Varem mõtlesin küll, et hea oleks kui mindaks ära eurodele aga krt Kroon on suht omaks saanud juba , et võiks isegi jääda see kroon.. Aga noh kui tuleb euro, siis ega nutma ei hakka.
Change
Sellel teemal on 112 vastust
Postitatud 19 detsember 2008 - 14:56
Postitatud 19 detsember 2008 - 16:58
Sularaha võib tulevikus üldse ära kaduda elektroonika mõjul?
Postitatud 19 detsember 2008 - 17:11
Euro tooks muidugi välisinvesteeriaid juurde, aga sellegi poolest meeldib kroon rohkem.
Postitatud 19 detsember 2008 - 21:03
Ei oma kindlat seisukohta. Plusse ja miinuseid koguneb minu jaoks võrdselt.
Ilmselt lepiks mõlema variandiga.
Ilmselt lepiks mõlema variandiga.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.
Postitatud 20 detsember 2008 - 22:26
kurdate et sendid kõlisevad taskus kasutage siis rahakotti lol.
ma ei kujutaks ettegi tegelt kuidas euroga oleks
ma ei kujutaks ettegi tegelt kuidas euroga oleks
See on haige kuidas sa võid täiega hoolida tüdrukust aga ta lõpetab ikka selle asshole'iga -.-
Postitatud 20 detsember 2008 - 22:28
YoungMoney, 20 dets 2008, 22:26, kirjutas:
Igal inimesel pole rahakotti, ning minu rahakotil on näiteks väga väike senditasku, kuhu ei mahuks väga palju Eure ära.
Postitatud 01 jaanuar 2009 - 15:59
Panin EI, aga ei oska ka öelda , sellepärast,et mõnesmõttes hea , mõnesmõttes halb. Hea on ikka see,et siis ei pea raha vahetama koguaeg kui kuskile Euroopa riikidesse lähed vms.
Postitatud 04 jaanuar 2009 - 21:27
Kindlasti ei!
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station..
Postitatud 04 jaanuar 2009 - 21:32
Jah, kuigi see sendimajandus on häiriv ja paljud hinnad lähevad ümardamise tõttu kallimaks.
Euro on stabiilsem ja tooks riiki arvatavasti investeeringuid jms.
Lihtsam euroopas reisida ka, kaob vajadus raha "vahetada".
Euro on stabiilsem ja tooks riiki arvatavasti investeeringuid jms.
Lihtsam euroopas reisida ka, kaob vajadus raha "vahetada".
Postitatud 04 jaanuar 2009 - 21:33
Euro oleks tore. Arvan, et pikemas perspektiivis majandusele kasulik.
Postitatud 04 jaanuar 2009 - 21:36
Ei taha, ei viitsi neid kuradi münte tarida kuskil, kaovad ära ja kukuvad välja... ja ärge jahuge oma kaardigamaksmisest, sularaha on gängsta , mehed. ja mingi kuradi hindade ümber arvutamine ja ma ei tea, mingi haige süsteem mis vajaks harjumist, aga ma vihkan ümberõppimist.
Elu mõtte on saanud see kätte, kes suudab elada olevikus, mitte pidevas minevikumeenutamises ega tuleviku ootamises.
Postitatud 04 jaanuar 2009 - 21:37
Majanduslikult võib euro küll kasu tuua, aga ise pooldan krooni.
Postitatud 04 jaanuar 2009 - 21:57
ise ka ei taha neid eurosi naq mäksu ütles Sularaha on gängsta eurodega lähed poodi ostad nätsu ja saad sendid vastu. nõme.
''The song is ended, but the melody lingers on.''
Postitatud 05 jaanuar 2009 - 00:53
majandusliku koha pealt jah, enda vaates & mugavuse suhtes ei.. praegu harjunud, ja ei ole nende müntide & sentidega x-imist. (x=sisesta ropp sõna)
isegi kui ei oleks neid münte nii palju ja nendegan ii palju tegemist, ei meeldiks need mulle. kunagi pole meeldind. näiteks, naeladega oleks ka peaaegu et sama palju müntidega rahmeldamist ja arvutamist, aga mulle naelad meeldiksid! mulle euro lihtsalt ei meeldi.. vist on mainitud kaardiga maksmist aga tsiteerime mäksut ja ütleme "sularaha on gängsta"
isegi kui ei oleks neid münte nii palju ja nendegan ii palju tegemist, ei meeldiks need mulle. kunagi pole meeldind. näiteks, naeladega oleks ka peaaegu et sama palju müntidega rahmeldamist ja arvutamist, aga mulle naelad meeldiksid! mulle euro lihtsalt ei meeldi.. vist on mainitud kaardiga maksmist aga tsiteerime mäksut ja ütleme "sularaha on gängsta"
Postitatud 05 jaanuar 2009 - 16:42
Pooldan, kuna endale meeldib euro. Väiksesed sendid ikka kaovad ära ju, need 5'e sendised millel ma praegu mõtet ei näe, siis oleks kurss suurem.
❶❽❷
♫
♫
Postitatud 07 jaanuar 2009 - 21:55
Kroonid on väga armaks saanud. Loodan, et eurod ei tule veel niipea.
Postitatud 15 jaanuar 2009 - 22:55
Oleks ikka krooni poolt ! Aga kui võetakse vastu siis ei jää phm muud üle : )
Punkt on mõte , joon on plaan !
Postitatud 15 jaanuar 2009 - 22:57
Wreck!e, 5 jaan 2009, 16:42, kirjutas:
Aga see ju pole ka tore kui taskus vedeleb mingi tonn münte ühe paber raha asemel..
Muutis Peeeter, 15 jaanuar 2009 - 22:57.
Postitatud 29 jaanuar 2009 - 13:09
Jään ikka Eesti kroonide kasuks...kui euro tuleks ei oskaks arvestada
Always tell the truth, even when you lie.
Postitatud 29 jaanuar 2009 - 14:57
2 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat