redbull?, 17 mai 2010, 19:41, kirjutas:
Maailmamastaabis mitte, imo.
Kindlasti on hullemaid kohti jne, aga ega meie eksport (no mida meil eksportida on) on nullilähedane ja enamus maailmast ei tea Eestist mitte midagi üldjuhul = minu arvates piisavalt põhjuseid, et Eestit pigem pommi- kui kullaauguks kutsuda.
Võib olla ma kõrvutan ka Eestit liiga ideaalsete riikidega, mine tea.
well, see on ainult minu arvamus
+ täna rääkisin paljudega eurost ja nüüd pigem ootan seda, kui jään Eesti krooni tagaigatsema, alati saab ju endale ka natuke mälestuseks jätta : D
Enne oleks pommiauk kui "kullaauk", kuhu tehtaks mustsada tööstust, maardlat - mida iganes ja maa pumbataks tühjaks ülla eesmärgi nimel toita välismaiseid Rockefellereid.
Seega sinu arvates teeks Eesti "lahedamaks" (või sisesta siia ükskõik mis änksa sõna) see, kui meie eksport oleks suurem ja meie majandusse tehtaks rohkem investeeringuid? Ma ei ütleks ka ise sellest ära, sest edasi aitaks see meid kindlasti, aga kas see just minu jaoks muudaks minu arusaama Eestist? Hiina ja Venemaa on näiteks siis lahedamad kohad, sest ühes on tööjõudu ropult ja teisel sitaks metsa, mida eksportida?
Ma ei taha üldse norida, aga esimest korda kuulen sellist põhjendust lihtsalt. Muidugi, jah, meie maal ei kasva Justin Beaverid ja muud eksootilised olevused, seega suht mage koht tõesti...
Ise olen ka sularaha ikka eelistanud ning kroonidega on mõnusalt ära harjund. Euro tulekuga peab vist kaardiga maksmise peale üle minema.
Muutis G.B., 18 mai 2010 - 17:33.
I've dated girls uglier than you for breakfast.