Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
  • Sugu:mees
Kolonel (või keegi teine äkki?), ehk sa juhuslikult kursis pole sellega mida inimestest magistri sisseastumistel tahetakse? Sinu eriala sisuliselt (kommunikatsioon, mille all on ka reklaam ja imago.) nii et mõtlesin ehk oled juhuslikult kuulnud näinud midagi selle kohta? Kodulehel on kirjas lihtsalt individuaalne vestlus, aga see ei ütle just väga palju. Ma võin eeldada mida mult seal tahetakse, aga alati on tore täpsemalt ette teada, konkurents on umbes 2.5 inimest ühele kohale seega on mille pärast natuke pabistada.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Karl.

Jalka, jo.

• liige
  • Liitus:04 mai 2007
Kas keegi teab midagi seoses TTÜ Avaliku halduse vestlusega? Näiteks mis teemadel arutletakse jms.
Postitas pildi

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010
Akadeemilise testi tulemused siis üleval. Endal läks loodetust kehvemini, aga noh vähemalt pääseb AKI erialakatsele.
Tannu.^ & A-ROD

MaZ

who?

• liige
  • Liitus:19 jaan 2004
Akadeemilise sain 64 ja olen rahul. Nüüd vaja ka ajakirjanduse erialatest normaalselt teha.

ike

loe seda

• liige
  • Liitus:18 juuni 2007
Mis kõik selles ajakirjanduses näevad? Aru ma ei saa. Miks see nii populaarne on?

starte

Liige

• liige
  • Liitus:29 nov 2006
72... eelmine aasta sain 78, nii et paras pettumus, eriti arvestades, et sel aastal isegi valmistusin testiks ette, aga eelmine aasta läksin täiesti ükskõikselt testile...
"The Impossible remains until you make it possible!"
Alain Robert

E

Agent

• liige
  • Liitus:27 apr 2004
tegin kaks eriala testi ttu magistratuuri, võtab muigama kuidas inimesed higistavad ülesandeid lahendada, kui puusalt tulistades saab pooled punktid kätte (miinimum oli 1/10p ja 2/20p) ja kohti on rohkem kui taotlejaid.
trust me, i'm an engineer

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustike, 10 juuli 2013 - 17:53, kirjutas:

Mis kõik selles ajakirjanduses näevad? Aru ma ei saa. Miks see nii populaarne on?

saad tulevikus delfisse ja lehte postimees tööle ning teenid kerge vaevaga raha kirjutades krjavgade mõttetut jama.

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009
Sain akadeemilise testi 69, lootsin 70 saada, mõtlesin, et kui alla selle, siis ei hakka erialakatset proovimagi, kuid sellise tulemusega olen psühholoogias 19-20. kohal, ilmselt ikka sõidan Tartusse.
ಠ_ಠ
Tehtud!

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustMarvolo, 10 juuli 2013 - 18:52, kirjutas:

saad tulevikus delfisse ja lehte postimees tööle ning teenid kerge vaevaga raha kirjutades krjavgade mõttetut jama.

Ajakirjanikud ei teeni mingit raha, heal kohal saad eesti keskmise kätte, sellega asi piirdub.

Mu varasem optimism on natuke kahvatunud nüüd, 56'le kohale 150 avaldust ja enamik neist sama suunavalikuga mis mina :/
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008
Akadem testi tulemus peaks tulema sinna sisseastumiskatsete nimekirja SAISis või mingile TÜ lehele?
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009
SAIS.ee's vaatad pingerida või oma avaldust ja arvutatud punkte
ಠ_ಠ
Tehtud!

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustNovriil, 10 juuli 2013 - 20:16, kirjutas:

Akadem testi tulemus peaks tulema sinna sisseastumiskatsete nimekirja SAISis või mingile TÜ lehele?
http://www.ut.ee/et/sisseastumine

http://www.ut.ee/sit...aktest_2013.pdf
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008
Ehk siis kui mu konkursipunktid ei ole maagiliselt 100-ks muutunud võin eeldada, et oli alla 80..
Aga kuskilt nagu punktiarvu ei näegi?

// Aitäh! vaatasin akadeemilise testi lehe alla aga sisseastumise üldise lehe alt ei vaadanudki!

Muutis Novriil, 10 juuli 2013 - 20:28.

Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008

Ära loe siis sitta ajakirjandust ja loe head ajakirjandust, kui sa nii arvad ajakirjandusest Eestis. Aga jah see kirjavigadega kirjutamine tuleb tohutust nõudlusest ja tempost veebikeskkonnas. Paber ftw. Aga kindlasti ei saa kõik ühtset vastust anda ajakirjanduse suhtes. Ma ei ütleks, et sinna nüüd kõik minna tahavad. Lihtsalt mu arvates mõnus vaheldusrikas töö. Iga päev on uus (vähemalt alguses) ja erinev. Kohati tekib ka väga kasulik tunne. Palgas vaevalt et asi on.

Muutis olenmatu, 10 juuli 2013 - 20:43.

vakatsaka

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
  • Sugu:ei ütle
Need, kes näiteks tallinnast tartu või vastupidi liiguvad, olete valmis ka selleks? mõtle, hakkate teises linnas nüüd pidevalt elama jne

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008

haha.

Vaata postitustXchopperX, 10 juuli 2013 - 10:10, kirjutas:

Kolonel (või keegi teine äkki?), ehk sa juhuslikult kursis pole sellega mida inimestest magistri sisseastumistel tahetakse? Sinu eriala sisuliselt (kommunikatsioon, mille all on ka reklaam ja imago.) nii et mõtlesin ehk oled juhuslikult kuulnud näinud midagi selle kohta? Kodulehel on kirjas lihtsalt individuaalne vestlus, aga see ei ütle just väga palju. Ma võin eeldada mida mult seal tahetakse, aga alati on tore täpsemalt ette teada, konkurents on umbes 2.5 inimest ühele kohale seega on mille pärast natuke pabistada.

Ei oska kahjuks aidata. Kui juba eeldada, siis ilmselt saavad kandidaadid herr Priimäega vestelda. Kuna ma MAd ei tee/teen kaugemal, siis tõesti ei oska sõna sekka öelda hetkel. Pole ka vanemate olijate magistriõpingutega kursis. :(

Fabulous

champagne and disco

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007
Huvitav, et keegi sellel aastal akadeemilisel 100 ei skoorinud. Ma olen alati aru saanud, et parim tulemus võetakse aluseks (ehk see kes saab 100 punkti) ja sealt hakatakse alla arvutama.

MaZ

who?

• liige
  • Liitus:19 jaan 2004

Vaata postitustFabulous, 11 juuli 2013 - 01:58, kirjutas:

Huvitav, et keegi sellel aastal akadeemilisel 100 ei skoorinud. Ma olen alati aru saanud, et parim tulemus võetakse aluseks (ehk see kes saab 100 punkti) ja sealt hakatakse alla arvutama.

Ma silmadega üle käies leidsin küll mitu 100-punktilist tulemust.

Kunral

Liige

• liige
  • Liitus:18 mai 2005
Keegi Tallinna Ülikooli ajaloo erialaeksamist oskab midagi pajatada?

3 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat