Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008
  • Sugu:ei ütle
Pole üldse selle semestri tulemustega rahul ja toetusest võin ainult unistama jääda. Peab ikka kõvasti rohkem õppima ja keskenduma hakkama.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Oskab keegi öelda, kui mul pole vastavaid eksameid tehtud, siis kas TTÜ's on aint matemaatikat võimalik teha selle asemel? Biokeemia huvitaks erialana ning eksameid arvestades poleks vahet, kas oled aint keemia või matemaatika teinud, kuid ma pole kumbagi ning ainult keemia oleks palju lootustandvam, kui matemaatika. Et jah, kas on aint matemaatika või saab keemiat ka?
Millegipärast ei suuda nende endi lehelt seesugust infot leida.

Solaris

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
  • Sugu:mees
Mis eriala sa täpsemalt mõtled? Biokeemiat eraldi erialana ei tundu olevat.

Külaline_August_*

• külalised
  • Liitus:--
Minu viga jep. Rakenduskeemia ja biotehnoloogia.

Madis.

Liige

• liige
  • Liitus:24 veebr 2006
Keegi TTÜs soojusenergeetikat õpib? On võib-olla idee seda õppima minna ning seega kuulaks inimeste arvamusi ja kogemusi selle eriala kohta.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustMadis., 28 jaanuar 2012 - 00:00, kirjutas:

Keegi TTÜs soojusenergeetikat õpib? On võib-olla idee seda õppima minna ning seega kuulaks inimeste arvamusi ja kogemusi selle eriala kohta.
http://www.ttu.ee/tuutor/tuutorid/#Mehaanikateaduskond
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustAugust, 27 jaanuar 2012 - 16:40, kirjutas:

Oskab keegi öelda, kui mul pole vastavaid eksameid tehtud, siis kas TTÜ's on aint matemaatikat võimalik teha selle asemel? Biokeemia huvitaks erialana ning eksameid arvestades poleks vahet, kas oled aint keemia või matemaatika teinud, kuid ma pole kumbagi ning ainult keemia oleks palju lootustandvam, kui matemaatika. Et jah, kas on aint matemaatika või saab keemiat ka?
Millegipärast ei suuda nende endi lehelt seesugust infot leida.
Paistab, et keemiat ei saa teha:

Tsitaat

Kui mingil põhjusel on tegemata kandideerimiseks vajalikud riigieksamid või kui nende tulemused polnud päris ootustele vastavad, siis on TTÜs võimalus sooritada nii matemaatika kui õppekeele sisseastumiskatse (tasuta). Katsetele tuleb eelnevalt registreeruda (vastuvõtu esimesel nädalal tel 6203504). Enne registreerumist ja katsetele lubamist peab kindlasti olema SAISis avaldus esitatud.
http://vastuvott.ttu...ex.php?id=10641
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Tanel^

Eliit

• liige
  • Liitus:18 veebr 2006
Hinde F ja mitteilmunud(0) erinevus on mis?

MaZ

who?

• liige
  • Liitus:19 jaan 2004
Ise olen viimasel ajal üsna palju mõelnud, mida peaks peale gümnaasiumit tegema ja tahaks minna kas ajalugu või ajakirjandust Tartusse õppima. Kas keegi siit õpib kumbagi ja viitsiks kommentaare jagada?

real*

LELE

• liige
  • Liitus:27 apr 2007

Vaata postitustTanel^, 30 jaanuar 2012 - 14:58, kirjutas:

Minu teada on need võrdsed hinded. Hinne 0 ja MI lähevad nt samuti eksami korra eest kirja.
Postitas pildi

ksiiri

Liige

• auliige
  • Liitus:02 mai 2011
  • Sugu:naine
Tundub, et kevadsemester hakkab üldpildis selline välja nägema.

Postitas pildi

Loodame/ootame parimat : )

Ra1x

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2009
Kui keegi õpib või on õppinud EMÜ's Loodusvarade kasutamise ja kaitse või siis Maasikukaitse ja -hoolduse erialal, siis oleks väga tänulik kui saadaksid mulle kirja.
Tahaks küsida paari asja ja värki nende erialade kohta.

la koskla nostra

Liige

• liige
  • Liitus:24 jaan 2006
Kuhu on mõtekam minna õppima riigiteadust? Tartu Ülikool või Tallinna Ülikool?

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Vaata postitustmyz, 02 veebruar 2012 - 19:15, kirjutas:

Mida sa üldse sellest riigiteadusest õpid...
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

la koskla nostra

Liige

• liige
  • Liitus:24 jaan 2006

Vaata postitustTankist, 02 veebruar 2012 - 20:38, kirjutas:

Mida sa üldse vastad küsimusele, mida ei küsitud?

Novriil

Liige

• liige
  • Liitus:14 veebr 2008

Vaata postitustmyz, 02 veebruar 2012 - 20:56, kirjutas:

Vaata postitustTankist, 02 veebruar 2012 - 20:38, kirjutas:

Mida sa üldse vastad küsimusele, mida ei küsitud?

Oli küll halb küsimus aga pole vaja nähvata. Iga inimene peaks saama õppida seda mis teda huvitab. No mina ei kujutaks ette nt. juuraõpinguid, sest minu arust pole see üldse huvitav aga kui neile see meeldib, kes seda õpivad siis palun väga.

Nii palju kui kuulnud olen siis Tartu peaks siiski tugevam olema selles vallas. Ei ole küll kuulnud ühegi otseselt sama eriala lõpetajate arvamust aga sellised sotsiaalteadused on seal üsna tugevad.

// Tegelt tuli üks küsimus ka meelde mille üle olen mõelnud aga leidnud vastust (pole viitsinud vist lihtsalt piisavalt otsida) seega küsin neonet-almightylt. Kas oli ka mingi selline reegel, et ülikooli kandideerides saab kandideerida ainult 2le erialale vms?

