Hüppa postitusele

Change

Painavad küsimused

• Sa ei saa siia teemasse postitada
Sellel teemal on 28197 vastust

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
  • Sugu:mees

Vaata postitustGeenius, 17 mai 2015 - 21:00, kirjutas:

kas keegi oskab öelda mis need 2 parempoolset ehitist on?

https://scontent-ams...0b3&oe=555B86D5

tekkis väike huvi ja hakkasin guugeldama.
kõige parempoolne tundub hullult sarnane sellega:
Spoiler

pharos of alexandria / lighthouse of alexandria. idk. ei tundu loogiline samas

see kõige alumine tundub kunstiajaloost hullult tuttav. mingi megaliitne ehitis või värk kuskil itaalias äkki?

vasakul pool on see kaar, mis on colosseumi kõrval, seega äkki on tegu mingi jäädvustustega sellest, kus keegi reisinud on?

kuna pilt on fb'st, siis äkki küsi inimese käest, kelle seinal/voos see oli, ja anna vastused teada :D
I've dated girls uglier than you for breakfast.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004
See alumine on Herculese Tempel Roomas.
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

Geenius

Liige

• liige
  • Liitus:09 aug 2009
suured tänud teile !

haribo

Keep going!

• liige
  • Liitus:06 jaan 2008
Spoiler

sellist asja leiab veel kuskilt?

Muutis haribo, 20 mai 2015 - 14:25.

rattad

Liige

• liige
  • Liitus:04 sept 2009
Tahaks teada, et kas on võimalus, et mina saan otse trahvi kätte soomest, kui sõitsin eile kiiruskaamerasse tööautoga, mille kasutajana pole ma isegi kirjas (omanik on ettevõte) AUTO EESTI REGISTRIS. Oskab ehk keegi öelda ka, kaua võtab see menetlemine aega, sest mul olid sel hetkel load kehtetud, aga jõuan nüüd uue nädala alguses eestisse ja siis saaks load kätte juba ARKist. 100km/h alas 117km/h GPSi järgi sõitsin sisse. Uurisin niipalju, et 6€ on vist 1 trahviühik soomes, kuid pole asjaga just kursis, mõni targem võiks välja aidata.

Muutis rattad, 20 mai 2015 - 19:26.

Fab

Meh

• liige
  • Liitus:26 jaan 2015
  • Sugu:ei ütle
Kas keegi teab kedagi, kes oskaks õpetada füüsikat (11.klass, ideaalne gaas jms)? Võiks siis ühendust võtta pm :)

Pr0chepy

Liige

• liige
  • Liitus:27 juuni 2013
  • Sugu:naine

Vaata postitustrattad, 20 mai 2015 - 19:25, kirjutas:

Tahaks teada, et kas on võimalus, et mina saan otse trahvi kätte soomest, kui sõitsin eile kiiruskaamerasse tööautoga, mille kasutajana pole ma isegi kirjas (omanik on ettevõte) AUTO EESTI REGISTRIS. Oskab ehk keegi öelda ka, kaua võtab see menetlemine aega, sest mul olid sel hetkel load kehtetud, aga jõuan nüüd uue nädala alguses eestisse ja siis saaks load kätte juba ARKist. 100km/h alas 117km/h GPSi järgi sõitsin sisse. Uurisin niipalju, et 6€ on vist 1 trahviühik soomes, kuid pole asjaga just kursis, mõni targem võiks välja aidata.

Eestis läheb igatahes trahv otse auto omanikule postiga koju. Leidsin muidu sellise artikli: http://tarbija24.pos...t-enam-ei-paase seega millalgi võib trahv kohale jõuda küll, kui Soomel nüüd meie andmebaasidele ligipääs on ja saavad sealt üles otsida, kes on auto omanik.

Muutis Pr0chepy, 21 mai 2015 - 23:18.

k.

Endine issi asutuses täiskohaga emme

• liige
  • Liitus:05 nov 2006
Kui esitada avaldus, et välja anda duplikaat lõputunnistusest, kaua see ehk aega nõuab? On sellega palju bürokraatiat?

Ebit

^^

• liige
  • Liitus:29 juuni 2007
Varsti pidavat mingid uued liiklusmaksuseadused(mootorsõiukimaks vms) meile tulema.

