Jewsep, 13 juuli 2013 - 16:18, kirjutas:
Thumser, 13 juuli 2013 - 16:12, kirjutas:
Jewsep, 12 juuli 2013 - 20:50, kirjutas:
Kas keegi siit tuleb TLÜ kehakultuuri katsetele ka?
Eelmisel aastal käisin. Arvan, et peaksid võtma võrkpalli, kui seda mängida oskad, lootust saada rohkem punkte. Korvpallivisked liiga luck.
Ongi plaanis võtta see, aga eile proovisin seda võrkpalli kava läbi teha. Ma olen 5- 6 aastat võrkpalli mänginud, aga see tundus ikka kahtlaselt raske, just see üle võrgu söötmise koht. Võibolla sain ma sellest kavast valesti aru.
Sellega küsimus ka, kus Tallinnas oleks võimalik Esmaspäeval või Teisipäeval proovida korvpalli/võrkpalli kavasid läbi? Saal kus oleks võrk ja korvid ja vähe inimesi.
/ Kas eelmine aasta olid need katsed pingelised ka? Sellesmõttes, et kas seal oli mingiseid erilisi atleete ka?
Eelmisel aastal oli mitme eriala peale mingi 200 ppl kokku, kuid päris paljud tundusid küll päris trollid olevat
Platside kohta ei tea ma midagi.
30 punkti suudad ära koguda katsetel, siis peaks olema kindel laks, et pääsed sisse. Akrobaatiat peaks natuke harjutama, eriti kätel seismist. Endal tuli proovidel välja, kuid hindamisel failisin.
Ujumises ja kergejõustikus (cooperi test) varu aega, võib minna nii, et pead seal 3h ootama.. Cooperi testis tegin nii, et ütlesin treeneritele, et pean minema rongi peale, muidu jään päeva viimasest sõidust koju maha, säästsin kõvasti aega sellega, sain esimesele jooksule, nimekirjas olin viimaste seas
// Naelikud tasub kaasa võtta, kui olemas on. Eelmisel aastal oli see üsna harv nähtus, et kellegil olemas. Pidin 10+ inimesele laenama 60m jooksule.
Muutis Thumser, 13 juuli 2013 - 16:48.