Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

insaner

Liige

• liige
  • Liitus:08 okt 2007
  • Sugu:mees

Vaata postitustJari, 27 august 2012 - 14:41, kirjutas:

Sheerige oma grupi numbreid ka.. ise kolmandas.
Mina sain aru, et pannakse campuse peal jooksma, et sellega tutvuda ors

Kus kohast selle grupi nri veel välja leiutasid? :D
/rämpsmeil, 14

Muutis insaner, 27 august 2012 - 14:53.

KG17

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008
Ma eriti tagai, 52

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
keegi hetkel TTÜ's ka?

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Inkw

Liige

• liige
  • Liitus:10 mai 2005

Vaata postitustErki, 28 august 2012 - 12:55, kirjutas:

keegi hetkel TTÜ's ka?

Jea, siin tundide vahel eriti palju aega, lihtsalt passimine.
Keegi teab, kuidas EAP kätte saab siit? Keegi ei kontrolli nimesidki ega midagi, pmst võin kodus lebotada praegu.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Enda asi kas käid kohal või ei, kui saad ilma kohal käimata eksamid/tööd tehtud, siis võid kodus ka lebotada.

purrsaimolli

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:10 jaan 2011
keegi ttü ehitusteaduskonnas ja eelnädalal ka?

Muutis purrsaimolli, 28 august 2012 - 15:06.

deathangel.

Liige

• liige
  • Liitus:08 veebr 2006

Vaata postitustInkw, 28 august 2012 - 14:18, kirjutas:

keegi hetkel TTÜ's ka?

Keegi teab, kuidas EAP kätte saab siit? Keegi ei kontrolli nimesidki ega midagi, pmst võin kodus lebotada praegu.

Ma majandusteaduskonnas esimese loengu olin kohal peale seda lasin nahhui ka. Ei viitsind kuulata seda üldist möla. Aga seal vist nende EAP'de kättesaamiseks tuleb seal Moodles mingi väike test ära teha ja ongi vsjoo.
Postitas pildi
You don't need the truth. You need Propaganda.
ER foorumi liige alates 7-detsember 04.
God made Adam and Eve, not Adam and Steve
Ha-Adam She-ba-Tank Yenatze'ah (The Man In The Tank [is the one who] Shall Win)

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustInkw, 28 august 2012 - 14:18, kirjutas:

keegi hetkel TTÜ's ka?

Tere tulemast ülikooli. Nüüdsest on sinu, ja ainult sinu, probleem, et sa teaksid millal/kus/mis ajaks su vajalikud asjad tehtud peavad olema ja kui palju sa üldse oma aega õppimisele kulutad või palju sa reaalselt oma erialaseid teadmiseid omandada tahad.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Olgem ausad, millal on mingid aktused ja klassijuhatajatunnid mõttekad olnud? Tasuks natukene eeltööd teha ja uurida, mida üks või teine asi pakub, siis ehk ei pea oma väärtuslikku aega kulutama kuskil auditooriumis, kus kõneldakse sellest, et raamatukogus on vaja viivist maksta või mis on ühe ja teise sinu teaduskonnaga seotud rektori-dekaani nimi.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Logit

Liige

• liige

Vaata postitustkanakukk jr, 28 august 2012 - 16:44, kirjutas:

Olgem ausad, millal on mingid aktused ja klassijuhatajatunnid mõttekad olnud? Tasuks natukene eeltööd teha ja uurida, mida üks või teine asi pakub, siis ehk ei pea oma väärtuslikku aega kulutama kuskil auditooriumis, kus kõneldakse sellest, et raamatukogus on vaja viivist maksta või mis on ühe ja teise sinu teaduskonnaga seotud rektori-dekaani nimi.
Kahe otsaga asi. Mina sain eelmine aasta infotunnis üsna palju targemaks ja teadsin, millele tähelepanu pöörata. Muidugi räägiti mõttetuid asju ka, kuid oli vajalike asju ka. Kui juba esimesel päeval ei leia/viitsi seda poolt tundi seal loengus istuda, siis ma ei tea. Ehk oled vales kohas.

Ise sain oma selle semestri tunniplaani kätte ja njoo, vastandlikud tunded.
Õigusteadus, Ehitusõpetus ja kehakultuuri ootan huviga.

