Hüppa postitusele

Change

Ülikool & tulevik

Sellel teemal on 4705 vastust

Chill

Liige

• liige
  • Liitus:30 juuli 2008

merkuhh, 23 märts 2011, 10:30, kirjutas:

Ain Mäesalu on jah täiega muhe õppejõud. Eelmisel semestril andis mulle Euroopa muinaskultuure. Mõne loengu sisu oli küll tapvalt igav, aga ta on ikka väga karismaatiline inimene ning suutis ka tühjast nalja heita:D. Nii et käisin ikka iga kord seal kohal.

Vaata postitust

Ta on mu sõbra isa. Tõesti tegu on väga ägeda inimesega. Terve nende pere on selline :D

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
  • Sugu:mees

muhemees, 6 apr 2011, 01:35, kirjutas:

küsimus tartlastele, et järsku keegi teab, kui palju pidi see aasta olema baka kaalutud keskmine, et bioloogia magistrisse sisse saada (zooloogia ja hüdrobio suund)

Vaata postitust

Tegelikult on vaja aritmeetilist keskmist.
72 sanga oli viimane piir eelmine aasta. No see on umbes keskmine hinne 3 ja lõputöö 3.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

blueskies

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:13 märts 2011
Kas keegi neonetlastest õpib hetkel Lennuakadeemias õhusõiduki juhtimist või käis eelmisel aastal katsetel ? :D Igasugune info oleks teretulnud :D

Muutis blueskies, 07 aprill 2011 - 17:05.

opz

Scout

• liige
  • Liitus:10 aug 2008
Käisin eelmine aasta katsetel... Teoreetilisel on terve päev sisustatud ja suulisel vestlusel on ka praktiliselt terve päev sisustatud, kunas minu aeg läks 3h vähemalt üle :D

Ütleme nii, kui suudad pea selge hoida ei ole katsed rasked... aga see aeg lihtsalt järjest ühe koha peal istuda ja lahmida uusi teste..... Iseenesest ei ole midagi rasket, aga viimased testid panin küll lampi, et ruumist lihtsalt välja saada ja sööma minna :D

Oleks saanud ka sisse, aga enda eksamitulemused olid liiga kehvad..
3 eksamit panin kirja : mata 71, inka 70 ja geograafia oli vist kolmas, mis oli 78p.

Pakuti ka teist ala lennuakadeemias, mingi inseneritaoline asi, ehk siis kõik too masinavärk maaapeal.. kohapeal testid ja vestlus läks hästi, aga eksamid loevad ka omajagu...

vestlusel küsivad, et miks just lennuvahendi juhtimine? Kas oleksid nõus ka sõjaväes... lala töötama sellel ala? Milles sa hea ja halb oled, mis on sinu parimad omadused jne. kõike, kui huvi võin veel meelde asju tuletada..
Postitas pildi

Stennn

"Kui mind pole trennis - tähendab, olen surnud!"

• liige
  • Liitus:30 jaan 2006

dzinn, 23 märts 2011, 23:06, kirjutas:

Stennn, 22 märts 2011, 20:14, kirjutas:

Tehnika kõrgkooli avatud uste päevadel käidud ja väga sümpaatse mulje jättis, praktiline värk tundub istuvat. Vettpidavaid argumente miks peaks ttü parem olema?

Vaata postitust

TTÜ-st saad kõrghariduse aga TKTK-st rakenduskõrghariduse. Tööandjatele jääb see esimese asjana silma.

Vaata postitust

Kumba tööandja võiks eelistada või kõik oleneb? Mulle räigelt meeldib see, et 1/3 õppekavast praktika, puhas teooria ei istu.

Kevin

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuni 2005
Ilmselt eelistatakse rakendust.

Mäkk

Modeliitmäkk

• auliige
  • Liitus:16 juuni 2004
Oleneb ka õpitavast alast väga palju. Ma arvan, et tööandjad teavad seda ka, et erinevatel koolidel on vahe sees.
Postitas pildi
“Whereof one cannot speak, thereof one must be silent.”
― Ludwig Wittgenstein

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Kevin, 9 apr 2011, 15:43, kirjutas:

Ilmselt eelistatakse rakendust.

Vaata postitust

TKTK on suht peldik TTÜ kõrval. Kui valida on, siis võetakse raudselt TTÜ vend enne.

