Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

Sellel teemal on 28197 vastust

Aarne

Liige

• liige
  • Liitus:28 dets 2009
  • Sugu:mees

Vaata postitustG.B., 28 juuli 2015 - 19:45, kirjutas:

Vaata postitustAarne, 28 juuli 2015 - 19:14, kirjutas:

Vaata postitustG.B., 28 juuli 2015 - 18:14, kirjutas:

tartu küss:

nüüd kui sepa turg (või see sektsioon vähemalt, mida tunti selle legit turuna) kinni pandi, kust tartust saab igast vuffel esemeid ja veidra disainiga t-särke n shit?

New Yorkerist

new yorkerist saab ka 90ndatest inspireeritud chicago bullsi embleemiga särke?

Vahepeal on olnud, I shit you not.

Mihkel.

Kui kaelani sitaseees oled, ei tasu pead norgu lasta

• liige
  • Liitus:03 dets 2006

Vaata postitust1337, 30 juuli 2015 - 14:33, kirjutas:

keegi 30 euri laenu saab teha 5. augustini? maksaks 35 tagasi

https://www.smslaen.ee/
tuleb odavam

Rauno180

Liige

• liige
  • Liitus:03 juuni 2011
https://www.youtube....h?v=GyUwg2fBg3k

oskab keegi öelda kuidas ma seda tõmmata saaks ? See sound perfect mu jaoks ja pole leidnud ühtegi lehte, mis üle 10h videot tõmmata laseks.

latvian

kohtle vennast nagu ennast

• liige
  • Liitus:13 mai 2012
Miks inimestele top gear meeldib? :(
While there is a lower class, I am in it, and while there is a criminal element, I am of it, and while there is a soul in prison, I am not free. - Eugene V. Debs

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustRauno180, 30 juuli 2015 - 21:46, kirjutas:

oskab keegi öelda kuidas ma seda tõmmata saaks ? See sound perfect mu jaoks ja pole leidnud ühtegi lehte, mis üle 10h videot tõmmata laseks.

Tõmba freestudio youtube to mp3

keku10

ellab

• liige
  • Liitus:01 mai 2005
  • Sugu:naine
Kas keegi teab, kuidas LG p710-l katikuheli maha saab? Kaamera seadetes on ainult võimalik valida nelja erineva heli vahel ja üldsätetes pole heli juures midagi kaameraga seotut.

inimene11

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:28 märts 2015
Mul on telefon sony xperia z3 (compact). Kui panen USB-kaabli kaudu pilte telefonist arvutisse läheb kvaliteet palju halvemaks. Telefonis on ilusad värvilised fotod, arvutis tuhmid. Telefonis on pildid jpg failid ja avutis ka. Kuidas ma saan pilte nii arvutisse panna, et kvaliteet ei kaoks? Hetkel on mul nii telefoni mälukaart kui sisemälu pm täis ja kuna varsti on reisile minek, siis oleks kiiremas korras vaja mälu tühjendada.
Aitäh!

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010

Vaata postitustkeku10, 03 august 2015 - 21:49, kirjutas:

Kas keegi teab, kuidas LG p710-l katikuheli maha saab? Kaamera seadetes on ainult võimalik valida nelja erineva heli vahel ja üldsätetes pole heli juures midagi kaameraga seotut.

Paljudel uutel telefonidel polegi seda võimalik maha võtta teatud seaduste pärast. Eriti jaapanis, kus tehti avalikes kohtades pilte inimestest ja hiljem postitati interneti. Kui sul telefon kuskilt E-Bay vms ostetud siis väga võimalik, et see ongi probleem. Muidu soovitan tõmmata mõne 3rd party kaamera appi millega võimalik reguleerida heli.

Fab

Meh

• liige
  • Liitus:26 jaan 2015
  • Sugu:ei ütle

Vaata postitustinimene11, 03 august 2015 - 22:59, kirjutas:

Mul on telefon sony xperia z3 (compact). Kui panen USB-kaabli kaudu pilte telefonist arvutisse läheb kvaliteet palju halvemaks. Telefonis on ilusad värvilised fotod, arvutis tuhmid. Telefonis on pildid jpg failid ja avutis ka. Kuidas ma saan pilte nii arvutisse panna, et kvaliteet ei kaoks? Hetkel on mul nii telefoni mälukaart kui sisemälu pm täis ja kuna varsti on reisile minek, siis oleks kiiremas korras vaja mälu tühjendada.
Aitäh!

Google drive, Onedrive, Dropbox'i laed pildid üles näiteks.

Tankist

Linn põleb.

