Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005
  • Sugu:mees

Vaata postitustXchopperX, 04 mai 2016 - 22:42, kirjutas:

Vaata postitustoww, 04 mai 2016 - 00:14, kirjutas:

Vaata postitustBitchezOnMahDick420, 04 mai 2016 - 00:00, kirjutas:

Vaata postitustXchopperX, 03 mai 2016 - 22:51, kirjutas:

Vaata postitustMarvolo, 03 mai 2016 - 22:47, kirjutas:

Kui anaalne Ryan Air on oma pagasimõõtudega? Neil lubatud 55 x 40 x 20 cm. Mul on kohver 23cm, pressides saaks küll 20cm kätte, sest see on pehmest materjalist, mitte jäigast plastmassist. Aga võibolla neil rahahuvides ükskõik ning hakkavad huijama ning tahavad 50 eurot saada ülemõõdu eest.

Suht konkreetselt käib see asi neil, check-inis on see pagasimõõdik, kui sinna sisse ei mahu, siis läheb lisatasu, kui sisse mahub on okei. Põhimõtteliselt on see selle järgi, kas ta su pea kohale pagasi laekasse mahub või ei.

Viimased 4 korda, kui online check-ini teinud, pole mul küll keegi midagi mõõtnud. Väravate juures on see mõõdik olemas, aga ainult need tüübid võeti maha, kel oli selgelt üle piiri või 2 kotti/kohvrit. See 3cm ei mängi küll midagi vast. Eriti kui kokku annab suruda.

Mul ryanairiga ka ei kästud spordikotti sinna kasti lükata. Aga teeks küssa veits laiemaks ja tahaks teada kuidas airbalticuga on, kas seal kontrollitakse käsipagasi + kaamerakoti suurust väga tõsiselt? Mul kaamerakotil on ühel küljel paar cm lubatust rohkem ja teisel küljes jälle selle võrra vähem.

See kast ongi pigem enesekontrolliks, ma pole ka näinud kunagi, et kellelgi kästakse sinna oma kott pista. Probleem tuleb siis kui see sul lennukis peakohale pagasilaekasse ei mahu.

Pea kohale ei mahu, siis paned jalgade ette. easy peasy

-soovid oma reklaami siia?-

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustmetsavaras, 04 mai 2016 - 22:51, kirjutas:

Sa pead ikka päris pisike inimene olema, et sa Ryanairis endale midagi jalgade ette saaksid mahutada :D
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

metsavaras

Teravaim kriit pliiatsis

• REPTIIL
  • Liitus:20 veebr 2005

Vaata postitustXchopperX, 05 mai 2016 - 12:07, kirjutas:

Vaata postitustmetsavaras, 04 mai 2016 - 22:51, kirjutas:

Sa pead ikka päris pisike inimene olema, et sa Ryanairis endale midagi jalgade ette saaksid mahutada :D

Pikad, peened koivad. Küll need kuhugi vahele ära surun. See et peale paaritunnist lendu nad veel mõne tunni kanged on, ei ole midagi uut... olgu siis pagas jalgeees või mitte.

-soovid oma reklaami siia?-

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004

See kast ongi pigem enesekontrolliks, ma pole ka näinud kunagi, et kellelgi kästakse sinna oma kott pista. Probleem tuleb siis kui see sul lennukis peakohale pagasilaekasse ei mahu.

1x elus olen näinud, kuidas Stanstedi lennujaamas hakati nussima selle kastiga. pmst tuli mingi tädi (nägi veits välja nagu selles UK ühes sarjas mingi koerade dresseerija, selline kurja ponytailiga n shit) ja iga pardapagasi eseme peale üritas seda kasti libistada. kui osad reisijad üritasid oma kotti sinna nö suruda, siis ta kurjalt hakkas seletama, et ei kast peab mugavalt üle libisema kotist. ja kellel probleem oli, need said ametliku punase markeriga linnukese oma boarding passi peale ja pidid X summa juurde maksma.

aga tõsi ta on, et seda juhtub võrdlemisi harva.
I've dated girls uglier than you for breakfast.

Raekv0n.^

asdf O.o

• liige
  • Liitus:15 sept 2007

Vaata postitustOOOLRAIDI OOOLMAIDI, 05 mai 2016 - 14:58, kirjutas:

1x elus olen näinud, kuidas Stanstedi lennujaamas hakati nussima selle kastiga. pmst tuli mingi tädi (nägi veits välja nagu selles UK ühes sarjas mingi koerade dresseerija, selline kurja ponytailiga n shit) ja iga pardapagasi eseme peale üritas seda kasti libistada. kui osad reisijad üritasid oma kotti sinna nö suruda, siis ta kurjalt hakkas seletama, et ei kast peab mugavalt üle libisema kotist. ja kellel probleem oli, need said ametliku punase markeriga linnukese oma boarding passi peale ja pidid X summa juurde maksma.

aga tõsi ta on, et seda juhtub võrdlemisi harva.

Korra on endal sinna topitud ja korra olen näinud kuidas topiti kellegil teisel. Minul läks ilusti, aga temal nii hästi ei läinud. Rattad ei mahtunud sisse ja kohe pidi juurde maksma.

BRC, 7 dets 2007, 01:23, kirjutas:

Grupikas ei ole naisi üldse vaja
Segavad 'n shit

Vaata postitust

Werner

Liige

• liige
  • Liitus:07 juuni 2006
Kas kellegi teise jaoks on ka postimees.ee kohutavalt aeglane?

