Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
  • Sugu:mees

Vaata postitustJewsep, 12 juuli 2013 - 20:50, kirjutas:

Kas keegi siit tuleb TLÜ kehakultuuri katsetele ka?

Eelmisel aastal käisin. Arvan, et peaksid võtma võrkpalli, kui seda mängida oskad, lootust saada rohkem punkte. Korvpallivisked liiga luck.

// Njh, eelmisel aastal oli ainult 21 RE kohta, sellel aastal pääseb 40 sisse.. Vähegi sporti oskad teha + eksamid korras, siis ei tohiks üldse probleeme tekkida :D

Muutis Thumser, 13 juuli 2013 - 16:15.

Jewsep

Harambe McHarambeface

• liige
  • Liitus:01 veebr 2009

Vaata postitustThumser, 13 juuli 2013 - 16:12, kirjutas:

Eelmisel aastal käisin. Arvan, et peaksid võtma võrkpalli, kui seda mängida oskad, lootust saada rohkem punkte. Korvpallivisked liiga luck.

Ongi plaanis võtta see, aga eile proovisin seda võrkpalli kava läbi teha. Ma olen 5- 6 aastat võrkpalli mänginud, aga see tundus ikka kahtlaselt raske, just see üle võrgu söötmise koht. Võibolla sain ma sellest kavast valesti aru.

Sellega küsimus ka, kus Tallinnas oleks võimalik Esmaspäeval või Teisipäeval proovida korvpalli/võrkpalli kavasid läbi? Saal kus oleks võrk ja korvid ja vähe inimesi.

/ Kas eelmine aasta olid need katsed pingelised ka? Sellesmõttes, et kas seal oli mingiseid erilisi atleete ka?

Muutis Jewsep, 13 juuli 2013 - 16:19.

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009

Vaata postitustJewsep, 13 juuli 2013 - 16:18, kirjutas:

Ongi plaanis võtta see, aga eile proovisin seda võrkpalli kava läbi teha. Ma olen 5- 6 aastat võrkpalli mänginud, aga see tundus ikka kahtlaselt raske, just see üle võrgu söötmise koht. Võibolla sain ma sellest kavast valesti aru.

Sellega küsimus ka, kus Tallinnas oleks võimalik Esmaspäeval või Teisipäeval proovida korvpalli/võrkpalli kavasid läbi? Saal kus oleks võrk ja korvid ja vähe inimesi.

/ Kas eelmine aasta olid need katsed pingelised ka? Sellesmõttes, et kas seal oli mingiseid erilisi atleete ka?

Eelmisel aastal oli mitme eriala peale mingi 200 ppl kokku, kuid päris paljud tundusid küll päris trollid olevat :D Platside kohta ei tea ma midagi.
30 punkti suudad ära koguda katsetel, siis peaks olema kindel laks, et pääsed sisse. Akrobaatiat peaks natuke harjutama, eriti kätel seismist. Endal tuli proovidel välja, kuid hindamisel failisin.
Ujumises ja kergejõustikus (cooperi test) varu aega, võib minna nii, et pead seal 3h ootama.. Cooperi testis tegin nii, et ütlesin treeneritele, et pean minema rongi peale, muidu jään päeva viimasest sõidust koju maha, säästsin kõvasti aega sellega, sain esimesele jooksule, nimekirjas olin viimaste seas :D

// Naelikud tasub kaasa võtta, kui olemas on. Eelmisel aastal oli see üsna harv nähtus, et kellegil olemas. Pidin 10+ inimesele laenama 60m jooksule.

Muutis Thumser, 13 juuli 2013 - 16:48.

WantToBe

Tige tikker

• liige
  • Liitus:25 nov 2011

Ma saaksin sind aidata vb. Homme lähen TLÜsse võrku mängima. Võid ka tulla. Saad harjutada ja võrku ka teha. Saada priva kui soovi on.

Edit: Ja üle-eelmine aasta sai üks kehalistel katsetel max punktid. Arvab, et see aasta keegi ei tee max punnidele.

Muutis WantToBe, 13 juuli 2013 - 17:13.

