Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Kaisa

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2010
  • Sugu:ei ütle
Nii, nüüdseks circa nädalakene koolis käidud. Tahvli ees juba mitu korda käidud - matemaatilise analüüsi praktilises tunnis sain täna isegi esimene "A" kirja.
Pärast esimest päeva arvasin, et saab raske olema ja ongi, aga kindlasti seda väärt. Mõni õppejõud meeldiv, mõni vähem. Mõni suudab oma tunni huvitavaks teha, mõni räägib aiaaugust, aga esitab küsimusi aia kohta. Viimast harrastab eriti füüsika õppejõud.
Lõpetades saan väikelaevajuhipaberid ja lähiaastatel ees ootamas simulaatortreeningud.
Erialaks siis Veeteede ohutuse korraldamine ja haldamine Eesti Mereakadeemias.
Money. Success. Power.

kaspit0

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:05 märts 2011
  • Sugu:mees
Ei tea kas õige koht selle jaoks, aga on siis selline jama, et maaülikoolis ei saa ma kuskil wifi'sse sisse, kellegil veel seda probleemi?
Windows network diagnostic leiab sellise probleemi, et The DNS server isn't responding...
any help?

OccasionalSpider

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuli 2012
Pista omale manuaalselt mingi DNS TCP/IP4 settingutes.

Rainer.

Liige

• liige
  • Liitus:02 sept 2008

Vaata postitustkaspit0, 05 september 2012 - 21:46, kirjutas:

Ei tea kas õige koht selle jaoks, aga on siis selline jama, et maaülikoolis ei saa ma kuskil wifi'sse sisse, kellegil veel seda probleemi?
Windows network diagnostic leiab sellise probleemi, et The DNS server isn't responding...
any help?

Vaata postitustkaspit0, 05 september 2012 - 21:46, kirjutas:

any help?

Ma vaatan ka, et siin EMÜ's on suht sitasti selle netiga. Paljudes ruumides ei pääse üldse ligi. Vahepeal jälle kuidagi õnnestub. Random

Kaalikas OTSE PEENRAST

Liige

• liige
  • Liitus:03 mai 2011
Kuidas ttü raamatukogus on, kas pean ise raamatud üles otsima või keegi(miski) aitab mind sellega?

Ra1x

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2009
Ise saad ka otsida ja mingid arvutid on igalpool laiali, sealt peaksid läbi Esteri kergelt üles leidma kus on otsitav raamat.

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010
Veits loll küsimus suure tõenäosusega, aga mis värk nende vabaainetega on? :D On mul kohustus neid valida? Osad vabaained tunduvad päris huvitavad isegi.
Tannu.^ & A-ROD

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustTanel, 06 september 2012 - 21:49, kirjutas:

Veits loll küsimus suure tõenäosusega, aga mis värk nende vabaainetega on? :D On mul kohustus neid valida? Osad vabaained tunduvad päris huvitavad isegi.

Kohustuslik on võtta üldiselt 12 EAP väärtuses vabaaineid, kõrvaleriala tehes on nende arv väiksem. Mina sain neid lõputult võtta, nii palju kui ise heaks arvasin, ma ei tea kas praegu võib ka tasuta üle teha EAPsid või on kord muutunud.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Obey.

Liige

• liige
  • Liitus:20 mai 2005

Vaata postitustKaisa, 05 september 2012 - 20:04, kirjutas:

Nii, nüüdseks circa nädalakene koolis käidud. Tahvli ees juba mitu korda käidud - matemaatilise analüüsi praktilises tunnis sain täna isegi esimene "A" kirja.
Pärast esimest päeva arvasin, et saab raske olema ja ongi, aga kindlasti seda väärt. Mõni õppejõud meeldiv, mõni vähem. Mõni suudab oma tunni huvitavaks teha, mõni räägib aiaaugust, aga esitab küsimusi aia kohta. Viimast harrastab eriti füüsika õppejõud.
Lõpetades saan väikelaevajuhipaberid ja lähiaastatel ees ootamas simulaatortreeningud.

Sul annab ka Haavamäe matat ?

Thumser

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
Ma siiani suht dumb ja ma ei saa aru, mida tehakse sügissemestri 17-22. nädalatel. ÕIS'is vaatasin, et ainete toimumisnädalad on enamasti 2-16. Mida siis ülejäänud 5 nädalat tehakse?

Muutis Thumser, 07 september 2012 - 01:07.

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005
Sellisest asjast nagu eksamisessioon oled kuulnud?

TTÜ's minu erialal (arvutisüsteemid) on vaja aint 6 EAP-d bakas vabaainetes teha, võib piiritult võtta neid.
TTÜ raamatukogus on igal pool arvutid, otsid estrist raamatu välja, seal see väike sinine ikoonike, näitab isegi riiulid kätte ära kust leida. Sa eelnädalal infootsingu tunnis ei käinud?

Muutis ErrorCode, 07 september 2012 - 01:13.

Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008
Niipalju kui mina tean siis "lisa" EAPde eest maksma ei pea.

Kaisa

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2010
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustObey., 06 september 2012 - 23:43, kirjutas:

Vaata postitustKaisa, 05 september 2012 - 20:04, kirjutas:

Sul annab ka Haavamäe matat ?

Paraku küll, jah : D
Money. Success. Power.

Inc 7

ELIIT

• auliige
  • Liitus:23 mai 2005
On äkki neonetis mõni inimene, kes sellel aastal asus TLÜs informaatikat õppima?

tiku

Liige

• liige
  • Liitus:14 mai 2006
Ma ei oska hetkel kiirelt kuskil mujalt seda küsida aga kas sõjaväest peaks mingi meil ka vastu mulle tulema kui pikendasin? Neljapäeval saatsin ära selle avalduse, et pikendan aga siiani pole midagi vastu tulnud.. Suht närvi ajab, 15 kukub varsti.

Priidu

Ise peab tugev olema

• liige
  • Liitus:16 aug 2008

Vaata postitustInc 7, 10 september 2012 - 14:46, kirjutas:

On äkki neonetis mõni inimene, kes sellel aastal asus TLÜs informaatikat õppima?

mul kaks sõpra õpivad seal

Vaata postitusttrussu, 24 oktoober 2013 - 12:52, kirjutas:

tahaks nagu arendada suhteid klassiõdedega.. üritan nalja teha et kui küsivad mis teen siis ütlen et käi putsi ja suema ja mingi nii :D andke ideid kuidas suhelda jne

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitusttiku, 10 september 2012 - 19:56, kirjutas:

Ma ei oska hetkel kiirelt kuskil mujalt seda küsida aga kas sõjaväest peaks mingi meil ka vastu mulle tulema kui pikendasin? Neljapäeval saatsin ära selle avalduse, et pikendan aga siiani pole midagi vastu tulnud.. Suht närvi ajab, 15 kukub varsti.
Minule tuli möödunud aastal vastus oktoobri algul. Kodanikuportaalist peaks ju näha olema, kas avaldus on saadetud?! Kui on ja kõik tingimused täidetud, siis alust keelduda neil ju ei ole.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Inc 7

ELIIT

• auliige
  • Liitus:23 mai 2005

15. oktoober saadetakse kiri.

Even

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:20 sept 2008

Kohe järgmisel päeval sain digiallkirjastatud faili, kus kirjas siis otsus ajapikenduse andmiseks.

Arxs

Been there, done that

• liige
  • Liitus:23 sept 2007
Sama, kindlalt tuleb kiri vastu.
Postitas pildi
01:25:13 +Palm: munnid olete we
01:25:15 Arxs: Pikemat aega juba :D

26 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 26 külalist, 0 anonüümset kasutajat