Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005
  • Sugu:mees
Spoiler
Oletame, et tahan ülikooli õppima minna. Millist infot annavad mulle järgmised postitused:

Amarant, 3 juuni 2011, 14:18, kirjutas:

Esimene eksam meditsiiniajalugu A :P.

Vaata postitust

cydoor, 4 juuni 2011, 12:09, kirjutas:

Üleeile sain oma bakatöö edukalt kaitstud :P
BSc in chemistry.

Vaata postitust

Noh, ja ega seegi postitus kuigivõrd palju midagi ei ütle (võiks ju mainida, mida õppis, kas ta soovitab seda teistel õppida jne):

Mäkk, 6 juuni 2011, 02:36, kirjutas:

Mul on ka kool läbi, mingit erilist pingutust ei nõudnud. Sügisel väkke ja järgmine aasta magistrisse.

Vaata postitust

Mingi kvaliteet võiks minu meelest säilida. S.t kui inimene ütleb, et arsti ärge valige – ma õpin juba 3 päeva seedeelundkondi ja lihaseid, siis see on ok. Kui inimene lihtsab kirjutab lambist, et ta sai viie või lõpetas praeguse semestri edukalt, siis minu meelest selles teemas on see kohatu, ja mingid "mida te täna koolis tegite"-stiilis teemad-postitused kõlbavad "foorumimängude" alla.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005
Ma ei tea Kanakukk, sellised postid sobivad siia teemasse küll, parajalt informatiivsed, meie, kui lihtfoorumlased e. enamus, ei kurda. Nagu ikka, rahvas nõuab tsirkust ja leiba ning demokraatlikus foorumis võiks olla selline asi ka lubatud.
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

Amarant

Liige

• liige
  • Liitus:23 märts 2008
  • Sugu:ei ütle

Alfonzo, 6 juuni 2011, 16:29, kirjutas:

Amarant, 6 juuni 2011, 11:38, kirjutas:

Alfonzo, 6 juuni 2011, 03:10, kirjutas:

Sess teeb unerežiimiga imesid ikka, aitab ka tänaseks.Natuke veel ja on esimene kursus arsti läbitud, woo.

Vaata postitust

Kaugel anatoomia õppimisega oled :P?

Vaata postitust

Seedeelundkonna jõudsin lõpuni, nüüd hingamis ja urogenitaal ja natuke aju ka, siis võib tänase päeva edukaks lugeda.

Vaata postitust

Päris produktiivne vend oled, kurat :P. Sa nagu loed korra läbi lihtsalt või reaalselt omandad? Kordad üle, kirjutad läbi ka?

Aga teeme arstiteaduskonnale oma teema siis, kuhu läheb kogu jutt meditsiinist ja selle õppimist (arstiteadus, hambaarstiteadus, proviisor jne). Teeks foorumi kindlasti palju asjalikumaks ning suunaks noori neonetlasi paremale haridusele :P.

Muutis Amarant, 06 juuni 2011 - 21:49.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Ma leian lihtsalt, et seda teemat ei ole vaja nüüd ka kohe suure tsensuuri alla panna, spammi siin ju ei ole, üksikud postitused teemal, et ma lõpetasin semestri edukalt on pigem teema seisukohalt head.
Ei peaks olema järjekordne hariduse teema, mis eksisteerib ainult koolivahetusperioodidel ja ülejäänud aasta on varjusurmas. Ma usun, et siin foorumis on ridamisi teisi teemasid, mille modereerimisele oma aega kulutada.

nagu Tankist ütles - ei ole palju inimesi, kes siin teemas aktiivsed on ning need inimesed ei kurda ning on tänulikud, et see teema olemas on ja hindavad neid poste, mis siia tehakse.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Streamer2

Kaaskodanik

• auliige
  • Liitus:18 dets 2004
See annab informatsiooni kui kaugel keegi on oma õpingutega ning vastavalt saab ka inimeste poole pöörduda oma küsimustega..
Nt vabalt võib mingi vend Cydoorile saata PMi selle kohta kas on mõtet keemiat õppida bakas ja edasi ning mida see endast kujutab...

Nagu ka eelnevad, leian ma, et see teema vajab võrdlemisi vähe modereerimist...
Postitas pildi

Alfonzo

dawg

• liige
  • Liitus:05 mai 2005

Amarant, 6 juuni 2011, 22:45, kirjutas:

Alfonzo, 6 juuni 2011, 16:29, kirjutas:

Amarant, 6 juuni 2011, 11:38, kirjutas:

Alfonzo, 6 juuni 2011, 03:10, kirjutas:

Sess teeb unerežiimiga imesid ikka, aitab ka tänaseks.Natuke veel ja on esimene kursus arsti läbitud, woo.

Vaata postitust

Kaugel anatoomia õppimisega oled :P?

Vaata postitust

Seedeelundkonna jõudsin lõpuni, nüüd hingamis ja urogenitaal ja natuke aju ka, siis võib tänase päeva edukaks lugeda.

