Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 22 juuni 2013 - 19:00
Keegi Sisekaitseakadeemiasse ka proovib siit saada?
Postitatud 22 juuni 2013 - 20:31
G.B., 21 juuni 2013 - 21:10, kirjutas:
Kaalusin TÜ's kõrvalerialaks IT võtmist. Kas hea või halb mõte?
Tahaks lihtsalt midagi kasulikku kah kõrvale saada ja midagi, mis annaks juurde.
Kellelgi kogemust IT'ga kõrvalerialana? Milliseid aineid võtta, kas on tehtav, kui pole nö mingi kõrgema matemaatika alust all?
Tahaks lihtsalt midagi kasulikku kah kõrvale saada ja midagi, mis annaks juurde.
Kellelgi kogemust IT'ga kõrvalerialana? Milliseid aineid võtta, kas on tehtav, kui pole nö mingi kõrgema matemaatika alust all?
Sügissemester- Programmeerimine( ei mäleta kas oli jagatud I ja II või oli üldse programmeerimise alused) suur habemega mees annab, tehakse tutvust pythoni ja hiljem vist ka javaga, mingit erilist varasemat mata või progemispõhja ei nõua.
Kevadsemester- kui eelmine aine istus, siis objektorienteeritud programmeerimine ning algoritmid ja andmestruktuurid.
Postitatud 23 juuni 2013 - 15:01
Olen kahevahel, kas TTÜ informaatika või tsiviilehitus peaerialana ehitusmajandus/juhtimine
Muutis Swag, 23 juuni 2013 - 15:01.
Kids running around fucking in the bushes.
Postitatud 23 juuni 2013 - 19:14
#Priit, 22 juuni 2013 - 12:29, kirjutas:
Keegi teadja ehk oskaks vastata kahele küsimusele:
Kuna algab SAIS-is regamine ?
Kas on võimalik kandideerida isegi, kui olen juba ülikoolis arvel hetkel?
Kuna algab SAIS-is regamine ?
Kas on võimalik kandideerida isegi, kui olen juba ülikoolis arvel hetkel?
2) Jah, kandideerida saab. Aga paar tuttavat on rääkinud, et mõni tragim sekretär kipub sinu nime ka sealt niisama kiiresti maha kustutama. Ilmselt siis selles valguses, et korraga tohib olla üks RE õppekoht. Arvesta siis sellega, et sa pead valmis olema kribama, millised su kavatsused on.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 24 juuni 2013 - 11:15
Küsimus TÜsse kandideerimise kohta, kui panen, et soovin teha akadeemilise testi, siis sel juhul ma kandideerin ju ka riigieksamite punktidega aga lihtsalt kui peaks akadem. testist saama piisavalt punkte siis otse sees. Jäid vähe segaseks need valikud.
Ja kas ma olen ainus, kellel eesti keele eksamit ära ei loe? Muidu näitab riigieksamite nimekirjas, et on REKKis kirjas jms aga siis kui peab esitama, siis on punane EI ja ütleb, et kontrolli andmete õigsust..
Ja kas ma olen ainus, kellel eesti keele eksamit ära ei loe? Muidu näitab riigieksamite nimekirjas, et on REKKis kirjas jms aga siis kui peab esitama, siis on punane EI ja ütleb, et kontrolli andmete õigsust..
Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.
Postitatud 24 juuni 2013 - 11:28
Mul ka ei loe eesti keele eksamit ära. Ei teagi nüüd, kas esitada ja kinnitada avaldus ära, või oodata kuni loeb eesti keele eksami tulemuse ka ära..
edit:
Sain e-maili, et selle probleemi fiximiseks tuleb avaldus tühistada ja uus teha.
edit:
Sain e-maili, et selle probleemi fiximiseks tuleb avaldus tühistada ja uus teha.
Muutis ERXOR, 24 juuni 2013 - 12:02.
Postitatud 24 juuni 2013 - 12:18
Ma olen sooritanud kaks korda eesti keele eksamit ning automaatselt loeb ära nõrgema tulemuse. Eks tuleb homme helistada ja uurida.
Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:
Postitatud 24 juuni 2013 - 17:26
Hei
Kui keegi õpib TLÜs rekreatsiooni või kehakultuuri tsükliõppes, andke palun teada. Oleks paar küsimust.
Kui keegi õpib TLÜs rekreatsiooni või kehakultuuri tsükliõppes, andke palun teada. Oleks paar küsimust.
