Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 27 detsember 2011 - 16:29
Äkki oskab keegi rääkida TÜ aine Üldise usundiloo eksamist?
Ringo annab. Kui tõsiselt seda võtta tuleks?
Endal läks lõpp kiireks ning viimasesse loengusse ei jõudnud..
Ringo annab. Kui tõsiselt seda võtta tuleks?
Endal läks lõpp kiireks ning viimasesse loengusse ei jõudnud..
Postitatud 27 detsember 2011 - 17:59
Eelmine aasta oli valikvastustega ja suhteliselt lihtne, samas üks sõbranna oskas läbi kukkuda. Eksamiks ise spetsiaalselt ei õppinud ja sellega seoses jäi Aasia erinevate uskumuste kohta ehk teadmisi natukene napiks. Aga läbi sai ikka.
Postitatud 31 detsember 2011 - 00:01
NIi, leidub siin persooni kes oskaks Mulle asjaliku ülevaate tuua EMÜ energiakasutuse erialast?
Elektri erialal tunnen ennast vägagi kodus. Tööalane kogemus nii kõrgepigel kui ka sisetöödel.
Sooviks siis teada, et millele peaks keskenduma, mis võib saada komistuskivik,
kas õppimise kõrvalt võimalik tööd teha, kui pikad on nn koolipäevad?
Elektri erialal tunnen ennast vägagi kodus. Tööalane kogemus nii kõrgepigel kui ka sisetöödel.
Postitatud 31 detsember 2011 - 05:53
Elektrik, 31 detsember 2011 - 00:01, kirjutas:
NIi, leidub siin persooni kes oskaks Mulle asjaliku ülevaate tuua EMÜ energiakasutuse erialast?
Lugedes EMÜ lehte, ütleb see:
Bakalaureuseastmes õpitakse üldinseneriained ning osaliselt ka erialaaineid. Rõhk on infotehnoloogial, matemaatikal, füüsikal ning eriala baasainetel, nagu elektrotehnika ja soojusõpetus. Mõistagi õpitakse muudki ning paljusid aineid saab ise valida. Põhjalikum pühendumine erialale toimub magistriastmes.
Seega nagu Inseneriainetel ikka keskendutakse sügavamalt reaalainetesse bakas..
Postitatud 31 detsember 2011 - 08:45
Elektrik, 31 detsember 2011 - 00:01, kirjutas:
Olen küll teisel erialal aga põhiidee jääb samaks. Esimene aasta nagu kasutaja siimtali112 viitas on põhiline rõhk matemaatikal, informaatikal jms, põhiliselt keskkoolis õpitu edasi arendamine. Samuti ülikooli ja kõrghariduse omandamisega tutvumine. Toimub nö puhastamisprotsess, kus nõrgemad/laisemad langevad välja. Kas õppimise kõrvalt on võimalik tööd teha? Oleneb mis töö. Igapäev 8st 17ni, kindlasti mitte, aga kui saad ise oma aja peremees olla, siis on täitsa võimalik. Koolipäevad on seinast seina. Semestri alguses on enamjaolt 8(vahel 10st), kuni 14-17. Mõni päev lühem, mõni teine. Semestri lõpupoole, kui mõni aine ära saab, on päevad lühemad. Minu erialal on ntks Reeded üldse vabad esimesel aastal.
Postitatud 31 detsember 2011 - 10:38
EMÜ enda kodulehel antud tutvustus jääb kuidagi pealiskaudseks, sellepärast uuringi
asja nende käest kes sellega ise kokku puutuvad. Seega kõvasti kõrgemat matemaatikat
ja füüsika ka kindlasti mängus? Minu puhul ei saaks öelda, et laiskus hakkaks midagi segama
aga see kui ilusti iga kord kohal olla+ ise juurde töötates asjast aru ei saa.. vaat selline asi tõmbaks
küll moti alla. Ja ei tea kas sellel alal on väljalangevus suur?
Alternatiiviks sellele alale ma mõtlesin metsatööstust.. kui aus olla siis metsamajandus ja
metsatööstus on bakaõppes sama, põhiline spetsialiseerumine alles magistris.
Kas need metsandusalad oleks nagu lihtsamat teed minek või pigem libedamat?
asja nende käest kes sellega ise kokku puutuvad. Seega kõvasti kõrgemat matemaatikat
ja füüsika ka kindlasti mängus? Minu puhul ei saaks öelda, et laiskus hakkaks midagi segama
aga see kui ilusti iga kord kohal olla+ ise juurde töötates asjast aru ei saa.. vaat selline asi tõmbaks
küll moti alla. Ja ei tea kas sellel alal on väljalangevus suur?
Alternatiiviks sellele alale ma mõtlesin metsatööstust.. kui aus olla siis metsamajandus ja
metsatööstus on bakaõppes sama, põhiline spetsialiseerumine alles magistris.
Kas need metsandusalad oleks nagu lihtsamat teed minek või pigem libedamat?
Postitatud 31 detsember 2011 - 11:30
Pigem minna ikka õppima asja, mis sind huvitab. Füüsika koha pealt rääkida ei oska, kuna alles veeb hakkab, aga kõrgem mat oli mul kord nädalas. 2h loeng ja 2h praktikum otsa. Ei ole midagi väga hullu, selle 4h kannatab ilusti ära. Kui matat jagad, võid loengust puududa ka. Ma ei usu,et metsandus lihtsam on, sinna on minu teada isegi raskem sisse saada. Pigem ikka minna õppima seda, mis sind huvitab. Aga ehk keegi, kes on kumbagi neist erialadest õppinud, oskab täpsemalt rääkida.
Postitatud 02 jaanuar 2012 - 01:47
On keegi siit õppinud Tartu Maaülikooli metsamajanduse või metsatööstuse erialal või on hetkel õppimas? Pikemat aega juba tahaks teada, millega ma seal kõige rohkem kokku puutuma hakkaks, rohkem pakuks huvi metsatööstus. Kõik info oleks teretulnud.
Viruses, Intruders, Spyware, Trojans and Adware
Postitatud 02 jaanuar 2012 - 08:24
Kunagi plaan sisekaitsesse minna, täpselt ei tea veel ka eestisse või soome, eks siin natuke aega veel mõelda. Kaldun arvama, et ikka soome millegipärast.. seal töötama ja eestis elama. Pealiskaudselt vaadata, et kuidas nii jõuab aga jah soomes peab ka mingi pind olema kus ööbida. Kuradi töö ma ütlen Suht palju jama on ikka
Postitatud 02 jaanuar 2012 - 13:40
Pilveke jr, 02 jaanuar 2012 - 08:24, kirjutas:
Kunagi plaan sisekaitsesse minna, täpselt ei tea veel ka eestisse või soome, eks siin natuke aega veel mõelda. Kaldun arvama, et ikka soome millegipärast.. seal töötama ja eestis elama. Pealiskaudselt vaadata, et kuidas nii jõuab aga jah soomes peab ka mingi pind olema kus ööbida. Kuradi töö ma ütlen Suht palju jama on ikka
Mõtled, kas õppida sama eriala Soomes või Eestis?
Postitatud 02 jaanuar 2012 - 17:11
Equalizer, 02 jaanuar 2012 - 13:40, kirjutas:
Jah, pm küll. Tegelt ega siin vahet ei ole. Soomekeelt ma juba tajun suht. Aga tööle ikka siia ei jää vast, pask palk.
Postitatud 02 jaanuar 2012 - 18:09
Pilveke jr, 02 jaanuar 2012 - 17:11, kirjutas:
Equalizer, 02 jaanuar 2012 - 13:40, kirjutas:
Jah, pm küll. Tegelt ega siin vahet ei ole. Soomekeelt ma juba tajun suht. Aga tööle ikka siia ei jää vast, pask palk.
Aga nii ei saa, et õpid Eestis ja lähed pärast Soome tööle? Või peab seda eriala Soomes õppima, kui seal tahad töötada?
Postitatud 02 jaanuar 2012 - 19:04
Seda ma ei teagi, peab uurima kuskilt.