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 28 august 2012 - 18:16, kirjutas:

Minu tunniplaan momendil (ilmselt muutub), esmaspäeval 3tundi koolis, teisipäev & kolmapäev on tihedad päevad kust 08.00 - 15.00 ning neljapäev üldse ainult üks loeng. Varasemas tunniplaanis oli rohkem loenguid aga ÕISis hetkel nii. Ei teagi - kas pean olema õnnelik või kurb, et maksan niipalju raha ja loenguid nii vähe aga kuna ülikoolis pole varasemalt käinud, siis pigem arvan, et see ongi normaalne loengute "kogus". EAPsid tuleb semestri peale igastahes 31.5, kui ma ei eksi.

ja reede on üldse vaba? tahaks ka sellist tunniplaani... o0

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005
Mul esimesed 2 päeva juba üle elatud. Mingi hetk tuli kerge masekas peale küll. Ilm on täielik pask ja esimesest loengust läks lõputöö jutt juba lahti. Loodetavasti järgmiseks nädalaks saab koolirütmi ilusti kätte. :)

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
Logit, "sain üsna palju targemaks", on ilma näideteta üsna väheütlev. Ma eeldan, et tunniplaani vaatad sa internetist ja selleks ei pea nüüd küll kuskile kohale minema.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Logit

Liige

• liige
Eks ma kirjutan mõned näited siis, mis mul meelde on jäänud.
1) Sain teada,et esimesed 2 nädalat kontrollitakse kohalolekut(netis sellist infot ei ole,{iseasi, miks ma tookord põdesin seda kohaloleku kontrolli])
2) Kuna kohal olid mitmed õppejõud, ütlesid enamused, mida nad esimeseks praktikumiks tahaks,et me teeks/kaasa võtaks.
3) Sain tuttavaks kursakaaslastega(ilmselt pole nii tähtis, kuid siiski)
4) Üsna palju räägiti ühikast, aga kuna mina seal ei ööbi, siis ei pööranud sellele tähelepanu.

Tagasi vaadates siis jah, väga palju midagi ei saanud, vähemalt ei meenu. Aga ei teinud ma enne kooliminekut mingit uurimust ka, vb selle tundus infotund kasulikuna.
Aga selle argumendi juurde jään,et see pooltunnikest ei tapa,et seal kohal käia.

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006

Vaata postitustpurrsaimolli, 28 august 2012 - 15:06, kirjutas:

keegi ttü ehitusteaduskonnas ja eelnädalal ka?

jah, ehitustehnika ja noh pausidest oli täna siiber ja homme tundub jälle 2h paus koos lõunaga

Mq

Liige

• liige
  • Liitus:06 juuli 2008
Vaatasin täna et TTÜ majandusteaduskonnas päris palju kenasid neide :)
"Mitte midagi pole olemas, ja kui olekski, poleks see tunnetatav; ja kui see olekski tunnetatav, poleks tunnetatu väljendatav" - Gorgias

deathangel.

Liige

• liige
  • Liitus:08 veebr 2006

Vaata postitustMq, 28 august 2012 - 19:07, kirjutas:

Vaatasin täna et TTÜ majandusteaduskonnas päris palju kenasid neide :)

Ega väga kurta ei saa jah :D
Postitas pildi
You don't need the truth. You need Propaganda.
ER foorumi liige alates 7-detsember 04.
God made Adam and Eve, not Adam and Steve
Ha-Adam She-ba-Tank Yenatze'ah (The Man In The Tank [is the one who] Shall Win)

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
Bioklimatoloogia 3 EAP
Geograafia uurimissuunad ja meetodid 1. osa 3 EAP
Geosüsteemide modelleerimine 4 EAP
Kaevandusalade rekultiveerimine 3 EAP
Keskkonnajuhtimine ja keskkonnaaudit 5 EAP
Magistriseminar 1. osa 2 EAP
Ruumiandmete analüüs 5 EAP
Statistiline andmetöötlus 5 EAP
Teadusfilosoofia ja -metodoloogia 3 EAP

Ühe aine pean veel välja selekteerima, et täpselt 30 kokku saaks.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

Kaisa

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2010
  • Sugu:ei ütle
Sain täna oma tunniplaani.. :@£$€{[]}\`?=)(/&%¤#"!
Money. Success. Power.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 28 august 2012 - 18:16, kirjutas:

Minu tunniplaan momendil (ilmselt muutub), esmaspäeval 3tundi koolis, teisipäev & kolmapäev on tihedad päevad kust 08.00 - 15.00 ning neljapäev üldse ainult üks loeng. Varasemas tunniplaanis oli rohkem loenguid aga ÕISis hetkel nii. Ei teagi - kas pean olema õnnelik või kurb, et maksan niipalju raha ja loenguid nii vähe aga kuna ülikoolis pole varasemalt käinud, siis pigem arvan, et see ongi normaalne loengute "kogus". EAPsid tuleb semestri peale igastahes 31.5, kui ma ei eksi.

Ülikoolis on põhirõhk siiski iseseisval tööl, praktikumidel ja seminaridel. Loengud on lihtsalt teoreetiline baas, neid ei saakski väga palju olla, sest vastasel juhul ei suudaks sa kogu seda infot läbi töötada. Vähemasti meil kaasnes loengutega alati üsna suur kogus mingit lisamaterjali alati kui uus teema tekkis, mis tähendas, et 1½ tunnisele loengule oleks ideaalis alati pidanud järgnema kaks korda nii palju iseseisvat tööd kodus raamatute ja kompendiumide taga.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

6 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 6 külalist, 0 anonüümset kasutajat