Vaata postitust

Päris produktiivne vend oled, kurat :P. Sa nagu loed korra läbi lihtsalt või reaalselt omandad? Kordad üle, kirjutad läbi ka?

Vaata postitust

Loen ja kirjutan need asjad, mida potentsiaali eksamil kohata on välja ka.Sellest ülejäänust ma lihtsalt pean turboga üle käima, sest kraniaalid on mul jumala null, ma ei tea mis imenipiga ma nood selgeks saan.Kaugel ise?
Postitas pildi

Amarant

Liige

• liige
Ma ei viitsi midagi läbi kirjutada. Loen lihtsalt korra läbi ja siis püüan peast panna olulisi mõisteid. Kui ei tule, loen teist korda veel.
Ma olen selle esimese küsimusteploki juures veel. Koljut üritan selgeks saada täpsemini. Liigesed on vaadatud ainult.

Muutis Amarant, 07 juuni 2011 - 16:43.

sitavikat

isane

• liige
  • Liitus:16 dets 2003
olen kohati nõus kanakukega. ilmselt ta ei tahtnud rangeid piire teemale rakendada vaid edaspidiseid postitusi vähe 'informatiivsemateks' muuta. jällegi tõsi, et kui on soovi tühja pläkutada, millest keegi ei saa midagi, siis on selleks paras koht Foorumimängud. kui omastasid mingi kraadi ning soovid sellest kõigile teada anda, siis iseenesest mõistetav oleks, et järgneks kommentaar, mis oleks suunatud lugejatele ning laiendaks kõigi silmaringi.
pole ju raskesti mõistetav?
uskuge või mitte, aga kui igaüks lambist jahuks oma kursusest siin tühiseid jutte, kui kena ta õppejõud on või mis hinde ta eilse testi ees sai, siis on see lihtsalt Stupid Pointless Annoying Message.

graanul

Superman

• liige
  • Liitus:01 juuni 2009
keegi käib või äkki kellegi tuttav käib tartu kõrgemas kunstikoolis? kuidas sisse on saada. hetkel lõpetan alles 10. klassi kuid olen mõelnud minna sinna meedia ja reklaamindust õppima. sesmõttes et olen ise ka kunstikooli lõpetanud ja võiks minna edasi õppima midagi sellega seonduvat

sitavikat, 29 juuli 2011, 02:09, kirjutas:

no milleks meile kohtuvõim, kui meil on neonet. siia on kogunenud eranditult pädevad, piiritu silmaringiga, haritud inimesed, kel leidub kõikvõimalikele probleemidele ainuõige vastus.
ülimalt terava meelega 15-aastased suudavad põlve peal, teemat lugemata, hetkega välja tulla, mis karistuse üks või teine kurjategija peaks saama.

Vaata postitust

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

cydoor, 6 juuni 2011, 12:27, kirjutas:

G.B., 6 juuni 2011, 01:02, kirjutas:

cydoor, 4 juuni 2011, 12:09, kirjutas:

Üleeile sain oma bakatöö edukalt kaitstud :P
BSc in chemistry.

Vaata postitust

Grats, kõva. Mis edasi?

Vaata postitust

Keemia magistrisse sügisest ikka.
Vähem kui doktorikraadiga teaduses leppida ikka ei saa.

Vaata postitust

Ma olen kuulnud tuttavate juttude järgi, et magistrit parem kuskil väljamaal teha kui Tartus...Ise ei oska küll kommenteerida, aga mõtlesin, et äkki 3 aastaga tüütab üks kool ära :P
I've dated girls uglier than you for breakfast.

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

graanul, 7 juuni 2011, 21:35, kirjutas:

keegi käib või äkki kellegi tuttav käib tartu kõrgemas kunstikoolis? kuidas sisse on saada. hetkel lõpetan alles 10. klassi kuid olen mõelnud minna sinna meedia ja reklaamindust õppima. sesmõttes et olen ise ka kunstikooli lõpetanud ja võiks minna edasi õppima midagi sellega seonduvat

Vaata postitust

Saatsin su postituse sõbrale FBs, vastus:

"Uuuh.. Vastus küsijale: Vajab suurt pingutust ja rügamist, et sinna sisse saada, sest see eriala on selles koolis pm kõige mitmekülgsem ja väljakutseid esitavam. Hea on kui suudad aasta varem hakata koostama portfooliot tehtud töödest, või tehtavatest. Mida mitmekesisemad, seda paremad. Loeb ka üldine akadeemilise kunsti oskus (maalimine ja joonistamine). Aga erialaliselt hea kompositsioonitunnetus, kujunduslik nö "tunnetus/anne". Isikupära!"

Amarant

Liige

• liige
Kui kaua te suudate järjest iseseisvalt õppida? Mul vist ei ole üldse motivatsiooni: alati pärast 45–60 min vajan 15–30 min pausi.

