Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
  • Sugu:mees

muhemees, 10 juuli 2010, 11:53, kirjutas:

A=5, F=0, ülejäänud on seal vahepeal. keskmist arvutatakse ikka nii, nagu seda igal pool tehakse. ning jep, ainult E'dega ei lõpeta tõesti, a usu mind, enamus ainetes pole mingi raskus C'd või isegi B'd välja venitada ;)

Vaata postitust

Tartus mingi kaalutud keskmise teema polnud?

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

K, 10 juuli 2010, 17:05, kirjutas:

Tartus mingi kaalutud keskmise teema polnud?

Vaata postitust

vot selle kohta ei tea, käin TLÜ's, meil on selline süsteem igatahes

Ega's midagi, hea et sedagi.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010
mis eriala?

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Selline küsimus, et kas kõikidel tallinna ülikoolidel on eraldi ühiselamud või on mõni selline ka kuhu olenemata koolist elama saab minna?
watching myself die in slow motion
Postitas pildi

Merowing

Rise from the Ashes

• liige
  • Liitus:11 märts 2006
Endal on plaan paari aasta pärast alles ülikooli minna kuid ma uuriks pinda, et kui suur konkurents ja kui raske on Tallinna Ülikooli filosoofiat õppima saada. Ja kas on üldse mõtekas filosoofiat õppida, annab sellega hiljem midagi teha ka? Aine iseeneset räigelt huvitab.

Muutis Merowing, 11 juuli 2010 - 21:29.

Being open minded does not mean believing in everything, it means being open to all possibilities.
Tõde, mis muudab inimesed vabaks, on enamasti just see osa tõest, mida inimesed eelistavad mitte kuulda.

Marvolo

I SEE YOU

• liige
millest vestlustel tavaliselt räägitakse?
oskab keegi ütelda, pikka esseed filosoofia vastuvõtueksamil nõutakse?

opz

Scout

• liige
  • Liitus:10 aug 2008
keski tartu lennu akadeemiasse ka läheb? Mina igatahes proovi, konkurenmts on võimas, aga ehk testid õnnestuvad :D
Postitas pildi

Werner

Liige

• liige
  • Liitus:07 juuni 2006

opz, 12 juuli 2010, 13:45, kirjutas:

keski tartu lennu akadeemiasse ka läheb? Mina igatahes proovi, konkurenmts on võimas, aga ehk testid õnnestuvad :D

Vaata postitust

Endal see plaanis peale keskkooli, aga kahjuks 3 aastat, ei oska öelda mis võib juhtuda

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

LaFreud, 10 juuli 2010, 22:59, kirjutas:

mis eriala?

Vaata postitust

bioloogia

keibl, 11 juuli 2010, 00:42, kirjutas:

Selline küsimus, et kas  kõikidel tallinna ülikoolidel on eraldi ühiselamud või on mõni selline ka kuhu olenemata koolist elama saab minna?

Vaata postitust

kõik on eraldi ikka. hetkel küll üks kursavend elab västriku tänava ühikas, mis on tegelt mingise majanduskooli või merekooli oma, mitte TLÜ. aga ülikoolide omad on kindlalt eraldi.

Merowing, 11 juuli 2010, 22:28, kirjutas:

Endal on plaan paari aasta pärast alles ülikooli minna kuid ma uuriks pinda, et kui suur konkurents ja kui raske on Tallinna Ülikooli filosoofiat õppima saada. Ja kas on üldse mõtekas filosoofiat õppida, annab sellega hiljem midagi teha ka? Aine iseeneset räigelt huvitab.

Vaata postitust

ei oska öelda hetkeseisu, aga kindlalt on paari aasta pärast oluliselt vähem konkurentsi, kuna järjest vähem noori lõpetab gümnaasiumi.

Ega's midagi, hea et sedagi.

Marvolo

I SEE YOU

• liige

Merowing, 11 juuli 2010, 22:28, kirjutas:

Vaata postitust

konkurents. täna oli umbes 30 inimest vastuvõtueksamit sooritamas. rohkem midagi vastata ei oska.

LaFreud, 11 juuli 2010, 23:17, kirjutas:

Vaata postitust

Crypz

Liige

• liige
  • Liitus:09 märts 2005

LaFreud, 11 juuli 2010, 23:17, kirjutas:

Vaata postitust

sinu lõpetatud kool, huvid, miks just selle ala valisid.
seda kindlat ala puudutavad küsimused.

mul oli vestlus 20 minti, suht selle ajaga saab aru, kas tüübil common sense olemas

Vaido Neigaus

Baywatch

• liige
  • Liitus:20 nov 2007
TTÜ-s rahvusvaheliste suhete kohta oskab keegi rääkida? On raske sisse saada? RE kohti pole. Ja üleüldiselt, REV on sissesaamine kõvasti kergem kui RE kohtadele? Selles suhtes, et kui ma tõesti jään mingitpidi RE kohast ilma oma soovitud erialal, on siht ikka suht kindel ja "lähen sinna kuhu saan" värki väga ei viitsi katsetama hakata.

