Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005
  • Sugu:mees

Sander^, 17 aug 2011, 10:59, kirjutas:

Uurisin küll, aga silma ei hakanud. Millised UT üliõpilasküladest on normaalsemad? Seda sellesmõttes, et kontroll nii karm pole. Ja kas üldse kohti on veel?

Vaata postitust

Kohtadega pizdec kui just Narva 89 pole.

Tiigis pole adminni, Narva 89's on tagauks ja noh, seal nkn elu veidi teistsugune. Tiigis sellele loota ei tasu, et midagi ei juhtu, kui öösel pidu paned, inimesed tahavad siin ikkagi magada ka ja kui kellegi kettasse ajad saad turvad kaela.

"Kontrolli" kui sellist pole, ma kujutan ette, et Pepleri väikeses majas kostab tümm vms adminnini, teistes kõrgemal elades pohhui. Seni pole keegi blokkima ka hakanud, kui öösel külla minna.

hells bells

gone rogue

• liige
  • Liitus:28 okt 2007
  • Sugu:naine
narva mnt 25es ei tulnud küll keegi ütlema, kui detsibelle on rohkem, kui üldiselt normaalseks peetakse, a samas elasin üheksandal ka. valvelauatädide kohta ei ole igatahes midagi halba öelda.

27t ma samas üldse ei soovita, kontroll on klubi pärast kohati karmim ja milleks maksta rohkem kommusid selle eest, et mingid härrad ja prouad enda sisikonda tuppa jõudmiseni kinni hoida ei suuda ja need lifti/koridori poetavad.

Muutis hells bells, 17 august 2011 - 12:56.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

hells bells, 17 aug 2011, 13:53, kirjutas:

narva mnt 25es ei tulnud küll keegi ütlema, kui detsibelle on rohkem, kui üldiselt normaalseks peetakse, a samas elasin üheksandal ka. valvelauatädide kohta ei ole igatahes midagi halba öelda.

27t ma samas üldse ei soovita, kontroll on klubi pärast kohati karmim ja milleks maksta rohkem kommusid selle eest, et mingid härrad ja prouad enda sisikonda tuppa jõudmiseni kinni hoida ei suuda ja need lifti/koridori poetavad.

Vaata postitust

27 on juba tümaka pärast suht :/ kui vale toa saad.

hells bells

gone rogue

• liige
  • Liitus:28 okt 2007
enamik vabatahtlikult 27sse minejaid peavad club tallinnat siiski ühika põhiplussiks, hoolimata muusika kostumisest : D

-Cell-

Emptiness is Loneliness

• liige
  • Liitus:16 nov 2004
Mõned kursakad elavad täpselt klubi üleval ja enamus ütlevad, et see tümps, mis sealt kostab ongi kuidagi rahustav. Magama minnes jätavad aknagi lahti.

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
  • Liitus:30 dets 2003
Narva 89 plussiks võin öelda, et juhataja vahetus, ning uus juhataja ja adminnid pole kontrollifriigid...

All on kohe ka silt, et oma külaliste eest vastutab igaüks ise... muud miskit..
Aga kui tõesti pablad, siis nagu öeldud, tagauksed on ka olemas :D

//Hetkel käisl kapitaalremont :D
Kui ma peaks siit ära minema, siis asemele tulijad saavad tõsiselt korraliku toa!!.

Lisaks veel see, et mingit mööblit sa ise omama ei pea.. Majas on kolmel korrusel kolikambrid, kust saad omale sobiliku sisustuse ise välja valida :D Või siis olemasolevatest ehitad midagi kokku..

//Me siin toakaaslasega ehitasime näiteks narivoodi, ruumi kokkuhoiu mõttes :D
Pics later...

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008
  • Sugu:ei ütle
Kuulsin, et uuel aastal lammutatakse see ühikas üldse maha.

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
seda räägiti ka 2007. aastal

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005

Wolli, 17 aug 2011, 17:30, kirjutas:

Narva 89 plussiks võin öelda, et juhataja vahetus, ning uus juhataja ja adminnid pole kontrollifriigid...

All on kohe ka silt, et oma külaliste eest vastutab igaüks ise... muud miskit..
Aga kui tõesti pablad, siis nagu öeldud, tagauksed on ka olemas :D

//Hetkel käisl kapitaalremont :D
Kui ma peaks siit ära minema, siis asemele tulijad saavad tõsiselt korraliku toa!!.

Lisaks veel see, et mingit mööblit sa ise omama ei pea.. Majas on kolmel korrusel kolikambrid, kust saad omale sobiliku sisustuse ise välja valida :D Või siis olemasolevatest ehitad midagi kokku..

