Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Kauri

Ei ole kajakas.

• liige
  • Liitus:26 dets 2007
  • Sugu:mees
TLÜ infotunnis käidud. Praegu kõik tore-ilus, aga nüüd oleks vaja see tunniplaan kuidagi veel kokku saada, millest ma päris täpselt aru ei saa. Aga homme meetin klassivennaga ja hakkame mõtlema.
Miks?

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

Vaata postitustMq, 28 august 2012 - 19:07, kirjutas:

Vaatasin täna et TTÜ majandusteaduskonnas päris palju kenasid neide :)

Võta EBS'ist parem. Sealt tõmbad seksika ärijuhi ligi ja tulevik kindlustatud.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

KG17

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008
Keegi tark oskab seletada kuidas ma õisi sisse saan või kuidas ma sinna registreerida saan?
Lehele minnes on ainuke valik mis ma näen logi sisse ja kui ma pole kasutajat teinud, siis kuidas ma seda tegema peaksin?

M66k

iidne ja laisk kasutaja

• auliige
  • Liitus:16 dets 2003

Vaata postitustKG17, 29 august 2012 - 22:55, kirjutas:

Keegi tark oskab seletada kuidas ma õisi sisse saan või kuidas ma sinna registreerida saan?
Lehele minnes on ainuke valik mis ma näen logi sisse ja kui ma pole kasutajat teinud, siis kuidas ma seda tegema peaksin?

Meil TÜ-s anti esimese päeva infotunnis igaühele paroolid kätte.

Tahaks ka juba ÕIS-i, et magistri tunniplaani planeerima hakata, aga vist ei saa enne 3.septi :(
#xServu @ quakenet

Mq

Liige

• liige
  • Liitus:06 juuli 2008

Kui sa oma ID-kaarti parooli tead, siis saad sellega logida sisse ja sealt saad ka oma kasutajanime teada + parooli teha.
"Mitte midagi pole olemas, ja kui olekski, poleks see tunnetatav; ja kui see olekski tunnetatav, poleks tunnetatu väljendatav" - Gorgias

KG17

Uustulnuk

• liige

Vaata postitustMq, 29 august 2012 - 23:12, kirjutas:

Kui sa oma ID-kaarti parooli tead, siis saad sellega logida sisse ja sealt saad ka oma kasutajanime teada + parooli teha.

Ma tunnen ennast küll paraja dumbassina hetkel, aga tean oma id kaardi parooli, aga kust ma sellega sisse saan logida?
Sesmõttes et kui ma vajutan logi sisse, siis ta küsib mult ju nii kasutajatunnust kui parooli.

Mq

Liige

• liige
  • Liitus:06 juuli 2008

Vaata postitustKG17, 29 august 2012 - 23:24, kirjutas:

Vaata postitustMq, 29 august 2012 - 23:12, kirjutas:

Ma tunnen ennast küll paraja dumbassina hetkel, aga tean oma id kaardi parooli, aga kust ma sellega sisse saan logida?
Sesmõttes et kui ma vajutan logi sisse, siis ta küsib mult ju nii kasutajatunnust kui parooli.

Kas see mitte polnud nii, et paned kaarti lugejasse, klikid logi sisse ja siis küsib sult ID-kaarti parooli?
"Mitte midagi pole olemas, ja kui olekski, poleks see tunnetatav; ja kui see olekski tunnetatav, poleks tunnetatu väljendatav" - Gorgias

KG17

Uustulnuk

• liige
Tänud, nii ta oli.Mingil põhjusel oli vaja arvutile ennem restart teha kui ka ÕIS sellele pihta sai.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Kui brauser oli avatud enne ID-kaardi sisestamist, siis tuleb see sulgeda ja taasavada.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008

Vaata postitustKauri, 29 august 2012 - 14:21, kirjutas:

TLÜ infotunnis käidud. Praegu kõik tore-ilus, aga nüüd oleks vaja see tunniplaan kuidagi veel kokku saada, millest ma päris täpselt aru ei saa. Aga homme meetin klassivennaga ja hakkame mõtlema.

