Hüppa postitusele

Change

Probleem klaviatuuriga

Sellel teemal on 12 vastust

Jarno

Liige

• liige
  • Liitus:02 jaan 2004
  • Sugu:mees
Niisis selline probleem et peale mõnda aega arvuti töötamist, klaviatuur lakkab töötamast!
Peab arvutile restardi tegema, muu ei aita.
Keego oskab seletada või mingi lahendi anda kuidas seda ära hoida. Oleks väga tänulik!
Ma se mõtlesin et äkki on mingi viirus vms. Aga Vb on lihtsalt klaviatuur persses!
aa, Tegu on läpakaga !

:D

rihsan

Liige

• liige
  • Liitus:02 aug 2008
ma ei oska sind küll aidata ja kuna nägin et selline teema on siis ei hakka uuesti tegema
nii okei asjast siis mul vahepeal täpi tähed ei tööta lihtsalt kirjutan näiteks msnis ja lihtsalt täpi tähed ei tööta tulevad igast märgid jne. milles võib viga olla mul tava arvuti
Ära vaata = :D

Jarno

Liige

• liige
Sinu probleem on etsu arvuti keel muutub millegi pärast
Proovi Control panelist ainult eesti keel jätta, ülejäänud kustuta ära
ET vms

Keegi mu probleem lahendust ei tea????

Muutis hw-killer, 26 oktoober 2008 - 13:27.

Jarno

Liige

• liige
Halloo.. Endiselt on probleem!
Keegi siis ei tea, arvamusi vähemalt?

Jarno

Liige

• liige
Andke andeks et see on juba mu kolmas post järjest, aga mul on tõsine häda siin, nüüd hakkas mu hiir ka tõmblema. Nagu kui liigutad hiire mingi lingi peale siis tuleb see käsi, eks!?

Nimelt mul hakkab lambist vaheldumisi sähvima see asi nagu tavaline pointer ja siis see käs vaheldumisi, laseb oma 10 minti järjest... Ma loodan et saate aru.
Igastahes hiirt saab selle sähvimise ajal küll liigutada aga millegi peale klikkida ei saa. Tegu on juhtmeta hiirega, kui ma selle lahti ühendan ja tavalist läpaka seda hiirt kasutan mis kohe selle küljes on siis on ikka sama jama!!

Raske ta on aga ma ei oska eriti seletada, andsin parima, loodan et saate aru!

Kratos

Legend☭

• liige
  • Liitus:17 sept 2006

hw-killer, 28 okt 2008, 17:30, kirjutas:

Andke andeks et see on juba mu kolmas post järjest, aga mul on tõsine häda siin, nüüd hakkas mu hiir ka tõmblema. Nagu kui liigutad hiire mingi lingi peale siis tuleb see käsi, eks!?

Nimelt mul hakkab lambist vaheldumisi sähvima see asi nagu tavaline pointer ja siis see käs vaheldumisi, laseb oma 10 minti järjest... Ma loodan et saate aru.
Igastahes hiirt saab selle sähvimise ajal küll liigutada aga millegi peale klikkida ei saa. Tegu on juhtmeta hiirega, kui ma selle lahti ühendan ja tavalist läpaka seda hiirt kasutan mis kohe selle küljes on siis on ikka sama jama!!

Raske ta on aga ma ei oska eriti seletada, andsin parima, loodan et saate aru!

Vaata postitust

ehk aitavad hiirel kaasa antud plaat. (endal ka juhtmeta ja mingi plaat anti kaasa)
ega ma tark just selle koha pealt pole aga ehk mingi software upgrade meibi.

viirused võivad ka kiusata. et ürita vaikselt uurida, millega tegu võib olla.
ehk aitab see teema kuidagi:
http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.ph...41451569a3b9a7c
Postitas pildi

When I was alive, I might have been a little naughty...
but after they killed me,
I became something much, much worse...
the stuff nightmares are made of.

Jagan Lockerzi kutseid.

Jarno

Liige

• liige
Hiirega ei aita kaasa antud plaat, see jätkab vilkumist isegi siis kui ma selle hiire USB välja tõmban ja kasutan seda läppaka sisse ehitatud hiirt!
seal teemas pole kirjeldatud just sellist tõmblemist nagu mul, see on nagu vilkumine, hiire kursor vahetub väga väga kiiresti ja seda ei saa peatada. Hiirt sel ajal kasutada ei saa. Klaviatuur ka endiselt katki, vb hakkab see ka 10 minuti pärast ise tööle, aga ma pole oodanud, olen alati restardi teinud. See juhtub muideks nii 2 päeva jooksul korra, mõnikord tihedamini!