Postitatud 03 jaanuar 2012 - 00:15
Ainult 2016 vaja ära oodata ja juba ongi magister käes . Ei tundugi enam nii kaugel. Lihtne.
Postitatud 03 jaanuar 2012 - 00:45
Üürile anda 1 toal korter Tartus, 3 korrus, osaliselt remonditud, kesklinna piirkonnas, tugev ühistu. Hind 150 eur+ kommunaalid! Rohkem infot cu.cel@mail.ee Eriti Tartu rahvas jagage!!!
sõbranna kuulutus
sõbranna kuulutus
Postitatud 03 jaanuar 2012 - 08:55
Kahju et ühikas ikka poole odavam tuleb. Hea meelega tõmbaks korterisse üle.
Postitatud 03 jaanuar 2012 - 15:21
tahaks peale keskkooli põllumajandust õppida
Postitatud 03 jaanuar 2012 - 15:37
renn, 03 jaanuar 2012 - 15:21, kirjutas:
oot päriselt sulle meeldivad traktorid, põllud jne jah? mõtlesin korraks, et see mingi trollitud kasutaja, aga see on iseenesest väga super, kui sulle selline teema peale läheb - tulevikus on sellel alal kõvad rahad liikvel, kui mitte praegu juba.
tuli meelde sellega, et väiksena olin siuke põllumees, et istutasin taimi, väetasin, niitsin heina vikatiga, panin heina traktorile, istusin vanaisaga koguaeg traktoris ja roolisin seda, toitsin lehmi, panin lehmi isegi edasi, et neil oleks rohkem muru. lasin lehmad lauta, söötsin kanu, riisusin lehti. vb tegin nii palju seda, et enam ei viitsiks ja tundub olevat kergemaid viise, kuidas raha saada
üheksakümnendatel mööda maanteed sõites oleks nagu iga 5 km tagant suured lehma karjad olnud. see oli nii tavaline, et kasvatati ise loomi ja taimi. nüüd on mingid suured automaatsed põllumajandusfarmid, kus masinad lüpsavad ja toidavad ise loomi ja tegelevad taimedega. kõik on nii automatiseeritud, et see põllumajandus võib päääris hea mõte olla, eriti, kui ekspertidest puudus on.
Muutis Billy Boy, 03 jaanuar 2012 - 15:45.
Postitatud 03 jaanuar 2012 - 18:46
Postitatud 03 jaanuar 2012 - 19:18
Billy Boy, 03 jaanuar 2012 - 15:37, kirjutas:
renn, 03 jaanuar 2012 - 15:21, kirjutas:
oot päriselt sulle meeldivad traktorid, põllud jne jah? mõtlesin korraks, et see mingi trollitud kasutaja, aga see on iseenesest väga super, kui sulle selline teema peale läheb - tulevikus on sellel alal kõvad rahad liikvel, kui mitte praegu juba.
tuli meelde sellega, et väiksena olin siuke põllumees, et istutasin taimi, väetasin, niitsin heina vikatiga, panin heina traktorile, istusin vanaisaga koguaeg traktoris ja roolisin seda, toitsin lehmi, panin lehmi isegi edasi, et neil oleks rohkem muru. lasin lehmad lauta, söötsin kanu, riisusin lehti. vb tegin nii palju seda, et enam ei viitsiks ja tundub olevat kergemaid viise, kuidas raha saada
üheksakümnendatel mööda maanteed sõites oleks nagu iga 5 km tagant suured lehma karjad olnud. see oli nii tavaline, et kasvatati ise loomi ja taimi. nüüd on mingid suured automaatsed põllumajandusfarmid, kus masinad lüpsavad ja toidavad ise loomi ja tegelevad taimedega. kõik on nii automatiseeritud, et see põllumajandus võib päääris hea mõte olla, eriti, kui ekspertidest puudus on.
Ma arvan, et põllumeestel küll kombeks pole lehmadega isegi seksida . Sa olid ilmselt ikkagi midagi enamat kui lihtsalt põllumees väiksena. Aga ka mul oli keskkoolis huvi seda ala õppima minna.
28 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 28 külalist, 0 anonüümset kasutajat