Change
Sellel teemal on 4705 vastust
Postitatud 31 oktoober 2011 - 10:40
10. nädal läks käima ja mul 3 EAP käes juba.
Rahul
Rahul
Postitatud 31 oktoober 2011 - 11:23
TÜ juura pidi bakas olema sama lebo või isegi lebom kui TTÜs. Ühesõnaga vend õpib TTÜs ja sõber TÜs - mõlemad sügavad kotte. Ainult eksamiteks pead õppima. Magistrit ei oska kommenteerida. TTÜ magistrisse läheb iga aasta mingi 1-3 tudengit. Ilmselgelt on TÜ ainuke valik magistris.
Postitatud 31 oktoober 2011 - 18:50
Naljakas jutt, mul klassiõde õpib end pooleks TÜ juuras.
Oleneb küll, kas tahad läbi saada või targaks saada.
Oleneb küll, kas tahad läbi saada või targaks saada.
Postitatud 31 oktoober 2011 - 20:16
...ja räägi, kus ei saaks end pooleks õppida?
Postitatud 31 oktoober 2011 - 20:55
kui tahad, et sinust juuras kunagi asja ka saaks, siis niisama bakast läbi pääsemisest ei piisa.
Postitatud 31 oktoober 2011 - 21:47
Ma ei oska seda kandideerimise sagedust, populaarsust mõõta. Kas keegi saaks seda minu eest teha, võib teab peast äkki, kui populaarne on Tallinna Ülikoolis turundus&suhtekorraldus (2 in 1) õppimine?
Postitatud 31 oktoober 2011 - 22:13
Billy Boy, 31 oktoober 2011 - 21:47, kirjutas:
Ma ei oska seda kandideerimise sagedust, populaarsust mõõta. Kas keegi saaks seda minu eest teha, võib teab peast äkki, kui populaarne on Tallinna Ülikoolis turundus&suhtekorraldus (2 in 1) õppimine?
*1 – lävendi täitmiseks on lisaks riigieksamitele vaja sooritada ka vastuvõtueksam: http://www.tlu.ee/?L...EntryCalculator
Aineid võib vist rohkem küll deklareerida, kui juba kord kooli hingekirjas oled, samas on õppejõul õigus ka keelduda, kui kohti ei ole vms.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 31 oktoober 2011 - 22:21
Mida tähendab akadeemiline test?
Postitatud 31 oktoober 2011 - 22:29
Billy Boy, 31 oktoober 2011 - 22:21, kirjutas:
Mida tähendab akadeemiline test?
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 01 november 2011 - 14:10
Käisin suvel tegemas TLÜ Turunduse sisseastumis ("akadeemilist") testi, mingeid teadmisi seal küll ei küsitud, pigem silmaringi küsimused - ala millised olid viimased 3 raamatut mida lugesid, kes on sinu lemmiknäitlejad jne jaburad küsimused. Ettevalmistumiseks seal küll midagi teha pole, juhul kui nad just nüüd seda muuta ei plaani. Ise jäin lõpuks ikkagi TTÜ Ärinduse juurde ja eesmärk on teha magister turunduses.
Postitatud 01 november 2011 - 23:33
TÜ akadeemiline on midagi hooooopis teist ikka.
Postitatud 02 november 2011 - 00:13
Postitatud 03 november 2011 - 14:34
Rääkige, kes siin juba kaugemale on jõudnud, et kas põhimõtteliselt oleks võimalik magister ühe aastaga kätte saada kui bakas kõvasti pingutada ja MA esimese aasta eeldusaineid palju ära teha?
HOLEY MOLEY INDIANS
Postitatud 04 november 2011 - 09:06
Vaido Neigaus, 03 november 2011 - 14:34, kirjutas:
Rääkige, kes siin juba kaugemale on jõudnud, et kas põhimõtteliselt oleks võimalik magister ühe aastaga kätte saada kui bakas kõvasti pingutada ja MA esimese aasta eeldusaineid palju ära teha?
See on täiesti tehtav. See oleneb ka muidugi magistri õppekavast, kui palju ainepunkte saab mitte-õppetöö eest (magistritöö, praktikad, magistriseminarid). Kui selliseid asju on piisavalt, siis on võimalik bakas ilusti pooled magistri õppekavas olevad ained ära teha. Mitte ainult eeldusained.
Mul isiklikult oli ka plaan magister ühe aastaga ära teha, kuid teatud hetkel jäi eneseusust ja täpsest arusaamast, mis mul magistris saama hakkab, väheks. Ma tegin küll bakas 37 EAP eest aineid üle ja sain nad kõik ka üle kanda magistrisse, kuid arvasin, et ma siiski ei suuda aastaga kogu vajaliku õppetöö ära teha. Reaalsus on aga selline, et ma ikkagi teen kõik õppeained aastaga ära, kuid nüüd on mul tegemata praktika, mistõttu ma ei saa ikka aastaga ära lõpetada. Magistriöö materjali peaks ma niiehknaa saama aastaga kokku. Samas nüüd annab see täiesti vaba teine magistri aasta mulle võimaluse mõni eriti hea välispraktika koht otsida.
Nii et kokuvõttes, kui bakas piisavalt palju aineid läbida, saab märkimisväärse osa magistri õppekavast ette ära teha. Kui arvad, et ei suuda päris magistriaineid teha, siis võid läbida nii palju magistriõppe valikaineid kui suutlik oled.
Postitatud 04 november 2011 - 22:27
Tervist.
Keegi oskab lähemalt midagi TTÜ ehitusteaduskonna kohta öelda? Kas tasub sinna minna? Mis mul sinna minekuks vaja on?
Keegi oskab lähemalt midagi TTÜ ehitusteaduskonna kohta öelda? Kas tasub sinna minna? Mis mul sinna minekuks vaja on?
Postitatud 05 november 2011 - 12:12
Postitatud 06 november 2011 - 18:38
Mida infotehnoloogia huvilised arvavad, kas 5-10a pärast võib juhtuda, et infotehnoloogia haridusega inimestel raske tööd leida? Mõtlen ikkagi kõrgharidust..
Praegu see valdkond ikkagi jube populaarne, iseasi kui palju neid on, kes reaalselt tasemel spetsialistid tulevad
Praegu see valdkond ikkagi jube populaarne, iseasi kui palju neid on, kes reaalselt tasemel spetsialistid tulevad
Postitatud 06 november 2011 - 19:11
Loll Laps, 06 november 2011 - 18:38, kirjutas:
Mida infotehnoloogia huvilised arvavad, kas 5-10a pärast võib juhtuda, et infotehnoloogia haridusega inimestel raske tööd leida? Mõtlen ikkagi kõrgharidust..
— A. I. Solženitsõn
— A. I. Solženitsõn
Postitatud 10 november 2011 - 22:11
TTÜ logistikat õppima minna on vaja lävend 27(90+90), et sisse saada automaatselt.Kui palju alla selle võib olla, et üldse lootust oleks sisse saada tasuta kohale?
Muutis ANTI4ITER, 10 november 2011 - 22:12.
Postitatud 10 november 2011 - 22:29
http://vastuvott.ttu...ex.php?id=15490
24,9 oli selle aasta viimane lävend, mis tasuta koha andis ehk siis järgmine aasta võib enamvähem sama lävendiga arvestada.
24,9 oli selle aasta viimane lävend, mis tasuta koha andis ehk siis järgmine aasta võib enamvähem sama lävendiga arvestada.
Muutis taxster, 10 november 2011 - 22:29.
17 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 17 külalist, 0 anonüümset kasutajat