Jewsep

Harambe McHarambeface

• liige
  • Liitus:01 veebr 2009
Ma arvatavasti jõuan homme õhtul alles Tallinnasse.

Vaata postitustThumser, 13 juuli 2013 - 16:45, kirjutas:

Eelmisel aastal oli mitme eriala peale mingi 200 ppl kokku, kuid päris paljud tundusid küll päris trollid olevat :D Platside kohta ei tea ma midagi.
30 punkti suudad ära koguda katsetel, siis peaks olema kindel laks, et pääsed sisse. Akrobaatiat peaks natuke harjutama, eriti kätel seismist. Endal tuli proovidel välja, kuid hindamisel failisin.
Ujumises ja kergejõustikus (cooperi test) varu aega, võib minna nii, et pead seal 3h ootama.. Cooperi testis tegin nii, et ütlesin treeneritele, et pean minema rongi peale, muidu jään päeva viimasest sõidust koju maha, säästsin kõvasti aega sellega, sain esimesele jooksule, nimekirjas olin viimaste seas :D

// Naelikud tasub kaasa võtta, kui olemas on. Eelmisel aastal oli see üsna harv nähtus, et kellegil olemas. Pidin 10+ inimesele laenama 60m jooksule.

Kas sa ise tegid ka võrkpalli? Kui tegid, siis kas "Mängija seisab võrkpalliväljaku otsajoone taga pall käes:
Ülaltsööduga enda ette liikuda võrguni" see tuleb teha ühe söötega otse võrgu ette?

thormx

Liige

• liige
  • Liitus:07 juuli 2010

Vaata postitustJewsep, 13 juuli 2013 - 17:45, kirjutas:

Ma arvatavasti jõuan homme õhtul alles Tallinnasse.

Vaata postitustThumser, 13 juuli 2013 - 16:45, kirjutas:

Kas sa ise tegid ka võrkpalli? Kui tegid, siis kas "Mängija seisab võrkpalliväljaku otsajoone taga pall käes:
Ülaltsööduga enda ette liikuda võrguni" see tuleb teha ühe söötega otse võrgu ette?

kuigi ise pole ülikooliga üldse kokku puutunud, aga ma arvan, et see käib nii, et vaikselt liigud edasi ja ülevalt sööt käib samal ajal kuni oled võrgu ees

corholio

Liige

• liige
  • Liitus:01 juuli 2007
Kust nende tlü kehakultuuri katsete alade ja normide kohta inffi saate? Ise ka minemas oleks hea kui teaks mida täpselt vaja on seal

StenL

Tiitlita

• liige
  • Liitus:19 aug 2006
Mäletan, et kui ise Tartu Ülikooli kehakultuuri katsetel võrkpalli tegin, siis enamus ei saanud hakkama ja tehti lihtsalt, et tee paar ülevalt söötu jne. Kuigi tegelt pidi 10x vist poolringi sees kõksima nö enda ette üles.

WantToBe

Tige tikker

• liige
  • Liitus:25 nov 2011
Võrkpall käib nimodi.

Liigud ülevalt sööduga otsajoone tagant võrgu ette. Sööte võid teha nii palju kui tahad. Söödad palli üle võrgu ja samal ajal liigud võrgualt läbi ja jõuad palli alla olles valmis palli edasi söötma. Söödad siis enda peakohale ja siis söödad üle võrgu tagasi, liikudes samuti võrgualt läbi palli alla. Söödad jälle peakohale ja söödad siis kolmandat korda üle võrgu ja liigud alt läbi. Siis võtad juba alt palli omaks ja vähemalt 5 alt sööduga liigud üle otsajoone ja püüad palli kinni. Pall peab muidugi olema pidevas liikumises.

