MaZ, 14 juuli 2013 - 21:00, kirjutas:
Tanel, 14 juuli 2013 - 15:29, kirjutas:
MaZ, 14 juuli 2013 - 12:40, kirjutas:
Paari tunni pärast siis TÜ ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala vestlus. Korralik närv sees ikka, aga õnneks konkurents pole nüüd enam väga suur. Loodan, et läheb normaalselt, Tallinnasse küll jääda ei tahaks.
Kes sul komisjonis? Kui Vihalemma komisjoni said, siis paar tükki on seal üsna õelad ja kohati ülbed, need nooremad (Liisu ja Madis) olid normaalsemad, tegid huumorit ja võtsid asja vabamalt.
Ise olin Lauristini komisjonis, mind pinniti päris palju erinevatel ajaloo- ja poliitikateemadel, aga üldiselt nad olid sõbralikud ja positiivsed. Ei saaks öelda, et see vestlus väga kerge oli, aga samas hea tunne, et läbi sai, närveerisin enne seda päris kõvasti.
Pole mõtet üldse põdeda selliste asjade pärast, sa ei saa seal midagi väga valesti öelda. Mind võeti lahkelt vastu pärast seda kui ma korraliku feili maha panin, aga suutsin kogu olukorra mõnusaks huumoriks pöörata. Mult küsiti, kes praegu ERRi Brüsseli korrespondent on, mina vastasin, et Indrek Treufelt ja täpselt samal hetkel astus Indrek Treufelt ruumi sisse, olles üks komisjoni liige, kes oli mingil põhjusel hiljaks jäänud. Marju Lauristin tegi suured silmad, vaatas Treufelti ja ütles: "Kuule Indrek, meile öeldi just, et sa pead Brüsselis olema, mis sa siin teed?" Treufelt ei saanud midagi aru, nägu läks hämmingut täis ja ütles, et ta võib ära ka minna kui vaja on. Kogu komisjon naeris umbes 2 minutit lakkamatult pärast seda intsidenti.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.