Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Brother Ali

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2007
  • Sugu:mees
Kui mitmel inimesel on sama palju puntke, siis mille alusel pingereas nende vahel kohad jagatakse?
Postitas pildi

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005

Vaata postitustBrother Ali, 02 juuli 2012 - 09:26, kirjutas:

Kui mitmel inimesel on sama palju puntke, siis mille alusel pingereas nende vahel kohad jagatakse?

Olenevalt koolist.
Mõnes koolis vaadatakse CV-d, mõnes eelistatakse seda, kellel on suurim eksamitulemus.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustfroz3n, 01 juuli 2012 - 17:37, kirjutas:

Üks küsimus SKA kehaliste katsete kohta. Kätekõverdusi ma ei ole võimaline veel tegema oma vasaku käe pärast. Näiteks, kui ma viiksin neile tõendi oma vigastusest, et kas ma saaksin ilma kätekõverdusteta ka sisse? Juhul, kui teised katsed ära teen.
Elu soosib neid, kes initsiatiivi haaravad. Googelda kontaktid ja küsi järele!

Vaata postitustKodanik, 02 juuli 2012 - 10:10, kirjutas:

Vaata postitustBrother Ali, 02 juuli 2012 - 09:26, kirjutas:

Olenevalt koolist.
Mõnes koolis vaadatakse CV-d, mõnes eelistatakse seda, kellel on suurim eksamitulemus.
Võib juhtuda sedagi, et kui piiripealseid kandidaate kuigi palju ei ole, no ütleme 2-3, siis võetakse kõik sisse.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

ANTI4ITER

• liige
  • Liitus:13 märts 2006
Tööstus- ja tsiviilehitus spetsialiseerumisega ehitusmajandusele ja juhtimisele

Kas see on perpektiivne? Tahaks just minna mingisuguse ehitusega seotud ala õppima ja just TTÜs. Igasugused energeetikaga ja keemiaga seotud asju ei taha minna õppima, ei kujuta ennast kuskil katseid tegemas või juhtmeid pingutamas.

//veel huvitab ka Tööstus- ja tsiviilehitus, ehitustehnik
kas oskab keegi emba-kumba kommenteerida?

Muutis ANTI4ITER, 02 juuli 2012 - 16:04.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008
Olen suht rumal selle ülikooli kandideerimise koha pealt. Nii, et küsiks - Kas avalduse peaks tegema nii riigieelarvelisele kui välisele kohale? - ses suhtes, et kui ma õigesti aru saan, siis riigieelarvelisele mul suht võimatu saada vist.
Ja siit tuleb ka see küsimus, et kas riigieelarvevälisele kohale saavad sisse kõik, kes vastvõtutingimused läbivad?
Ja kas mul on õigus, et 80 lävendipunkti on suht madal jah?

Kaalikas OTSE PEENRAST

Liige

• liige
  • Liitus:03 mai 2011

Vaata postitustANTI4ITER, 02 juuli 2012 - 16:03, kirjutas:

Kas see on perpektiivne? Tahaks just minna mingisuguse ehitusega seotud ala õppima ja just TTÜs. Igasugused energeetikaga ja keemiaga seotud asju ei taha minna õppima, ei kujuta ennast kuskil katseid tegemas või juhtmeid pingutamas.

loe koduleheküljelt seal on toodud kõik välja erialade kohta. Ise üritan ka sinna saada :P

ANTI4ITER

• liige
ma mõtlesin, et keegi oskab kogemusi jagada või teab kedagi, kes õpib seal.

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007
Ehitust tasub alati õppida. Kuhugile peaks ikka tööle saama. Esimesed 2-3 aastat on pmst mata ja füüsika, natuke muidugi üldehitust ka sisse pandud, aga alles kuskil 3-4 aasta hakkad enda asja seal õppima. Tsiviilehitus on vist baka + magister? Ma ise pole tsiviilehituses ja mul kestab 5 aastat jutti. Kui sa just eriti terav pliaats ei ole, siis arvesta kogu õpingut 5 + 1(kaitsevägi) + 1 (võlgade likvideerimine) = 7 aastat! ...:D Ma ise matas ja füsas suht nõrk, aga kui kätte võtad, siis saad ilusti hakkama. Lihtsalt seda viitsimist võiks rohkem olla. Eks see ülikool teeb veidi laisemaks kah, kui 3-4 korda nädalas käid koolis, kodutööde esitamisel puuduvad ranged kuupäevad, uued sõbrad, uued peod. Osad veel tahavad omaette elama hakata, mis tähendab kooli kõrval tööl käimist - segab õpinguid. Mõned õppejõud on suht veidrad ja karmid, mis võib ka ebameeldivusi tekitada. Esimene kuni teine aasta on siis sellinne tõmblemise aeg, kus vahetatakse eriala, kukutakse välja, vahetatakse kooli jne jne. Sellinne ümmargune jutt tuli, äkki on konkreetsemaid küsimusi?
Postitas pildi

Margunn

Töötukassa maksab

• liige
  • Liitus:02 juuli 2005

Vaata postitustkanakukk jr, 02 juuli 2012 - 11:07, kirjutas:

Vaata postitustfroz3n, 01 juuli 2012 - 17:37, kirjutas:

Üks küsimus SKA kehaliste katsete kohta. Kätekõverdusi ma ei ole võimaline veel tegema oma vasaku käe pärast. Näiteks, kui ma viiksin neile tõendi oma vigastusest, et kas ma saaksin ilma kätekõverdusteta ka sisse? Juhul, kui teised katsed ära teen.
Elu soosib neid, kes initsiatiivi haaravad. Googelda kontaktid ja küsi järele!

