G.B., 31 märts 2015 - 20:10, kirjutas:
uss, 31 märts 2015 - 18:45, kirjutas:
G.B., 31 märts 2015 - 17:57, kirjutas:
uss, 31 märts 2015 - 15:02, kirjutas:
G.B., 31 märts 2015 - 14:23, kirjutas:
mul bussipilet ostetud, kus lähtekoht mäo. pole seal kandis iidamast-aadamast käinud, kus see bussipeatus praegusel ajal seal on? (tallinn-trt buss peaks vist läbi sõitma vahel)
Mäos on juba mitu aastat korralik bussijaam olnud. Oleneb muidugi kuspoolt sõidad, osad bussid teevad peatuse seal Apelsinimaja juures, kuid reeglina ikka nende uues ja uhkes bussijaamas
see jääb sealt statoilist siis mõni sada meetrit eemale jah?
Kuidagi seigeldes jah, täpsemalt ei oska öelda, sest ise koguaeg bussiga reisinud ja tallinna poolt tulles vähemalt ei saa ma m*nnigi aru, mis ringid see buss teeb uue tee peal, et sinna jõuda
mul vist endal tuleb ka natuke meelde, et see mäo peatus nüüd kuidagi sealt ringide pealt kuskile keerab sisse. vahel olnud ka lõbu selle tunne eestimaad liiniga tartu sõita.
tallinna poolt tuled, siis sõidab niikuinii statist mööda, üle silla ja oledki uhkes mäo bussipeatuses, tartust tuled siis peaks kuskil sõitma nestest mööda või siis samamoodi nagu tln poolt tulles. apelsinimaja juures enam mu meelest bussid ei peatu, teine peatus võib olla kuskil premium 7 kõrval, kus on ka sämmi grill. see on minu meelest ainult kohalike bussiliinide peatus (elus 1x sõitnud tln-trtu bussiga back in 05)
stat asub jah 5-10min kõnnaku kaugusel
Muutis N2pster, 01 aprill 2015 - 03:39.