• liige
  • Liitus:09 jaan 2005

Vaata postitustRauno180, 30 juuli 2015 - 21:46, kirjutas:

Pole küll tõmbamisega, aga ehk töötab

http://www.rainymood.com/
"It is so quiet here, It is the quietest place in the world."
Here since 2003
Endine m@tr1x

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Kas facebookis on võimalik kuidagi võimalik, et vestlusest kustutatud sõnumid läheks arhiivi?
Tean, et kunagi läksid kõik ja hiljem sai tagantjärgi vaadata, aga nüüd enam pole nii ja ei leia ülesse ka sellist valikut.

MaqDaRooster

Kriibus

• liige
  • Liitus:28 okt 2010

Vaata postitustharibo, 04 august 2015 - 23:21, kirjutas:

Kas facebookis on võimalik kuidagi võimalik, et vestlusest kustutatud sõnumid läheks arhiivi?
Tean, et kunagi läksid kõik ja hiljem sai tagantjärgi vaadata, aga nüüd enam pole nii ja ei leia ülesse ka sellist valikut.

Kui sõnumid ära kustutatud, siis enam tagasi pole võimalik neid saada minu teada.

Garry

Liige

• auliige
  • Liitus:05 juuli 2006

Vaata postitustkeku10, 03 august 2015 - 21:49, kirjutas:

Süsteemihelid nulli keerad, siis pole ka kaamera heli kuulda.

uss

uss

• liige
  • Liitus:01 dets 2014
Terve öö painas mind üks küsimus.

Vaata postitustuss, 06 august 2015 - 20:45, kirjutas:

Vaata postitustMaqDaRooster, 06 august 2015 - 20:27, kirjutas:

Vaata postitustMihkel., 06 august 2015 - 19:51, kirjutas:

kuidas ümbruses kutsadega lood on ja mentidega? :D

Üks 60 aastane mammi käis siin oma puudliga jalutamas, arvatavasti undercover, pole mõtet nussida.

Ütle ausalt, kas see Su peas kõlas vähemalt naljakana?

uss

uss

• liige
  • Liitus:01 dets 2014
Mismoodi ma saan nii, et kui ma aadressiribale "you" kirjutan, siis ta youjizz'i asemel youtube esimesena pakuks? Ei viitsi seal lihtsalt rohkem käia.

Teine küsimus ka:

Spoiler

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustuss, 07 august 2015 - 17:50, kirjutas:

Mismoodi ma saan nii, et kui ma aadressiribale "you" kirjutan, siis ta youjizz'i asemel youtube esimesena pakuks? Ei viitsi seal lihtsalt rohkem käia.

Control+H brauseris, otsid historyst üles mingi suvalise lingi "youjizz" lehele, parem klõps ja "forget about this site".

Teine võimalus on lihtsalt kirjutada aadressiribale seesama "you", siis liigud nooleklahviga alla sellesama "youjizz" peale ja vajutad delete.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

muhemees

Vana Hea

• liige
  • Liitus:07 juuli 2006
Oskab keegi öelda, kas ja kuidas oleks imdb'd võimalik sirvida nii, et filmide pealkirjad kuvataks originaalkeeles? Mingi aeg sai seda teha, kui kasutada url'i akas.imdb.com, aga nüüd viskab sellega ka enamikele filmidele eestikeelsed pealkirjad.

Ega's midagi, hea et sedagi.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustmuhemees, 08 august 2015 - 18:27, kirjutas:

Oskab keegi öelda, kas ja kuidas oleks imdb'd võimalik sirvida nii, et filmide pealkirjad kuvataks originaalkeeles? Mingi aeg sai seda teha, kui kasutada url'i akas.imdb.com, aga nüüd viskab sellega ka enamikele filmidele eestikeelsed pealkirjad.

Oma kasutajanime alt valid site settings, sealt update general site preferences ja valid title display country alt "original".
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

mcsannu

lol

• liige
  • Liitus:28 sept 2008
Hey, pm oleks vaja osta sünnipäevaks vesipiip, ehk oskab keegi soovitada mõnda epoodi või tavalist poodi tallinna kandis, tegemist võiks olla ikkagi kvaliteetse kaubaga. Tänud juba ette!

Tere!

M44gic

tru story

• liige
  • Liitus:22 märts 2006

Vaata postitustmcsannu, 10 august 2015 - 00:15, kirjutas:

Hey, pm oleks vaja osta sünnipäevaks vesipiip, ehk oskab keegi soovitada mõnda epoodi või tavalist poodi tallinna kandis, tegemist võiks olla ikkagi kvaliteetse kaubaga. Tänud juba ette!

http://www.cosmosepiibud.ee/
jou

11 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat