, minul näiteks 16. august. Keegi eelmisel leheküljel ütles, et Akadeemia tee 7/1 majas kommunaalidega koos hind umbes 1200-1300. Ma enne ajateenistust elasin ühe aasta selles majas ja talvel olid arved koos kommunaaliga 1500-1600, soojemal ajal umbes 1300, aga pole samas midagi hullu. Akadeemia tee 5 majas kommunaalid võibolla veidi väiksemad, aga üldjoontes samad. Aga see inimene kes ka samasse majja elama kolid sügisel, mis number toa said? Endal 504b.
Postitas pildi

EksTr3:M

Liige

• liige
  • Liitus:30 dets 2009

dzinn, 26 juuli 2010, 19:33, kirjutas:

Käsiraha peab olema makstud selleks kuupäevaks, mis on märgitud lepingu alguskuupäevaks, minul näiteks 16. august. Keegi eelmisel leheküljel ütles, et Akadeemia tee 7/1 majas kommunaalidega koos hind umbes 1200-1300. Ma enne ajateenistust elasin ühe aasta selles majas ja talvel olid arved koos kommunaaliga 1500-1600, soojemal ajal umbes 1300, aga pole samas midagi hullu. Akadeemia tee 5 majas kommunaalid võibolla veidi väiksemad, aga üldjoontes samad. Aga see inimene kes ka samasse majja elama kolid sügisel, mis number toa said? Endal 504b.

Vaata postitust

Mina see olin vist :( no tegelt 1500.- talvel pole ka hullu. Mind rohkem hämmastas see 200.-/kuu parkimise eest :S arvasin, et tasuta aga no jh...mul tuba 401b. eks siis ühikas näeb vast :)
Postitas pildi

Alfonzo

dawg

• liige
  • Liitus:05 mai 2005
Sai ka siis elamiskoha eest juba esimese makse teha, mis hõlmas siis endas ühe kuu üüri ette ja maakleri va peenise tasu ka.Kokku läks siis 1375+750.
Postitas pildi

Valdo

a

• liige
  • Liitus:24 märts 2007

Alfonzo, 26 juuli 2010, 20:15, kirjutas:

Sai ka siis elamiskoha eest juba esimese makse teha, mis hõlmas siis endas ühe kuu üüri ette ja maakleri va peenise tasu ka.Kokku läks siis 1375+750.

Vaata postitust

palju see maakler va peenis tahtis siis?
hetkel klassivendadega samuti sebime mingit korterit, eks näis, mis meil saada õnnestub.
Postitas pildi

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

Valdo, 26 juuli 2010, 21:26, kirjutas:

palju see maakler va peenis tahtis siis?
hetkel klassivendadega samuti sebime mingit korterit, eks näis, mis meil saada õnnestub.

Vaata postitust

Nagu näha tema maksis 750, neid oli 4 tükki korteris, ilmselt siis kokku 3000, mis on üsna munni nime vääriline igatahes.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

0tt

Liige

• liige
  • Liitus:01 aug 2005
Ega see on tavaline, et kui üür on 3k siis tuleb veel 3k+3k otsa alguses
Nagu KIRSS MAASIKATORDIL.

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004
TTÜ inimesed, eks võib kontakti hoida.Ma pole kindel, kas ühikasse tulen(vb korter, kui veel hiljem saada on midagi)
Bend if you must, but never brake!

Justin Case

What's the point?

• liige
  • Liitus:04 jaan 2004
Krt see esimene kuu korterites on nii räige kirves.
Postitas pildi

Alfonzo

dawg

• liige
Fun fact - arstis on eest niipalju inimesi ära tulnud, nii et ma olen hetkel 138sas ja arvatavasti liigun hoopis sinna.Ainuke sitt on see, et ma olen geeni õppimise kohta öelnud, et jah tulen õppima.Ma loodan, et seda saab muuta siiski.
Postitas pildi

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Alfonzo, 27 juuli 2010, 12:52, kirjutas:

Fun fact - arstis on eest niipalju inimesi ära tulnud, nii et ma olen hetkel 138sas ja arvatavasti liigun hoopis sinna.Ainuke sitt on see, et ma olen geeni õppimise kohta öelnud, et jah tulen õppima.Ma loodan, et seda saab muuta siiski.

Vaata postitust

AFAIK võetakse sinu kandidatuur maha, kui sa kuskil "jah" ütled. Helista neile kindlalt.

// Paljo onne.

Muutis K, 27 juuli 2010 - 17:58.

Alfonzo

dawg

• liige
Ja nüüd kinnitasin ära ja ametlikult arstiteaduskonna tudeng sügisest! :(
Postitas pildi

45 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 45 külalist, 0 anonüümset kasutajat