Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

latvian

kohtle vennast nagu ennast

• liige
  • Liitus:13 mai 2012
  • Sugu:mees

Vaata postitustLogit, 20 november 2015 - 00:43, kirjutas:

Vaata postitustlatvian, 19 november 2015 - 23:14, kirjutas:

Kus ma leiaks ühe riigi, ütleme saksamaa, väliskaubanduse kohta andmeid? vaja oleks toorest andmestikku, mitte juba valmis tehtud graafikut. võiks olla ka üle pika aja, mitte ainult viimane aasta.
http://ec.europa.eu/...t/data/database

thx, aga see läks liiga spetsiifiliseks. :D
vaja oleks olnud ainult eksport-import numbreid. aga leidsin sellise koha nagu ieconomics, millest sain sobiva statistika.
While there is a lower class, I am in it, and while there is a criminal element, I am of it, and while there is a soul in prison, I am not free. - Eugene V. Debs

bitterness2

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:17 juuli 2015
kas sebist sebi läheb iga päev ja iga kell raha üle?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator
  • Liitus:01 märts 2005

Vaata postitustbitterness2, 20 november 2015 - 17:10, kirjutas:

kas sebist sebi läheb iga päev ja iga kell raha üle?
jh
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

martinpoiss

You not disappoint yourself.

• liige
  • Liitus:09 nov 2010
Kus ma saaks v*ttu saata moodle lehekülje? Tõsiselt häirib, sest kogu aeg on serverid ülekoormatud ja panevad errorit, et lae uuesti.. asi pole minu netis, sellega on kõik korras.

See veebileht pole saadaval

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

Muutis martinpoiss, 22 november 2015 - 23:15.

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Vaata postitustmartinpoiss, 22 november 2015 - 23:14, kirjutas:

Kus ma saaks v*ttu saata moodle lehekülje? Tõsiselt häirib, sest kogu aeg on serverid ülekoormatud ja panevad errorit, et lae uuesti.. asi pole minu netis, sellega on kõik korras.

See veebileht pole saadaval

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
"Küsimuste või probleemide korral kirjutage: moodle[at]hitsa.ee"
"Igaüks neist on julge, kuni ta on üldise masinavärgi märkamatu osa. Aga niipea kui temale langeb isiklik vastutus, niipea kui valgusekiir temale koondub – kahvatab ta ja saab aru, et temagi on vaid tähtsusetu kübe ja võib iga hetk kõige tühisemalgi põhjusel libastuda. "
— A. I. Solženitsõn

Perseus

Liige

• liige
  • Liitus:10 juuni 2010
Siuke keiss, et töötaja töötas kullerfirmas ja tegi tööd oma autoga. Lepingus punktid et palk on põhi palk + autokomp (isiklik auto). Siis mingi hetk tulid firma autod kuu alguses ja nüüd poole kuu pealt tehti koosolek ja teavitati lepingu lisast mis hakkas kehtima 2 nädalat tagasi ja et palgasüsteem muutub, a-la põhipalk + tulemuspalk. Seaduses sätestatud, et kui pooled (tööandja ja töötaja) omavahel kokkuleppele ei jõua (antud juhul siis uue lepingu lisaga) jätkub tööleping edasi nii nagu varem on olnud. Seega kui töötaja nüüd uue kuu alguses saab vähem palka siis kas on õigus erakorraliselt üles öelda leping? Või mis lahendus oleks ?

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Vaata postitustPerseus, 25 november 2015 - 12:51, kirjutas:

Siuke keiss, et töötaja töötas kullerfirmas ja tegi tööd oma autoga. Lepingus punktid et palk on põhi palk + autokomp (isiklik auto). Siis mingi hetk tulid firma autod kuu alguses ja nüüd poole kuu pealt tehti koosolek ja teavitati lepingu lisast mis hakkas kehtima 2 nädalat tagasi ja et palgasüsteem muutub, a-la põhipalk + tulemuspalk. Seaduses sätestatud, et kui pooled (tööandja ja töötaja) omavahel kokkuleppele ei jõua (antud juhul siis uue lepingu lisaga) jätkub tööleping edasi nii nagu varem on olnud. Seega kui töötaja nüüd uue kuu alguses saab vähem palka siis kas on õigus erakorraliselt üles öelda leping? Või mis lahendus oleks ?
Ma ei pea ennast asjas pädevaks, aga elementaarne loogika ütleb, et kui töötaja ja tööandja leppisid kokku, et töötaja saab oma auto kasutamise eest kompensatsiooni, siis ei saa ühepoolselt seda kokkulepet muuta tagasiulatuvalt, s.t vaidluse esemeks olevad 2 nädalat tuleb tööandjal lepingut täita senisel viisil.