Sama siin, reedel instituudi infotunnis küsin üle. Ei jaga mõnda asja veel üldse, aga eks koolist ja ühika pealt saab nõu.

OccasionalSpider

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuli 2012

Vaata postitustKolonel, 30 august 2012 - 01:44, kirjutas:

Vaata postitustKauri, 29 august 2012 - 14:21, kirjutas:

Sama siin, reedel instituudi infotunnis küsin üle. Ei jaga mõnda asja veel üldse, aga eks koolist ja ühika pealt saab nõu.

IT omas soovitati üldse mitte enne infotundi eriti ÕISis ise midagi komplekteerida.

season

Liige

• liige
Informaatikute infotund on ikka esmaspäeval eks?
Mitmed teised on reedel, igaks juhuks küsin üle..

e:/ TLÜ'st räägin

Muutis season, 30 august 2012 - 10:27.

Postitas pildi

OccasionalSpider

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuli 2012

Vaata postitustseason, 30 august 2012 - 10:27, kirjutas:

Informaatikute infotund on ikka esmaspäeval eks?
Mitmed teised on reedel, igaks juhuks küsin üle..

e:/ TLÜ'st räägin

Jah
http://www.tlu.ee/?L...&action=article

KG17

Uustulnuk

• liige
Olete õisile pihta saanud?
Mulle jääb hetkel arusaamatuks kust ma saan vaadata, milliseid valikaineid minu kursus esimesel semestril valida saab.
TTÜ-st räägin siis.

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
  • Sugu:ei ütle
Kas keegi oskab öelda, et see lehekülg kus ma id kaardiga sisse login et mingit kasutajakontot teha, kas see kasutajatunnus mida ise seal valida võid, peab olema su nimi ?

nendes tingimustes mida enne läbi pidi lugema, kuskilt nagu jäi meelde et pidi midagi nimega seoses olema?

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustKG17, 31 august 2012 - 15:14, kirjutas:

Mulle jääb hetkel arusaamatuks kust ma saan vaadata, milliseid valikaineid minu kursus esimesel semestril valida saab.
TTÜ-st räägin siis.

Ainetele ja eksamitele registreerumine. All on Lisa aineid.
Kas esmakursuslased üldse sügissemestril saavadki vabaaineid võtta?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

TTÜ-st räägin siis.
Õppekavad, kus on kõige muu hulgas kirjas kohustuslike ainete loetelu, leiad ois.ttu.ee -> õppekavad -> "struktuuriüksuse järgi" või lihtsalt "otsing". Esimesel juhul otsid õige teaduskonna ja sealt oma eriala.

Kui oled sobiva õppekava üles otsinud, siis on mõistlik valida "tüüpõpingukava: sügis statsionaarne" (vt: http://nero.net.ee/E.../muu/valik1.PNG), mis peaks sind suunama lehekülje lõppu. Seejärel vajuta rohelisele javascript nupule "valikainete" alajaotusele, mis asub "tüüpõpingukava" menüüblokis: http://nero.net.ee/E.../muu/valik2.PNG (see pilt on natuke eksitav (kopisin teisest postitusest), s.t näitab kohustuslikke ainete nimekirja, valikainete blokk asub selle all). Kui tegid kõik õigesti, siis peaks sulle nähtav olema õppeainete loetelu, milliste vahel tuleb valikuid teha.

Asjaolu, mitu valikainet tuleb õppekava täitmiseks sooritada, on kirjas erinevates moodulites (näiteks on eriõppe moodulis 4 valikainet ja oled kohustatud õppima 5 EAP, siis valid sealt nii palju, et saaksid nõutud arvu ainepunkte). Tingimata ei pea muidugi moodulitesse tuhnima minema, sest kui ikka teisel semestril on valida kahe aine vahel, siis tõenäoliselt tuleb üks neist sooritada. Nelja aine puhul on lugu muidugi keerulisem (nõutud võib olla 1–3 ainet) ja siis tasuks küll täpsemalt järele vaadata.