Kr1ss

swag 5000

• liige
  • Liitus:20 mai 2008
Käisin 7. aprillil hollandis Fontys international campusei avatud uste päeval. See ülikool tundub ikka super chill + väga ilusas kohas.

Oli mitu loengut sealsetel teemadel nagu rahvusvaheline marketing, logistika ja rahvusvaheline äri juhtimine ning üldmulje jäi selline et nende kuulsuse aluseks on praktika suurtes korporatsioonides nt coca cola või siis suuremad autode tootjad jne. kus siis lõpetajad saavad ka tihti tööd.

aasta maksab 1,700€ midagi ja kui ma ei eksi siis eestis maksab sama palju 1 semester? kindlasti üks considerable option tulevikus juures.

See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-

K

Liige

• liige
  • Liitus:12 jaan 2005

Kr1ss, 9 apr 2011, 20:26, kirjutas:

aasta maksab 1,700€ midagi ja kui ma ei eksi siis eestis maksab sama palju 1 semester? kindlasti üks considerable option tulevikus juures.

Vaata postitust

Meil semester mingi 13 000 kadund jaaku vist.

Hollandis sa võid mahedaid-magusaid elamiskulusid nautida tho. Memm ja taat valmis tulistama raskeid kilosid? Sööksid makaroni 3 aastat?

Kui jah, siis gogogo ja naudi :D

Muutis K, 09 aprill 2011 - 20:28.

Fabulous

champagne and disco

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007

Käisin 7. aprillil hollandis Fontys international campusei avatud uste päeval. See ülikool tundub ikka super chill + väga ilusas kohas.

Oli mitu loengut sealsetel teemadel nagu rahvusvaheline marketing, logistika ja rahvusvaheline äri juhtimine ning üldmulje jäi selline et nende kuulsuse aluseks on praktika suurtes korporatsioonides nt coca cola või siis suuremad autode tootjad jne. kus siis lõpetajad saavad ka tihti tööd.

Vaata postitust

Mul käis kaks klassivenda ka seal lahtiste uste päeval. Piltide järgi tundus campus ja kool suht lahe olevat.

Ise sihin siiski UT Infotehnoloogiasse.

sir* karl

puhh*

• liige
  • Liitus:10 nov 2004
ma sihin tänavu Tartu ülikooli majandusteaduskonda. Õppima ei saaks veel asuda, kuna sõjavägi ootan sügisest. Seega kui sisse ei saaks siis järgmine aasta uuesti võimalik proovida.

kindlasti

Sander

Mighty as...

• auliige
  • Liitus:13 mai 2004
Olen ka TTÜ majanduseteaduskonnas.Nõustun eelpool kõnelejatega, et liiga palju inimesi on sellistel aladel.Vahel on selline tunne, et ei käigi kusagil ülikoolis.See mõjub enda motiveeritusele ka halvasti.Muidugi mind paelus see asi juba ammu varem.Pole üldse kindel, et kunagi tahan tööle minna kusagile firmasse, pigem on eesmärgiks ise midagi luua ja kasvatada.

Mis puutub erinevatesse töökohtadesse, siis võimalusi on küll.Erinevaid pakkumisi laekub mulle nii Eestis kui välismaal.Enamus erafirmad.Konkurents on tõesti suur, aga enamus siiski on lahjad tegijad.Inimesi ei huvita ainult see, et sul on head õppetulemused.Muidugi huvitab pea kõiki majandusliku kõrghariduse olemasolu.(Näitab, et inimene midagigi teab).Vestlusel ja isiksusel on palju suurem kaal.Lai silmaring tuleb kasuks.Ma tegelikult ei pane inimestele üldse pahaks, et nad ütlevad, et ma õpin mõttetut asja.Mina lihtsalt teen seda, mida tahan teha.Ja mis see minu süü on, et mu erialale jookseb kokku terve hunnik mingisuguseid tüüpe?

Humoorikas asja juures on see, et mul on üsna halb matemaatika.Ma lihtsalt ei suuda kõike mõista.Seetõttu pole ka minu õpitulemused just hiilgavad.Muidugi mul on selle eest teisi häid omadusi, mida ära kasutada.Vb ongi parem, et ma ei ole liialt sees mikroökonoomikas või majandusmatemaatikas.Ei aja kogu aeg paberil numbreid taga.

