Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 27 august 2013 - 00:54
Ma ei ole tasuta õppes, inglise keelne eriala, tsükliõpe.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 29 august 2013 - 18:30
Võtsin viimaks ennast kätte ja registreerisin kõrvalerialale ära. "Kõrvaleriala informaatikas (Infosüsteemid)" ja "Kõrvaleriala informaatikas (Tarkvaraarendus)". Pole aimugi, kas ma pidin mõlemad valima või oleks kahte lahtrisse aind sama valima? Dno.
Igatahes keegi, kes informaatika esimese aasta läbinud võiks soovitada, mis ained sobiks ka kellelegi, kes seda kõrvalerialana hakkab õppima.
Sest lihtsalt mitte kuskil pole kirjas täpsustavat informatsiooni kõrvalerialas õppimise kohta.
Igatahes keegi, kes informaatika esimese aasta läbinud võiks soovitada, mis ained sobiks ka kellelegi, kes seda kõrvalerialana hakkab õppima.
Sest lihtsalt mitte kuskil pole kirjas täpsustavat informatsiooni kõrvalerialas õppimise kohta.
I've dated girls uglier than you for breakfast.
Postitatud 29 august 2013 - 18:32
G.B., 29 august 2013 - 18:30, kirjutas:
Võtsin viimaks ennast kätte ja registreerisin kõrvalerialale ära. "Kõrvaleriala informaatikas (Infosüsteemid)" ja "Kõrvaleriala informaatikas (Tarkvaraarendus)". Pole aimugi, kas ma pidin mõlemad valima või oleks kahte lahtrisse aind sama valima? Dno.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 29 august 2013 - 20:32
kanakukk jr, 29 august 2013 - 18:32, kirjutas:
G.B., 29 august 2013 - 18:30, kirjutas:
Njah saatsin meili, eks näis, kas vastavad. Kui ei, siis peab äkki kohale vedama ennast Või noh iseenesest mul selleks semestriks 30 eap täis ja võib järgmise jaoks uurida.
Postitatud 01 september 2013 - 09:11
Rääkige, mis seis on Tartu Ülikooli hoonetes internetiga? Kas levib igal pool, on adekvaatse kiirusega ja tasuta?
Ega's midagi, hea et sedagi.
Postitatud 01 september 2013 - 11:44
muhemees, 01 september 2013 - 09:11, kirjutas:
Rääkige, mis seis on Tartu Ülikooli hoonetes internetiga? Kas levib igal pool, on adekvaatse kiirusega ja tasuta?
Igal pool tavalist tasuta wifit ei ole, mõnes kohas toimib ainult eduroam (vajab natuke seadistamist, et selle kaudu netti pääseda). Üldiselt on muidu wifi enamvähem korralik, selles suhtes, et niisama neti kasutamiseks sobilik, päris hd youtube videosid ei mängi korralikult, aga rahuldab igapäevased vajadused.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 02 september 2013 - 08:27
Uued kooliminejad, kas keegi on juba Eesti hariduse infosüsteemi sisse ka kantud?
Postitatud 02 september 2013 - 10:21
käisin täna EHIS'es ja uurisin oma hariduskäiku, seal on kirjas, et täiskoormusega tudeng päevaõppes koos kooli infoga.. kui just seda mõtled?
Muutis Timofo, 02 september 2013 - 10:23.
Postitatud 02 september 2013 - 11:05
jõu karmaadid kas keegi VÕTA't on tartu ülikoolis obviously kasutanud aine-paari-kolme üleviimiseks ühelt erialalt teisele?
senqd, ema ja sõber abiks
Muutis Joosep., 02 september 2013 - 12:01.
Postitatud 02 september 2013 - 13:42
Joosep., 02 september 2013 - 11:05, kirjutas:
jõu karmaadid kas keegi VÕTA't on tartu ülikoolis obviously kasutanud aine-paari-kolme üleviimiseks ühelt erialalt teisele?
Mul endal plaanis võtta mõned punktid, aga mul keskkooli baasil (religiooni ja filosoofia sissejuhatus). Aga nii palju kui tuttavatelt kuulnud olen, siis vaja ainult mingid paberid kaasa võtta ja enda osakonna dekanaadis tehakse ära. Või noh ülikooli ainete ülekandmise jaoks peaks need kuskil õis'is vist olemas olema. Lihtsalt enda dekanaadis saab teha imo.