Kui midagi jäi selgusetuks, siis küsi. Soovitavalt märgi siis juurde ka õppekava.

Vaata postitustcerol, 31 august 2012 - 18:18, kirjutas:

Kas keegi oskab öelda, et see lehekülg kus ma id kaardiga sisse login et mingit kasutajakontot teha, kas see kasutajatunnus mida ise seal valida võid, peab olema su nimi ?

nendes tingimustes mida enne läbi pidi lugema, kuskilt nagu jäi meelde et pidi midagi nimega seoses olema?
Irw, mis koolist üldse jutt käib?
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine
Aktust sel aastal pole, esmaspäeval kella 9st (?) kohe loengud (Y)

Praegu olen registreerinud end sellistele ainetele:

Spoiler

cerol

Liige

• liige

Vaata postitustkanakukk jr, 31 august 2012 - 18:52, kirjutas:

TTÜ-st räägin siis.
Õppekavad, kus on kõige muu hulgas kirjas kohustuslike ainete loetelu, leiad ois.ttu.ee -> õppekavad -> "struktuuriüksuse järgi" või lihtsalt "otsing". Esimesel juhul otsid õige teaduskonna ja sealt oma eriala.

Kui oled sobiva õppekava üles otsinud, siis on mõistlik valida "tüüpõpingukava: sügis statsionaarne" (vt: http://nero.net.ee/E.../muu/valik1.PNG), mis peaks sind suunama lehekülje lõppu. Seejärel vajuta rohelisele javascript nupule "valikainete" alajaotusele, mis asub "tüüpõpingukava" menüüblokis: http://nero.net.ee/E.../muu/valik2.PNG (see pilt on natuke eksitav (kopisin teisest postitusest), s.t näitab kohustuslikke ainete nimekirja, valikainete blokk asub selle all). Kui tegid kõik õigesti, siis peaks sulle nähtav olema õppeainete loetelu, milliste vahel tuleb valikuid teha.

Asjaolu, mitu valikainet tuleb õppekava täitmiseks sooritada, on kirjas erinevates moodulites (näiteks on eriõppe moodulis 4 valikainet kohustatud oled õppima 5 EAP, siis valid sealt nii palju, et saaksid nõutud arvu ainepunkte). Tingimata ei pea muidugi moodulitesse tuhnima minema, kui ikka teisel semestril on valida kahe aine vahel, siis tõenäoliselt tuleb üks neist sooritada. Nelja aine puhul on lugu muidugi keerulisem (nõutud võib olla 1–3 ainet) ja siis tasuks küll täpsemalt järele vaadata.

Kui midagi jäi selgusetuks, siis küsi. Soovitavalt märgi siis juurde ka õppekava.

Vaata postitustcerol, 31 august 2012 - 18:18, kirjutas:

Irw, mis koolist üldse jutt käib?

yolo sain hakkama.

cerol

Liige

• liige
Logisin sellelt ÕIS lehelt nüüd eismest korda sisse peale seda, kui ma tegin kasutajakonto ennem sellel lehel :
passwd.tlu.ee

Igatahes, peale sisse logimist tuli automaatslet ette minu andmete leht, kus pidin kinnitama, et kõik vastab tõele.

E-maili lahtris oli kirjas minu tavaline e-mail, kuid ma tahan, et kõik oluline ülikooliga seonduv tuleks ikka sellele tlu.ee meilile.
Seega tekibki küsimus, et kas ma peaks seda emaili aadressi seal muutma tlu omaks või mis...

Muutis cerol, 31 august 2012 - 20:10.

31 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 31 külalist, 0 anonüümset kasutajat