Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008
  • Sugu:ei ütle
Tartu Ülikoolis oli varem lihtsalt lävend ju. Arstiteadusesse saadi madalaima tulemusega 88 või 86, kui ma ei eksi. Hambaarstiteadusel ja proviisoril olid need veits veel madalamad.

kaups

Liige

• liige
  • Liitus:13 sept 2006
  • Sugu:mees

Joss., 27 juuni 2011, 17:01, kirjutas:

Kunagi oli siin migni selline tulemuste tabel, millega mingi aasta saadi ülikooli sisse. Lihtsalt nende inimeste punktid, kes pääsesid sisse ilma nimede ja muuta. Ma ei mäleta mis ülikooli oma see oli ja mis aasta kohta see käis, ent kui keegi teab sellest midagi, siis võiks jagada mulle ja ka teistele siin seda.

Vaata postitust

http://vastuvott.ttu...ex.php?id=10827

Siit saab vaadata kui madala punktiga on saadud RE kohale TTÜ-s.
Punkte saab välja arvutada kalkulaatori abil http://vastuvott.ttu...ex.php?id=10640

Muutis kaups, 27 juuni 2011 - 17:27.

Kodanik

• auliige
  • Liitus:03 jaan 2005
Vaatasin UT pingeridasi mis tänasega on tekkinud. Võib vist selle kooli küll ära unustada ilusti. :D Omas koolis eksami tulemuste põhjal kõva vend, vabariigis NULL.

Muutis Kodanik, 27 juuni 2011 - 18:07.

Logit

Liige

• liige
  • Liitus:17 aug 2009
Nonii 12 Juuli TÜ-s akadeemiline test, aga samal kuupäeval ka kutsevestlus teises koolis. Dilemma.:D

Fabulous

champagne and disco

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007

Kodanik, 27 juuni 2011, 19:05, kirjutas:

Vaatasin UT pingeridasi mis tänasega on tekkinud. Võib vist selle kooli küll ära unustada ilusti.  :D Omas koolis eksami tulemuste põhjal kõva vend, vabariigis NULL.

Vaata postitust

Kus sa näed neid? SAIS'is ütleb vähemalt mul, et "Kandidaatide nimekiri ei ole veel avalikustatud! ".

Ise lähen ka akadeemilist tegema. Vaevalt, et ma tulevikus seal paremini skooriksin kui praegu..

Muutis Fabulous, 27 juuni 2011 - 19:22.

Kodanik

• auliige
Esitad andmed ära mingisse erialasse siis näed. SAIS avalehele ilmub see kohe. "Pingerida"

Fabulous

champagne and disco

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007

Kodanik, 27 juuni 2011, 20:26, kirjutas:

Esitad andmed ära mingisse erialasse siis näed. SAIS avalehele ilmub see kohe. "Pingerida"

Vaata postitust

Siis saab ikkagi vaadata ainult neid kuhu ise oled kandideerinud. IIRC üle kahe avalduse RE kohale teha ei saanud või ma mäletan valesti?

Aleks.

Liige

• liige
  • Liitus:23 mai 2006
Miks ma ei saa avaldust lõpetada, kuigi am panen,et otsi andmeid kuskilt registrist, ja siis on selline lahter et lõputöö/eksami hinne, mida ma sinna kirjutan? Too on tärniga koht ka + teen avalduse lõpuni ( kirjutades 0 sinna lõputöö kohale) ei ole mingit punktisummat kuskil. Sorry kui segast aga ehk keegi saab aidata, saatsin muidugi sinna SAIS'i ka kirja.

// ok nvm sain ise juba.

Muutis Aleks., 27 juuni 2011 - 20:45.

Dhannel

Liige

• liige
  • Liitus:24 nov 2005
Mata 99, inka 93 ning esimese päeval juba pingereas kaheksas oma erialal, wtf :D
Erialaks siis TTÜ informaatika, mitte mingi arst või juura.

Sisse saab vabalt kuna lävend ületatud ja seal vist mingi 130 kohta, aga lihtsalt huvitav, kui kõvad tulemused ikka paljudel on.

Muutis Dhannel, 27 juuni 2011 - 20:45.

geniusskate

Septic schizo

• liige
  • Liitus:21 sept 2009
Informaatikas oli 95 kohta vist, kui sa just vene keeles õppida ei taha.

Muutis geniusskate, 27 juuni 2011 - 20:50.

õigeeestlane

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:04 jaan 2009
kas keegi on muidu õppinud välismaal lihtsalt õigust? kas on sel mõtet või ainult eestis?

kaups

Liige

• liige
  • Liitus:13 sept 2006

Dhannel, 27 juuni 2011, 21:44, kirjutas:

Mata 99, inka 93 ning esimese päeval juba pingereas kaheksas oma erialal, wtf :D
Erialaks siis TTÜ informaatika, mitte mingi arst või juura.