Sain siis sellise vastuse:
Spoiler

Paraku jääb siis see aasta ära. Proovin järgmine aasta uuesti ja äkki siis juba koos pilvekesega :D
Numa numa

Brother Ali

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2007

Vaata postitustKaalikas OTSE PEENRAST, 02 juuli 2012 - 16:48, kirjutas:

loe koduleheküljelt seal on toodud kõik välja erialade kohta. Ise üritan ka sinna saada :P

Ise ka olen kandideerinud sinna ja logistikasse. Esimene eelistus on küll logistika, aga eks elame näeme, kuidas sinna sisse saamine välja kujuneb.
Postitas pildi

ANTI4ITER

• liige

Vaata postitustBrother Ali, 02 juuli 2012 - 20:36, kirjutas:

Vaata postitustKaalikas OTSE PEENRAST, 02 juuli 2012 - 16:48, kirjutas:

Ise ka olen kandideerinud sinna ja logistikasse. Esimene eelistus on küll logistika, aga eks elame näeme, kuidas sinna sisse saamine välja kujuneb.

funny, tegin samad valikud, aga logistikasse ma eriti ei looda

Unreal

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2006
norms, endal sama ehituseriala ja teine vailk mehhatroonika, mõlemas sees juba RE kohal, aga ei tea veel millisesse

Muutis Unreal, 06 juuli 2012 - 12:23.

Postitas pildi

Hollywood

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:27 mai 2012

Vaata postitustRassipassi, 02 juuli 2012 - 16:46, kirjutas:

Olen suht rumal selle ülikooli kandideerimise koha pealt. Nii, et küsiks - Kas avalduse peaks tegema nii riigieelarvelisele kui välisele kohale? - ses suhtes, et kui ma õigesti aru saan, siis riigieelarvelisele mul suht võimatu saada vist.
Ja siit tuleb ka see küsimus, et kas riigieelarvevälisele kohale saavad sisse kõik, kes vastvõtutingimused läbivad?

Vaata eelmise aasta viimaste RE kohale saanute tulemust ning võrdle neid enda omadega - kui on sinna lähedale, siis proovi ikka, kaotada pole midagi. Aga arvesta, et sa võid teha 2 RE avaldust kooli kohta ehk kui sa kandideerid kuhugi RE kohale, kuhu sa nagunii sisse ei saaks oma tulemustega, siis 1 RE avaldus on selles koolis juba raisku läinud :)

Muutis Hollywood, 03 juuli 2012 - 12:39.

the beast

Liige

• liige
  • Liitus:17 apr 2010
Ise lähen Taani õppima, Business Academy Aarhusesse turundust, 24. augustist algavad õpingud, tuleb lõbus aeg!

donkament

...

• liige
  • Liitus:26 apr 2004
majanduse pingerea viimane koht hetkel eelmise aasta viimase sissesaanu omast 4p kõrgem. Ehk keegi oskab öelda, mitu inimest majandusest eelmine aasta eest ära kukkus ja mis esialgne viimane punktisumma oli. Siis teaks, kas on mõtekam avaldus ära deletada või mitte. mul 84,3p, eelmine aasta viimane sai sisse 83,5 , aga ma mingi 20 kohta pingereast väljas juba.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustdonkament, 03 juuli 2012 - 17:29, kirjutas:

majanduse pingerea viimane koht hetkel eelmise aasta viimase sissesaanu omast 4p kõrgem. Ehk keegi oskab öelda, mitu inimest majandusest eelmine aasta eest ära kukkus ja mis esialgne viimane punktisumma oli. Siis teaks, kas on mõtekam avaldus ära deletada või mitte. mul 84,3p, eelmine aasta viimane sai sisse 83,5 , aga ma mingi 20 kohta pingereast väljas juba.

Kui kindlat soovi mujale sama kooli erialale minna ei ole, siis hoia end niikaua sees, kuni võimalik. Üldiselt langeb ikka väga palju inimesi eest, oleneb muidugi koolist/erialast

donkament

...

• liige
  • Liitus:26 apr 2004
ma teen juurasse akadeemilist st sealt ei saa maha võtta kuna akadeemiline 10.juuli, aga tahaks suht kindlalt TÜsse saada

Timmo

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2004
Tahtsin kah akadeemilist teha, aga Tallinna Tehnikakõrgkool toppis rakendusarhitektuuri katsed 10. ja 11. juulile *deskflip*.

Rassipassi

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2008

Vaata postitustHollywood, 03 juuli 2012 - 12:39, kirjutas:

Vaata postitustRassipassi, 02 juuli 2012 - 16:46, kirjutas:

Vaata eelmise aasta viimaste RE kohale saanute tulemust ning võrdle neid enda omadega - kui on sinna lähedale, siis proovi ikka, kaotada pole midagi. Aga arvesta, et sa võid teha 2 RE avaldust kooli kohta ehk kui sa kandideerid kuhugi RE kohale, kuhu sa nagunii sisse ei saaks oma tulemustega, siis 1 RE avaldus on selles koolis juba raisku läinud :)

Aga kas siis oleks mõttekas teha akadeemilist testi ja kuidas ja millal selle tegemine käib?

Raiko

Liige

• liige
  • Liitus:04 juuli 2005
10 juuli on Tartus akadeemiline test. Jakobi 2 ja kell 10.00.

Postitas pildi

40 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 40 külalist, 0 anonüümset kasutajat