Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

PuuTagaIlves1

Liige

• liige
  • Liitus:21 nov 2009
  • Sugu:mees
No kehakultuuri ainetes ei saaks väga puududa

Joosep.

since 05

• liige
  • Liitus:09 okt 2006
kas keegi tartus arvutitehnikas ka siit on we

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustErki, 04 september 2013 - 19:25, kirjutas:

Vaata postitustPuuTagaIlves1, 04 september 2013 - 19:00, kirjutas:

Kui ma ÕIS'is oma ained ära valin, kas ma siis pean ise hakkama ASIO'st vaatama, et kuidas mu tunniplaan tuleb ja kui mõni kattub siis ei saagi seda õppida? homo värk ju

Põhimõtteliselt kui õppekava ära kinnitad, siis saad õisist enda tunniplaani vaadata (viskab lingi, mis viib küll asio'sse). Kui mõni kattub, siis ikka saad õppida, sest keegi ei käsi sul ju 100% loengutes käia. Käi näiteks üle ühe. Muidugi seminaridest ei tasu puududa.

Mis on asio?

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006

Vaata postitustksiiri, 05 september 2013 - 09:37, kirjutas:

Vaata postitustErki, 04 september 2013 - 19:25, kirjutas:

Vaata postitustPuuTagaIlves1, 04 september 2013 - 19:00, kirjutas:

Kui ma ÕIS'is oma ained ära valin, kas ma siis pean ise hakkama ASIO'st vaatama, et kuidas mu tunniplaan tuleb ja kui mõni kattub siis ei saagi seda õppida? homo värk ju

Põhimõtteliselt kui õppekava ära kinnitad, siis saad õisist enda tunniplaani vaadata (viskab lingi, mis viib küll asio'sse). Kui mõni kattub, siis ikka saad õppida, sest keegi ei käsi sul ju 100% loengutes käia. Käi näiteks üle ühe. Muidugi seminaridest ei tasu puududa.

Mis on asio?

TLÜ tunniplaani- ja ruumikasutussüsteem.

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
Keegi füüsika I õppejõude oskab soovitada kevadsemestriks? Oli Suurvarik, kuid viitsimatuse ja ajanappuse tõttu jäi eelmine kevad tegemata :(((

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Ma lihtsalt igaks juhuks mainiks ära, et kui te küsite mingite ainete või õppeinfosüsteemide või muude asjade kohta, mis on ülikoolispetsiifilised, mainige palun ära ka ülikool millest jutt on, igal ülikoolil on oma õppeinfosüsteem näiteks ning ainete puhul on enamasti samanimelised aineid esindatud mitmes ülikoolis.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
Tuli välja, et enam ei lastagi mul võtaga üldise usundiloo punkte võtta, seega pean ikka mingi aine läbima. Seega, TÜ inimesed, soovitage mingit lihtsalt "pole vaja kohal käia ja eksam on täpselt kordamisküsimuste konspekti peale" ainet. Mingi selline võib ka olla, kus kohal ei pea käima ja paar lihtsat esseed on. Valik tuleb teha nendest:

FLGR.02.460 Antiigi pärand Euroopa kultuuritraditsioonis (3 EAP, 2 AP)
FLAJ.07.198 Euroopa ideede ajalugu (3 EAP, 2 AP)
USUS.06.127 Üldine usundilugu (3 EAP, 2 AP)
FLGR.01.259 Kultuuridevaheline kommunikatsioon (3 EAP, 2 AP)
FLKU.05.019 Kultuurilood I (3 EAP, 2 AP)
FLAJ.01.137 Euroopa muinaskultuurid (3 EAP, 2 AP)
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009

Vaata postitustG.B., 05 september 2013 - 12:58, kirjutas:

Tuli välja, et enam ei lastagi mul võtaga üldise usundiloo punkte võtta, seega pean ikka mingi aine läbima. Seega, TÜ inimesed, soovitage mingit lihtsalt "pole vaja kohal käia ja eksam on täpselt kordamisküsimuste konspekti peale" ainet. Mingi selline võib ka olla, kus kohal ei pea käima ja paar lihtsat esseed on. Valik tuleb teha nendest:

Kindlalt kultuuridevaheline kommunikatsioon. Ainult paar korda käisin kohal ja kirjutasin lambi teemaga essee (mingi 1.5 lk A4). Sain B.
Kultuurilood ei soovita absoluutselt võtta, materjali saamiseks vaja kohal käia.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Euroopa muinaskultuurid oli väga vinge aine, seal on üliäge õppejõud Ain Mäesalu, kes teeb selle asja räigelt huvitavaks. Kohal minu teada väga käima ei pidanud (üks väheseid aineid kus ma ise peaaegu iga kord kohal olin küll, aga selle pärast et mind huvitas), kursuse materjalid olid kõik ÕISis üleval ja aine lõpus oli valikvastustega eksam nende samade materjalide peale.

Kultuurilugude ainet olen ka võtnud, käisin kaks korda kohal ja siis regasin ainest maha, ei jätnud mingit muljet.

Muutis XchopperX, 05 september 2013 - 13:19.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
unustasin jah mainida, et ttüga tegemist

isa

Liige

• liige
  • Liitus:13 märts 2007
TÜ informaatikas keegi peale minu veel?