Sisse saab vabalt kuna lävend ületatud ja seal vist mingi 130 kohta, aga lihtsalt huvitav, kui kõvad tulemused ikka paljudel on.

Vaata postitust

Ma kandideerin ka sinna, kuigi arvatavasti lähen arvutisüsteeme õppima. Vaatasin et füsas ei saanud keegi 100p ning matas sai 29 inimest. 6 inimest kellel mata ja kirjand 100p kandideerivad just informaatikasse :D

geniusskate

Septic schizo

• liige
  • Liitus:21 sept 2009
Ma arvan, et enamus nendest, kellel on seal 30 ainepunkti, on saanud koolist mingi medali, mis annavad ka minu arust punkte juurde, sest vaevalt on kõik seal matest ning kirjandist 100p saanud.

Muutis geniusskate, 27 juuni 2011 - 22:35.

NoVa*

Vähem kunsti, rohkem sisu.

• liige
  • Liitus:30 nov 2004
Medalite eest saab jah punkte, vastavalt 3 kulla ja 2 hõbeda eest, kui ma õigesti mäletan. Homme avanevad TLÜ rauad.
Posted Image

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

õigeeestlane, 27 juuni 2011, 22:40, kirjutas:

kas keegi on muidu õppinud välismaal lihtsalt õigust? kas on sel mõtet või ainult eestis?

Vaata postitust

No õigusega on selline kena lugu, et igas riigis on oma õigussüsteem.. lõpetades USAs näiteks Harvard law schooli, siis selle tunnistusega pole sul Eestis midagi teha, sest Eesti õigussüsteemist pole sul ikka õrna aimugi.

Mingite riikide puhul ilmselt need mingil määral ka ühtivad, aga seda peab juba ise uurima kus saadavad diplomiga pärast tööd saab.

Muutis XchopperX, 28 juuni 2011 - 00:10.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

martse

Liige

• liige
  • Liitus:16 dets 2003

NoVa*, 27 juuni 2011, 23:42, kirjutas:

Medalite eest saab jah punkte, vastavalt 3 kulla ja 2 hõbeda eest, kui ma õigesti mäletan. Homme avanevad TLÜ rauad.

Vaata postitust

Harilikult medalitel vahet ei tehta. Peaks olema nii, et TÜ-s saab 3p medali eest juurde ja TTÜ-s 2p.

Mõnedel erialadel võetakse medaliga lõpetajad vastu ka väljaspool konkurssi.
TÜ-s näiteks peaaegu kõik LoTe erialad (v.a. geenitehnoloogia), TTÜ-s loodus-, täppis- ja tehnoloogia/tehnika valdkonna erialad (jällegi v.a. geenitehnoloogia).

Samuti on eritingimusi riiklikel/rahvusvahelistel olümpiaaditel osalenutele.

Seega kui pingereas on palju max punktidega isikuid, siis tõenäoliselt nad kandideerisid siiski eritingimustel, võimalusi selleks on piisavalt.

Jk

Isiklik

• liige
  • Liitus:08 märts 2008
Kas avalduste esitamisel on mingi kriteerium ka, et kui palju võin esitada, või on ainult see, et ühte kooli 2 avaldust?

Outset

I Just Got This Symphony Goin'

• liige
  • Liitus:28 nov 2007

Jk, 28 juuni 2011, 01:39, kirjutas:

Kas avalduste esitamisel on mingi kriteerium ka, et kui palju võin esitada, või on ainult see, et ühte kooli 2 avaldust?

Vaata postitust

Korraga võib ühte kooli 2 jah.

Liiiisu

Liige

• liige
  • Liitus:10 aug 2008
  • Sugu:naine

Logit, 27 juuni 2011, 19:23, kirjutas:

Nonii 12 Juuli TÜ-s akadeemiline test, aga samal kuupäeval ka kutsevestlus teises koolis. Dilemma.:D

Vaata postitust

Mul oli eelmine aasta 11. august (?) kell:10.00 test + vestlus Võrumaa KHK's ja 15.30 vestlus Tallinna Teeninduskoolis. Algul ka mõtlesin, et valin ühe, aga jõudsin mõlemale :)
Kui Sa ei küsi, ei saagi Sa teada: http://www.formspring.me/Liiiisu

Kodanik

• auliige
Kui kriitiliselt neid esialgseid pingeridasi vaatama peaks? Mingi osa kindlasti ei lähe konkreetselt seda eriala õppima, aga kui suur osa üldiselt eest ära kukub?

48 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 48 külalist, 0 anonüümset kasutajat