Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Kunral

Liige

• liige
  • Liitus:18 mai 2005
  • Sugu:mees
Ma ei saa aru miks nad panid kinni lehe, kust peaks saama välja printida akadeemilise testi registreerimise pileti?
Leht kust peaks saama : https://www.is.ut.ee...s/ois.vastuvott
Ehk keegi oskab öelda, kas ilma piletita on üldse mõtet homme kohale minna? Ja oskab keegi öelda aadressi ja ruumi, kus Tallinnas akadeemiline test toimub, kuna kõik informatsioon oli saadaval samuti sellel leheküljel.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustKunral, 09 juuli 2012 - 22:26, kirjutas:

Ma ei saa aru miks nad panid kinni lehe, kust peaks saama välja printida akadeemilise testi registreerimise pileti?
Leht kust peaks saama : https://www.is.ut.ee...s/ois.vastuvott
Ehk keegi oskab öelda, kas ilma piletita on üldse mõtet homme kohale minna? Ja oskab keegi öelda aadressi ja ruumi, kus Tallinnas akadeemiline test toimub, kuna kõik informatsioon oli saadaval samuti sellel leheküljel.

donkament, 09 juuli 2012 - 12:16, kirjutas:

Raiko, 09 juuli 2012 - 11:23, kirjutas:

donkament, 08 juuli 2012 - 15:48, kirjutas:

aka testi jaoks on vaja mingi paber välja printida, aga see leht kust ma registreerusin ja kust printida sai, ei tööta enam. Ei ole kuskilt mujalt ka leidnud. Ehk keegi, kes teeb, on selle koha üles leidnud.
Tahaks ka teada, kas ma pean välja printima mingi värgi, või piisab oma registreerimisnumbrist?
saatsin kirja ja sealt öeldi et id kaart + reg number peaks piisama
Ja kui ruumi muidu ei leia, siis seal on kindlasti olemas sekretär, kes niisugustele küsimustele vastamise eest palka saab. Küsid tema käest.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

J.oss

Puder!

• liige
  • Liitus:06 aug 2009
Kas keegi oskab sikn omast kogemusest rääkida, kus on hea psüholoogiat õppida? Vaja järgmiseks sügiseks hakata uurima. Tean, et eestis pidi olema hästi teoreetiline see õpe ja ilmselt mitte koige parem. EElistan just välismaale, võib kasvōi soome, kui siin miskit head leidub..
ಠ_ಠ
Tehtud!

Madhu

Bussijuht

• liige
  • Liitus:16 jaan 2007
Mida kuradit langesin ka 5 kohta kaugemale TTÜ's nüüd olen 2 kohta väljas. Kui tõenäoline on, et ma üldse sisse saan :S Tegu on telekommunikatsiooni erialaga.

Kamraad

RODOL - Rolling On Dormeo Ortophedic Laughing

• liige
  • Liitus:23 mai 2005
Kui ainult 2 kohta väljas, siis on ikkagi päris suur tõenäosus, et saad sisse. Keegi kukub ikka eest ära. Edu kõigile akadeemilise testi tegijatele täna! Teravat mõistust.

J.

Such title

• liige
  • Liitus:05 apr 2004
Keskmiselt, olenevalt erialast võid jah arvestada et kui oled 5 kohaga umbes pingereast väljas, siis on üsna suur võimalus ikkagi erialale sisse saada, kuna paljud super-skoorijad kandideerivad mitmele alale.

Postitas pildi

Rainer.

Liige

• liige
  • Liitus:02 sept 2008
Mis värk selle kinnitamisega on? Millal ntks Maaülikooli ja TÜ'sse saab valikuid tegema hakata? Arvasin ise, et umbes kohe kui kandideerimised läbi on :D . TÜ's ilmselt alles siis kui akadeemilised on läbi vaadatud vms?

Hollywood

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:27 mai 2012

Vaata postitustMadhu, 09 juuli 2012 - 23:23, kirjutas:

Mida kuradit langesin ka 5 kohta kaugemale TTÜ's nüüd olen 2 kohta väljas. Kui tõenäoline on, et ma üldse sisse saan :S Tegu on telekommunikatsiooni erialaga.

RE kohale proovid saada ?

olenmatu

Ta on... Matu

• liige
  • Liitus:28 veebr 2008
kaks kohta väljas on ikka väga suur võimalus, et lõpuks oled ikkagi sees... Mõnikord on isegi kümnete kohtadega väljast sisse lõpuks jõutud RE kohale.
vakatsaka

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005
Akademiline siis oodatult kirves. Ei oska mingit summat lootagi, saaks esialgu vähemalt 40, et erialakatsele lastaks. :D

Postitas pildi

Kunral

Liige

• liige
  • Liitus:18 mai 2005

Vaata postitustRaiko, 10 juuli 2012 - 14:31, kirjutas:

Akademiline siis oodatult kirves. Ei oska mingit summat lootagi, saaks esialgu vähemalt 40, et erialakatsele lastaks. :D

Täielik mindfuck. 60-70 % ülesannetest jõudsin oma peaga mõelda, ülejäänud läks loosi. Üks haige segavfaktor oli ka see, et üks räigelt hot püss istus otse minu ees, mille tagajärjel mu meeshormoonid aktiveerusid ja keskendumine kontrolli alt väljus. Järgmine kord tean vähemalt, et tuleviku kaaluga testide puhul istun võimalikult kaugele naistest.

