Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Olks

smd

• liige
  • Liitus:26 apr 2007
  • Sugu:mees
Millal umbes TTÜ mata sisseastumiskatse tulemused tulevad?

MaZ

who?

• liige
  • Liitus:19 jaan 2004

Vaata postitustFabulous, 11 juuli 2013 - 14:51, kirjutas:

Vaata postitustMaZ, 11 juuli 2013 - 02:25, kirjutas:

Vaata postitustFabulous, 11 juuli 2013 - 01:58, kirjutas:

Huvitav, et keegi sellel aastal akadeemilisel 100 ei skoorinud. Ma olen alati aru saanud, et parim tulemus võetakse aluseks (ehk see kes saab 100 punkti) ja sealt hakatakse alla arvutama.

Ma silmadega üle käies leidsin küll mitu 100-punktilist tulemust.

Ma ei tea millist nimekirja sina vaatad, aga kui lähtuda http://www.ut.ee/sit...aktest_2013.pdf tulemustest, siis parim on seal 99p.

Tundub, et vaatasin või mäletasin valesti. Sorri.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
TLÜ kommunikatsiooni magistrantuuri vestlus on päris sürr peaks mainima, inimesi võeti sisse kahekaupa!? ja siis võrreldi vastuseid mida üks või teine andis. Õnneks või kahjuks sattusin endise kursaõega koos vestlusele ja no ilmselgelt nii kui selgus et me koos õppisime ja üksteist hästi tunneme lasti meil mingi spontaanne väitlus omavahel läbi viia, väga imelik mulje jäi sellest kõigest. Ilmselt oleks võõra inimesega lihtsam olnud, oleks saanud rahulikult kaikaid kodaratesse loopida ja rohkem oma tugevustele rõhuda.
Lisaks selgus, et 150 avalduse esitanu peale on ainult 14 kohta, oh joy... kui mingit imet ei sünni jääb sinna minemata. Kaalun ka vaikselt inglisekeelset kommunikatsioonijuhtumise eriala, ained ja õppejõud on enamjaolt samad, ainult eriala on tasuline. Üldse ei teinud kogu see värk mu elu ilusamaks.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005
Magistrantuuri 150 avaldust sellisele erialala? Haige tootmine on olnud ikka. Ei tea küll milleks? Mõne eriala bakale pole ka nii palju avaldusi tehtud.
Minu eriala magistrantuuriga sellel aastal nii, et 32 avaldust, 22 saavad (Tartu Ülikool).

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustKodanik, 11 juuli 2013 - 18:39, kirjutas:

Magistrantuuri 150 avaldust sellisele erialala? Haige tootmine on olnud ikka. Ei tea küll milleks? Mõne eriala bakale pole ka nii palju avaldusi tehtud.
Minu eriala magistrantuuriga sellel aastal nii, et 32 avaldust, 22 saavad (Tartu Ülikool).

See on selline eriala kuhu kandideerib hästi palju erinevate erialade inimesi, ei toimu konkreetset kommunikatsioonijuhtide või suhtekorraldajate ületootmist vaid see on asi mis tuleb igal erialal kasuks, kes ei oska või ei taha oma originaalset eriala edasi õppida valib sellise laiema kandepinnaga sotsiaalteaduste eriala millest on igal juhul kasu vahet pole kus sa töötad või kelleks saada tahad (näiteks spetsiifiline eriala + kommunikatsiooniharidus sinna otsa on insta win tööturul).

Samas pole see ka kõige hullem, tlü riigiteadused said mingi 300 magistriavaldust ja organisatsioonikäitumine üle 200, nii et on veel palju popimaid magistrierialasid (ja need on ainult paar tükki mida ma vaatasin, võimalik et mingid juurad ja psüholoogiad on veel popimad).

Eks ta ole tingitud ilmselt ka sellest, et esimene aasta kus kõrgharidus on tasuta, kõik kes varem polnud kindlad asjas proovivad nüüd õnne, et ehk joppab.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Timofo

King

• liige
  • Liitus:11 juuni 2006
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustFabulous, 11 juuli 2013 - 14:51, kirjutas:

Vaata postitustMaZ, 11 juuli 2013 - 02:25, kirjutas:

Vaata postitustFabulous, 11 juuli 2013 - 01:58, kirjutas:

Huvitav, et keegi sellel aastal akadeemilisel 100 ei skoorinud. Ma olen alati aru saanud, et parim tulemus võetakse aluseks (ehk see kes saab 100 punkti) ja sealt hakatakse alla arvutama.

