Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
  • Sugu:mees
Ma ühikas küll ei suudaks õppida. Mitte seda, et ma 24/7 jooksin, vaid ma ei suudaks keskenduda, kui tuleks veel tuba kellegiga jagada. Mul enda kodu päris suur ja juba kodus raske keskenduda :wub:, neid segavaid tegureid ja ahvatlusi on nii palju...
Postitas pildi

SanderR

Liige

• liige
  • Liitus:25 okt 2006

EksTr3:M, 23 juuli 2010, 12:15, kirjutas:

Ma lähen Akadeemia 7/1 ning piltide pealt vaadates tundub väga korralik  :wub: enamus TTÜ ühikad renoveeritud ning heas korras! Üür ka suht mõistlik, koos kommudega tuleb keskmine 1200.-

Vaata postitust

Ma sain 4 toalise 4 peale sellise hinnaga, et kütteta on 1000.- nägu ja küttega 1250.- nägu.

Asukoht 700m TTÜ'st.

Üli hea diil, korter ka ilus, plastikaknad jne.

EksTr3:M

Liige

• liige
  • Liitus:30 dets 2009

SanderR, 23 juuli 2010, 16:44, kirjutas:

Ma sain 4 toalise 4 peale sellise hinnaga, et kütteta on 1000.- nägu ja küttega 1250.- nägu.

Asukoht 700m TTÜ'st.

Üli hea diil, korter ka ilus, plastikaknad jne.

Vaata postitust

:wub: ma vaatasin ka 3-toalisi kortereid ning enamustes oli kirjas, et talvel kommunaal 2500-3000.-!!! Ma hästi ei usu et teil see 1000.- on, ja eriti siis kui 4-toaline. Siin on kaks varianti, kas teid lasti tuimalt üle, või siis on kuradi hästi soojustatud(soojapidev) korter :S
Postitas pildi

SanderR

Liige

• liige
  • Liitus:25 okt 2006
Antud 4 toalises on üür kommunaalita 2500.- ja pidi olema hästi soojustatud.

Kui kütma hakatakse tulebki 1000 kommunaalile otsa... see on päris tavaline summa kütmise eest mu meelest.

Muutis SanderR, 23 juuli 2010 - 15:51.

Justin Case

What's the point?

• liige
  • Liitus:04 jaan 2004
Kes maaülikoolist ühika? Tahaks küll korterit, aga pean vist algul ikka ühika minema.
Ja kumba? Torn tundub normaalsem?

Muutis Justin Case, 24 juuli 2010 - 13:23.

Postitas pildi

Peeter .

Liige

• liige
  • Liitus:30 dets 2003
  • Sugu:ei ütle
Soovitan torni :wub:
.

Alfonzo

dawg

• liige
  • Liitus:05 mai 2005
See korter kuhu ma suure tõenäosusega lähen asub Tartus tänavas nimega Vaikne.Keegi kohalikest väikest kirjeldust tollele kandile oskab anda?
Postitas pildi

oux

Liige

• liige
  • Liitus:26 mai 2006
Tartu Ülikooli, Kehaline kasvatus ja sport RE

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007

derocketsL, 24 juuli 2010, 03:02, kirjutas:

tegelt mul tekkis selline küsimus, et kui ma saan RE kohale ülikoolis kuid lendan välja, kas siis järgmine aasta võin vabalt samamoodi sisse astuda RE kohale(kui näiteks riigieksamite lävendi järgi võtta õigusteaduse ala, 92p)

et mingi eksami tulemused ei reseti vms lambist:D?

Vaata postitust

Eksamitulemused jäävad ikka samaks... Ja teisi ülikoole väga ei huvita, kus sa ennem õppisid vms

Muutis real*, 24 juuli 2010 - 18:01.

Postitas pildi

Cobra

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008

derocketsL, 24 juuli 2010, 03:02, kirjutas:

tegelt mul tekkis selline küsimus, et kui ma saan RE kohale ülikoolis kuid lendan välja, kas siis järgmine aasta võin vabalt samamoodi sisse astuda RE kohale(kui näiteks riigieksamite lävendi järgi võtta õigusteaduse ala, 92p)

et mingi eksami tulemused ei reseti vms lambist:D?

Vaata postitust

Tartu ülikooli lehelt:
Samas kõrgharidusastmes võivad uuesti tasuta kohale astuda need, kes on riigieelarvelisel õppekohal õppinud vähem kui pool nominaalajast (bakalaureuseõppes vähem kui 1,5 aastat, magistriõppes vähem kui 1 aasta). Kes on tasuta kohal õppinud juba rohkem kui pool nominaalajast, see ei saa uuesti tasuta kohale sisse astuda enne, kui esimesest sisseastumisest on möödunud kolmekordne nominaalaeg (bakalaureuseõppe puhul 9 aastat, magistriõppe puhul 6 aastat).