Algul ma arvasin et mul on see MSNi viirus, mis tuli välja et mul ka oli. Aga ma lasin selle maha ja enam ei tohiks olla, peale selle maha laskmist olid probleemid ka kadunud nii nädal aega, aga näed tagasi tulid! :S

Vb on mingi tehniline jama... Selles ma ka kindel ei saa olla, nimelt ma olen soomes praegu ja arvutit karantii remonti viia on suhteliselt raske. Saan siit tulema alles Juuli alguses!

Kui keegi teab midagigi siis see oleks väga kasulik!

Muutis hw-killer, 28 oktoober 2008 - 19:01.

estonian god

Liige

• liige
  • Liitus:26 sept 2007

rihsan, 25 okt 2008, 20:28, kirjutas:

ma ei oska sind küll aidata ja kuna nägin et selline teema on siis ei hakka uuesti tegema
nii okei asjast siis mul vahepeal täpi tähed ei tööta lihtsalt kirjutan näiteks msnis ja lihtsalt täpi tähed ei tööta tulevad igast märgid jne. milles võib viga olla mul tava arvuti

Vaata postitust

Ma arvan et sul on mingi muu keel peal, endal sama probleem olnud.
Sul tuleks ära katkestada kõik keeled peale eesti keele arvutist.
Control panel -> Regional and Language options -> Languages -> Sealt details -> Settings -> Add -> 1. lahter Estonian teine US
Kui seal on 2 installed services siis jäta ainult alles Estonian, teine remove ja asi ants!
Loodan et aitas. :D

Ja hw-killerile, arvan et puhasta ära asjandus ja uued draiverid peale?
Pole palju kokkupuuteid läpakatega olnud, sorry. :D
I have da quest cape.

Kratos

Legend☭

• liige
  • Liitus:17 sept 2006

hw-killer, 28 okt 2008, 18:58, kirjutas:

Hiirega ei aita kaasa antud plaat, see jätkab vilkumist isegi siis kui ma selle hiire USB välja tõmban ja kasutan seda läppaka sisse ehitatud hiirt!
seal teemas pole kirjeldatud just sellist tõmblemist nagu mul, see on nagu vilkumine, hiire kursor vahetub väga väga kiiresti ja seda ei saa peatada. Hiirt sel ajal kasutada ei saa. Klaviatuur ka endiselt katki, vb hakkab see ka 10 minuti pärast ise tööle, aga ma pole oodanud, olen alati restardi teinud. See juhtub muideks nii 2 päeva jooksul korra, mõnikord tihedamini!

Algul ma arvasin et mul on see MSNi viirus, mis tuli välja et mul ka oli. Aga ma lasin selle maha ja enam ei tohiks olla, peale selle maha laskmist olid probleemid ka kadunud nii nädal aega, aga näed tagasi tulid! :S

Vb on mingi tehniline jama... Selles ma ka kindel ei saa olla, nimelt ma olen soomes praegu ja arvutit karantii remonti viia on suhteliselt raske. Saan siit tulema alles Juuli alguses!

Kui keegi teab midagigi siis see oleks väga kasulik!

Vaata postitust

ehk aitab teine usb auk ?
Postitas pildi

When I was alive, I might have been a little naughty...
but after they killed me,
I became something much, much worse...
the stuff nightmares are made of.

Jagan Lockerzi kutseid.

Jarno

Liige

• liige
Tundub et probleem on süvenenud, ma saan klavatuuri max 10 minuit kasutada. Lihtsal kogu läpaka klaviatuur koos selle Mousepadiga lülitub välja!
Ainult restart aitab!
Geniaalseid ideid?

Muutis hw-killer, 13 november 2008 - 18:45.

Henrik

HS

• liige
  • Liitus:26 aug 2007
Äkki proovid format-c teha?

Postitas pildi

Grooverider.

Liige

• liige
  • Liitus:27 dets 2003
Salvesta kõik asjad plaatidele või Abikettale ja format. Kui ei aita siis mine parandusse või mine viska Pirita rannas lutsu sellega.
LoL acc: geez Postitas pildi

LimitedSlip

Liige

• liige
  • Liitus:12 sept 2006
Mul oli täpselt sama jama, peale mõnda aega läpaka käimist klaviatuur lakkas töötamast, tegin formati ja nüüd on korras.
EDIT/ kirjavead

Muutis TereTere., 14 november 2008 - 07:32.

Hähä.

3 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 3 külalist, 0 anonüümset kasutajat