Mis te TTÜ jõukast arvate?Mul käib räigelt pinda see, et tohutu mass on seal sees kogu aeg.Naljatades mõtlen, et arvutaks saali üldpindala.Lahutaks aparatuuri pindala maha.Siis jagaks ruutmeetrid saalisolijate arvuga ja leiaks kui palju ühel inimesel ruumi on.No nii on üsna räige trenni teha.

Üldse.kuna ma vaatan, et siin veel TTÜ`s olijaid, siis võiks ju mõnikord midagi teha...?

Muutis Sander, 10 aprill 2011 - 22:06.

Bend if you must, but never brake!

sokC

Inkvisiitor

• ILLUMINAAT
  • Liitus:17 veebr 2008

Vaata postitust

Eestis ongi õppemaks debiilselt kõrge.

Posted Image

Krahh

Liige

• liige
  • Liitus:15 juuni 2008

Sander, 11 apr 2011, 00:05, kirjutas:

Mis te TTÜ jõukast arvate?Mul käib räigelt pinda see, et tohutu mass on seal sees kogu aeg.Naljatades mõtlen, et arvutaks saali üldpindala.Lahutaks aparatuuri pindala maha.Siis jagaks ruutmeetrid saalisolijate arvuga ja leiaks kui palju ühel inimesel ruumi on.No nii on üsna räige trenni teha.

Üldse.kuna ma vaatan, et siin veel TTÜ`s olijaid, siis võiks ju mõnikord midagi teha...?

Vaata postitust

Käisin ka algul jõukas ja loobusin lõpuks. Oma närvide rikkumine lihtsalt. Nüüd käin ja mängin pinksi või kossu kus vähe rahulikum see teema, et lihtsalt oma korrad täis saada.

kaups

Liige

• liige
  • Liitus:13 sept 2006
Paljud TTÜ üliõpilased sulgpalli mängivad?

Muutis kaups, 13 aprill 2011 - 12:26.

Vissi.

Liige

• liige
  • Liitus:03 okt 2005

Sander, 10 apr 2011, 23:05, kirjutas:

Vaata postitust

Trenni saab seal küll tehtud aga eks ta üsna ebamugav ole jah. Kõige rohkem häirivad vennad, kes käivad seal aknalaual lihtsalt istumas ja juttu ajamas. Segavad esiteks teisi trennitegijaid ja teiseks raiskavad veel oma enda aega. Ei saa aru nendest vendadest. Kui sa juba seal jõusaalis käid, siis võiks juba trenni teha, mitte ruumi raisata. Seda enam, et tingimused üsna kitsad on. Veel häirib riietusruum, mis on samuti kitsas.
Ise satun tavaliselt sinna tipptunni ajal (12:00, 14:00).

Aga midagi teha võiks jeps :facepalm: .

Muutis Vissi., 12 aprill 2011 - 19:28.

real*, 1 juuli 2007, 16:01, kirjutas:

Estonian Building School ongi ju EBS?

Vaata postitust

"Roses are red, Chelsea are blue, my grandma can take spot-kicks better than you."

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008
Proovin USAsse saada full scholarshipiga. Sihiks midagi Minnesotas, Minneapolise ümbruses, sest tüdruk ja üks parimatest sõpradest lähevad sel sügisel vastavalt siis Saint Olafisse ja Macalesteri. Asuvad teineteisest miski 40 minutit ja tingimused ning õppekava on väga sobivad mulle Järgmisel aastal, kui siin lõpetan, siis proovime koos ühe teise sõbraga sisse saada, tema siis Macalesteri ja mina Saint Olafisse. Ajakirjanduse ja kirjanduse erialale vms siis. Kõigepealt vaja muidugi siit diplom kätte saada ja noh eks sinnamaani on aega ka veel. :D

Wings

derp

• liige
  • Liitus:10 sept 2009
Marketing ning reklaam ja imagoloogia - õpib keegi? Igasugune info oleks teretulnud (sissesaamine, õppimine, õppejõud jne.)

Muutis Wings, 22 aprill 2011 - 13:14.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
Praegu mõtlen, et tahaks USA's kuskil kolledžis õppida. Tartu Ülikool tundub kuidagi nii suur ja ebamäärane... Kui oleks selline nö üldine campus siis ma viitsiks võib-olla isegi kohal käia.
Esimene aasta inglise fillis võiks kokku võtta nii, et ma käin ainult seminarides paar korda nädalas kohal, sest loengud on nüüdseks...mnjah
Postitas pildi
I've dated girls uglier than you for breakfast.

10 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 10 külalist, 0 anonüümset kasutajat