Nomel

you got it.

• liige
  • Liitus:10 apr 2007

Amarant, 9 juuni 2011, 03:01, kirjutas:

Kui kaua te suudate järjest iseseisvalt õppida? Mul vist ei ole üldse motivatsiooni: alati pärast 45–60 min vajan 15–30 min pausi.

Vaata postitust

Ja mul vastupidi. Alati pärast 15-30 min vajan 45-60 min pausi.

SanderR

Liige

• liige
  • Liitus:25 okt 2006

Nomel, 9 juuni 2011, 11:21, kirjutas:

Amarant, 9 juuni 2011, 03:01, kirjutas:

Vaata postitust

Ja mul vastupidi. Alati pärast 15-30 min vajan 45-60 min pausi.

Vaata postitust

Haha, sama :)

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
oleneb täiesti õpikeskkonnast ja teemast.
kui ma õpin kodus, siis suht vahet pole, kas on igav või huvitav teema, max 30 min korraga tuleb ära, siis jälle paus mingi 15-30 min. samas raamatukogus võib hea teema korral 3+ tundi jutti lasta ja referaat otsast lõpuni valmis teha

//: eksamiks õppimine kestab mul tavaliselt 1, maksimaalselt 2 päeva vahetult enne eksamit, kus ma tuubin suht nonstop kõik materjalid pähe (või õigemini ketran need läbi ja jätan nii palju meelde kui võimalik)

Muutis muhemees, 09 juuni 2011 - 10:05.

Ega's midagi, hea et sedagi.

Amarant

Liige

• liige

muhemees, 9 juuni 2011, 11:03, kirjutas:

kui ma õpin kodus, siis suht vahet pole, kas on igav või huvitav teema, max 30 min korraga tuleb ära, siis jälle paus mingi 15-30 min. samas raamatukogus võib hea teema korral 3+ tundi jutti lasta ja referaat otsast lõpuni valmis teha

//: eksamiks õppimine kestab mul tavaliselt 1, maksimaalselt 2 päeva vahetult enne eksamit, kus ma tuubin suht nonstop kõik materjalid pähe (või õigemini ketran need läbi ja jätan nii palju meelde kui võimalik)

Vaata postitust

Ja mitte üht pausi ei tee, kui eksamiks õpid :)?
Kurat, kõik kiidavad seda raamatukogus õppimist, aga ma ei viitsi minna kodust välja :). Järgmisel sessil proovin ära.

Muutis Amarant, 09 juuni 2011 - 10:23.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004

Amarant, 9 juuni 2011, 11:23, kirjutas:

Vaata postitust

Kurat, kõik kiidavad seda raamatukogus õppimist, aga ma ei viitsi minna kodust välja :). Järgmisel sessil proovin ära.

Vaata postitust

Ma ikka käisin ka vahel raamatukogus, kodus pole üldse motivatsiooni ja läheb lappama ära.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006

Amarant, 9 juuni 2011, 11:23, kirjutas:

Vaata postitust

Vaata postitust

tavaliselt on iga loengu kohta üks powerpointi esitlus (minimaalselt 40 slaidi või nii). korraga vaatan ühe läbi, siis mingi 5-10 min pausi ja edasi. öösiti ketran pausideta :D

Ega's midagi, hea et sedagi.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
Mina näiteks ei suuda üldse raamatukogus õppida, seal on selline väga veider karjuv vaikus, mul on vaja mingi vaikset muusikat või midagi kõrvale, mis aitaks keskenduda.
Kui ma õpin siis tavaliselt mingite tsüklite kaupa, kuskil 3-4 tundi ilma pausita ja siis kuskil tunnike pausi ja siis uuesti, vahet pole kas päev või öö, öösel jäävad isegi paremini asjad meelde ja on mõnus rahulik.

Aga tegin täna just bakaeksami ära, nii et kõrgharidus käes põhimõtteliselt =) Vaja ainult pooleteise nädala pärast lõputunnistusele järgi minna.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Crypz

Liige

• liige
  • Liitus:09 märts 2005

XchopperX, 9 juuni 2011, 18:11, kirjutas:

Mina näiteks ei suuda üldse raamatukogus õppida, seal on selline väga veider karjuv vaikus, mul on vaja mingi vaikset muusikat või midagi kõrvale, mis aitaks keskenduda.
Kui ma õpin siis tavaliselt mingite tsüklite kaupa, kuskil 3-4 tundi ilma pausita ja siis kuskil tunnike pausi ja siis uuesti, vahet pole kas päev või öö, öösel jäävad isegi paremini asjad meelde ja on mõnus rahulik.

Aga tegin täna just bakaeksami ära, nii et kõrgharidus käes põhimõtteliselt =) Vaja ainult pooleteise nädala pärast lõputunnistusele järgi minna.

Vaata postitust

räägi muljeid eksamist ja bakatöö kaitsmisest

22 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 22 külalist, 0 anonüümset kasutajat