Tanel^

Eliit

• liige
  • Liitus:18 veebr 2006
Jebs, magistris sees, jälle. Toetustega seoses, kas vajaduspõhist toetust võib ka juba I semestrist saada? Seda ma kuskilt välja ei lugenud.
http://www.emu.ee/us...20tudengile.pdf
http://www.ut.ee/et/...hine-oppetoetus

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004
no ma lugesin välja, et sul on pmst terve septembri kuu aega seda koolist küsida.

anywho ma sügisel ttu mehhatroonika magistratuuri
trust me, i'm an engineer

Tanel^

Eliit

• liige
  • Liitus:18 veebr 2006
Seda küll, vana süsteemiga ei saanud sisseastuja I semestril stippi. Eks tuleb küsida ja tuleb ka vastus.

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010
TLÜ suhtekorralduse vestlusele keegi siit minemas ka on?
Tannu.^ & A-ROD

MaZ

who?

• liige
  • Liitus:19 jaan 2004
Paari tunni pärast siis TÜ ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala vestlus. Korralik närv sees ikka, aga õnneks konkurents pole nüüd enam väga suur. Loodan, et läheb normaalselt, Tallinnasse küll jääda ei tahaks.

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
TLÜ Psühholoogiasse ka keegi läheb?

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009
Mõtlesin minna sinna, käisin isegi konsultatsioonis kohal, aga otsustasin ikka Tartu kasuks, täna oli vestlus.
ಠ_ಠ
Tehtud!

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010

Vaata postitustMaZ, 14 juuli 2013 - 12:40, kirjutas:

Paari tunni pärast siis TÜ ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala vestlus. Korralik närv sees ikka, aga õnneks konkurents pole nüüd enam väga suur. Loodan, et läheb normaalselt, Tallinnasse küll jääda ei tahaks.

Kes sul komisjonis? Kui Vihalemma komisjoni said, siis paar tükki on seal üsna õelad ja kohati ülbed, need nooremad (Liisu ja Madis) olid normaalsemad, tegid huumorit ja võtsid asja vabamalt.
Tannu.^ & A-ROD

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
Kas õppeasutus võib vastuvõtu ajal vastuvõetavate arvu muuta? nt algselt võeti 35, aga nüüd 45
Postitas pildi

PuuTagaIlves1

Liige

• liige
  • Liitus:21 nov 2009
Ma nüüd ei saa aru, kas TLÜ kehakultuuri need värgid on. Alla tõmmatavas failis on kirjas, et üldkonsultatsioon 11:00, aga leheküljel kirjas, et 9:15.
Sellest lingist räägin http://www.tlu.ee/et...MISEKSAMID-2013

Keegi võiks vastata, tahaks magama minna

Muutis PuuTagaIlves1, 14 juuli 2013 - 19:45.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustEqualizer, 12 juuli 2013 - 15:44, kirjutas:

Kui mõnel õppekohal on nt 25 kohta, siis miks esimesel 45-l kandidaadil on staatus "Vastuvõetav" ja mõnedel neist "Tuleb õppima", kui kohti on ainult 25? Ülejäänud on "Kandideerivad". Kas neil polegi võimalik õppima asuda, isegi kui eestpoolt keegi ära ütleb?
Ju siis vastuvõtutöötaja kogemus ütleb, et sel konkreetsel õppekaval on palju loobujaid, niisiis ta märgib kohe rohkem vastuvõetavaid, et enda aega kokku hoida.

Vaata postitustEqualizer, 14 juuli 2013 - 15:36, kirjutas:

Kas õppeasutus võib vastuvõtu ajal vastuvõetavate arvu muuta? nt algselt võeti 35, aga nüüd 45
Miks ei peaks?

Vaata postitustPuuTagaIlves1, 14 juuli 2013 - 19:31, kirjutas:

Ma nüüd ei saa aru, kas TLÜ kehakultuuri need värgid on. Alla tõmmatavas failis on kirjas, et üldkonsultatsioon 11:00, aga leheküljel kirjas, et 9:15.
Sellest lingist räägin http://www.tlu.ee/et...MISEKSAMID-2013
dno, minu meelest on sinna üsna suurelt kirjutatud:

EELSISSEASTUMISEKSAMID 2013
EELSISSEASTUMISEKSAMID Kehakultuuri erialale toimuvad 15.mail

ja veel enne seda:
Spoiler

"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

55 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 55 külalist, 0 anonüümset kasutajat