Muutis ztex, 29 september 2009 - 20:27.
Change
Sellel teemal on 60 vastust
Postitatud 29 september 2009 - 20:27
Minu teada endal ühtegi sugulast seal ei hukkunud, aga kuradi närvi ajab et peale 15 aastat pole ikka selgusele jõutud mis seal täpselt juhtus. Vaatasin täna erinevaid videoid youtube`st ja pani ikka mõtlema küll. Ei või siis riigid koostööd teha ja süüdlase pihtide vahele võtta.
Postitatud 29 september 2009 - 20:44
Attack Npc, 29 sept 2009, 20:49, kirjutas:
Mitte päris. Ma olen suht kindel, et laeva põhjamineku põhjustas seal midagi veel kahtlasemat ja mingi plahvatus või muu selline teooria on täitsa võimalik. Lihtsalt olen kuulnud, et vanad meresõitjad kes on seal lähedal sõitnud tajuvad seal midagi. Aga nagu ütlesin ennist, et eks ta ole ka inimese mõttes kinni kui tead mis seal juhtus.
Postitatud 30 september 2009 - 15:15
Mõttetu diskuteerida isegi midagi,kuna ´´hauarahu´´ kehtestati 75ks aastaks,ehk siis 60 aasta pärast saaks alles uurima hakata.Aga selleks ajaks ei ela me võibolla keegi enam.
http://www.ohtuleht.....aspx?id=348384
Lugege artikkel läbi ja otsustage ise, miks selline otsus tehtud.
PS. Lugege ka kommentaare.
http://www.ohtuleht.....aspx?id=348384
Lugege artikkel läbi ja otsustage ise, miks selline otsus tehtud.
PS. Lugege ka kommentaare.
"If i become a dictator, I will kill 10 Million jews and a clown!"
"Why the clown?"
"See, nobody cares about the jews anyways"
"Why the clown?"
"See, nobody cares about the jews anyways"
Postitatud 30 september 2009 - 15:25
üks tuttav pääses estonia pealt. suht vaevu pääses ja ei räägi sellest.
aga ja, loll asi see hauarahu, oleks huvitav teada mis siis juhtus.
Mingi aeg uuris selle kohta suht palju ja ainuke asi mis ma targemaks sain oli see, et see juta rabe on ikka päris loll.
aga ja, loll asi see hauarahu, oleks huvitav teada mis siis juhtus.
Mingi aeg uuris selle kohta suht palju ja ainuke asi mis ma targemaks sain oli see, et see juta rabe on ikka päris loll.
Muutis Meeleheide, 30 september 2009 - 15:26.
“Tõde on lihtsalt üks kokkulepe piisavalt suure hulga inimeste vahel.” Albert Einstein
Postitatud 08 oktoober 2009 - 11:53
Kreidy, kui kaugel minimaalne vahemaa selle huku kohaga Eest-Rootsi marsuudil on ?
ma ise arvasin et sõidab ikka läbi sealt.
ma ise arvasin et sõidab ikka läbi sealt.
Vajad õigusalast abi, ning enda teadmised ei hakka peale?
Professionaalne abi http://www.lepmetsnoges.eu/
Postitatud 08 oktoober 2009 - 12:05
Kuidas seda meest nimetatakse, kes seal masti otsas üleval peab olema ?
Igatahes tol ööl olev kutt seal otsas on isegi minu juures käinud ja rääkis väga huvitavaid asju tolle öö kohta. Kuna mu isa töötas ise ka Estonia peal tol ajal, pajatas temagi mulle selle salapärase põhjamineku loo.
Õnn soosis neid, kes tol õhtul Tartust olid laeva poole teele ja ei jõudnud kohale.
Tunnen kaasa kõikidele kannatanutele, sest enda tuttavad pääsesid.
Igatahes tol ööl olev kutt seal otsas on isegi minu juures käinud ja rääkis väga huvitavaid asju tolle öö kohta. Kuna mu isa töötas ise ka Estonia peal tol ajal, pajatas temagi mulle selle salapärase põhjamineku loo.
Õnn soosis neid, kes tol õhtul Tartust olid laeva poole teele ja ei jõudnud kohale.
Tunnen kaasa kõikidele kannatanutele, sest enda tuttavad pääsesid.
Postitatud 20 oktoober 2009 - 22:31
DEMON, 8 okt 2009, 12:53, kirjutas:
kui mina u 5 aastat tagasi stockholmi läksin siis söitsime me küll üsnagi lähedalt läbi + laev vöttis hoogu maha ja peeti veel mingi köne ESTONIA auks .
Kui vajad veebilehte -->VEEBILAHENDUSED<-- või muud abi veebis.
Postitatud 21 oktoober 2009 - 18:50
DEMON, 8 okt 2009, 12:53, kirjutas:
Ei oska öelda kahjuks. Kuigi natuke peaks ikka olema. Varem sõitis Rootsi suht otse aga nüüd ta teeb selle Ahvenasaare peatuse. Mis teeb ikka jõnksu sisse.
Postitatud 21 oktoober 2009 - 19:01
Räägiti jah et mingi plahvatus oli toimunud autotekil ja seda laeva oli natuke uuritud, ning laevakeres oli suur auk olnud, ning raud oli väljapoole paindunud.
Nad võik ikka jah laeva üles tõsta ja saaks loos selgust ju!
Rip neile igatahes kes ei pääsenud!
Nad võik ikka jah laeva üles tõsta ja saaks loos selgust ju!
Rip neile igatahes kes ei pääsenud!
Postitatud 05 november 2009 - 19:14
seda ei maeta maha veel, nagu uudistest ütles, siis hakkab Pariisi kohus seda uurima
Vajad õigusalast abi, ning enda teadmised ei hakka peale?
Professionaalne abi http://www.lepmetsnoges.eu/
Postitatud 05 november 2009 - 20:22
Postitatud 10 november 2009 - 22:19
täna just oli mingi uudis, et ei tehta mingit erikomisjoni selle uurimiseks vms...
Kui vajad veebilehte -->VEEBILAHENDUSED<-- või muud abi veebis.
Postitatud 16 november 2009 - 22:13
Ei usu eriti neid vandenõuteooriaid. Ma oleks suht kurb, kui Eesti Vabariik vraki uurimiseks vms raha kulutaks.
Postitatud 30 jaanuar 2010 - 17:59
Kusjuures ma olin 5 aastane siis ja ma mäletan seda päeva. Siis ma ei saanud muidugi aru, kui tõsine see asi on.
okei, saavad teada miks tegelikult põhja läks. Mis see annaks nüüd? ega see inimesi tagasi ei tooks.
okei, saavad teada miks tegelikult põhja läks. Mis see annaks nüüd? ega see inimesi tagasi ei tooks.
-OINK-, on 5 mai 2011, 18:07, said:
Ehk siis 1 kõss=0,5 mahvi... tänapäeva mõõtühikud...
Postitatud 30 jaanuar 2010 - 18:09
Postitatud 28 september 2010 - 18:13
Postitatud 28 september 2012 - 08:31
18 aastat juba , kuidas aeg lendab
Postitatud 28 september 2012 - 12:07
Postitatud 28 september 2012 - 16:54
Postitatud 28 september 2012 - 19:40
nad on kuskil lõunamaa saartel..
6 kasutaja(t) loeb seda teemat
0 liiget, 6 külalist, 0 anonüümset kasutajat