Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 11 september 2012 - 14:36
Postitatud 11 september 2012 - 15:09
mul pole ka siiamaani tulnud, juba augustis tegin ära
Postitatud 11 september 2012 - 15:24
Tegin septembri esimesel nädalal ära, pole ka kirja tulnud veel. Ootan ehk päev-kaks, siis peaks vist kindluse mõttes helistama kellelegi. Eks neil praegu laekub päris palju neid avaldusi vist.
Postitatud 11 september 2012 - 15:52
Isiklikult ei saanudki kunagi kirja, aga tegemist oli ilmselt mingi minu poolse fuck up'iga.
Postitatud 11 september 2012 - 16:33
ei saanud ka kirja muidu, mingi mõned kuud hiljem tuli paberkandjal
Postitatud 11 september 2012 - 16:55
Ma tegin suve keskel ära selle pikendamise, alles paar päeva tagasi tuli kiri otsusega...
Postitatud 11 september 2012 - 17:14
hiljemalt 15. okt pidi kirjake kohal olema.
Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:
Postitatud 12 september 2012 - 10:36
Ma tegin praegu igaks juhuks uue taotluse, äkki eelmine ei läinud ära vms. Just in case.
Postitatud 12 september 2012 - 11:42
UT-public wifi on lihtsalt jube. Mõnel päeval lihtsalt lampi dc-d ja laeb lehti pool minutit, kuigi ühendus "excellent" -.-
Postitatud 12 september 2012 - 11:46
Seadista oma arvuti nii, et ta saaks eduroami minna (googelda). Siis saab loengus 2MB/S filme tõmmata jne
Just remember ALL CAPS when you spell the man's name.
Postitatud 12 september 2012 - 13:06
Postitatud 12 september 2012 - 13:25
Keegi oli siin mures kirjaga.. Igatahes endal läheb hästi Mereakadeemias, kuigi mata on küll totaalne ajudekepp
Kaitseressursside Amet saadab kutsealustele, kes on valinud ajateenistusse asumise kalendriaastaks 2012. või 2013. aasta, pärast õppeasutusest andmete kontrollimist arstliku komisjoni kutse. Kutsealustele, kes on valinud 2014. või 2015. aasta, vastatakse pärast andmete kontrollimist hiljemalt 15. oktoobriks 2012.a.
Kaitseressursside Amet saadab kutsealustele, kes on valinud ajateenistusse asumise kalendriaastaks 2012. või 2013. aasta, pärast õppeasutusest andmete kontrollimist arstliku komisjoni kutse. Kutsealustele, kes on valinud 2014. või 2015. aasta, vastatakse pärast andmete kontrollimist hiljemalt 15. oktoobriks 2012.a.
Postitatud 13 september 2012 - 20:03
Ega kellelgi juhuslikult kujutava geomeetria täidetud töövihikut üle ei ole?
Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:
Postitatud 14 september 2012 - 11:57
Postitatud 14 september 2012 - 13:31
Postitatud 14 september 2012 - 16:43
Erki, 13 september 2012 - 20:03, kirjutas:
Ega kellelgi juhuslikult kujutava geomeetria täidetud töövihikut üle ei ole?
http://pica.ee/album/9725 aga ma sain kohe Tea Hundilt riielda, mõned asjad pole nii nagu tema soovib + mõned lohakused jäänud silma (nt. normkirja ei kasuta mõnes kohas)
Postitatud 14 september 2012 - 18:56
Praegu on küll selline tunne, et astusin erialaga sügavasse auku ikka. No üldse ei istu see eriala..
Sai see eriala(metsamajandus) võetud põhimõtteliselt sellepärast, et ei olnud akadeemilise testi ajal(juuli,august) Eestis ja jäigi kandideerimata ajakirjandusse..
Tundub, et nüüd tuleb tiksuda metsamajanduses esimene kursus ära ja järgmine aasta liikuda ajakirjanduse poole(kasvõi REV).
Aga selline küsimus, et kui ma teen nüüd metsamajanduses EAPsid, siis näiteks oletame, et lähen järgmine aasta ajakirjandust.. kas ma saan siis kõik need EAPd kanda üle ajakirjandusse vabaainetena?
Sai see eriala(metsamajandus) võetud põhimõtteliselt sellepärast, et ei olnud akadeemilise testi ajal(juuli,august) Eestis ja jäigi kandideerimata ajakirjandusse..
Tundub, et nüüd tuleb tiksuda metsamajanduses esimene kursus ära ja järgmine aasta liikuda ajakirjanduse poole(kasvõi REV).
Aga selline küsimus, et kui ma teen nüüd metsamajanduses EAPsid, siis näiteks oletame, et lähen järgmine aasta ajakirjandust.. kas ma saan siis kõik need EAPd kanda üle ajakirjandusse vabaainetena?
Muutis Tanel, 14 september 2012 - 18:57.
Tannu.^ & A-ROD
Postitatud 14 september 2012 - 19:02
Tanel, 14 september 2012 - 18:56, kirjutas:
Praegu on küll selline tunne, et astusin erialaga sügavasse auku ikka. No üldse ei istu see eriala..
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 14 september 2012 - 19:18
Ega keegi ei oska kommenteerida kas uue õppekavaga lõpetajatel hakkab ülikooli sisseastumisel lugema ka tehtud uurimustöö? Kas siis tasuks valida selline teema uurimustööks mis sarnaneks ka tulevase erialaga mida õppima soovid minna?
"Every man dies. Not every man really lives." – William Ross Wallace.
Postitatud 14 september 2012 - 19:24
kanakukk jr, 14 september 2012 - 19:02, kirjutas:
Tanel, 14 september 2012 - 18:56, kirjutas:
Ma saan aru,et ta mõtles,et kannab Metsamajanduse ained üle vabaaineteks. Kas nii saab? Et teed kohustusliku aine teises koolis vabaaineks?
39 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 39 külalist, 0 anonüümset kasutajat