Crew, 06 jaanuar 2012 - 15:50, kirjutas:
Logit, 06 jaanuar 2012 - 10:10, kirjutas:
Pean kurvastama,et kui sa peale keskat edasi õppima ei lähe, on üsna suur tõenäousus,et sa juba Oktoobris kaitseväkke.
Ise sain täna oma esimese hindeliselt arvestatava aine läbitud:) Hinne midagi väga head pole, aga vähemalt tehtud.
Ot: Meil enamus ained mitte hindelised, ainult 3 tükki vist hindeliselt arvestatavad.
Selge, samas mulle pole isegi mitte ühtegi kirja tulnud, et olen arvele võetud vms - samas netis on nimi kirjas. Samas isegi loodan, et saan Oktoobris kaitseväkke, et ei peaks seda ühte aastat(võib-olla isegi rohkem) ootama.
Ära oota vennas. Kui tahad kindla peale minna oktoobris, siis esita KRA-le sellekohane avaldus ja sa saad koha.
Mihkel., 06 jaanuar 2012 - 17:30, kirjutas:
mul tuli paar päeva tagasi kiri ära, aga sõjeväkke ma ei lähe, enne lõpetan ülikooli ära ja lähen tööle, aasta oma elust ma ära ei raiska.
See pole raiskamine. Riik veendub selles, et sa elukooli saaksid igaljuhul kätte.
Amarant, 07 jaanuar 2012 - 19:40, kirjutas:
See sõjaväekutse tuleb vanuse või hariduse järgi? Kui ma näiteks 22-selt lõpetan keskkooli, kas kutsutakse alles siis?
Kui ta kõlblik oled, siis võetakse õpingute vahel. Nt: lõpetad keska, oled juba pikendanud kolm aastat ja tahad minna ülikooli, siis võetakse sind ennem ajateenistusse.
Ja muideks haritud tüüpe on seal hädasti vaja, sest Te ei tea, milliseid frukte Eestis elab.
Muutis Sulev, 08 jaanuar 2012 - 01:25.