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
See 9 ja 6 aasta reegel kehtib ka juhul kui sa saad eksmati, seda siis minu teada juba enne poolt nominaalaega. Ehk siis kui sa välja kukud RE kohalt on sisuliselt kõik su tasuta õppimisega, soovitav on RE kohalt mitte välja kukkuda..

REV kohalt eksmatt samas ei tähenda suurt midagi, teed eksternina läbikukutud asjad uuesti ära ja siis jätkad sealt samast kust pooleli jäi.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Ott.

Liige

• liige
  • Liitus:16 okt 2004
TTÜ arvutisüsteemid RE.
Postitas pildi

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
pikad ülikoolis päevad on ja mis kell algavad? kaua üks loeng keskmiselt kestab?

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

LaFreud, 25 juuli 2010, 00:54, kirjutas:

pikad ülikoolis päevad on ja mis kell algavad? kaua üks loeng keskmiselt kestab?

Vaata postitust

Loeng kestab 1.5h. Üks päev ülikoolis kestab keskmiselt 4.5h (puhtalt loengutes). Mul juhtub tihti nii, et 9:50 jõuan ma ülikooli, kaks loengut 13:00-ni, lõunapaus, 14:00 uus loeng ja siis kell 15:30 kas grupiharjutused või praktikum 17:00-ni.

Posted Image

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Tartu ülikoolis mingit nii kindlat süsteemi pole, et selline keska-laadne tunniplaan oleks, vabalt võib olla päev mis kestab hommikul kella kümnest õhtul kella kaheksani, samas võib olla ainult üks loeng kell 12 näiteks, või siis hoopis selline päev kus üks loeng on kell 10 hommikul ja teine näiteks kell 5 õhtul.
Ka mingit sellist konkreetset lõunapausi ei ole, kõik sõltub sellest kuidas sa oma loenguid sätid, iga loengu vahel on nii või naa 30 minutit pausi, nii et kui söömise vajadus on, saab selle täitsa edukalt iga loengu vahel ära kasutada.
Teatud asjad muidugi on, näiteks see, et enne kella 10t üldjuhul loenguid ei ole, ainult mõned väga üksikud juhtumid ning reedene päev on 90% juhtudest alati vaba.

Lõppkokkuvõttes on kõik enda teha, sest tunniplaani koostad sa ise endale, ülikool sinu eest midagi paika ei pane, pakub ainult aineid sulle, mida sa võtta saad.

Loengud kestavad jah üldjuhul 1.5h, aga näiteks sots. teaduskonnas on ka päris palju 3-tunniseid loenguid, ehk siis topeltpikad, aga seal on väike paus poole peal.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Tanel^

Eliit

• liige
  • Liitus:18 veebr 2006

Justin Case, 24 juuli 2010, 14:22, kirjutas:

Kes maaülikoolist ühika? Tahaks küll korterit, aga pean vist algul ikka ühika minema.
Ja kumba? Torn tundub normaalsem?

Vaata postitust

Tahad rahulikmat elu, mine bettonisse. Kui aga seiklusi, siis torni :wub:

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005
aaag nagu millal ma sinna esimiset korda minema pean, esimene sept?
Või kuidas nad sellest mind nagu teavitavad?

jaguline

Suhteliselt vana liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2004
Keegi oskab öelda mis kuupäevaks peab TTÜ ühika kasutajal käsiraha makstud ning kas käsirahale lisandub veel mingeid kulutusi alguses?

cydoor

Ima spyware!

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

Kevin, 25 juuli 2010, 13:59, kirjutas:

aaag nagu millal ma sinna esimiset korda minema pean, esimene sept?
Või kuidas nad sellest mind nagu teavitavad?

Vaata postitust

http://www.ut.ee/et/.../kasulik/uuele/
Siit ma leian, et 30. august on ülikooli aktus ja pärast seda siis teaduskondade omad. Esimene on suht mõttetu, teaduskonna omale tasuks ikka minna.
Pärast seda peaks toimuma igal erialal oma tuutoritund, kus siis räägitakse, et mis elu teid ees ootab. Sealt saab ÕIS-i parooli, tunniplaani ja muud nänni ka veel.
Vähemalt keemikutel oli nii. Võib-olla mõni teine eriala ei ole nii head tava omale sisse seadnud.

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
3 aasta pärast ehk Kõrgemasse sõjakooli või Sisekaitseakadeemiasse.
On kellegil kogemusi?
Sõjakoolis on kuine stip 7900.- ja majutus tasuta :( Sinna suht suur tung ka.

Muutis Equalizer, 25 juuli 2010 - 13:25.

Postitas pildi

6 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 6 külalist, 0 anonüümset kasutajat