Ma silmadega üle käies leidsin küll mitu 100-punktilist tulemust.

Ma ei tea millist nimekirja sina vaatad, aga kui lähtuda http://www.ut.ee/sit...aktest_2013.pdf tulemustest, siis parim on seal 99p.

kuidas on võimalik saada tulemus "1"

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
TLÜ Reklaam&Imagoloogia essee oli ülilamp.

Ruumis olid ülekaalus täpselt sellised kujud nagu sa eeldaksidki, mingid üleslöödud mimmid ja muud tšiki brikid. Priimägi rääkis, kuidas 60 inimest saavad vestlusele, heal juhul 80. Peale sissejuhatust panid inimesed kõik oma asjad peitu ja siis keegi küsis, et "kas märkmeid võib kasutada?" ja õeldi, et märkmeid võib aga no otse maha kirjutada ei või. "Kas raamatut võib kasutada?" "nojaa tsiteerimiseks ikka". Ja nägin juba enne, kuidas enamusel oli essee juba kodus valmis kirjutatud ja siis saalis võeti oma kraam välja ja kirjutati lihtsalt maha.

Ma istusin 45 minti tühja, korrastasin märkmeid ja mõtteid ja hakkasin pastakast teksti välja imema. Kuna teemaks oli "Mida õppisin Linnar Priimäe raamatust "Reklaamikunst"?" siis püüdsin kirjutada nendest mõtteteradest, mis minuga raamatust haakusid ja tõin tänapäevaseid näiteid, mis neid terasid ka mingil määral kinnitaksid tänapäeva kontekstis.

Tund 30 oli läinud, kui mul oli pool esseed valmis ja tädi lausus eest "15 minutit on veel jäänud", siis läks kiireks juba. Sain mingi asja viimaseks minutiks valmis, aga erilisi ootusi ausaltõeldes pole. Saab mis saab :D

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustKr1ss, 11 juuli 2013 - 19:50, kirjutas:

erilisi ootusi ausaltõeldes pole. Saab mis saab :D

õige suhtumine! YOLO ajastu ju siiski.
ma ise kandideerin Hiinasse rinnahoidjate teaduse bakaõppesse....vbla võtan kõrvaleriala ka pole otsustand veel.....

vb tõmbad veits tagasi? endal 75% warni ja siis kirjutad mingit iba
~kanakukk

Muutis kanakukk jr, 11 juuli 2013 - 20:21.

Kr1ss

swag 5000

• liige

Vaata postitustMarvolo, 11 juuli 2013 - 20:10, kirjutas:

Kui ma tean, et kirjutasin keskpärase essee, siis ei ole lootused tõesti kõige suuremad ja selliste kirjatükkidega ei võigi kunagi teada, kas lugejale meeldib ja mis on üldse tema maailmavaade jne. Kui ma hullult pabistaksin praegu, siis see ei muudaks mitte kuidagi mu tulemust ja siiski on minu ambitsioonid rohkem reklaamide disainimise valdkonda, kui kuiva reklaamiteooria õppimise, seega TLÜsse sinna alale sisse saamine ei ole elu ja surma küsimus. Tõepoolest, ongi YOLO ajastu - elu läheb edasi ka siis kui kooli sisse saama ei peaks. Peab lihtsalt brainstormima.

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

rammstein107

Liige

• liige
  • Liitus:06 mai 2006
Kui keegi TÜ tln kolledzi kohta (õigusteadus) midagi kirjutada oskab, siis loeks huviga. Suht raske valik seisab ilmselt kohe-kohe ees.
"Mingit feng shuid ei tohi ületähtsustada sest kaasmaalane teeb sulle ikka tüng huid."

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005

Vaata postitustrammstein107, 12 juuli 2013 - 12:00, kirjutas:

Kui keegi TÜ tln kolledzi kohta (õigusteadus) midagi kirjutada oskab, siis loeks huviga. Suht raske valik seisab ilmselt kohe-kohe ees.

https://www.neonet.e...gusteadus-2011/

rammstein107

Liige

• liige
  • Liitus:06 mai 2006

Vaata postitustKodanik, 12 juuli 2013 - 12:20, kirjutas:

Vaata postitustrammstein107, 12 juuli 2013 - 12:00, kirjutas:

https://www.neonet.ee...gusteadus-2011/

tytyty!
"Mingit feng shuid ei tohi ületähtsustada sest kaasmaalane teeb sulle ikka tüng huid."