Ma arvan, et tööandja nõue kasutada firmaautot mitte oma autot ja saada selle eest kompensatsiooni, ei ole töölepingu erakorralise ülesütlemise aluseks, kui just ei ole mingeid x asjaolusid (a la firmaauto tuleb tööpäeva lõpul toimetada kuskile 200 km kaugusele).

Ehk saab siit abi: http://www.ti.ee/est...-vastuvotuajad/ (eeldusel, et tegemist on töölepinguga, mitte töövõtulepingu või käsunduslepinguga jne).
— A. I. Solženitsõn

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Kas peale töölepingu lõppu on tööandja kohustatud põhipuhkuse jääki kinni maksma?

keibl

Dont be silly, wrap your willy

• liige
  • Liitus:06 mai 2007
Kas universaalkerega autodel on tagaistmetel rohkem jalaruumi kui sama mudeli sedaanidel ?
watching myself die in slow motion
Postitas pildi

klaabu

lvl 33 illuminati

• administraator

Vaata postitustMaqDaRooster, 25 november 2015 - 23:25, kirjutas:

Kas peale töölepingu lõppu on tööandja kohustatud põhipuhkuse jääki kinni maksma?
jh, TLS § 71
— A. I. Solženitsõn

emaga räägid ka nii vä

dindu nuffin

• liige
  • Liitus:17 nov 2008

Vaata postitustkeibl, 25 november 2015 - 23:42, kirjutas:

Kas universaalkerega autodel on tagaistmetel rohkem jalaruumi kui sama mudeli sedaanidel ?

Ei pruugi nii olla.
tra sa oled veel lollim kui mina

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
Kuidas ja kust kontrollida kas auto on veel minu nimel või ei?

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustpriitpoiss, 26 november 2015 - 18:35, kirjutas:

Kuidas ja kust kontrollida kas auto on veel minu nimel või ei?

https://eteenindus.mnt.ee/soiduk.jsf
Siit logid sisse näed enda nimel olevaid sõidukeid ja saad nendega toiminguid teha.

Erki

Liige

• liige
  • Liitus:18 juuni 2006
Mida viia sõbrale soolaleivaks? Hinnapiir võiks olla ~40 kandis.

Meelis, 18 aug 2010, 16:05, kirjutas:

Ühesõnaga... Mingil kindlal perioodil toimus palju seksi ning armastust, aga kahjuks tegid kõik seda valede inimestega?

Vaata postitust

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010
Kas inimesel on võimalik taotleda ID-kaarti, kui tema ainukesed isikut tõendavad dokumendid on aegunud Eesti Vabariigi pass ja sünnitunnistus?

Muutis MaqDaRooster, 27 november 2015 - 15:04.

Werner

Liige

• liige
  • Liitus:07 juuni 2006

Vaata postitustMaqDaRooster, 27 november 2015 - 14:39, kirjutas:

Kas inimesel on võimalik taotleda ID-kaarti, kui tema ainukesed isikut tõendavad dokumendid on aegunud Eesti Vabariigi pass ja sünnitunnistus?

Ma olen sünnitunnistusega käinud ID-kaarti tegemas.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustMaqDaRooster, 27 november 2015 - 14:39, kirjutas:

Uut dokumenti saab üldjuhul taodelda ka aegunud dokumentidega, olen ise ID-kaardi ja passi teinud omamata ühtegi kehtivat isikuttõendavat dokumenti.

Muutis XchopperX, 27 november 2015 - 18:16.

I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Rauno180

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuni 2011
Kui täna panna 29.11 Kuressaarest smartposti pakk, siis kuna umbes pakike võrru jõuaks?

Censored

Liige

• liige
  • Liitus:02 juuli 2010

Vaata postitustRauno180, 29 november 2015 - 01:48, kirjutas:

Kui täna panna 29.11 Kuressaarest smartposti pakk, siis kuna umbes pakike võrru jõuaks?

http://uus.smartpost...ikumise-graafik
NINJA

Kolonel

nagu päris.

• liige
  • Liitus:13 märts 2008
Kas kuskil on olemas mõni Enn Eesmaa saade "Nädal filmidega"? See oli vanasti TV3 eetris ja tutvustas nädala jooksul näidatavaid filme.

2 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 2 külalist, 0 anonüümset kasutajat