Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008
  • Sugu:mees

Vaata postitustPat, 16 juuli 2016 - 00:25, kirjutas:

Kas kellelgi on mingit kogemust PayPal'iga kus nad otsustavad kasutaja lukku panna.
Endal pandi kasutaja lukku ja tahtsid saada rohkem infot, saatsin pildid oma dokumendist ja muu vajaliku mis nad mult saada soovisid.
Nende otsus oli et minu kasutajat ei avata ja raha ma kasutada ei saa, alles peale 6ndat kuud. (180days)
Olen lugenud erinevaid lugusid kus inimesed ei saa ka peale seda oodatud 6ndat kuud oma raha kasutada.
Hetkel saan vaid refunde teha ja raha juurde kanda kontole.
Kontol on 3600eurot.

Helista neile, võimalik, et oled tegelenud millegagi, mis ei lähe paypali TOS-ga kokku.
tra sa oled veel lollim kui mina

Pat

Liige

• liige
  • Liitus:08 mai 2007
Helistanud olen viimase kuu aja jooksul umbes 50 korda kindlasti. Abi pole saanud. Igakord räägid oma loo ära ja soovitused on kõigil erinevad või "katkeb" kõne ära.
Olen saanud telefoni teel erinevaid emaile, kuhu saata oma apelatsioon, olen saanud 12kirja, öeldi 48h jooksul vastatakse, uskuge või mitte, 1 vastus ja see oli mingi umbmäärane, rohkem nagu automaat vastus.
Vãidetavalt nad saavad hoida raha kinni kuni 180päeva aga olen leidnud mingeid teemasid kus inimesed pole saanud ka siis rahale ligi.
Midagi illegaalset teinud pole, lihtsalt paypalil oma limiit mis laekuda võib teatud aja jooksul.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustPat, 16 juuli 2016 - 00:25, kirjutas:

Kas kellelgi on mingit kogemust PayPal'iga kus nad otsustavad kasutaja lukku panna.
Endal pandi kasutaja lukku ja tahtsid saada rohkem infot, saatsin pildid oma dokumendist ja muu vajaliku mis nad mult saada soovisid.
Nende otsus oli et minu kasutajat ei avata ja raha ma kasutada ei saa, alles peale 6ndat kuud. (180days)
Olen lugenud erinevaid lugusid kus inimesed ei saa ka peale seda oodatud 6ndat kuud oma raha kasutada.
Hetkel saan vaid refunde teha ja raha juurde kanda kontole.
Kontol on 3600eurot.
Mul õnneks väga palju raha kaotsi ei läinud, aga süüdistati mind kõikvõimalikes asjades ja kuigi konto lukus ja uusi pole lubatud teha, siis veel 10 aastat hiljemgi laekub mu postkasti nende kasutustingimuste uuendusi ja muud rämpsu (milleks, kui selle kontoga pole midagi peale hakata?).

google "hate paypal" ei ole just väga lootusrikas, aga ma tean, et osa inimesi on mihklid paypaliga manipuleerima, et oma rahh kätte saada
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

SoldieR

Reino

• liige
  • Liitus:11 juuni 2009
Mups tegi mulle trahvi kviitungil tanane paev viimane maksis tahtpaev,mul oleks see raha olemas,aga mina kyll ei kavatse maksta ma olen eluaeg tallinnas elanud ja mul tasuta soit,mups tahtis mulle pollarid kutsuda sest ma polnud pidavat adekvaatne olema mine vittu eesti riik ma maksan sulle iga kuu tonn miinus maksud ja sa tahad raha saada mult kahe peatuse eest poodi w? Paris nii ei lahe taksoga oleks ka odavam
kuidas on kõige valutum teha enekat ?

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014

Vaata postitustSoldieR, 18 juuli 2016 - 13:22, kirjutas:

Mups tegi mulle trahvi kviitungil tanane paev viimane maksis tahtpaev,mul oleks see raha olemas,aga mina kyll ei kavatse maksta ma olen eluaeg tallinnas elanud ja mul tasuta soit,mups tahtis mulle pollarid kutsuda sest ma polnud pidavat adekvaatne olema mine vittu eesti riik ma maksan sulle iga kuu tonn miinus maksud ja sa tahad raha saada mult kahe peatuse eest poodi w? Paris nii ei lahe taksoga oleks ka odavam

Eluaegne tallinna elanik, aga rohelist kaarti ei suuda osta endale..