//Me siin toakaaslasega ehitasime näiteks narivoodi, ruumi kokkuhoiu mõttes :D
Pics later...

Vaata postitust

Kui küsida võib, siis mida teeb 27-aastane mees ühikas? Need on suunatud ikkagi õpilastele ja sina ju ei õpi? Järgnev lause pole ainult sinule suunatud, aga tekitab frustratsiooni selline asi, et ühikates elavad mingid töötavad inimesed ja selle tulemusena jäävad osad üliõpilased majutamata. :D

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
Ei maksa süüdistada töötavaid inimesi või kutsekooli õpilasi selles, et üliõpilastele ei jagu kohti... Üks üliõpilane (nt. arstitudeng) võib ju tuba kinni hoida mingi.. ee... 5 aastat?!

Ühikatesse võetaksegi ju eelkõige üliõpilasi... selles pole midagi muutunud läbi aastakümnete... kui need on majutatud, võetakse teisi..

Kui õpilane õigel ajal oma kohataotlust ei esita, siis kelle süü see on?

See ei toimu ju ainult Tartus...

Mida mina siin teen? Käin ööbimas.. ja loomulikult ka õpin :D

Kui rääkida konkreetselt Narva 89 ühikast, siis hetkel on see täielik tondiloss.. Iga korruse peale mõni üksik inimene... Niiet ruumi peaks nagu olema küll

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005
Hetkel on ta tondiloss ehk sellepärast, et kool pole alanud? :D

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Eesõigus on tõesti õpilastel, kuid kui peale nende kohtade täitumist saavad ka muud elukad sisse. Ja järgmisel sügisel on nemad juba ees, ning hõivavad võimalike uute õpilaste kohtasid.

Muutis Logit, 17 august 2011 - 18:09.

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
Samamoodi on ka üliõpilased ise järgmisel aastal teistel ees....
Sest neid, kes ülikoolis ei õpi, aga saavad ühikakoha, on ikka naeruväärselt vähe...
Ei maksa unustada, et kohad vabanevad ka siis kui osad välja kukuvad/ära lähevad :D

//Töötan ja õpin (ikka graafika)
Tallinnas 2006 - 2008
Tartus 2008 -

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
Wolts, mida sa õpid/teed Tartus üldse? Kunagisest ajast oleks nagu meeles, et sa elasid mingis korteris kuskil...Tallinnas äkki? Samas minu mälu vahel petab kah.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

merkuhh

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:04 juuli 2008

Sander^, 17 aug 2011, 10:59, kirjutas:

Uurisin küll, aga silma ei hakanud. Millised UT üliõpilasküladest on normaalsemad? Seda sellesmõttes, et kontroll nii karm pole. Ja kas üldse kohti on veel?

Vaata postitust

Pool aastat elasin Narva mnt 27 ühiselamus ja seal ei olnud adminnidega tõesti ühtegi probleemi, ehkki pidusid sai ikka peetud. Kevadel kolisin poisiga Pepleri ühikasse ja minu pidude ajal ei ole küll keegi midagi ütlema tulnud, samas kui mu poiss sõbrad külla kutsus käskis adminn mitu korda vaiksemalt võtta... Nii et Narva mnt oli minu meelest igasuguste istumiste suhtes tolerantsem:D

rexaurus

Liige

• liige
  • Liitus:02 dets 2005
Mina siis ka sügisest Narva mnt. 89 ühikas, kuid kui arvata, et kohti on, siis ega ikka ei ole küll. Narva 89 ühikas üüriti kõige kiiremini välja, augusti esimestel päevadel sinna enam kohti võimalik saada ei olnud ja mus sõpradele pakuti Purde tänava ühikasse ja Narva 27 kohti, neidki oli üksikud alles.

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
Ei teadnudki, et see nii popp :D Äkki ärkab kommuun ka taas :D

onujaar

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:22 jaan 2008
Kui siin juba TÜ ühikatest jutt käib, siis kuidas seal lood internetiga on?
Lugesin seal campuse kodulehelt et 8Mb neti eest on liitumistasu 15,35€ ja kuu oma 7,5€. Kas tasub see võtta või vaadata mingi netipulk...? Mida ise kasutate?

Wolli

The All-Seeing Eye

• auliige
campus... pole kordagi katkenud... ausalt.
aga kui olin wifi peal, siis alati...

onujaar

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:22 jaan 2008

Wolli, 18 aug 2011, 13:25, kirjutas:

campus... pole kordagi katkenud... ausalt.
aga kui olin wifi peal, siis alati...

Vaata postitust

Wifi levib seal tasuta?

15 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 15 külalist, 0 anonüümset kasutajat