Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

krabi

Liige

• liige
  • Liitus:02 märts 2005
TTÜ ühikatesse on kõige targem lihtsalt kohale minna. Läbi interneti seda avaldust tehes on alati väga pikad järjekorrad. Ma üleeelmine aasta elasin seal, siis alguses tegin internetis avalduse ja selle järgi oleksin kohtadega alles ~4 kuu pärast koha saanud. Läksin kohale ja sain kohe registreeritud ja toa!

Muutis krabi, 23 juuli 2012 - 14:30.

starte

Liige

• liige
  • Liitus:29 nov 2006
  • Sugu:mees
Ilmselt veidi rumal küsimus, aga igaks juhuks küsin ikkagi... TÜ's RE kohal sees, SAIS'is kinnitus ka antud juba ammu, et lähen õppima. Kas pean veel midagi tegema või ootan lihtsalt 17. augustit, mil mind immatrikuleeritakse? Millal ma reaalselt oma nägu ülikooli näitama pean?
"The Impossible remains until you make it possible!"
Alain Robert

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postituststarte, 23 juuli 2012 - 14:25, kirjutas:

Ilmselt veidi rumal küsimus, aga igaks juhuks küsin ikkagi... TÜ's RE kohal sees, SAIS'is kinnitus ka antud juba ammu, et lähen õppima. Kas pean veel midagi tegema või ootan lihtsalt 17. augustit, mil mind immatrikuleeritakse? Millal ma reaalselt oma nägu ülikooli näitama pean?
Siis kui sissejuhatavad loengud hakkavad, a la õppimisvõimalused välismaal, õpingukorraldus jnejne.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Tanel^

Eliit

• liige
  • Liitus:18 veebr 2006
Nii, saatsin kirja, et kas saaksin magistrisse ja vastati, et nad paneksid mu staatusae uuesti vastuvõetavaks SAISis ja peaksin kinnitama 5 tööpäeva jooksul tuleku. Samas, ma tahan minna Sisekaitseakadeemiasse sel aastal, kuhu ma ka tuleku kinnitasin SAISi vahendusel. Küsimus, kuidas ma saaksin selle EMÜ magistri kinnitada? SAIS ju paneb teise eriala kohe loobunuks. Kas mul ehk annab mingi variandiga emü magistrisse minek ilma SAISità`? Mida ma vastuvõtu spetsialistile vabanduseks tooma peaks või ütlen ausalt välja, kuidas ma sooviks.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Vaata postitustTanel^, 23 juuli 2012 - 14:52, kirjutas:

Nii, saatsin kirja, et kas saaksin magistrisse ja vastati, et nad paneksid mu staatusae uuesti vastuvõetavaks SAISis ja peaksin kinnitama 5 tööpäeva jooksul tuleku. Samas, ma tahan minna Sisekaitseakadeemiasse sel aastal, kuhu ma ka tuleku kinnitasin SAISi vahendusel. Küsimus, kuidas ma saaksin selle EMÜ magistri kinnitada? SAIS ju paneb teise eriala kohe loobunuks. Kas mul ehk annab mingi variandiga emü magistrisse minek ilma SAISità`? Mida ma vastuvõtu spetsialistile vabanduseks tooma peaks või ütlen ausalt välja, kuidas ma sooviks.
Sisekaitseakadeemia õppekavad on vist "rakenduskõrgharidus" tüüpi? Seega nagu mingeid piiranguid ei tohiks olla kahel õppekaval korraga õppimise suhtes. Ilmselt pead siis kuidagi vastuvõtutöötajate abil selle mure ära lahendama, kui kavatsed mitmes koolis korraga käima hakata.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Tanel^

Eliit

• liige
  • Liitus:18 veebr 2006
Jah, sellega pole probleemi, nad ei kattu ja riik maksab niivõinaa mõlemad kinni. Ilmselt peab kuidagi vastuvõtuga rääkima jah, sest SAISiga ma neid protseduure teha ei saa.

Mark.

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007
EBS-s sees, võõrkeeled ja ärikorraldus.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Vaata postitustMark., 23 juuli 2012 - 15:55, kirjutas:

Ei tahaks nagu pahasti öelda, aga foorum ei ole facebooki sein... mind ja ilmselt paljusid veel tegelikult ei huvita, kas su nädalavahetus läks korda või mis kooli sa sisse said. Postitada on ikka mõtet siis, kui kaaskondlastele on midagi sisulist pakkuda, midagi emotsiooni tekitavat. Näiteks siis, kui oled juba semestri või kaks kohal käinud ja oskad koolist pikemalt rääkida.
— A. I. Solženitsõn

Mark.

Liige

• liige
  • Liitus:29 dets 2007

Vaata postitustkanakukk jr, 23 juuli 2012 - 16:00, kirjutas:

Ei tahaks nagu pahasti öelda, aga foorum ei ole facebooki sein... mind ja ilmselt paljusid veel tegelikult ei huvita, kas su nädalavahetus läks korda või mis kooli sa sisse said. Postitada on ikka mõtet siis, kui kaaskondlastele on midagi sisulist pakkuda, midagi emotsiooni tekitavat. Näiteks siis, kui oled juba semestri või kaks kohal käinud ja oskad koolist pikemalt rääkida.

:) Ma rohkem lootsin sellele, et äkki on siin foorumis veel keegi, kes EBSi tuli/käib seal, et saaks temaga edasiselt suhelda.