Muutis Vaido Neigaus, 12 juuli 2010 - 21:58.

HOLEY MOLEY INDIANS

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Timka, 9 juuli 2010, 23:35, kirjutas:

Mul selline lihtne küsimus,et ülikoolis on nagu keskkoolis,et õpid ikka aineid edasi,lihtsalt erialast materiali on rohkem?Kui lähen keskkonnakaitset õppima,siis vaevalt enam näiteks matemaatikat küsitakse?

Vaata postitust

Ega ülikoolis enam selliseid konkreetseid keska aineid polegi enam suurt, Tartus sotsiaalteaduskonnas pole näiteks mitte ühtegi ainet, mis isegi meenutaks keskkooli aineid.. üldjuhul ongi ikkagi erialaga seotud ained, mõned rohkem, mõned vähem (alguses on kindlasti valdkonda sissejuhatavad ained jms.).
Selle mõtte, et sa enam kunagi matemaatikaga kokku ei pea puutuma võid sa küll kohe ära unustada kui sa just filoloogiat ei plaani õppima minna. Näiteks ajakirjanduses oli meil sissejuhatus majandusse, mis oli sisuliselt puhas matemaatika oma logaritmide ja kurat teab millega (muidugi teooriat ka kõvasti).

K. - jah, Tartu ülikoolis aritmeetiline ja kaalutud keskmine, kaalutud keskmine tähendab seda, et olulisematel/mahukamatel ainetel on suurem osakaal kui väheolulistel ja väikese mahuga ainetel.
Mul, kes ma olen kaugel musterõpilasest on aritmeetiline keskmine 2.38 ja kaalutud keskmine 2.27 (senise ülikooli karjääri jooksul viis F'i ja üks mitteilmunud). Kui viitsimist on siis augustiks kaob üks F ära ja keskmine tõuseb kenasti jälle, mitteilmunust saan nii või naa lahti.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

opz

Scout

• liige
Nii, Maaülikoolis on koht olemas, täpsemalt siis alla Maaehitus.

Kui tartu lennuakadeemiasse ei saa, siis sinna arvatavasti.
kellegil maaülikooliga kogemusi ja sellel erialal ehk?
Postitas pildi

Justin Case

What's the point?

• liige
  • Liitus:04 jaan 2004
Mul maaülikoolis Maakorralduses koht olemas vist. Kinnitasin ära ka juba.
Postitas pildi

taxster

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
Njah sain Maaülikoolis Geodeesiasse sisse, õnneks on aega seda veel kinnitada, sest loodan TTÜ-sse saada. Aga äkki keegi teab, kas kuni 18ndani on aega tulemine kinnitada või saab veel 18ndal ka seda kinnitada?

Justin Case

What's the point?

• liige
  • Liitus:04 jaan 2004
Seal ju isegi kellaaeg ka kirjas. 2010.07.18 13.04.20.0
Postitas pildi

opz

Scout

• liige
aga kui ma kinnitan ära, ja hiljem avaneb parem võimalus, miskeid probleeme ei teki ära ütlemine?
Postitas pildi

jaguline

Suhteliselt vana liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2004

taxster, 13 juuli 2010, 21:29, kirjutas:

Njah sain Maaülikoolis Geodeesiasse sisse, õnneks on aega seda veel kinnitada, sest loodan TTÜ-sse saada. Aga äkki keegi teab, kas kuni 18ndani on aega tulemine kinnitada või saab veel 18ndal ka seda kinnitada?

Vaata postitust

Mis erialale sa tahad TTÜ-s sisse saada?

taxster

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

Justin Case, 13 juuli 2010, 22:51, kirjutas:

Seal ju isegi kellaaeg ka kirjas. 2010.07.18 13.04.20.0

Vaata postitust

Oih, ei avanud alguses pingerida, kus see kirjas oli, tänud sulle.

jaguline, 14 juuli 2010, 00:39, kirjutas:

Mis erialale sa tahad TTÜ-s sisse saada?

Vaata postitust

Informaatika või arvutisüsteemid.

81 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 81 külalist, 0 anonüümset kasutajat