Postitatud 02 september 2013 - 14:14
Ütleme nii, et see on ILGE N*SS .
Postitatud 03 september 2013 - 11:39
Joosep., 02 september 2013 - 11:05, kirjutas:
Ma olen bakast magistrisse kandnud. Kui ained on samas koolis tehtud, siis ei tohiks väga probleeme tulla. Printisin avalduse välja ja täitsin ära, mingi 2 lk. Siis läksin oma osakonna õppekorralduse spetsialisti juurde ja seal vaatasime koos üle, et kas kõik vajalik on olemas. Seaduses oli kirjas, et komisjon peab tegema otsuse 1 kuu jooksul. Mul väga kiiret ei olnud ja seega pole enne kuu möödumist huvi tundnud. Kuu sai täis ja midagi polnud selgunud. Saatsin samale õppekorralduse spetsialistile meili ja uurisin tagamaid. Siis tuli vastus, et tegeletakse. Järgmine päev olid kõik punktid juba olemas. Ma isiklikult olen arvamusel, et mitte mingi komisjon seda isegi üle ei vaatanud. Lihtsalt keegi asjapulk tõmbas punktid ära ja korras. Samas polnud ka mingit kaheldavat määrajat mängus. Kui on sama kooli ained, siis on lihtne. Prindi asi välja ja täida ära, kui on küsimusi, siis mine kuskile dekanaati kohale ja seal saad targemaks.
Tundub, et see semester on toetuse saamiseks ka isegi potentsiaali:
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 03 september 2013 - 15:37
Olin jelly juba, et TÜ informaatika esmakursuslased said tasuta läpakad, aga siis ma lugesin üle ja need on mingi aastase laenulepinguga hoopis. Enam ei ole nii jelly.
Samas oleks päris tore, kui reaalselt antaks tasuta läpakaid.
Postitatud 03 september 2013 - 16:25
Kas keegi TTÜ infotehnoloogia teaduskonnas õpib siit? Mõtlen, et võiks sealt vabaaineid juurde võtta, seega tahaks mõnelt TTÜ IT-tudengilt nõu selles osas.
"The Impossible remains until you make it possible!"
Alain Robert
Alain Robert
Postitatud 03 september 2013 - 16:30
G.B., 03 september 2013 - 15:37, kirjutas:
Olin jelly juba, et TÜ informaatika esmakursuslased said tasuta läpakad, aga siis ma lugesin üle ja need on mingi aastase laenulepinguga hoopis. Enam ei ole nii jelly.
http://eestielu.delf...a.d?id=66676073
Võid alati tagasi keskkooli minna ja sealt uue masinaga väljuda ;))
ಠ_ಠ
Postitatud 03 september 2013 - 17:19
Lol, mingi läpaka pärast jelly.
Postitatud 03 september 2013 - 20:21
sain siis teada mida kõrghariduse reform endaga kaasa tõi.. vaikselt kahetsen, et edasi õppima läksin (kuigi õnneks on tööl käies pappi õppimised kinni taguda, kui mõni eap puudu jääb)
trust me, i'm an engineer
Postitatud 03 september 2013 - 21:50
Postitatud 04 september 2013 - 19:00
Kui ma ÕIS'is oma ained ära valin, kas ma siis pean ise hakkama ASIO'st vaatama, et kuidas mu tunniplaan tuleb ja kui mõni kattub siis ei saagi seda õppida? homo värk ju
Postitatud 04 september 2013 - 19:25
PuuTagaIlves1, 04 september 2013 - 19:00, kirjutas:
Kui ma ÕIS'is oma ained ära valin, kas ma siis pean ise hakkama ASIO'st vaatama, et kuidas mu tunniplaan tuleb ja kui mõni kattub siis ei saagi seda õppida? homo värk ju
Põhimõtteliselt kui õppekava ära kinnitad, siis saad õisist enda tunniplaani vaadata (viskab lingi, mis viib küll asio'sse). Kui mõni kattub, siis ikka saad õppida, sest keegi ei käsi sul ju 100% loengutes käia. Käi näiteks üle ühe. Muidugi seminaridest ei tasu puududa.
Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:
17 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 17 külalist, 0 anonüümset kasutajat