MANTA RAY

Liige

• liige
  • Liitus:22 juuni 2006

Saad töölt jälle kinga nüüd solts

Spidermon

Korravalvur

• liige
  • Liitus:13 dets 2015

A käi nahui Sa vargaid nussid siis? Puskarit saab kodus keldris igaüks tasuta ajada, miks ta siis poes maksma peab? Las võtab.
Spoiler

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Päris hea mõte on käia 2 eur/h tööl, teha ületunde ja siis maksta see raha kohtutäiturile.

Maksa see 20 ära, muidu kohtutäitur võtab veel 20.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008
Kui lähen reisile Tallinn-Istanbul-Barcelona ja Istanbulis on ainult layover ning lennujaama transiittsoonist välja ei lähe, kas siis kehtib ikkagi reegel et peab olema vähemalt 6 kuud kehtiv pass või saab ka ID kaardiga hakkama? Otsisin reisifoorumitest ja trip.ee-st, aga igal pool olid vasturääkivad väited.

Muutis Kolonel, 18 juuli 2016 - 23:03.

SoldieR

Reino

• liige
Maksin igaksjuhuks ära,see 16 eur mind ei tapa,krt ma ei saa aru ma tallinna elanik ma hui viitsin valideerizda

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Vaata postitustSoldieR, 19 juuli 2016 - 07:43, kirjutas:

Maksin igaksjuhuks ära,see 16 eur mind ei tapa,krt ma ei saa aru ma tallinna elanik ma hui viitsin valideerizda
No aga valideeri siis, kui nad tulevad. Rohelisi kostüüme ja helkurveste peaks ju omeitig nägema. Seda enam, et kui sa sõidad 2 peatust.
— A. I. Solženitsõn

mcsannu

lol

• liige
  • Liitus:28 sept 2008

Vaata postitustKolonel, 18 juuli 2016 - 23:01, kirjutas:

Kui lähen reisile Tallinn-Istanbul-Barcelona ja Istanbulis on ainult layover ning lennujaama transiittsoonist välja ei lähe, kas siis kehtib ikkagi reegel et peab olema vähemalt 6 kuud kehtiv pass või saab ka ID kaardiga hakkama? Otsisin reisifoorumitest ja trip.ee-st, aga igal pool olid vasturääkivad väited.

Ehk saad siit infot http://trip.ee/content/forum/97317

Tere!

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008

Vaata postitustmcsannu, 20 juuli 2016 - 00:24, kirjutas:

Vaata postitustKolonel, 18 juuli 2016 - 23:01, kirjutas:

Ehk saad siit infot http://trip.ee/content/forum/97317

Sealt lugesin juba ja ei saanud targemaks.
Helistasin Turkish Airlines´i ja öeldi, et ID kaardiga saab hakkama. Sellegipoolest mõtlen passi teha igaks juhuks, iseasi kas see valmis saab enne minekut.

SoldieR

Reino

• liige
Palju on juulikuu norm tunnid? 176

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006
168

SoldieR

Reino

• liige
Vapsee siis mul on tanasega norm tunnid tapselt koos :D ma olen kahe kuuga 160 yletundi lasknud irw see on mone venna norm tunnid

k.

Endine issi asutuses täiskohaga emme

• liige
  • Liitus:05 nov 2006
Miks mul jalad sügelevad, kandes rohkem tuntumaid teksapükse?

SoldieR

Reino

• liige
32 tollise lcd teleka eest 50 anda norm w

Fabulous

champagne and disco

• liige
  • Liitus:08 juuni 2007
Kas keegi oskab täpsemalt seletada kuidas edukalt Piletilevist ostetud pileteid tagastada? Piletilevi kodulehel on kirjas:

Tsitaat

3.3. Müügilepingu täitmise eest vastutab Korraldaja. Piletiga seotud õigused ja kohustused kehtestab Pileti ostjale Korraldaja, mis vastutab Pileti ostja ees nende õiguste ja kohustuste sisu, muutmise ja täitmise eest. Muu hulgas ei ole Piletilevil õigust Pileteid tagasi osta ega neid ümber vahetada.

Korraldaja ütleb aga, et tagastamiseks tuleb kontakteeruda Piletileviga.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
palju mobiil-id tegemine maksab ja kui kiirelt selle tehtud saab?

Muutis G.B., 24 juuli 2016 - 00:32.

I've dated girls uglier than you for breakfast.

18 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 18 külalist, 0 anonüümset kasutajat