azzu, 15 juuli 2013 - 12:00, kirjutas:
Ma nüüd ei saa aru, millal ma ära pean ütlema kuhu ma õppima lähen? Mulle helistati paar nädalat tagasi ttü'st, räägiti 17dast kuupäevast aga saisis vaatab vastu 14.
http://puu.sh/3Dl4i.png
loodan et ma hiljaks pole jäänud otsustamisega
Vähemalt 2011. aastal oli nii, et millalgi juulis tuli kiri, et sul on kolm ööpäeva aega kinnitada oma õppimatulek, kusjuures sinu staatus muutub sel juhul "kandideerivast" (muide, värvuselt sinine) "vastuvõetavaks" (roheline).
"Toimingute lõpetamise kuupäev" näiteks Tartu Ülikoolis, ITK-s ja TTÜ-s ei tähenda seda, et sul on selle kuupäevani aega otsustada. Enne seda kuupäeva toimub mitu vastuvõtulainet, mil kandidaadid peavad oma õppimatuleku osas mingi seisukoha võtma (või teeb süsteem seda nende eest). Neis koolides märgib see kuupäev viimase laine lõppkuupäeva. Samas näiteks Tallinna Ülikoolis saab tõesti augusti keskpaigani otsustada, kas sa tuled õppima või mitte.
J.oss, 16 juuli 2013 - 12:38, kirjutas:
Sain Tartu Ülikooli psühholoogiasse sisse! Happy day!
Meid huvitavad sisulised küsimused või vastused. Tore ju muidugi, et sisse said, aga igasugune twitterdamine ei ole selles teemas teretulnud, ja vist mitte üheski teises teemas kah.
Joss., 16 juuli 2013 - 13:41, kirjutas:
Küsimus järgmine, kui ma tegin avaldused ühtede alade peale, aga nüüd jõudis minuni arusaam, et see ei vii mind elus kuhugi ja tahaks muuta oma valikuid, on kellelgi kogemusi sellise olukorraga? helistasin TTÜsse aga seal venekeelt kõnelev noormees ei saanud väga aru mu poindist vist ja hämas midagi.
Väga ebatõenäoline muidugi, aga eks kirjuta siis vastuvõtutöötajale, et sul oli vaja midagi väga-väga palju tähtsamat teha (haige vanaema jalgu hooldada Vladivostokis, kus internetu oli netu ja tähitud postsaadetise jaoks polnud raha), mistõttu läks nii ja mitte teisiti.
ksiiri, 15 juuli 2013 - 23:19, kirjutas:
Muide õigusteaduskonna kraad on väga heaks alustalaks ka mõne eriala edasi õppimiseks, sest pea peab olema avatud ja silmaring väga suur jne. Seega "nii paljud õpivad", "huvitav mida nad kõik edasi teevad" ja "nad jäävad töötuks" jutud ei oma põhja. Kiire vastus siia vahele spekuleerijatele. Edasi ma seda teemat vähemalt praegu arendada ei viitsi.
ahah, et siis mitte-õigusteadlased ei pea end üldse täiendama, piisab lihtsalt diplomini venitamisest ja siis tuima kalanäoga vegeteerimisest
edasi ma seda teemat vähemalt praegu arendada ei viitsi, goebbelsi-plika