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008

Vaata postitustKr1ss, 11 juuli 2013 - 20:38, kirjutas:

Vaata postitustMarvolo, 11 juuli 2013 - 20:10, kirjutas:

Kui ma tean, et kirjutasin keskpärase essee, siis ei ole lootused tõesti kõige suuremad ja selliste kirjatükkidega ei võigi kunagi teada, kas lugejale meeldib ja mis on üldse tema maailmavaade jne. Kui ma hullult pabistaksin praegu, siis see ei muudaks mitte kuidagi mu tulemust ja siiski on minu ambitsioonid rohkem reklaamide disainimise valdkonda, kui kuiva reklaamiteooria õppimise, seega TLÜsse sinna alale sisse saamine ei ole elu ja surma küsimus. Tõepoolest, ongi YOLO ajastu - elu läheb edasi ka siis kui kooli sisse saama ei peaks. Peab lihtsalt brainstormima.

Just, kes tahab siis sellel alal annab tööd sebida, peaasi et pea lõikab ja kätt on asja reaalseks teostamiseks. Kuigijah ilma "kuiva teooriata" läheb päris keeruliseks siiski ja tekib raskusi tempos püsimisega jne.

Muutis Kolonel, 12 juuli 2013 - 15:37.

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
Kui mõnel õppekohal on nt 25 kohta, siis miks esimesel 45-l kandidaadil on staatus "Vastuvõetav" ja mõnedel neist "Tuleb õppima", kui kohti on ainult 25? Ülejäänud on "Kandideerivad". Kas neil polegi võimalik õppima asuda, isegi kui eestpoolt keegi ära ütleb?
Postitas pildi

Tanel^

Eliit

• liige
  • Liitus:18 veebr 2006

Vaata postitustEqualizer, 12 juuli 2013 - 15:44, kirjutas:

Kui mõnel õppekohal on nt 25 kohta, siis miks esimesel 45-l kandidaadil on staatus "Vastuvõetav" ja mõnedel neist "Tuleb õppima", kui kohti on ainult 25? Ülejäänud on "Kandideerivad". Kas neil polegi võimalik õppima asuda, isegi kui eestpoolt keegi ära ütleb?

Ära mõtle üle. Need kandideerivad ei mahu ju sisse, sellepärast nad ongi ooteseisundis. Kui kandideeriv 26´ndalt kohalt saab 25´ndaks, siis muutub ta vastuvõetavaks ja võib enda staatuseks muuta "tuleb õppima".

Equalizer

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2008
Kas see joon seal ei loe siis midagi? esimesed 25 on joonest üleval ja teised allpool, aga kuni 35ni on kõik vastuvõetavad lol. No kui ma sisse olen logitud siis seda joont muidu üldse pole seal.
Postitas pildi

Jewsep

Harambe McHarambeface

• liige
  • Liitus:01 veebr 2009
Kas keegi siit tuleb TLÜ kehakultuuri katsetele ka?

Kr1ss

swag 5000

• liige
Kuhu tulevad TLÜ katsete tulemused üles? nimekirjad jne

starte

Liige

• liige
  • Liitus:29 nov 2006

Vaata postitustKr1ss, 13 juuli 2013 - 11:23, kirjutas:

Kommunikatsiooniinstituudi erialakatsete vestlusele pääsejate nimed tulevad siia üles: http://www.tlu.ee/komm
"The Impossible remains until you make it possible!"
Alain Robert

Kr1ss

swag 5000

• liige

Vaata postituststarte, 13 juuli 2013 - 11:51, kirjutas:

Vaata postitustKr1ss, 13 juuli 2013 - 11:23, kirjutas:

Kommunikatsiooniinstituudi erialakatsete vestlusele pääsejate nimed tulevad siia üles: http://www.tlu.ee/komm

jee tänks esmaspäeval vestlusele, 74 tk võeti kokku

Muutis Kr1ss, 13 juuli 2013 - 12:55.

34 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 34 külalist, 0 anonüümset kasutajat