Kaisa

Liige

• liige
  • Liitus:27 jaan 2010
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustMark., 23 juuli 2012 - 16:04, kirjutas:

Vaata postitustkanakukk jr, 23 juuli 2012 - 16:00, kirjutas:

:) Ma rohkem lootsin sellele, et äkki on siin foorumis veel keegi, kes EBSi tuli/käib seal, et saaks temaga edasiselt suhelda.

Minu meelest on küll tore lugeda, kes kuhu edasi õppima läheb. Küllap need muljed ka siia ilmuvad, hiljem.
Money. Success. Power.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

Vaata postitustTshabalalalalalalalala, 23 juuli 2012 - 16:48, kirjutas:

EBS, TTÜ ja TLÜ sees - nüüd läheb valimiseks. TLÜ jääb raudselt välja. Kas siis EBS või TTÜ, kuigi eelistan EBSi.

Palju üldse TTÜs semester maksab ärinduses?

TTÜ 1200 semester
EBS 1660 semester
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

starte

Liige

• liige
  • Liitus:29 nov 2006

Vaata postitustFabulous, 23 juuli 2012 - 16:30, kirjutas:

Vaata postituststarte, 23 juuli 2012 - 14:25, kirjutas:

Said ajakirjandusse või tuled riigiteadustesse?

Tulen riigiteadustesse, ajakirjandusse kahjuks ei saanud.
"The Impossible remains until you make it possible!"
Alain Robert

YeahBuddy

Liige

• liige
  • Liitus:01 juuli 2008
Keegi midagi Tallinna polütehnikumist oskab rääkida mulle? Multimeediumi tahaks minna.

Väljavalitud

Фашисты!!

• liige
  • Liitus:13 aug 2008

Vaata postitustPanomees, 23 juuli 2012 - 18:16, kirjutas:

Keegi midagi Tallinna polütehnikumist oskab rääkida mulle? Multimeediumi tahaks minna.

TPT pole ülikool.. aga ega selle kohta midagi õelda pole - tavaline kutsekas, vb ehk teistest kutsekatest tiba parem(taseme poolest). Matemaatika oli solid seal.

Ryque

Liige

• liige
  • Liitus:07 dets 2007
Informaatika või elektroenergeetika TTÜs, ei suuda hetkel otsustada. Kellelgi kogemusi või oskab nõu anda?

Rolleh

bad

• liige
  • Liitus:24 veebr 2008
andke helpless saarlasele nõu

Milline TTÜ ühikatest on Tallinna Majanduskoolile kõige lähemal? Kui neil mingi kardinaalne erinevus on, siis võiks keegi selle välja tuua )
optionid on siin pakutud https://e-kyla.campu...ohataotlus.aspx

spasibki.

krabi

Liige

• liige
  • Liitus:02 märts 2005

Vaata postitustRolleh, 24 juuli 2012 - 14:20, kirjutas:

andke helpless saarlasele nõu

Milline TTÜ ühikatest on Tallinna Majanduskoolile kõige lähemal? Kui neil mingi kardinaalne erinevus on, siis võiks keegi selle välja tuua )
optionid on siin pakutud https://e-kyla.campu...ohataotlus.aspx

spasibki.

Kõige lähemal on Akadeemia tee 5 minu mäletamist mööda, mis on ka kõige vanem maja. Aga Akadeemia tee 7 on selle taga kohe ja palju uuem, aga ka kallim. Kõik need ühikad on seal üksteisele üsna lähedal. Kooli saad nii, et liigud TTÜ-st üle tee bussipeatusesse ja seal läksid (vist) nr 33 ja 36 bussid Autobussikoondise peatusesse, kust kõnnid jälle mingi ~500meetrit. Ühikasse tagasi peaks saama ka nr 10 bussiga. TTÜ Campuse kodulehel peaksid olema ka täpsemat informatsiooni ühikate erinevuste kohta ja lisatud ka pildid ühiselamu tubadest!

StenL

Tiitlita

• liige
  • Liitus:19 aug 2006
Onu jälgedes . politseiteenistus 3a. Tulevane korravalvaja!

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005

Vaata postitustStenL, 24 juuli 2012 - 14:44, kirjutas:

Postitas pildi
:D Aga tore vaadata, et mõned ikka seda ametit soovivad õppima minna, vaatamata negatiivsusele, mis sellega teatud kontingendi seas saavutatakse. Edu patrullimisel. :D
Enda kooli erialale (füsioteraapia) on tulnud 2x rohkem avaldusi kui TÜ. (243/478) Suhteliselt loogiline, aga korralik üllatus muidugi. Oma eelmise aasta skooriga oleks pingereas praegu 150. Impossibru! :D

StenL

Tiitlita

• liige
  • Liitus:19 aug 2006

Vaata postitustKodanik, 24 juuli 2012 - 15:18, kirjutas:

Vaata postitustStenL, 24 juuli 2012 - 14:44, kirjutas:

Postitas pildi
:D Aga tore vaadata, et mõned ikka seda ametit soovivad õppima minna, vaatamata negatiivsusele, mis sellega teatud kontingendi seas saavutatakse. Edu patrullimisel. :D
Enda kooli erialale (füsioteraapia) on tulnud 2x rohkem avaldusi kui TÜ. (243/478) Suhteliselt loogiline, aga korralik üllatus muidugi. Oma eelmise aasta skooriga oleks pingereas praegu 150. Impossibru! :D

:D Plaanid on kõrgemad, kui nuiaga põõsas vehkida! Valisin ka tänu oma hirmsale spordijanule selle elukutse. Kehakultuuri kahjuks sisse ei saanud.

31 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 31 külalist, 0 anonüümset kasutajat