Postitatud 24 juuni 2013 - 20:24
Postitatud 24 juuni 2013 - 21:22
Postitatud 24 juuni 2013 - 21:37
Keegiteine, 24 juuni 2013 - 21:22, kirjutas:
Oskab keegi öelda mitmesse ülikooli ja mitmele erialale saab kokku kanditeerida?
Paar aastat tagasi oli piiranguks 2 eriala kooli kohta, ilmselt ka praegu. Koolide arv ei ole piiratud.
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein
Postitatud 25 juuni 2013 - 11:13
Kas keegi neonetlastest õpib TTÜ-s elektroenergeetikat või elektrotehnikat? Kui jah, siis võiks teha lühikese kokkuvõtte, et kuidas meeldib jne. Õppekavad tunduvad neil kahel olema küllaltki sarnased.
Postitatud 25 juuni 2013 - 14:29
Postitatud 25 juuni 2013 - 15:16
Kas kellegil on plaanis IT ka minna õppima? Ise olen kindlalt otsustanud juba IT-kolledži kasuks, iseasi on aga see kas õnnestub ka sisse saada, sest sisseastumine käib nagu rakenduskõrgkoolidele omaselt keskmise hinde järgi ( keskkoolis on teatavasti üsna keeruline tugevat keskmist hinnet saada, kuid hea matemaatika riigieksamitulemus võib selle kompenseerida ). Sooviks aga teada just teilt abituriendid, et kas teil on ka SAIS-i keskkonda ülekantud ainult keskkooli kohustuslike ainete hinded ( keskkooli ajast on mul tunnistusel korralik rida väga heade tulemustega valikained, mis aga imelikul kombel SAIS-i keskkonnas ei kajastu). Võetaks keskmise hinde arvestusse ka valikained oleksin kindlasti konkurentsivõimelisem teiste õppuritega. Ahjaa, kas kellegil on plaanis see suvi minna ka sõjaväkke ( ise lähen mereväebaasi ). Endal on tekkinud keeruline olukord kus põhimõtteliselt olen juba sõjaväes kui algab just see kõige olulisem osa ülikooli sisseastumises. Kas on üldse võimalik normaalselt dokumendid kooli sisse viia, teha allkirjastamised ning võtta akadeemiline olles ise sõjaväes? Sesmõttes kuidas ohvitserid sellesse suhtuvad ning kas sõjaväes on mingit ligipääsu ka arvutidele? Aitäh!
Postitatud 25 juuni 2013 - 15:58
Esitasin avaldused Tallinna Tervishoidu ning kohe tulid kirjad, et olen registreeritud vastuvõtukatsetele, aga pingereas olen alles kandideeriv (st, et osadel on lubatud vastuvõtukatsetele), siis arvatavasti pean ikka mingit kinnitust sellele ootama?
Postitatud 25 juuni 2013 - 16:34
Andrea, 25 juuni 2013 - 15:58, kirjutas:
Esitasin avaldused Tallinna Tervishoidu ning kohe tulid kirjad, et olen registreeritud vastuvõtukatsetele, aga pingereas olen alles kandideeriv (st, et osadel on lubatud vastuvõtukatsetele), siis arvatavasti pean ikka mingit kinnitust sellele ootama?
Võimalik jah, et vastuvõtukatsetele kinnituse peab keegi manuaalselt teostama.
Postitatud 25 juuni 2013 - 16:46
Andrea, 25 juuni 2013 - 15:58, kirjutas:
Mida sinna plaanid õppima minna?
Postitatud 25 juuni 2013 - 17:17
Mis siis saab, kui mõnel erialal ei saa kõik kohad täis? nt 90 kohta on ja kandideerivad ainult 80, siis saavad kõik sisse, kes lävendi ületavad? Kohad jäävad lihtsalt tühjaks?
Postitatud 25 juuni 2013 - 17:18
Karl., 25 juuni 2013 - 11:13, kirjutas:
Kas keegi neonetlastest õpib TTÜ-s elektroenergeetikat või elektrotehnikat? Kui jah, siis võiks teha lühikese kokkuvõtte, et kuidas meeldib jne. Õppekavad tunduvad neil kahel olema küllaltki sarnased.
just, ise elektrotehnika peale minek plaanis, kui keegi siinsetest seda õppima peaks hetkel, võib mulle ka kirjutada, mis endast kujutab ja mis peaks teadma jms
Postitatud 25 juuni 2013 - 18:20
9 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 9 külalist, 0 anonüümset kasutajat