Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

StenL

Tiitlita

• liige
  • Liitus:19 aug 2006
  • Sugu:mees
Esitasin Sisekaitseakadeemiasse avalduse ära politseiteenistuse erialale. Nüüd veel kehakultuuri ka vaja avaldused sisse panna. Ees ootavad rasked otsused.

cerol

Liige

• liige
  • Liitus:29 sept 2010
  • Sugu:ei ütle
Postitas pildi

Muutis cerol, 25 juuni 2012 - 12:25.

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005
No nö "eksamile" minnes ikka soovitakse head põrumist. Nagu umbes ameeriklased ütlevad brake a leg või eestlased kivi kotti...

Wallace

Mees teiselt planeedilt

• liige
  • Liitus:25 apr 2009
Pigem nagu öeldakse "nael kummi"

KG17

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008
Keegi oskab anda infot TTÜ Rahvusvaheliste suhete eriala kohta?
Kui palju seal tasuta kohti on näiteks ja kui suur konkurents?
TTÜ kodulehelt ei leidnud mitte mingit infot peale õppekava ja vajaminevate eksamite, et sinna kandideerida.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustKG17, 25 juuni 2012 - 13:52, kirjutas:

TTÜ kodulehelt ei leidnud mitte mingit infot peale õppekava ja vajaminevate eksamite, et sinna kandideerida.
Sellele erialale riigieelarvelisi õppekohti ei moodustata: http://www.ttu.ee/pu...2012_veebi.docx
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

KG17

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:01 jaan 2008

Vaata postitustkanakukk jr, 25 juuni 2012 - 14:06, kirjutas:

Vaata postitustKG17, 25 juuni 2012 - 13:52, kirjutas:

Sellele erialale riigieelarvelisi õppekohti ei moodustata: http://www.ttu.ee/pu...2012_veebi.docx

Selge, suured tänud vastuse eest.

Hollywood

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:27 mai 2012
Kas keegi oskab öelda, et kui ma eelmisel aastal nt sain RE kohale ning võtsin kohe akadeemilise, et minna kaitseväkke, kas mul nüüd on võimalus kandideerida mingile teisele RE erialale ilma, et kaotaksin kohe praeguse RE koha ? :) Loodan, et seletasin arusaadavalt :D

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Vaata postitustHollywood, 25 juuni 2012 - 14:50, kirjutas:

Kas keegi oskab öelda, et kui ma eelmisel aastal nt sain RE kohale ning võtsin kohe akadeemilise, et minna kaitseväkke, kas mul nüüd on võimalus kandideerida mingile teisele RE erialale ilma, et kaotaksin kohe praeguse RE koha ? :) Loodan, et seletasin arusaadavalt :D
Ma ei tea, kas akadeemiline koos ajateenistusega toob mingeid erisusi sisse, aga kui oled RE kohal õppinud vähem kui pool nominaalkestusest, s.o 2 semestrit, siis võimalus tasuta õppima minna on lävendi ületamisel olemas. Paberimajandus tuleb ainult ilmselt korda ajada, s.t paluda end eksmatrikuleerida.

// kandideerimise ajal kohta vast veel ei kaota, aga korraga kahel baka erialal olla ei saa, küll aga saab minu meelest baka + rakendus
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

taavi09

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:15 dets 2010
https://www.sais.ee/...ngeread_13.html
Kas sellel lehel olevad pingeread vastavad tõele ja kas tõesti viimane sai UT majandusteaduse RE kohale ainult 60,25ga? :o
https://www.sais.ee/...d_13_11702.html
// My bad, sain aru ;D

Muutis taavi09, 26 juuni 2012 - 00:55.

Timmo

Liige

• liige
  • Liitus:13 mai 2004
Kas kellelgi on midagi öelda EMÜ Maaehituse kohta?

Muutis Timmo, 26 juuni 2012 - 19:30.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustTimmo, 26 juuni 2012 - 19:30, kirjutas:

Kas kellelgi on midagi öelda EMÜ Maaehituse kohta?

Gümnaasiumi klassivend käib ja tema on peale I aastat rahul, otseseid probleeme pole olnud, kui pea matat ja füssi jms jagab. Muidugi koduseid töid on mõnuga neil(vähemalt tema jutu järgi).

Brother Ali

Liige

• liige
  • Liitus:19 nov 2007
Kavatsen kandideerida ainult TTÜ-sse kahele erialale. Ühele, kus saaksin konkurentsiväliselt sisse ja teine, kuhu jääb 0.1 punkti puudu, et konkurentsiväliselt saada. Mul oleks kaks küsimust. Kui suur on tõenäosus, et ma ei saa sisse erialale, kus mul 0.1 punkti on puudu, arvestades, et eelmine aasta viimasel tasuta kohal oli 2.1 punkti puudu. Teiseks, kas ma saan samal ajal teada SAIS-is, et mul on võimalus TTÜ-sse õppima asuda. Kuna tegemist on ühe kooliga ja kandideerida saab kindlatel kuupäevadel, siis see otsusetegemine võiks ju toimuda mõlemal erialal samal päeval?
Postitas pildi

Zinder

No excuses.

• liige
  • Liitus:06 juuli 2007
Biotehnilised süsteemid - perspektiivikas ala, kellegil infot jagada selle kohta?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Vaata postitustBrother Ali, 26 juuni 2012 - 21:16, kirjutas:

Kuna tegemist on ühe kooliga ja kandideerida saab kindlatel kuupäevadel, siis see otsusetegemine võiks ju toimuda mõlemal erialal samal päeval?
Alustuseks kinnitad ära selle erialavaliku, kus sa kindlalt sees oled. Seejärel ootad, kuni see teine, ilmselt sulle meelsam kutse muutub valitavaks, s.t kuni ülejäänud kandidaadid loobuvad või sunnitakse oma kohast loobuma (iga 3-7 päeva jooksul nimekirju uuendatakse, juulist kuni augustini). Teise valiku kinnitamisel süsteem tühistab esimese valiku. NB! Seda viimast toimingut ei saa enam tagasipöörata.

Ahjaa, eelmisel aastal öeldi avaaktusel, et TTÜ-s võib igal erialal deklareerida aineid ka teisest teaduskonnast. Kui õpid IT-d, siis võid juurde võtta keemiat, matemaatikat, joonestamist, füüsikat jne, tähtis oleks, et õppejõud on nõus, et klassis oleks vaba koht ja et see aine on õpitav riigieelarvelisel kohal. Näiteks õigusteaduse puhul TTÜ-s RE kohal õppida ei saa, järelikult ei saa ka selle õppekava aineid võtta.
— A. I. Solženitsõn

Tanel

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2010
EMÜ Metsamajandusest kellegil mõni sõna poetada?
Tannu.^ & A-ROD

Jari

wut

• liige
  • Liitus:28 juuli 2008
tallinna tehnikakõrgkooli 2011 pingeridasi anywhere?

ErrorCode

♥♦♣♠

• liige
  • Liitus:13 mai 2005
Sai end TTÜ Arvutisüsteemidesse lükatud siis.
Postitas pildi
"When people say plz because it's shorter then please, I say no because it's shorter then yes."

Kaalikas OTSE PEENRAST

Liige

• liige
  • Liitus:03 mai 2011
Mitu avaldust SAIS-i teha võib, või piiranguid pole?

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009

Vaata postitustKaalikas OTSE PEENRAST, 27 juuni 2012 - 01:30, kirjutas:

Mitu avaldust SAIS-i teha võib, või piiranguid pole?

SAIS-s piiranguid pole, küll aga on piirangud koolidel.

24 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 24 külalist, 0 anonüümset kasutajat