Olen teinud veidi "uurimustööd", ja välja on pakkuda paar varianti.
1) KIIREM VARIANT
Neoneti siseselt tehakse särgi kujunduse ja/või kavandeid. Ei toimu mingit hääletamist, et parim kujundus läheb trükkimiseks, vaid parimad variandid teen ma ise vektorisse ja postitan trükivalmis failid siia foorumisse. Võtate faili, lähete T-särgipoodi ja lasete selle trükkida omalt poolt valitud särgile... Särgi hinnaks kujuneks 150.00+ EEK
2) ODAVAM VARIANT
Neoneti siseselt tehakse särgi kujunduse ja/või kavandeid. Ei toimu mingit hääletamist, et parim kujundus läheb trükkimiseks, vaid parimad variandid teen ma ise vektorisse ja postitan trükivalmis failid siia foorumisse. Ka panen siia valikuvõimalused, mis värvi särgile te seda trükkida tahate. Tellin särgid (samad särgid mida kasutab ka T-särgipood) ise välismaalt ära. Võtate oma särgi ja logo kujunduse ning lähete T-särgipoodi trükkima.
Särkide hinnad, ise tellides algavad 1$ kuni 3$-ni (Oleneb särgi värvist ja suurusest).
Spoiler
3) AEGANÕUDEV VARIANT
Neoneti siseselt tehakse särgi kujunduse ja/või kavandeid. Ei toimu mingit hääletamist, et parim kujundus läheb trükkimiseks, vaid parimad variandid teen ma ise vektorisse ja postitan trükivalmis failid siia foorumisse. Augusti lõpus või septembris/oktoobris peaks mulle endale kohale tulema T-särkidele logode ja piltide trükkimiseks vajalikud masinad. Ning trükiksin foorumile särgid ise valmis. (Sellisel juhul saaks trükkida logosid ka igale poole mujale)
Kirjutage siia oma mõtted ja ideed... Ka kavandeid võite siia postitada