Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

MaZ

who?

• liige
  • Liitus:19 jaan 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustTanel, 14 juuli 2013 - 15:29, kirjutas:

Vaata postitustMaZ, 14 juuli 2013 - 12:40, kirjutas:

Paari tunni pärast siis TÜ ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala vestlus. Korralik närv sees ikka, aga õnneks konkurents pole nüüd enam väga suur. Loodan, et läheb normaalselt, Tallinnasse küll jääda ei tahaks.

Kes sul komisjonis? Kui Vihalemma komisjoni said, siis paar tükki on seal üsna õelad ja kohati ülbed, need nooremad (Liisu ja Madis) olid normaalsemad, tegid huumorit ja võtsid asja vabamalt.

Ise olin Lauristini komisjonis, mind pinniti päris palju erinevatel ajaloo- ja poliitikateemadel, aga üldiselt nad olid sõbralikud ja positiivsed. Ei saaks öelda, et see vestlus väga kerge oli, aga samas hea tunne, et läbi sai, närveerisin enne seda päris kõvasti.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustMaZ, 14 juuli 2013 - 21:00, kirjutas:

Vaata postitustTanel, 14 juuli 2013 - 15:29, kirjutas:

Vaata postitustMaZ, 14 juuli 2013 - 12:40, kirjutas:

Paari tunni pärast siis TÜ ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala vestlus. Korralik närv sees ikka, aga õnneks konkurents pole nüüd enam väga suur. Loodan, et läheb normaalselt, Tallinnasse küll jääda ei tahaks.

Kes sul komisjonis? Kui Vihalemma komisjoni said, siis paar tükki on seal üsna õelad ja kohati ülbed, need nooremad (Liisu ja Madis) olid normaalsemad, tegid huumorit ja võtsid asja vabamalt.

Ise olin Lauristini komisjonis, mind pinniti päris palju erinevatel ajaloo- ja poliitikateemadel, aga üldiselt nad olid sõbralikud ja positiivsed. Ei saaks öelda, et see vestlus väga kerge oli, aga samas hea tunne, et läbi sai, närveerisin enne seda päris kõvasti.

Pole mõtet üldse põdeda selliste asjade pärast, sa ei saa seal midagi väga valesti öelda. Mind võeti lahkelt vastu pärast seda kui ma korraliku feili maha panin, aga suutsin kogu olukorra mõnusaks huumoriks pöörata. Mult küsiti, kes praegu ERRi Brüsseli korrespondent on, mina vastasin, et Indrek Treufelt ja täpselt samal hetkel astus Indrek Treufelt ruumi sisse, olles üks komisjoni liige, kes oli mingil põhjusel hiljaks jäänud. Marju Lauristin tegi suured silmad, vaatas Treufelti ja ütles: "Kuule Indrek, meile öeldi just, et sa pead Brüsselis olema, mis sa siin teed?" Treufelt ei saanud midagi aru, nägu läks hämmingut täis ja ütles, et ta võib ära ka minna kui vaja on. Kogu komisjon naeris umbes 2 minutit lakkamatult pärast seda intsidenti.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

EestiMats

Liige

• liige
  • Liitus:10 jaan 2008
ITK-sse läheb siit keegi ? Kuidas tavaliselt teada antakse, et kas saad siis sisse või mitte? mail, helistatakse .. ?

azzu

Liige

• liige
  • Liitus:04 okt 2005
Ma nüüd ei saa aru, millal ma ära pean ütlema kuhu ma õppima lähen? Mulle helistati paar nädalat tagasi ttü'st, räägiti 17dast kuupäevast aga saisis vaatab vastu 14.
http://puu.sh/3Dl4i.png
loodan et ma hiljaks pole jäänud otsustamisega

L4hma

Freelancer

• liige
  • Liitus:14 märts 2004
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustazzu, 15 juuli 2013 - 12:00, kirjutas:

Ma nüüd ei saa aru, millal ma ära pean ütlema kuhu ma õppima lähen? Mulle helistati paar nädalat tagasi ttü'st, räägiti 17dast kuupäevast aga saisis vaatab vastu 14.
http://puu.sh/3Dl4i.png
loodan et ma hiljaks pole jäänud otsustamisega

Praegu on juulikuu muideks.

Bob Wobble

Liige

• liige
  • Liitus:01 aug 2008
Noh, mina ütlesin TÜ ajakirjanduse vestlusel, et Ansip on kommunist. Aga ma õpin tasulisel kohal ka, nii et tehke omad järeldused ja võtke seda vestlust natuke tõsiselt ka.

//eelmisel aastal st.

Muutis Bob Wobble, 15 juuli 2013 - 13:11.

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
Keegi homme Sisekaitseakadeemia kehalistele katsetele ka?
Postitas pildi

Brother Ali

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2007
Keegi täna suhtekorralduse vestlusel käis? Jagage muljeid.
Postitas pildi

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine

Vaata postitustrammstein107, 12 juuli 2013 - 13:46, kirjutas:

Vaata postitustKodanik, 12 juuli 2013 - 12:20, kirjutas:

Vaata postitustrammstein107, 12 juuli 2013 - 12:00, kirjutas:

Kui keegi TÜ tln kolledzi kohta (õigusteadus) midagi kirjutada oskab, siis loeks huviga. Suht raske valik seisab ilmselt kohe-kohe ees.

https://www.neonet.ee...gusteadus-2011/

tytyty!