Keeg oskab ehk täpsemalt rääkida eelkõige sellisest maksust, mis puudutas näiteks selliseid asjaolusid, et kui autol on rohkem kui 120kw- siis peab parajalt plekki kõhima hakkama vms?(naised saunas rääkisid)

Muutis Ebit, 22 mai 2015 - 10:26.

Uko

Liige

• liige
  • Liitus:07 mai 2010

Vaata postitustEbit, 22 mai 2015 - 10:26, kirjutas:

Varsti pidavat mingid uued liiklusmaksuseadused(mootorsõiukimaks vms) meile tulema.

Keeg oskab ehk täpsemalt rääkida eelkõige sellisest maksust, mis puudutas näiteks selliseid asjaolusid, et kui autol on rohkem kui 120kw- siis peab parajalt plekki kõhima hakkama vms?(naised saunas rääkisid)

1. Mail tuli mingi liiklusseaduse uuendus, kuigi see puudutas peamiselt ühisõidukeid ja ühisõiduki radu, mingist maksust küll ei tea.

rattad

Liige

• liige

Vaata postitustPr0chepy, 21 mai 2015 - 23:17, kirjutas:

Eestis läheb igatahes trahv otse auto omanikule postiga koju. Leidsin muidu sellise artikli: http://tarbija24.pos...t-enam-ei-paase seega millalgi võib trahv kohale jõuda küll, kui Soomel nüüd meie andmebaasidele ligipääs on ja saavad sealt üles otsida, kes on auto omanik.

Tänud vastuse eest, kuid siis mind otseselt ei puudutata, vaid trahvi saab siiski ettevõte, mis on auto omanik? (jääb ettevõtte selgitada, kes juhtis jms?)

Muutis rattad, 23 mai 2015 - 17:18.

Tannuu

Liige

• liige
  • Liitus:19 märts 2009

Vaata postitustrattad, 23 mai 2015 - 17:16, kirjutas:

Vaata postitustPr0chepy, 21 mai 2015 - 23:17, kirjutas:

Tänud vastuse eest, kuid siis mind otseselt ei puudutata, vaid trahvi saab siiski ettevõte, mis on auto omanik? (jääb ettevõtte selgitada, kes juhtis jms?)

yep

HOWDOESITFEEL

<4

• liige
  • Liitus:11 apr 2012
miks mul wordpadiga doc faile avades viskab lambist mingeid sümboleid

Spoiler

Ebit

^^

• liige
  • Liitus:29 juuni 2007
Sest sa peaks avama ned wordiga.

priitpoiss

Saaks sinna reite vahele, oleks nagu siga rukkis

• liige
  • Liitus:06 jaan 2010
Soovitage kõrvapealseid kõrvaklappe, kuni 40€

rattad

Liige

• liige
Soovitage suure valikuga päikeseprillide poode tartus, tänud.

G.B.

hold my calls, trippin balls

• liige
  • Liitus:24 sept 2004
kas tartus on ka mingeid kohvik-paat variante, kuhu mahuks peale ~50+ inimest? a'la tripib jõe peal ja samas oleks paadi peal mingi väike tantsulka?
I've dated girls uglier than you for breakfast.

XchopperX

Liige

• liige
  • Liitus:01 mai 2004

Vaata postitustG.B., 25 mai 2015 - 16:45, kirjutas:

kas tartus on ka mingeid kohvik-paat variante, kuhu mahuks peale ~50+ inimest? a'la tripib jõe peal ja samas oleks paadi peal mingi väike tantsulka?

http://www.tartu.ee/...d=6&page_id=111
I don't do drugs, if I want a rush, I just get out of a chair when I'm not expecting it.

kirsikivi

Uustulnuk

• liige
  • Liitus:08 okt 2014
kas skrillist raha panka kandes peab ühtima ainult nimi või vaadatakse sünnikuupäeva jne ka?

uss

uss

• liige
  • Liitus:01 dets 2014

Vaata postitustkirsikivi, 25 mai 2015 - 22:58, kirjutas:

kas skrillist raha panka kandes peab ühtima ainult nimi või vaadatakse sünnikuupäeva jne ka?

Kui dokumendikoopiad on saadetud, piisab nime ühtivusest. Kui mitte, siis nõutakse dokumendikoopiaid.
Sel juhul otsi keegi, kellel on Skrilli kaart, kuniks ülekandeid saad teha.

11 kasutaja(t) loeb seda teemat

0 liiget, 11 külalist, 0 anonüümset kasutajat