Hakintasshi

Liige

• liige
  • Liitus:08 juuni 2014

Vaata postitustWerner, 10 mai 2016 - 10:21, kirjutas:

Ma telefoniga just proovisin ja oli täiesti normaalne, arvutis ei oska öelda.

Robert.

naatriumkloriid

• liige
  • Liitus:29 juuli 2008

Vaata postitustWerner, 10 mai 2016 - 10:21, kirjutas:

sama

G.B.

• liige
kas Peipsi/Kauksi kandis on suviti mingit aktiivset poppi lokaali, kus ka noorem 20-35 rahvas käiks?

Bitterness

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2014
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustG.B., 11 mai 2016 - 14:15, kirjutas:

kas Peipsi/Kauksi kandis on suviti mingit aktiivset poppi lokaali, kus ka noorem 20-35 rahvas käiks?

Iisaku kandis on Prowints. Selline maabaari moodi koht, aga noorte kohalike seas väga populaarne

G.B.

• liige

Vaata postitustBitterness, 11 mai 2016 - 15:29, kirjutas:

Iisaku kandis on Prowints. Selline maabaari moodi koht, aga noorte kohalike seas väga populaarne

kas Kauksi kandis mingeid selliseid lokaale pole nt nagu Võsul/Saaremaal, mis suvel rahva liikumisga korraks aktiivseks muutuvad?

Bitterness

Liige

• liige
  • Liitus:27 okt 2014
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustG.B., 11 mai 2016 - 16:51, kirjutas:

Vaata postitustBitterness, 11 mai 2016 - 15:29, kirjutas:

kas Kauksi kandis mingeid selliseid lokaale pole nt nagu Võsul/Saaremaal, mis suvel rahva liikumisga korraks aktiivseks muutuvad?

mm ma nii küll ei tea. kauksi puhkekülas midagi vist on, aga ei midagi erilist. korralik pommiauk on see piirkond. kui väljas käiakse, siis pigem jah kas iisakus, avinurmes või vabsjee kuskil jõhvis

Spidermon

Korravalvur

• liige
  • Liitus:13 dets 2015
Prowints kindlasti väga mõnus koht. Sattusin ka korra sinna 6-7.a. tagasi, kari maakaid, malakaid ja mõni Jõhvist tulnud Hellade Vellede fänn. Enne kui joogiga lauda jõudsin istuda jõudis mingi kummikutes kohalik autoriteet, kes seljaga minu poole oli juba küsida "Türa sa vahid ä?"

Muutis Spidermon, 11 mai 2016 - 17:33.

Spoiler

Marvolo

I SEE YOU

• liige
  • Liitus:30 sept 2010

Vaata postitustSpidermon, 11 mai 2016 - 17:31, kirjutas:

Prowints kindlasti väga mõnus koht. Sattusin ka korra sinna 6-7.a. tagasi, kari maakaid, malakaid ja mõni Jõhvist tulnud Hellade Vellede fänn. Enne kui joogiga lauda jõudsin istuda jõudis mingi kummikutes kohalik autoriteet, kes seljaga minu poole oli juba küsida "Türa sa vahid ä?"

Miks sa siis vaatasid?

Spidermon

Korravalvur

• liige
  • Liitus:13 dets 2015

Vaata postitustMarvolo, 11 mai 2016 - 20:34, kirjutas:

Vaata postitustSpidermon, 11 mai 2016 - 17:31, kirjutas:

Miks sa siis vaatasid?

Sest ma olen piider aka. pederast. Arvatavasti oli ka tema, kui seljaga minu poole tundis, et vaatasin.
Spoiler

Rauno180

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuni 2011
Keegi oskab öelda, et mis värk mul facebookiga praegu on, et kui keegi kirjutab mulle, siis ma ei näe mida ta kirjutas.... ??
Telefonist küll näen aga, et arvutist vaadata mida ta kirjutas nüüd mulle, tuleb refreshida ja siis näeb jälle, tüütu värk rsk

Kevva.

Liige

• auliige
  • Liitus:18 juuni 2007

Vaata postitustRauno180, 12 mai 2016 - 20:50, kirjutas:

Keegi oskab öelda, et mis värk mul facebookiga praegu on, et kui keegi kirjutab mulle, siis ma ei näe mida ta kirjutas.... ??
Telefonist küll näen aga, et arvutist vaadata mida ta kirjutas nüüd mulle, tuleb refreshida ja siis näeb jälle, tüütu värk rsk

Mul endal oli ka kuskil nädal tagasi sama jama ja järgmine päev oli korras.

Rauno180

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuni 2011

Vaata postitustKevva., 12 mai 2016 - 20:56, kirjutas:

Mul siiani see probleem ja tra kui närvi ajab :D Tegin ka chrome reinstalli, kuid tuhkagi ... järgmisena format c ?!

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustRauno180, 13 mai 2016 - 22:59, kirjutas:

Vaata postitustKevva., 12 mai 2016 - 20:56, kirjutas:

Mul siiani see probleem ja tra kui närvi ajab :D Tegin ka chrome reinstalli, kuid tuhkagi ... järgmisena format c ?!
See on fb enda viga ja brauseri uuendamisest ei ole kasu. Probleem on nähtavasti selles, et fb on pööraselt suur rakendus ja andmebaasidel võtab andmevahetus aega.
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

allo

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2009
kas premium nippel õlu korkide all on ka küsimused?

54 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 54 külalist, 0 anonüümset kasutajat