Muutis Kunral, 10 juuli 2012 - 14:49.

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005
Haha. :D Õnneks endal keskendumisega probleeme ei olnud, aga üsna raske oli test sellegipoolest. Keegi teab muidu, kust neid tulemusi vaadata saab hiljem?

Postitas pildi

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
"Kas kalkulaatorit võib kasutada?" lol.. :D

Test oli minu jaoks raske. Eriti keerulised tundusid need ruumiliste kujundite ülesanded. Eks ole näha mis saab.

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

Molekul

Liige

• liige
  • Liitus:08 veebr 2008
Endal ka joppas, sain Taani Aalborgi ülikooli Arhitektuuri Tehnoloogiat ja Ehitus Juhtimist minna õppima,
Alguses ka mõtlesin TTK minna tsiviil ehitust õppima, aga tuttav kes käis ütles, et Eestis on suhteliselt palju teooriat, mis ei laienda kõige paremini su erialaseid oskusi,

Saatan

legendary rebel

• liige
  • Liitus:31 juuli 2008
Kui ma nüüd astun ülikooli , kas siis saan kohe ka akadeemilise puhkuse võtta, nii et kohta hoitakse järgmiseks aastaks ning kas sel juhul peab midagi sisse ka maksma kohe ?

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustSaatan, 10 juuli 2012 - 16:29, kirjutas:

Kui ma nüüd astun ülikooli , kas siis saan kohe ka akadeemilise puhkuse võtta, nii et kohta hoitakse järgmiseks aastaks ning kas sel juhul peab midagi sisse ka maksma kohe ?

Jah saad küll, arvesta muidugi sellega, et niisama akadeemilist saab võtta ainult ühe korra, kui edaspidi veel tahad võtta, siis on vaja juba põhjust. Sisse ei pea midagi maksma, sa maksad ainult õpitavate semestrite pealt, järgmine aasta lähed esimesele kursusele ja siis hakkad maksma. Kõige parem on muidugi alati mõne konkreetse inimesega rääkida, tõenäoliselt sinu tulevase instituudi õppekorraldusjuht/spetsialist, kes sulle kõige paremini oskab igasugu lisainfot anda.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

starte

Liige

• liige
  • Liitus:29 nov 2006

Vaata postitustErki, 10 juuli 2012 - 15:29, kirjutas:

"Kas kalkulaatorit võib kasutada?" lol.. :D

Test oli minu jaoks raske. Eriti keerulised tundusid need ruumiliste kujundite ülesanded. Eks ole näha mis saab.

Ma ei saanud sellest mõhkugi aru, kus 4-5 pildi põhjal järgmise pildi pidi leidma. Mängisin tuimalt bingo lotot seal... :/
"The Impossible remains until you make it possible!"
Alain Robert

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005

Vaata postitustXchopperX, 10 juuli 2012 - 16:54, kirjutas:

Vaata postitustSaatan, 10 juuli 2012 - 16:29, kirjutas:

Jah saad küll, arvesta muidugi sellega, et niisama akadeemilist saab võtta ainult ühe korra, kui edaspidi veel tahad võtta, siis on vaja juba põhjust. Sisse ei pea midagi maksma, sa maksad ainult õpitavate semestrite pealt, järgmine aasta lähed esimesele kursusele ja siis hakkad maksma. Kõige parem on muidugi alati mõne konkreetse inimesega rääkida, tõenäoliselt sinu tulevase instituudi õppekorraldusjuht/spetsialist, kes sulle kõige paremini oskab igasugu lisainfot anda.

See vajab kindlasti täpsustamist, sest mina tean seda asja hoopis nii, et esimesel aastal ei saa akadeemilist võtta. (v.a. teatud põhjustel, nagu näiteks ajateenistus)

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Hea, et juhtisid asjale tähelepanu, tõesti bakalaureuses ei saa esimesel aastal omal soovil akadeemilist võtta, erinevalt magistrist. Küll aga saab bakas esimesel aastal akadeemilist kui on mingi reaalne põhjus olemas, s.o siis tervislik põhjus, ajateenistus või lapsehooldus.

Muutis XchopperX, 10 juuli 2012 - 19:21.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
Mis põhjusel oli eile 99 kandidaati pingereas ning täna hoopis 101? TTÜ.

54 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 54 külalist, 0 anonüümset kasutajat