Muutis Novriil, 02 veebruar 2012 - 21:34.

Hard work beats talent, when talent doesn't work hard.

NoVa*

Vähem kunsti, rohkem sisu.

• liige
  • Liitus:30 nov 2004
Kahele erialale, mõlemal nii tasuta kui tasulisele kohale.
Posted Image

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Peamine vahe on selles, et tulemus F tähendab seda, et oled aine läbi kukkunud, tulemus "mitteilmunud" tähendab seda, et sa ei ole ainet läbi kukkunud vaid ei ole seal isegi kohal käinud. Määravaks muutub see näiteks siis, kui oled mitu korda aine läbi kukkunud ja hakkab eksmat ähvardama juba. 4 F'i = eksmat, 3 F'i+mitteilmunud = veel üks võimalus.

Lisaks ka keskmise arvutamisel ülikooli lõpus kaovad mitteilmunud hinnete nimekirjast üldse ära, F'id aga lähevad keskmise arvutamisel käiku.

Loodan, et said oma vastuse.

Vaata postitustMaZ, 30 jaanuar 2012 - 15:31, kirjutas:

Ise olen viimasel ajal üsna palju mõelnud, mida peaks peale gümnaasiumit tegema ja tahaks minna kas ajalugu või ajakirjandust Tartusse õppima. Kas keegi siit õpib kumbagi ja viitsiks kommentaare jagada?

Lõpetasin 2011 Tartus "Ajakirjanduse ja kommunikatsiooni" eriala, võid küsida mult ühtteist, vastan kui vähegi võimalik. Niisama kommentaare jagada on keeruline, kui sind tõepoolest huvitab ajakirjandus, saab sealt päris kena praktika ja ka teoreetilised teadmised valdkonnast, eriala teine pool, kommunikatsioon või siis PR nagu ta varem oli, on baka tasemel suhteliselt nõrk, samas magistris kommunikatsioonijuhtimise eriala jällegi on väga tasemel.
Inimesed olid vähemasti minu ajal väga ägedad (nii õpilased kui ka õpetajad) ja instituudil on ridamisi igasugu traditsioone rebaste ristimise tseremooniatest kuni kevadgrillini välja, ehk siis sotsiaalne elu on suhteliselt kirev seal, kui oled viisakalt hea suhtleja-inimene ja omad vähemasti keskmiselt tugevat maksa, siis saab ägedaid mälestusi kuhjaga.

Väga positiivselt vaadatakse veel selle peale kui võtta endale mingi kõrvaleriala, spetsialist-ajakirjanikud, kes mingit valdkonda väga hästi tunnevad ja kirjutada ka oskavad on väga hinnas.

Muutis XchopperX, 03 veebruar 2012 - 23:08.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008

Vaata postitustXchopperX, 03 veebruar 2012 - 23:07, kirjutas:

Peamine vahe on selles, et tulemus F tähendab seda, et oled aine läbi kukkunud, tulemus "mitteilmunud" tähendab seda, et sa ei ole ainet läbi kukkunud vaid ei ole seal isegi kohal käinud. Määravaks muutub see näiteks siis, kui oled mitu korda aine läbi kukkunud ja hakkab eksmat ähvardama juba. 4 F'i = eksmat, 3 F'i+mitteilmunud = veel üks võimalus.

Lisaks ka keskmise arvutamisel ülikooli lõpus kaovad mitteilmunud hinnete nimekirjast üldse ära, F'id aga lähevad keskmise arvutamisel käiku.

Loodan, et said oma vastuse.

Vaata postitustMaZ, 30 jaanuar 2012 - 15:31, kirjutas:

Lõpetasin 2011 Tartus "Ajakirjanduse ja kommunikatsiooni" eriala, võid küsida mult ühtteist, vastan kui vähegi võimalik. Niisama kommentaare jagada on keeruline, kui sind tõepoolest huvitab ajakirjandus, saab sealt päris kena praktika ja ka teoreetilised teadmised valdkonnast, eriala teine pool, kommunikatsioon või siis PR nagu ta varem oli, on baka tasemel suhteliselt nõrk, samas magistris kommunikatsioonijuhtimise eriala jällegi on väga tasemel.
Inimesed olid vähemasti minu ajal väga ägedad (nii õpilased kui ka õpetajad) ja instituudil on ridamisi igasugu traditsioone rebaste ristimise tseremooniatest kuni kevadgrillini välja, ehk siis sotsiaalne elu on suhteliselt kirev seal, kui oled viisakalt hea suhtleja-inimene ja omad vähemasti keskmiselt tugevat maksa, siis saab ägedaid mälestusi kuhjaga.

Väga positiivselt vaadatakse veel selle peale kui võtta endale mingi kõrvaleriala, spetsialist-ajakirjanikud, kes mingit valdkonda väga hästi tunnevad ja kirjutada ka oskavad on väga hinnas.

Nüüd ma tean, mida pärast arsti õppima lähen.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

Vaata postitustXchopperX, 03 veebruar 2012 - 23:07, kirjutas:

Ülikooli lõpus kaovad kõik Fid ja Mitte ilmunud sinu keskmise arvutamisel ära. No okei, mul pole ühtegi mitte ilmumist tunnistusel olnud, aga igal juhul need 4 Fi, mis ma suutsin kokku keevitada, olid sel hetkel kadunud. Ühesõnaga ülikooli lõpus pole mingit vahet, kas said 99999 Fi või 99999 Mitte ilmumist, kui parandad kõik need A-deks, siis on sul keskmine hinne 5.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

35 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 35 külalist, 0 anonüümset kasutajat