Valik mille vahel?

WantToBe

Tige tikker

• liige
  • Liitus:25 nov 2011
Keegi TLÜ rekreatsioonikorralduse kirjalikust testist oskab rääkida?

Siim

Liige

• liige
  • Liitus:05 mai 2007

Vaata postitustEqualizer, 15 juuli 2013 - 14:26, kirjutas:

Sinna küll mitte, aga keegi maksunduse ja tolli vestlusele? :D

Jewsep

Harambe McHarambeface

• liige
  • Liitus:01 veebr 2009
Ujumine oli väga lihtne. 10 punkti käes. Homset päeva kardan Cooperi pärast kõige rohkem.

Sprite

Liige

• liige
  • Liitus:03 märts 2007

Vaata postitustSiim, 15 juuli 2013 - 19:43, kirjutas:

Vaata postitustEqualizer, 15 juuli 2013 - 14:26, kirjutas:

Sinna küll mitte, aga keegi maksunduse ja tolli vestlusele? :D

Vestlusele lähen:)
Old sten72

rammstein107

Liige

• liige
  • Liitus:06 mai 2006

Vaata postitustksiiri, 15 juuli 2013 - 15:38, kirjutas:

Kui keegi TÜ tln kolledzi kohta (õigusteadus) midagi kirjutada oskab, siis loeks huviga. Suht raske valik seisab ilmselt kohe-kohe ees.

tytyty!

Valik mille vahel?

Erialade. IT (TTÜ-s) või õigus :unsure:

Muutis rammstein107, 15 juuli 2013 - 22:21.

"Mingit feng shuid ei tohi ületähtsustada sest kaasmaalane teeb sulle ikka tüng huid."

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustrammstein107, 15 juuli 2013 - 22:20, kirjutas:

??

On ju olemas tasemeõppe variant (vahel nimetatakse seda võimalust ka avatud ülikooliks). Õpid näiteks õigust ja võtad 10 EAP TTÜ-st mingeid progemisaineid, säästad ennast Margus Mägi filosoofiast jnejne, samas oled kursis, mis IT alal toimub. See muidugi maksab, aga arvestades, et sa sellise küsimuse püstitad, siis ilmselt maksad asja eest.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

ike

loe seda

• liige
  • Liitus:18 juuni 2007

Vaata postitustrammstein107, 15 juuli 2013 - 22:20, kirjutas:

Vaata postitustksiiri, 15 juuli 2013 - 15:38, kirjutas:

tytyty!

Valik mille vahel?

Võta IT.
Ma tean 3 baka kraadiga noort inimest, kes pole oma tehtud valikuga rahul. Isegi miinimumpalga eest tööd leia pole lihtsalt võimalik, kuna teised on nõus sama töö tasuta ära tegema. Niivõrd palju on Eestis õigusteadlasi.

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
ITga on see, et kui see sulle ei meeldi, siis on see ülimalt tüütu ja igav töö. Väljundeid on, aga selleks peaks ikka vastav inimene olema. Aga eks igaüks ise teab, mida ta tuleviku suhtes ootab. Muidugi õigusteaduses nõutavatest omadustest ma midagi ei tea, aga ma ei kujuta ette kuhu need inimesed kõik suunduvad, kes seda eriala omandavad. Tohutult menukas aine ja selline ühiskondlik heakskiit ning prestiiž(kui sa seda õpid, siis sa oled edukas ja tark inimene) on sellele külge poogitud.
Aga noh... eks see dilemma ole alati olnud, kas valida meelepärane eriala või stabiilsust tagav eriala. (Kui need 2 kokku langevad, on muidugi väga tore.)

Muutis olenmatu, 15 juuli 2013 - 23:20.

vakatsaka

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine
Muide õigusteaduskonna kraad on väga heaks alustalaks ka mõne eriala edasi õppimiseks, sest pea peab olema avatud ja silmaring väga suur jne. Seega "nii paljud õpivad", "huvitav mida nad kõik edasi teevad" ja "nad jäävad töötuks" jutud ei oma põhja. Kiire vastus siia vahele spekuleerijatele. Edasi ma seda teemat vähemalt praegu arendada ei viitsi.

rammstein107

Liige

• liige
  • Liitus:06 mai 2006

Vaata postitustolenmatu, 15 juuli 2013 - 23:14, kirjutas:

eks see dilemma ole alati olnud, kas valida meelepärane eriala või stabiilsust tagav eriala.

Täpselt nii.

Muutis rammstein107, 15 juuli 2013 - 23:35.

"Mingit feng shuid ei tohi ületähtsustada sest kaasmaalane teeb sulle ikka tüng huid."

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008

Vaata postitustksiiri, 15 juuli 2013 - 23:19, kirjutas:

Muide õigusteaduskonna kraad on väga heaks alustalaks ka mõne eriala edasi õppimiseks, sest pea peab olema avatud ja silmaring väga suur jne.

Sama öeldakse pmts iga humanitaarteaduse kohta... Aga EPLis ilmuv sari nagu tuleb meelde, kus see omadus väga kedagi ei kottinud.
vakatsaka

19 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 19 külalist, 0 anonüümset kasutajat