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005

Vaata postitustANTI4ITER, 05 september 2013 - 12:34, kirjutas:

Keegi füüsika I õppejõude oskab soovitada kevadsemestriks? Oli Suurvarik, kuid viitsimatuse ja ajanappuse tõttu jäi eelmine kevad tegemata :(((

Ruusist hoia heaga eemale, muidu ei saagi tehtud. Arvo Merega pidi võrdlemisi hea lihtne olema.
Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

Chet

Grammy nominated

• liige
  • Liitus:24 jaan 2004

Vaata postitustXchopperX, 05 september 2013 - 13:18, kirjutas:

Euroopa muinaskultuurid oli väga vinge aine, seal on üliäge õppejõud Ain Mäesalu, kes teeb selle asja räigelt huvitavaks. Kohal minu teada väga käima ei pidanud (üks väheseid aineid kus ma ise peaaegu iga kord kohal olin küll, aga selle pärast et mind huvitas), kursuse materjalid olid kõik ÕISis üleval ja aine lõpus oli valikvastustega eksam nende samade materjalide peale.

Kultuurilugude ainet olen ka võtnud, käisin kaks korda kohal ja siis regasin ainest maha, ei jätnud mingit muljet.

Hehe. Teadsin juba enne Chopperi postituseni jõudmist, et härra paar rida muinaskultuuride kohta dropib. Aga kõik on aus, tegemist on lihtsalt väga hea loenguga. Üldine usundilugu oli ka muidu selline aine, kus eksamile võis laiema silmaringiga inimene ilma õppimata kohale minna ja vähemalt C, B või miks mitte ka A peale eksami teha (mõned aastad tagasi oli veel valikvastustega).

Muutis Chet, 06 september 2013 - 21:34.

Postitas pildi

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009

Vaata postitustChet, 06 september 2013 - 21:34, kirjutas:

Vaata postitustXchopperX, 05 september 2013 - 13:18, kirjutas:

Hehe. Teadsin juba enne Chopperi postituseni jõudmist, et härra paar rida muinaskultuuride kohta dropib. Aga kõik on aus, tegemist on lihtsalt väga hea loenguga. Üldine usundilugu oli ka muidu selline aine, kus eksamile võis laiema silmaringiga inimene ilma õppimata kohale minna ja vähemalt C, B või miks mitte ka A peale eksami teha (mõned aastad tagasi oli veel valikvastustega).

Üldise usundiloo eksam on mitteeristava hindega. Ise sain suhtkoht õppimiseta arvestatud ära, oli vaja ainult "loogilist" ja avarat mõtlemist. :D

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Kas keegi teab midagi kaasa rääkida nendest TLÜ üldainetest (kas loenguid saab netist vaadata; loengutel pole mõtet kohal käia, sest kõik tuleb nkn ise ära õppida; arvestustööl/eksamil mingid veidrad sicktwisted küsimused etc)?

RIM6001 Majanduse alused, Indrek Saar
RIT6001 Poliitika ja valitsemise alused, Mari-Liis Jakobson
HIK6012 Maailma usundid, Jaan Lahe
RIR6031 Rahvusvaheliste suhete alused, Catlyn Kirna
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

J.

Such title

• liige
  • Liitus:05 apr 2004
2)Poliitika ja valitsemise alused peaks olema nüüd sellest aastast palju parem. Paar kursakaaslast kes eelmisel aastal seda võtsid põrusid ning kirusid, kuid see aasta tundus neile see päris läbitav.Aga kui plaanid kohal mitte käia, siis pigem ei soovita
3) Maailma usundite olen kuulnud vaid hirmuäratavaid lugusi, kohustuslikku kirjandust palju ning eksam väga kirves
4) Rahvusvaheliste suhete alused on päris okei, eksam oli vist 10 lahtist küsimust. Õppejõud on täitsa muhe. Tema loen ka netist vaadatav

Postitas pildi

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
HIK6012 Maailma usundid olen ise läbinud. väga lihtne aine. käisin kohal umbes 50% ning lappasin eksamiks vaid Koraani. läbisin edukalt esimesel korral. väga lihtne lühike valikvastustega eksam oli. muidugi oleneb ka põhjast, mis sel teemal juba olemas on. lugeda veidi põhjalikumalt kohustuslikku kirjandust, peaks eksami muretult läbima. loengud olid üsna huvitavad, muidugi siis luges teine õppejõud.

nii oli vähemalt Alar Laatsiga. võibolla Lahega ongi karmim nagu eelmine post rääkis. sisu on kindlasti sama, aga eksamikorraldus ja kohalkäimine võib olla muutunud. siiski aine väga raske ei ole, isegi kui nüüd peaks olema eksam nt vabavastustega.

Muutis Marvolo, 08 september 2013 - 22:00.

. . .

Liige

• liige
  • Liitus:07 veebr 2008
Poliitika ja valitsemise aluseid tõesti ei soovita võtta kui kohal ei kavatse käia. Ta loengutes võtab läbi neid valikvastustega küsimusi, mis arvatavasti eksamil ka sees. (või sarnaseid)

Suhkrupõrsake

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2008
olen hakanud mõtlema meditsiiniinseneri või -füüsiku kohale. Kellelgi mingeid kokkupuuteid on?

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006

Vaata postitust. . ., 08 september 2013 - 23:20, kirjutas:

Poliitika ja valitsemise aluseid tõesti ei soovita võtta kui kohal ei kavatse käia. Ta loengutes võtab läbi neid valikvastustega küsimusi, mis arvatavasti eksamil ka sees. (või sarnaseid)

need mnemoturniiri küsimused sees? :D

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

20 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 20 külalist, 0 anonüümset kasutajat